Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017

Τα ...ασήμαντα σημαντικά!


Ο καλός Θεούλης με αγαπάει φίλοι μου φαίνεται τόσο που μου στέλνει ακόμη και το λουλούδι που επιθυμούσα, που ήθελα για να στολίσω το σπίτι και τη...διάθεση μου! 
Βέβαια για..μεταφορέα είχε τη φίλη μου Ρίτα που μου το έστειλε με την υπέροχη κόρη της χθες στο σπίτι μας. Ρίτα μου σ' ευχαριστώ!
Σήμερα πρωί στις 7.30 ( νούμερο ...28!!!!) στο ταχυδρομείο να πάρω και να..δώσω, στεναχωριέμαι που ενώ έστειλα 20 κάρτες μόνο 4 επιβεβαιώσεις έλαβα και επειδή οι φάκελλοι ήταν λιγάκι..παχουλοί υποπτεύομαι ότι ίσως τους πήραν από τα κουτιά στις πολυκατοικίες...ελπίζω να κάνω λάθος . Πάντως η σημερινή σειρά με έπεισε ότι..τέρμα..όχι άλλα!!!
Παρέλαβα και κάτι που αγόρασα από το ίντερνετ , μία συσκευή που φτιάχνει ..κουλουράκια, μπισκότα, κριτσίνια κτλ και "έφαγα" και λιγάκι δούλεμα από τον άνδρα μου μόλις την είδε , τσατίστηκα, την έκρυψα και του είπα ότι θα τη μεταχειριστώ όταν ..πάει βόλτα στο κτήμα! Λέτε να είχε δίκιο και να έχω ακόμη μία άχρηστη συσκευή;;;;;;
Το κρύο δυνατό σήμερα στη πόλη μας και έχω να πάω και στο ΙΚΑ να μου θεωρήσουν τα γυαλιά που μου έγραψε ο γιατρός και μετά οπτικό , δεν καταλαβαίνω γιατί δυσκολεύουν τόσο τα πράγματα ιδιαίτερα σε μας που έχουμε και κάποια ηλικία .
Τελικά τη Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα την απολαμβάνω από..εσάς,  fb, τηλεόραση, κάποιες επισκέψεις σε μαγαζιά για δωράκια , μας είναι δύσκολο να βγαίνουμε απογεύματα, σκοτεινιάζει γρήγορα, δεν θέλω να οδηγεί νύχτα  άνδρας μου και ..με τη ζεστούλα μέσα πιάνουμε θέση στο καναπέ και χουχουλιάζουμε με καφέ, τσάι , κουβεντούλα και δυστυχώς λιχουδιές που βάζουν κιλά να πάρει η ευχή!
Όπως καταλαβαίνετε και ξέρετε αυτό το μπλοκόσπιτο μου εδώ και χρόνια είναι ο καναπές μου στο σπίτι δίπλα μου που κάθεστε όταν μπαίνετε κι εγώ μιλάω μαζί σας λέγοντας τις σκέψεις και τα καθημερινά μου.
 Οι αναρτήσεις μου φίλοι μου δεν είναι σημαντικές, δεν πρέπει να λέγονται καν αναρτήσεις , θα τις έλεγα απλά για ακρίβεια : επικοινωνία, φιλία, παρεούλα.. Έτσι λοιπόν πρέπει να τις δέχεστε ασήμαντες μα ..σημαντικές για μένα.
Λοιπόν χαρείτε τις Χριστουγεννιάτικες στιγμές η μία από την άλλη και ότι και να σας τυχαίνει στις μέρες σας εσείς να δέχεστε στους δικούς σας..καναπέδες στα μπλοκόσπιτα σας  και αυτά τα ..ασήμαντα σημαντικά!
Αχτιδένια φιλάκια!


10 σχόλια:

ποιώ - ελένη είπε...

Καλές γιορτές Αχτίδα μου
Εγώ πάντως σε απολαμβάνω!!!!

Σε φιλώ πολύ ♥♥♥

mia maria είπε...

Καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία :)

Γιάννα είπε...

Καλες γιορτές! !

Ανώνυμος είπε...

Ότι και να γράφεις, το γράφεις υπέροχα....

Λατρεύω να σε διαβάζω....

Να είσαι καλά εσύ και η οικογένειά σου!!!

φιλάκια
Μαρίνα

Σοφία Τσιμάρη είπε...

απολαυσε τα παιδακια σου ,τα εγγονιακια σου κ τον υπεροχο Δημητρη σου.......κ όλα γινονται!!!!καλες γιορτες γλυκια μου

ΡΙΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ είπε...

Γιωργια μου καπου εκει στο 2011 σε γνωρισα ετσι στο μπλογκοσπιτο σου και μετα απο κοντα λιγο βιαστικα βεβαια και ειμαι πολυ ευτυχης!Εισαι ενας υπεροχοςανθρωπος να εισαι παντα καλα μαζι με τον αντρουλη σουνα ζειτε οπως εσεις θελετε και να χαιρεστε την ομορφη οικογενεια σας!Πολλα φιλακια στην Κλωντουλα ...Α!!!!!!!ΚΑΙ ΣΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ!!!

Κική Κωνσταντίνου είπε...

το αγαπω αυτο το λουλουδι
καλες γιορτε αγαπημενη μου
να περασετε ομορφα

φιλακια πολλα

LitsArt είπε...

Εύχομαι καλές γιορτές με Υγεία!!
να περασετε τελεια!!

Μαρία Κανελλάκη είπε...

Οι σημαντικοί άνθρωποι δεν γράφουν ασήμαντα πράγματα Αχτίδα μου. Και είσαι ένας απ'αυτούς.
Να κυλήσουν όμορφα οι γιορτές σου,με μπόλικη αγάπη,ζεστές στιγμές και γαλήνη στην οικογένειά σου.
Την αγάπη μου και τις εγκάρδιες ευχές μου ♥

Ariadne είπε...

Να περάσετε πολύ πολύ όμορφα!Και να φτιάξεις πολλά κουλουράκια κι ας γελάει ο Δημήτρης σου!Αυτός έχει εξάλλου ειδικότητα στις πίτες!AriadnefromGreece!