Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2017

Παλεύοντας με τα ..όσα έρχονται!

                Στην ψυχή του ανθρώπου  κάνει περισσότερο κρύο.

Νέα εβδομάδα φίλοι μου μετά το όμορφο ΣΚ μας όπου τέλειωσα ένα ολόκληρο βιβλίο από την ανάγκη μου να γεμίσω τις ώρες  στο κτήμα μα τελικά με κέρδισε με αυτό το τρόπο που καταφέρνει πάντα ένα βιβλίο να το κάνει. 
Είναι τιμωρία για μένα να μένω ξαπλωμένη χωρίς να κάνω κάτι με τα χέρια μου. Δύσκολες μέρες, όλα μαζεμένα λες και κάποιος μου έριξε αντί χρυσόσκονη στάχτη από το τζάκι  επάνω μου. 
Σήμερα λοιπόν πάλι σε γιατρούς για το χέρι μου, πάλι ένεση με κορτιζόνη, εξετάσεις και φυσιοθεραπείες, τελικά ρήξη τενόντων, ο πόνος μεγάλος και μου απαγόρεψαν να σηκώνω το χέρι μου πάνω από τη..μέση, να σηκώνω βάρη, να κάνω απότομη κίνηση και μου έδωσε ο ορθοπεδικός και ειδική θήκη να το κρεμάσω που την έβαλα για..μισή ώρα. Με εμπόδιζε και την έβγαλα!!!
Η Νευρολόγος που παρακολουθεί την Πάρκινσον λίγο μετά είπε στον άνδρα μου να μη με αφήνει να ...κυκλοφορώ μόνη μου στους δρόμους! Δημόσιος κίνδυνος ; όχι καλέ..μα γιατί μπορεί να πέσω λέει, η ασθένεια κάνει μικρές.."στάσεις" στην αίσθηση της ισορροπίας.  Καπάκι σε όλα να και έρπης στα χείλη μου..θα σκάσω μα δεν τελείωσε εδώ..
Γυρνώντας σπίτι άλλο πάλι,η επιπεφυκίτιδα που με τυραννάει εδώ και εβδομάδες ξαφνικά την ώρα που καθάριζα τα ψάρια για το μεσημέρι ..λες και άνοιξα ένα κουμπί αρχίζει να με κάνει ότι χειρότερο μπορείτε να δείτε, αλλεργική κρίση, χάπι για να μπορέσω να ανοίξω μάτι να σταματήσω τα..δάκρυα που φέρνει και την λες άμμο που νοιώθω στο κατακόκκινο μάτι μου.
 Και που δεν έχω πάει για αυτή την αλλεργία , δεν θα σας πω τις αμοιβές των..ειδικών και χαλάλι τους αν μου βρίσκαν λύση.
Αύριο λοιπόν συνέχεια. Το πρωί Οδοντίατρος συνοδεία στον άνδρα μου που βάζει εμφυτεύματα και θέλει να του..κρατώ το χέρι, για χατήρι του βγήκε και ...δουλίτσα για μένα από τον Οδοντίατρο !!!
Απόγευμα Οφθαλμίατρος και δεν έχω ελπίδα να με κάνει καλά αφού έχω δοκιμάσει ότι κολλύριο και φάρμακο υπάρχει συν τα..γιατροσόφια που μου λένε .
Τι σας ζαλίζω θα πείτε..ε! γι' αυτό δεν είναι οι φίλοι;

         

Καληνύχτα φίλοι μου ..Αχτιδένια φιλάκια !

22 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αχτίδα καλησπέρα
Είμαι η Λίτσα ,σε διαβάζω αρκετό καιρό μου αρέσει όπως γράφεις και η αγάπη που εκπέμπεις .Σκέφτηκα να σου γράψω μια συμβουλή σχετικά με το αλλεργικό σου πρόβλημα ,χωρίς να θέλω να γίνω γιατρός, αλλά επειδή το έχω δοκιμάσει σε αλλεργικό μου πρόβλημα και στην ακμή της κόρης μου με φοβερά αποτελέσματα είναι η ομοιοπαθητική.Εγώ είμαι Αθήνα αλλά φαντάζομαι ότι θα υπάρχουν και στη Θεσσαλονίκη
Εύχομαι περαστικά και συνέχισε να είσαι αισιόδοξο άτομο όπως είσαι

Σμαραγδάκι- Ρούλα είπε...

Αυτα να τα προσεχεις φιλενεδα και να ακους οταν πρέπει να ξεκουραζεσαι.. θα σε μαλώσω και εγώ.. οπως και μενα με μαλωνουν τα παιδια μου.. οταν δεν καθομαι καλα και κανω πραγματα πανω απο τις δυναμεις μου.. να προσεχεις λίγο και την αχτιδα για να μπορεί να λάμπει..και να κανει αναρτησεις..να τα λεμε.. ευχομαι την ωρα που θα διαβαζεις αυτό το σχόλιο να εσαι καλυτερα φιλεναδα... θα τα πουμε ναι; φιλακααααα!!

Mia είπε...

Αχτιδούλα μου, να ξεκουράζεις το χέρι και τα μάτια σου, να προσέχεις τον εαυτό σου και όλα θα πάνε καλά. Πολλά φιλιά, φίλη μου.

Ο κόσμος της Ράνιας είπε...

γλυκιά μου πρέπει να προσέχεις, να μην κουράζεσαι.... αρκετά..... κάτσε αραχτή και ρίξτο στο διάβασμα που είναι και ευχάριστο και ανώδυνο και όποτε σου είναι εύκολο γράφε να σε διαβάζουμε που μας είναι τόσο ευχάριστο !!!!!! Πρόσεχε την Αχτίδα !!!!!!!!!!!!! Φιλιά !!!!!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

Ανώνυμος ( Λίτσα) καλημέρα και.,,το λες και δεν το κάνεις.Συμβουλή βλέπω μα δε,.,,βλέπω!Την ξέχασες!Αν με δεις τώρα..αυτή τη στιγμή γράφω και..κλαίω ( αλλεργικά δάκρυα) λες και έχω πόνο και καημό!!!Ευχαριστώ γλυκια μου.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Σμαραγδάκι Ρούλα , άστα να πάνε φιληνάδα είμαι ένα μάτσο χάλι!!!Χα! χα!Για τα..σκουπίδια δηλαδή!!!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Mia μου το ξέρω και προσπαθώ , δεν μπορώ να κάνω διαφορετικά μας..είναι δύσκολο να "καρφωθω"όπως λέω .Το διάβασμα και κάποιες κατασκευές μικρές με τα..δάκτυλα με παρηγορούν.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Ο κόσμος της Ράνιας ,φίλη μου αγαπημένη είσαι και το ξέρεις από τα άτομα που λυπάμαι αφάνταστα που δεν σε έχω γνωρίσει από κοντά , όμως και από εδώ ..είσαι κοντά μου!Ευχαριστώ.

ποιώ - ελένη είπε...

Καλημέρα Αχτίδα μου
Εύχομαι να είσαι καλύτερα
Να προσέχεις τον εαυτό σου
και να κάνεις τα εντελώς απαραίτητα
Έχω την έγνοια σου....

Σε φιλώ πολύ πολύ ♥

Σοφία Τσιμάρη είπε...

ψυχουλα μου .......κουραγιο ολα για τους ανθρωπους δε λενε?
θα περασει κι αυτο........
ξεκουρασου λοιπον ο θεουλης γι αυτο στο εδωσε για να φροντισεις λιγο την Γεωργια!!!

Άννα είπε...

Aχτίδα μου καλη περαστικά και υπομονή!
Στο σπίτι κι εγω ... αναρρώνω απο ιογενη κερατοεπιπεφυκιτιδα! Εχω μια βδομαδα που δακρυζω συνεχως και είναι σα να εχω πιπερι στα μάτια μου....
Σε φιλώ!

Κική Κωνσταντίνου είπε...

αχ περαστικα αγαπουλα μου
μην το βαζεις κατω
θα περασει

Αμαλία είπε...

Καλημέρα καλή μου,
Ώρες ώρες μαζί σου δεν ξέρω τι να πω. Έχω βέβαια την βεβαιότητα ότι θα τα κάνεις όλα πίσω και θα προχωρήσεις μπροστά. Να ξέρεις ότι συμπάσχουμε μαζί σου, στο βαθμό που αυτό σε βοηθάει.
Τα φιλιά μου και περαστικά, τι να πω.

Μαρία Έλενα είπε...

Περαστικά σου
Φιλάκια ...

BUTTERFLY είπε...

Αχ βρε Αχτιδουλα μου, ολα μαζι σου πεσαν! Τι να πω...υπομονη και περαστικα! Μια αγκαλια σου στελνω!

ΡΙΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ είπε...

Γεωργια μου ολα να ειναι γρηγορα περαστικα και παλι να θαυμαζουμε τις δημιουργιες σου!Σε ματιασαμε οπως το ειπες.Πολλα φιλακια.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

Άννα μου θα σε πάρω τηλέφωνο να τα πούμε ομοιοπαθής λοιπόν στα..μάτια!!!

mia maria είπε...

Ήταν μια αυτές τις πολύ δύσκολες μέρες η χτεσινή! Εύχομαι σήμερα όλα να είναι καλύτερα!

Ανώνυμος είπε...


Σας εύχομαι καλή δύναμη, Αχτίδα μας, για να περάσετε τα δύσκολα! Θαυμάζω την δημιουργικότητά σας! Να έχετε μια όμορφη βραδιά με τον σύζηγό σας ! Χριστίνα Γ.

ANNA FLO είπε...

Περαστικά σου!!! Θα περάσουν όλα και παρακούρασες το χέρι εδώ που τα λέμε.
Κράτα γερά και ονειρεύσου. Ξεκουράσου προπάντων!!!!
Εντολή γιατρών και φίλων ναι;
Καλό σου βράδυ

Ανώνυμος είπε...

Επειδη τα .....γηρατεια ειναι λιγο βαρια, εγω παρακαλω τη γιαγια του Χριστου και μητερα της Παναγιας μας, την Αγια Αννα, να βοηθαει να τα περασουμε και να τα αντεξουμε....
Περαστικα Αχτιδα μου.
Γιαγια Φαιη.

Ανώνυμος είπε...


Σας διαβάζω φανατικά, σπάνια σας γράφω. Στενοχωριέμαι με αυτά που τραβάτε, αλλά με τον τρόπο σας μού δίνετε κουράγιο στις δικές μου δυσκολίες. Περαστικά και ξεκούραση και από εμένα! START2