Τρίτη 29 Μαΐου 2018

ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΑΞΙΔΙ..


Σήμερα ..πριν λίγη ώρα πέθανε ένα κομμάτι της ψυχής μου φίλοι μου μαζί με το..αυτοκολητάκι μου την Κλώντη.
Είμαι διαλυμένη..

39 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλό κουράγιο! START2!!

Αγγελικη είπε...

..... Της δώσατε πολύ αγάπη, έφυγε από μια ζωή γεμάτη φροντίδα! Ησύχασε η ψυχούλα! Εύχομαι να είστε ήρεμη για να μην επιβαρύνετε την υγεία σας Η σκέψη όλων μας μαζί σας!θα μας λείψει πολύ ..

Ανώνυμος είπε...

Λυπάμαι πολύ. Στεναχωριέμαι για σας. Καλή δύναμη.

Sophie Snow είπε...

Ηλιαχτίδα μου αν και σε αραιά διαστήματα παρακολουθώ χρόνια το ιστολόγιο σου και έχω αγαπήσει την Κλωντη. Λυπάμαι πολύ που εφυγε.

Ανώνυμος είπε...

Έφυγε χαρούμενη και ευτυχισμένη γιατί είχε εσάς!Καλή δύναμη...

Ariadne είπε...

Αχ βρε Γεωργία μου το περίμενες τόσο καιρό, πήγε κι ήρθε τόσες φορές, αλλά τελικά κανείς δε γλυτώνει.AriadnefromGreece!

ANNA FLO είπε...

Κουράγιο!!! Έφυγε πλήρης ημερών και γεμάτη αγάπη!!

Ευη μαντα είπε...

Γεωργία μου σε διαβάζω Χρόνια και θαυμαζω τον τρόπο που σκέφτεσαι πολλές φορές παίρνω δύναμη από τις σκέψεις σου ξέρω ότι η απώλεια είναι πολύ μεγάλη το έχω νιώσει τόσα χρόνια την κλώντη σου ήταν σαν να την ήξερα κάνε κουράγιο

marypertax είπε...

Γεωργία μου κουράγιο καταλαβαίνω πόσο πονάτε. Όμως να σε παρηγορεί πως έφυγε ένα μεγάλο σκυλάκι με προβλήματα υγείας και για χρόνια πήρε την αγάπη σας και σας την ανταπέδωσε με το παραπάνω! Αυτό να σε παρηγορεί. Σας χάρηκε και τη χάρηκες για χρόνια! Και είμαι σίγουρη πως έφυγε ευτυχισμένο! Πολλά φιλιά!

Mia είπε...

Αχτίδα μου, κάνε κουράγιο. Η Κλώντη σου θα ζει πάντα στη σκέψη και στην ψυχή σου. Να τη θυμάσαι με χαμόγελο, φίλη μου. Έδωσε και πήρε αγάπη. Κουράγιο.

Eva Psarrou είπε...

Ο φετινός Μάιος φαίνεται πως τα είχε όλα για την οικογένειά σας, χαρά και θλίψη μαζί.. οι σκέψεις μου μαζί σου..

Σμαραγδάκι- Ρούλα είπε...

Οσο και να περιμενεις ενα τετοιο γεγονός οταν συμβαινει..ειναι πολύ δυσκολο να το ξεπερασεις θελει τον χρόνο του φίλη μου...
Απλα να σε γαληνευει και να σκεφτεσαι ποση αγαπη δωσατε στην Κλώντη σας..και ότι εφυγε πληρης ημερων..
Απο εκει επανω στον παραδεισο των αγαπημενων τετραποδων θα σας βλεπει και σιγουρα θα χαμογελα οπως μονο εκεινη ξερει να το κανει... μια μεγαλη αγκαλια σου στελνω και την αγαπη μου... θα τα πουμε συντομα.. φιλακιααα!!

Ο κόσμος της Ράνιας είπε...

Γλυκιά μου Αχτίδα σε καταλαβαίνω, αλλά να σκέφτεσαι ότι έφυγε γεμάτη από τόση αγάπη και πλήρης ημερών.Μία αγκαλιά και πολλά φιλιά ..

Ανώνυμος είπε...

Κουράγιο και υπομονή. Τα λόγια είναι φτωχά. Λίγοι αγαπήθηκαν όσο η Κλώντη σας. Εύχομαι ο χρόνος να απαλύνει τον πόνο σας. Πολλά φιλιά.

mahler76 είπε...

Κουράγιο Αχτίδα μου. Έζησε μαζί σας υπέροχα χρόνια κι αυτό δεν αλλάζει με τίποτα!

ΕΥΗ είπε...

Είχε εσάς που της προσφέρατε πολύ φροντίδα και αγάπη ,ήταν πολύ τυχερό σκυλάκι .

Μαρία Νικολάου είπε...

Καλή δύναμη γλυκιά μου...

Αμαλία είπε...

Καλημέρα ψυχή μου.
Σας αγαπάω και τις δύο.

ikaxela είπε...

Το καημενούλι! Πέρασε όμως υπέροχα μαζί σας. Μόνο αυτό να σκέφτεσαι. Φιλιά πολλά!

ποιώ - ελένη είπε...

Αχ ψυχούλα μου ...κουράγιο

Ελπίδα - two boys and hope είπε...

Λυπάμαι πάρα πάρα πολυ.. Σε νιώθω γιατί κι εγω έχω χάσει σκύλο-φίλο-μελος της οικογενειας.. Καλό της ταξίδι της ψυχουλας..

Χαρά Θεοδωρίτση είπε...

ΣΕ ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ.

serenata είπε...

Σε νοιώθω, λυπάμαι πολύ...
Κουράγιο!!!

Κωνσταντίνα είπε...

Κρίμα, πολύ λυπήθηκα..ήταν πολύ ευτυχισμένη κοντά σας, έδωσε και πήρε αγάπη και αυτό θα θυμάστε πάντα..

ΞΕΝΙΑ είπε...

Κ. Γεωργία μου
Χαιρετίσματα από την Κύπρο μας
Σας διαβάζω εδώ και πολύ καιρό.
Εχω και εγώ ενα σκυλάκι μεγάλο σε ηλικία, 16 χρονών με επιληψία, σχεδόν τυφλό.
Σε νιώθω απόλυτα.
Κουράγιο κ. Γεωργία μου!

Μαρία Πλατάκη είπε...

Αχ Αχτίδα μου κάνε κουράγιο και υπομονή Λυπάμαι πολύ Σκέφτομαι πως να το πω στο γιο μου που τόσο είχε αγαπήσει την Κλώντη Έφυγε όμως χαρούμενη και ευτυχίσμενη γιατί γνώρισε πολύ αγάπη από εσένα Σε αγάπαμε πολύ και σε σκεφτόμαστε Πολλά φιλιά

Κική Κωνσταντίνου είπε...

λυπαμαι πολυ αχτιδουλα μου
παρα πολυ

η σκεψη μου μαζι σας

xaroula είπε...

Γλυκια μου Κλωντη !
Καλο ταξιδι...
Ποση χαρα μου εδινες με τα καμωματα σου και το χαρακτηρα σου ,παρεα με τη Κυρια Αχτιδα,ακομη κι οταν ημουνα στις μαυρες μου...
Κουραγιο Αχτιδα...
Χαρουλα Παπανικολαου

Onirokosmos είπε...

Πολύ τυχερό σκυλάκι... μόνα αυτό να σκέφτεστε, την απέραντη αγάπη που πήρατε και δώσατε... Πολύ λυπάμαι. Καλό σου ταξίδι, μικρή μου αγαπημένη φατσούλα.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

Πριν λίγο στο κτήμα μας αποχαιρετήσαμε το αγαπημένο τρίτο μέλος της οικογένειας μας. Τώρα..μας λείπει περισσότερο.. ευχαριστώ...

Μαρία Πλατάκη είπε...

δες την κοινοτητα κλωντη σε αγαπαμε πολυ και δες την αναρτηση μου.

Βάσω Θώδα είπε...

Κυρία Γεωργία, εδώ και δύο χρόνια παρακολουθώ ανελλιπώς τα γραφόμενα σας. Θεωρώ θεόσταλτο το γεγονός ότι σας βρήκα καθώς την εποχή εκείνη αντιμετώπισα μια απώλεια(αποβολή)που ακόμα και τώρα δεν είναι ευκολο να το ξεπεράσω. Μου δώσατε απίστευτη δύναμη και έμπνευση να αντιμετωπίσω με θάρρος τη ζωή και όσα φέρνει και να μάθω να κάνω νέα πράγματα δημιουργικά τόσο για τους οικείους μου όσο και για μένα. Μέσω των αναρτήσεων σας αγάπησα πραγματικά την Κλωντίτσα σας, έχουμε και εμείς ένα γιορκσαιρ, τη Μίλλυ μας. Πρόσφατα χάσαμε τον "άντρα" του σπιτιού μας ένα ημίαιμο κόλευ, τον καλοκάγαθο Έκτορα μας, μετά από 16 χρόνια αγάπης και συντροφικότητας. Καταλαβαίνω τα συναισθήματα σας και συμπάσχω μαζί σας, το Κλωντάκι σας θα είναι πάντα κοντά σας μέσω των αναμνήσεων και των στιγμών που ζήσατε.

Ανώνυμος είπε...

Λυπάμαι πολύ...

Ανώνυμος είπε...

Κουραγιο

Ανώνυμος είπε...

Παρόλο που το περίμενα, σπαρτάρησε η καρδιά μου μόλις διάβασα ότι έφυγε. Ήξερα από τα δικά μου, ότι αν πάθουν εγκεφαλικό, έχουν το πολύ 10-15 μέρες ζωή μετά. Πολύ, πολύ λυπήθηκα, κλαίω αυτή τη στιγμή. Συμπάσχω όσο δεν μπορείτε να φανταστείτε. Το έχω περάσει 4 φορές και ποτέ δεν κατόρθωσα να το ξεπεράσω. Αλλά, κ. Γεωργία, κ. Δημήτρη, πέρασε τόσο καλά μαζί σας, της δώσατε τόση αγάπη, φροντίδα, που έζησε με το πρόβλημά της τόσο καιρό μόνο και μόνο χάρη σ' αυτά. Και στην αγάπη της για σας. Στο κτήμα μας έχουμε κι εμείς τα δικά μας και κάθε φορά που πάμε, πρώτη μου δουλειά να κατέβω και να τους πω γεια. Κουράγιο να κάνετε, και να θυμάστε ότι πλέον ξεκουράστηκε. Μακάρι ο Θεός να τους έδινε περισσότερα χρόνια. Την αγάπη μου και μια ζεστή αγκαλιά. Σοφία

Μαρία Έλενα είπε...

Κουράγιο γλυκιά μου
Φιλάκια ...

Katerina V *Pause blog* είπε...

Ήταν μαχήτρια η Κλώντη σου!
Και έζησε με πολύ αγάπη, αυτό να θυμάσαι..
Καλό Παράδεισο στην ψυχούλα της..
Θα είναι με την Λιζούλα μας τώρα ευτυχισμένες που δεν θα πονούν πια!

Ελένη Φλογερά είπε...

Καλό της ταξίδι και σε σένα κουράγιο Γεωργία μου. Η Κλώντη ήταν πολύ τυχερή που είχε εσάς να την φροντίζετε και να την αγαπάτε.

Unknown είπε...

Αχτίδα θα σου πω ακριβώς το τι πέρασα όταν χάσαμε το σκυλάκι μας μετά από 15 χρόνια.. Έπεσα σε κατάθλιψη για μια βδομάδα, δεν μιλούσα σε κανεναν, έκλαιγα συνέχεια, δεν είχα διάθεση για τίποτα.. Ώσπου μια μέρα σκέφτηκα ότι ο Έκτωρ ήθελε να με βλέπει χαρούμενη, έτσι κράτησα μόνο τις καλές μας στιγμες,κ με ανακουφίσε το γεγονός ότι στη ζωή του στάθηκε τόσο τυχερός γιατί πήρε κ έδωσε πολύ αγάπη, γιατί έφυγε πλήρεις ημερών κ γιατί μέχρι κ σήμερα ζει ανάμεσα μας, μέσα από τις ιστορίες κ τα παραμύθια που λεμε στη δίχρονη κορούλα μου. Όπως κι εγώ έτσι κι εσύ πάντα με αισιοδοξία κ χαμόγελο συνεχίζουμε.. Πάρε το χρόνο σου κ χαμόγελα θα ναι πάντα εδώ τριγύρω ...