Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2019

Είναι από εκείνες τις μέρες..

     

                          Looking out at the beautiful night sky from your window  #candles. LOVE THIS

Ναι..είναι από εκείνες τις μέρες..υπάρχουν πιστέψτε με και αυτές πολλές φορές..από εκείνες που τα φάρμακα δεν κάνουν τα "μαγικά τους", που δυσκολεύεσαι να γυρίσεις πλευρό ακόμα και στο κρεβάτι σου, που σπάζεις το αγαπημένο σου φλιτζανάκι, που βλέπεις το αυγό να κυλά από τα δάκτυλα σου, που προσπαθείς να πιέσεις τον εαυτό σου να θυμηθεί τι έφαγε χθες ή τι μέρα είναι σήμερα...
Είναι από εκείνες τις μέρες που ο φόβος για το άγνωστο της καθημερινότητας σου  τρυπώνει μέσα  και στροβιλίζει στο μυαλό σου γιατί σκέπτεσαι πως θα δυσκολέψεις κάποιους στο μέλλον και το μισείς όσο δεν το φαντάζεστε αυτό....
Είναι από εκείνες τις μέρες που το ποτήρι σου φαντάζει μισοάδειο, που δεν θες τηλεφωνήματα γιατί το χαμόγελο θα είναι ψεύτικο και η απάντηση σου "είμαι μια χαρά" ψεύτικη από τη γέννα της..
Είναι από εκείνες τις μέρες που δεν μπορείς να διαβάσεις τις γραμμές του βιβλίου που κρατάς γιατί οι λέξεις δεν έχουν νόημα όσο και να προσπαθείς, που βάζεις σπορτέξ μέσα στο σπίτι για να είσαι σταθερή στο βάδισμα.
Είναι από εκείνες τις μέρες που κοιτάζεις από τη μισάνοιχτη πόρτα ότι είχες μέχρι τώρα ζωή σου στο εργαστήρι σου,  που οι καμβάδες σου κατεβάζουν τα μάτια τους για να μη δουν τα δικά σου και σε πληγώσουν...
Είναι από τις μέρες που ο χειμώνας καταφέρνει να χωθεί και μέσα σου και..ναι..ποτέ σου δεν αγαπούσες το χειμώνα..
Είναι από τις μέρες που..ναι..θέλεις να είσαι μόνη σου με το Θεό ..για να το ξεπεράσεις, να ξυπνήσεις σε μία καλύτερη μέρα  συζητώντας με τον εαυτό σου και μαζί Του.
 Δεν είπες ποτέ σου το "Γιατί" , ποτέ..απλά ήθελες, ζητούσες  τη δύναμη να το πολεμήσεις και να ξεπεράσεις  την ανθρώπινη φύση σου να θέλεις να κάνεις πολλά ακόμη ..μόνη σου..
                                     Αχτιδένια φιλάκια

6 σχόλια:

ANNA FLO είπε...

Ναι είναι και αυτές οι μέρες...αλλά είναι περαστικές να το θυμάσαι! Τέτοιες μέρες ξεκουράσου και γαλήνεψε. Θα περάσει κι αυτό...
Μια αγκαλιά και φιλί σου αφήνω

Giannis Pit. είπε...

Είναι και αυτές ναι οι μέρες καλή μου φίλη !!!! άσχημες, οδυνηρές, προβληματικές. Θα φύγουν, θα ξανάρθουν. Όμως εσύ θα είσαι εκεί, με το χαμόγελό σου, τη δύναμη της ψυχής σου, την δημιουργική σου ικανότητα, την τέχνη σου.
Για να βάλεις στο μπαούλο αυτήν την ασχήμια.
Στέλνω τους πιο ζεστούς μου χαιρετισμούς και περιμένω τα νέα σου έργα.
Με την αγάπη μου.

Μαρία Γ. είπε...

Η πολλή βροχή, το χιόνι, το κρύο και η κλεισούρα ρίχνουν τη διάθεση και τότε όλα φαίνονται πιο δύσκολα,σχεδόν ακατόρθωτα. Δεν θα νιώθεις έτσι όταν θα βγει πάλι δυνατός ο ήλιος και θα φουσκώσουν από χυμούς τα δέντρα σας στο χτήμα.
Λίγη υπομονή ακόμα και όλα θα έρθουν στα μέτρα σου Αχτίδα μου.
Πολλά φιλιά και περαστικά σε όλα τα δύσκολα.

Ρένα Χριστοδούλου είπε...

Υπάρχουν κι αυτές οι μέρες Αχτίδα μου .
Θα περάσουν όμως κι εσύ θα είσαι ακόμα πιο δυνατή .
Μη ξεχνάς ότι δεν είσαι μόνη σου.
Έχεις τον Δημήτρη κι όλους εμάς που περιμένουμε να μας δώσεις κουράγιο .
Εύχομαι αύριο να είσαι καλύτερα .
Φιλάκια πολλά.

...irida... είπε...

μια αγκαλια και ενα φιλι...και μαζι την αγαπη μου.....................

Ο κόσμος της Ράνιας είπε...

Ναι βέβαια είναι και αυτές οι μέρες, αλλά τις προσπερνάμε και ελπίζουμε πάντα για τις καλύτερες αφού πάντα ξημερώνει μία άλλη μέρα !!! Υπομονή και κουράγιο και θα περάσει κι αυτή η μέρα !!!! Σε φιλώ !!!!