Σάββατο 1 Απριλίου 2017


Οι Πασχαλιές πάντα είχαν μία θέση ξεχωριστή στη καρδιά μου και ήταν από τα μόνα φυτά που ζήτησα απαιτητικά να βάλει στο κτήμα μας ο Δημήτρης και μάλιστα του είπα να το βάλει κοντά εκεί που κάθομαι ώστε να το βλέπω όταν ανθίζει.
Η χθεσινή μας μέρα στο κτήμα, τελείωσα επιτέλους το κέντημα μου μα θα σας το δείξω μόνον όταν το πάρει στα χέρια της εκείνη που το προορίζω.
Σήμερα Σάββατο άρχισα τις προετοιμασίες για να δεχθώ το κοριτσάκι μου την Ειρήνη και τον άνδρα της που θα μείνουν 10 ολόκληρες μέρες κοντά μας. Η καλή μου η κα Στέλλα καθάρισε και ετοίμασε το μικρό στούντιο που έχουμε κάτω από το σπίτι , το αρωματίσαμε , του βάλαμε όλα τα απαραίτητα και πια περιμένω τη Παρασκευή βράδυ που θα φθάσουν.
Ασχολήθηκα λίγο λοιπόν με πράγματα που είχα στη.. μέση , τελείωσα τα δωράκια μου για τις καλές μου γειτόνισσες και μόνο τα αυγουλάκια μου λείπουν από τη κάθε μία σακούλα που έφτιαξα καθώς και κάποια κουλουράκια που ζήτησα από τη κόρη μου Ιωάννα να μου κάνει. Άλλοτε δεν άφηνα κάτι τέτοιο σε άλλα χέρια μα όπως είπαμε.."βάραινα" φίλοι μου, κουράζομαι εύκολα και δυσκολεύομαι στο βάδισμα μου . Ε!..γιατί τις έχω τις κόρες;( είπα για να δικαιολογηθώ στον εαυτό μου!).


Τα λαγουδάκια μου πως τα βλέπετε; Γλυκούλια δεν είναι; Έκανα και μία λαμπάδα παραγγελιά για έναν Ελληνάρα μέχρι το κόκκαλο μα δεν σας τη δείχνω μη με πάρετε στο..ψιλό!
Μία κρεμαστρούλα παραγγελιά με μαργαρίτες και γήινα χρώματα.


Και μία "θαλασσινή " για ένα θαλασσόλυκο Ιωάννη!


Όπως καταλάβατε αγαπημένοι μου φίλοι έχω πολλά καπάκια ακόμη μπροστά μου ! Και έχω σκοπό να ζωγραφίσω  στο τροχόσπιτο ένα ολόκληρο τοίχο πίσω από το κρεββάτι μου ..λέω τώρα..να δούμε αν βρω το κουράγιο!!!
Σας εύχομαι ένα όμορφο ΣΚ όπως ακριβώς το ονειρεύεστε και βέβαια πάντα παρέα με ..Αχτιδένια φιλάκια!

7 σχόλια:

Αμαλία είπε...

Καλή μου Αχτιδούλα, καλό μήνα.
Με το καλό να δεχθείς τα παιδιά σου. Πάντα κουκλίστικα τα έργα σου, είτε παραγγελίες είτε δωρεές, ή απλώς έμπνευση.
Πιστεύω πως αν λίγο το "πίεζες", θα σου βγαίναν και τα κουλουράκια:)))))
Πλάκα κάνω. Άλλωστε τι τις έχεις τις κόρες....
Πολλά φιλιά σε σένα και στη μυτούλα της.

Κατερίνα είπε...

Δε Με το καλό να έρθουν τα παιδιά σας Αχτιδουλα!!!!!!! Οι δημιουργίες σου όπως πάντα υπέροχες!!!!! Καλό και γλυκό μηνα!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα κυρία Αχτίδα, χαίρομαι με τη χαρά σου και εύχομαι να ξεπεράσεις κάθε δυσκολία και όλα να σου πάνε καλά. Πανέμορφα τα όσα κάνεις και τυχεροί όσοι τα έχουν στο σπίτι τους.
Καλιόπη Κ.

Δημιουργία είπε...

Καλο και ευλογημένο μήνα Γεωργία μου, με το καλό να δεχθείς τα παιδιά σου.

Μαρία Έλενα είπε...

Καλό μήνα με πολύ όμορφες κατασκευές
Φιλάκαι ...

Funky Monkey είπε...

Με το καλό να δεχτείς τα παιδιά σου! Οι δημιουργίες σου υπέροχες.
Καλό μήνα με υγεία και χαρά.

AgapameAnDolmas είπε...

ποσο μ αρεσουν οι πασχλιες!! το αρωμα το χρωμα....!! με τοκαλο να μαζευτειτε ολοι μαζι! και τ αλαγουδακια ειναι τρέλλα!
καλο μηνα και καλη πασχαλια!