Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2019

Τα ζωάκια μας!

                                     Geraniums and gingham - best friends forever

Αρκετά σας συννέφιασαν χθες οι σκέψεις και τα συναισθήματα μου που πάντα είναι έντονα και την πληρώνετε βέβαια εσείς. 
Ευχάριστα πράγματα καθημερινά μας θα σας πω και θα σας δείξω. Σήμερα  θα αφήσω τις φωτογραφίες να "μιλήσουν" για τα δύο αγαπημένα μου ζωάκια τον Κανέλλο και την Κάντυ που όποτε πάμε στο κτήμα όπως και αυτό το ΠΣΚ  μας κάνουν να γελάμε . 
Τελικά και τα ζώα έχουν τον χαρακτήρα τους όπως τα παιδιά και οι άνθρωποι γενικά.  Ο Κανέλλος είναι ένα αγαθός γίγαντας και δεν αλλάζει και η νεοφερμένη στην οικογένεια Κάντυ απεδείχθη ένα άτακτο, ανεξάρτητο και παιχνιδιάρικο σκυλάκι σε σημείο που δεν την προλαβαίνουμε. 
Αν μπορούσα να ανεβάσω βίντεο θα σκάγατε στα γέλια με το τι τραβάει ο καημένος ο Κανέλλος που δεν τον αφήνει σε χλωρό κλαδί.
Βλέπετε ο φύλακας μας όλη νύχτα δεν κλείνει μάτι, τον ακούμε να κινείται και να γαβγίζει σε ότι νομίζει πως είναι κίνδυνος και το απέδειξε όταν προχθές μας έκοψαν από πίσω το συρματόπλεγμα για να μπουν. 
Ο Κανέλλος τους εντόπισε και τους κυνήγησε χωρίς να μπορέσουν καν να μπουν μέσα. Έτσι ίσως σας φανεί παράξενο την ημέρα αράζει όπου του αρέσει ( εκτός από το..σπίτι του) , συνήθως στην μεγάλη φουντουκιά ή κάτω από το τροχόσπιτο για να έχει την ησυχία του.
Παρελθόν πια αυτό από τότε που φέραμε την Κάντυ, τον ακολουθεί παντού, τον ξυπνάει, τον ξετρυπώνει από τις κρυψώνες του και αναγκαζόμαστε να την κλείνουμε στο μέρος έξω από το τροχόσπιτο ένα δωμάτιο με σίτα ολόγυρα όπου τρώμε , ζωγραφίζω , κεντάω και πίνουμε τα καφεδάκια με τους γείτονες καθημερινά. 
Όμως φίλοι μου έχει ένα κορμί σαν..χέλι και τρυπώνει από..χαραμάδες και βέβαια αρχίζει και ψάχνει τον Κανέλλο!!!!

- Πάλι με βρήκε...


- Άσε με να ησυχάσω, τράβα στην μαμά μας.


-Εντάξει..θα παίξουμε για λίγο , μετά θα πάω να ..εξαφανιστώ.
-Θα σε βρω όπου και να πας! Ας κοιμηθούμε μαζί, αγκαλίτσα.

  

- Μη γαργαλάς σου λέω..κάτσε φρόνιμη..πόσο ακόμα θα κάνει να μεγαλώσει; Η καλή μου Κλώντη ούτε μου...μιλούσε!


 Έτσι φίλοι μου γίνεται όταν το σκάει και τον βρίσκει και αναγκάζομαι να την λούζω πολλές φορές γιατί όπου βρει τα λαστιχάκια που έχει ο άνδρας μου στα δένδρα μπαίνει μέσα στα νερά τους και μου έρχεται μέσα στις λάσπες.  
Όμως και στο σπίτι  δεν τολμάω να πλύνω το μπαλκόνι και μπαίνει κάτω από το λάστιχο όπως λίγο πριν και μετά την κυνηγάμε μέχρι να την πιάσουμε να την ξεπλύνω και να την μαλώσω με την ελπίδα να πάει στο κρεβάτι της!!!
Μεγάλωσα για ..μωρό πια μάλλον..πολλές φορές σκέπτομαι αν πάθω κάτι ποιος θα την φροντίζει έτσι που μάλλον την ..κακόμαθα λιγάκι.
Φίλοι μου η αλήθεια είναι πως χαίρομαι που την έχω, νοιώθω πως είμαι χρήσιμη σε κάποιος , ότι την φροντίζω αφού όλοι γύρω μου φροντίζουν εμένα....
Να σας δείξω και το κεντηματάκι μου το τελευταίο ένα samplers με το γνωστό πια μήνυμα του.


Σας το έχω πει πως το κέντημα είναι η επόμενη αγάπη μου μετά την ζωγραφική και ελπίζω αυτή την εβδομάδα να μπω ξανά στο εργαστήρι μου και να ζωγραφίσω ξανά για τα όσα θέλω να φτιάξω για τα ιδρύματα που θέλω να τους στείλω .
Σας εύχομαι ότι καλύτερο και ..να είστε ευχαριστημένες με ότι σας δίνει η ζωή λέγοντας τα βράδυα ένα μεγάλο Ευχαριστώ!
Αχτιδένια φιλάκια

6 σχόλια:

Αμαλία είπε...

Καλησπέρα καλή μου,
Τρυφερές οι φωτογραφίες. Θα επιμείνω ότι ο Κανέλλος είναι ευτυχής με την "παρενόχληση" της μικρής. Όσο για σένα, μην ανησυχείς, θα την μεγαλώσεις και θα την γεράσεις την Κάντυ.
Πολύ όμορφο το εργόχειρό σου.Να ελπίσω ότι όλα καλά με τις εξετάσεις σου, ε;
Πολλά φιλιά και στις δυό σας.

Giannis Pit. είπε...

Είναι γλυκύτατα! είναι πανέμορφα και υπέροχα!
Πόσο καλός φαίνεται και δείχνει ο Κανέλλος ε! Και πόσο ....πονηρή σκανδαλιάρα η Κάντυ! Χαχαχαχαχαχα, δεν χορταίνω να τα βλέπω είναι υπέροχα και να τα χαίρεστε Γεωργία μου.
Όσο για τα κεντήματά σου, ε εντάξει, περιμένω να δω τις δημιουργίες σου, όπως πάντα.
Καλησπέρα κορίτσι μου.

ANNA FLO είπε...

Τι όμορφες στιγμές!! Εγώ πιστεύω ότι απολαμβάνει την παρέα της Κάντυ ο Κανέλλος σας. Του αρέσει να είσαι σίγουρη γιατί κι εκείνη δείχνει την αγάπη της γι αυτόν.
Μ'αρέσει το ανεξάρτητο σκυλάκι σου. Κι ας σε κουράζει λίγο...Είναι το μικρό σου!!!
Ωραιότατο το κέντημα...θαυμάσιο!
Γεια στα χέρια σου
Να περνάς καλά
Φιλάκια
ΥΓ Οι εξετάσεις σου έγιναν; Πήρες απαντήσεις; Όλα καλά;

Ο κόσμος της Ράνιας είπε...

Ζωηρούλα δε λες τίποτα η Κάντυ.. ευτυχώς που ο Κανέλλος είναι υπομονετικός... πάντως και τα δύο είναι γλυκύτατα και να τα χαίρεσαι !!! Το κέντημά σου είναι καταπληκτικό .. γεια στα χέρια σου !!!! Τα φιλιά μου !!!

drastiria είπε...

Πόσο Γέλασα με τα νάζια της μικρής σου και το πως την "κακομαθαινεις" Αχτίδα μου! Πολύ ωραίο το κέντημα σου! Εύχομαι σύντομα να μπεις στο εργαστήρι σου να ασχοληθείς με τη ζωγραφική που τόσο αγαπάς! Να είσαι καλά καλή μου φίλη!

Κική Κωνσταντίνου είπε...

καλημερα γλυκουλα μου
το σκυλακι ειναι τελειο!!!