Κυριακή 21 Μαΐου 2017

Μεγάλωσα;μπα..ιδέα σας!


                    Ναι..έγινα 65..ε! και; 
Ποτέ δεν με ξένιζαν τα νούμερα της ηλικίας μου λες και δεν περνούσαν στα τυπικά χαρτιά ούτε καν στο μυαλό μου.. 
Βλέπετε τύποι σαν κι εμένα μένουν πάντα παιδιά..αδιόρθωτα..απλά παθαίνουν και μαθαίνουν από τα λάθη τους , γίνονται λιγάκι πιο προσεκτικά μα..και πάλι επαναλαμβάνουν τα ίδια ψελλίζοντας στον εαυτό τους..ε!..δεν πειράζει..έγινε τώρα!!!
Σε αυτά τα 65 χρόνια έζησα ότι έπρεπε να ζήσω, μα πάνω από όλα..ΑΓΑΠΗ..γιατί αυτό μόνο είχα κι εγώ να δώσω..αγάπη..και δεν μετανιώνω ακόμη και γι' αυτούς που δεν μου την χαλάλισαν.
Ένα παράθυρο ανοιχτό η ζωή μου και η ψυχή μου φίλοι μου , ένα παράθυρο που θα κλείσει μόνο όταν δεν θα μπορώ να στέκομαι μπροστά του.
Χρόνια μου Πολλά λοιπόν να με..χαίρεστε καλέ..να σας ζαλίζω..να σας κορδώνομαι με όσα κάνω, να με ανέχεστε με τη γκρίνια μου (πότε - πότε..ε;), να με παρηγορείτε στις μαύρες μου και να με συνεσφέρετε στις εξαλλοσύνες μου!
                           Τι να κεράσω;...



Μα τι άλλο; μπακλαβά από τα χεράκια του Δημήτρη με χειροποίητο το φύλλο παρακαλώ!!!
Σήμερα έχουτα...βουνά οι δυο μας βλέπετε γιορτάζει ο εγγονός μας ο Κωνσταντίνος και ο καλός μας συμπέθερος  και φύγαμε καλεσμένοι στο Λαχανά πάλι..εκεί θα είναι και τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας. 
Για τούρτα μη περιμένετε  μα για σιγουριά ένα κεράκι στο..μπακλαβά θα μου βάλουν..όχι περισσότερα γιατί...δεν θα χωράει το ταψί!!!
Μεγάλη γιορτή φίλοι μου, άπειρες οι φίλες και οι φίλοι μου..απίστευτο όμως κάθε τέτοια γιορτή δεν προλαβαίνω τα τηλέφωνα και λόγω...65...ξεχνώ ..και μετά θυμάμαι ποια ξέχασα και στεναχωριέμαι. 
Πάλι απαιτητική λοιπόν σας ζητώ συγνώμη αν θα ξεχάσω να τηλεφωνήσω ή να στείλω μήνυμα σε κάποιες όμως..καταλαβαίνετε..κάτι στο μυαλό μου μετά το εγκεφαλικό κουνήθηκε φαίνεται πολύ και..ξεχνώ τα..πάντα βρε παιδάκι μου ( εκτός από το γλυκό στο ψυγείο!).




Αυτή την εικόνα τη βρήκα κάπου μέσα στο διαδίκτυο και με συγκίνησε η απλότητα της..ίσως βρίσκεται κάπου ..σε κάποιο μικρό εκκλησάκι χωριού..
Χρόνια Πολλά λοιπόν , να σας δίνει ο Κύριος Υγεία, Αγάπη, Ελπίδα και Κουράγιο σε κάθε σταθμό της ζωής σας.
Να δίνει στον εγγονό μου φως σε κάθε δύσκολη στιγμή του, να  του δίνει υγεία και σύνεση όσο για μένα..να δω όλους που αγαπώ με ότι αγαπούν και τους κάνει ευτυχισμένους.
Άντε και του χρόνου..εδώ να ήμαστε, να σας εύχομαι,..να με εύχεστε..να τα λέμε..να δίνουμε ζωή ο ένας στον άλλο γιατί φίλοι μου..ζωή σημαίνει ο Άνθρωπος να είναι δίπλα στον Άνθρωπο!
Αχτιδένια φιλάκια!

15 σχόλια:

Σμαραγδάκι- Ρούλα είπε...

Χρονια σου πολλα φιλεναδα να σε χαιρονται ολοι οι αγαπημενοι σου παιδια κι εγγονια και ο καλος ο Δημητρης που με ξελιγωσε με τον μπακλαβα του ..αμαν βρε παιδι μου .. και με χειροποιητο φυλο ε;...μμμμμμμ!!! μουρλια φαινεται... δεν στελνεις κανενα κοματι προς τα κατω ε;...χα.χα..
Να είσαι παντα χαρουμενη και υγεια πανω απ όλα Γιωργια μου..μεχρι τα εκατό σου..!!!
65 ε; ..εεε και; και του χρονου ...φιλακιααααααααααααα!!!

ποιώ - ελένη είπε...

Πολύχρονη και χαρούμενη να είσαι πάντα

Σε φιλώ πολύ πολύ ♥♥

ALEXANDRA είπε...

Χρόνια πολλά και ευτιχισμενα

ANNA FLO είπε...

Πολύχρονη γερή και δυνατή! Και πάντα με το χαμόγελο να ανθίζει στη ζωή σου.
Να χαίρεσαι και τον εγγονό σου. Χρόνια σας πολλά και καλά
Να περάσεις όμορφα
Φιλιά πολλά πολλά

Αμαλία είπε...

Πολύχρονη με υγεία και ευτυχία.
Χρόνια Πολλά στο εγγονάκι σου και σε όποιον άλλον έχεις να σου γιορτάζει.
Φιλιά σε όλους σας.

Froufrou είπε...

Χιλιόχρονη και ευτυχισμένη!!!! Πάντα με υγεία και χαρά!!!!Μας συντροφεύετε και είστε η καλύτερη παρέα μας!!! Μαρία από Καλαμάτα....

Litsa sevi είπε...

Χρονια σου πολλα Αχτιδα ,πολυχρονη,με υγεια πολυ Αγαπη και παντα με αυτο το χαμογελο που βλεπουμε στις δημοσιευσεις σου και ανοιγειη καρδια μας. Να σε χαιρεται ο Δημητρης σου, τα παιδια σου,τα εγγονια σου ,η Κλωντη σου και μεις βεβαια. Υπεροχος μπακλαβας γεια στα χερια του Δημητρη σου .

Ariadne είπε...

Χρόνια σου πολλά και καλά καλή μου!Να περάσετε όμορφα σήμερα!AriadnefromGreece!

...irida... είπε...

πολυχρονη γλυκια μου!με υγεια!!!αγαπη ...και ομορφες στιγμες με τους αγαπημενους σου!!!να χαιρεσαι και το εγγονι...και οποιον αλλον εχεις!!!καλα να περνας!!!

Μαρία Κανελλάκη είπε...

Χρόνια πολλά Αχτίδα μου!
Να χαίρεσαι τον εγγονό σου και να είναι η ζωή σου γλυκιά και μπακλαβαδένια!...

Ποδηλάτισσα είπε...

Εσύ αγάπη μου δεν μεγαλώνεις.... απλά οι Αχτίδες σου γίνονται πιο φωτεινές!!!! Φιλενάδα μου Χιλιόχρονη πάντα ευτυχισμένη με την υπέροχη οικογένεια σου!!!! Να χαίρεσαι και τον μικρό Κωνσταντίνο, να είναι χιλιόχρονος ο μικρούλης σας υγιείς και πάντα ευτυχισμένος!!!!! Φιλιά πολλά, πολλά!!!!!!

litsa t. είπε...

ενα ομορφο προσωπο θα γερασει,ενα τελειο σωμα θα αλλαξει αλλα ενας υπεροχος ανθρωπος θα ειναι για παντα ενας υπεροχος ανθρωπος.δεν ειναι δικο μου αλλα σου το χαριζω γλυκεια μου Αχτιδα.τα φιλια μου.

airis είπε...

Χρόνια πολλά και καλά αχτιδούλα μου!
Πάντα υγεία κι αγάπη εύχομαι ολόψυχα!
Πολλά φιλιά!

Κωνσταντίνα είπε...

Χρόνια πολλά, πάντα με υγεία και αγάπη παντού γύρω σας!

ΑΓΓΕΛΙΚΗ είπε...

ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΚΥΡΙΑ ΓΕΩΡΓΙΑ!ΓΕΡΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΗ!ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ Κ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ!