Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017

Καλημέρα με ...φωτό!!!!




Καλημέρα φίλοι μου με ένα..ανεκδοτάκι που μόνο οι γιαγιάδες και οι παππούδες θα καταλάβουν.
Φεύγω στο κτήμα σήμερα με το νέο μου κεντηματάκι παραμάσχαλα που πρέπει να το "βγάλω" από μία απλή φωτογραφία και να το μετατρέψω σε σταυροβελονιά βγάζοντας το σε..μιλιμιτρέ χαρτί!!!!!!!Δηλαδή..κάτι σαν οδύσσεια σκεφτείτε το μα είμαι λίγο μαζοχίστρια με τις κατασκευές μου και λατρεύω τα δύσκολα.
Να σας δείξω τώρα πια τα δύο samplers που κέντησα με σχέδιο δικό μου ( είναι η καινούργια μανία μου) και που το καθένα πηγαίνει σε δύο φίλες που αγαπώ έστω και αν δεν τις έχω γνωρίσει από κοντά.



Φανερό σε ποια απευθύνεται, στην αγαπημένη μου Μπαμπούσκα γιατί  σκέφτηκα να κάνω κάτι σαν   ευχές που δεν της τις ανταπέδωσα τα Χριστούγεννα όταν πήρα τα δωράκια της..
Το δεύτερο θα πάει σε άλλη μου..οφειλή μα δεν λέω το όνομα γιατί θα το στείλω μάλλον τη Δευτέρα .

Μετά είχε σειρά η 2η κρεμάστρα για τους Πρίγκιπες της καρδιάς μας γιατί η πρώτη πουλήθηκε ενώ την ήθελε και κάποια άλλη όπως έμαθα. Για αγοράκι λοιπόν η δεύτερη και νομίζω ότι αγαπημένος μου Μικρός Πρίγκιπας είναι ο κατάλληλος.



Μετά ..τι να κάνω βρε παιδιά...κάτι στην κουζίνα, ήθελα να πάω πεσκέσι στη φοροτεχνικό μου κάτι γλυκό μα ελαφρύ για το διάλειμμα τους έτσι έφτιαξα  μία μηλόπιτα από μία συνταγή που μου έδωσε η κόρη μου και έγινε υπέροχη αφού "κολυμπούσε " σε μήλα!!!



Ξέρω τι θα πείτε..τρώγομαι με τα ρούχα μου..καθισιό δεν έχω όπως έλεγε η μαμά μου!!!
Όμως πήρα κι εγώ το δωράκι μου , η αγαπημένη μου Κλαύδια τα Χριστούγεννα μου έστειλε δωράκι μα ο..ΕΛΤΑ μας έκανε ναζάκια και γύρισε πίσω!!Έτσι μου το έφεραν σπίτι χθες βράδυ και...το φόρεσα..



Μαζί και μία κεντημένη Αγιοβασιλιάτικη μπότα που την έβαλα στα χριστουγεννιάτικα να την χαρώ του..χρόνου!
Φίλες μου όπως βλέπετε η αγάπη είναι κάτι που..κυκλοφορεί σαν το αίμα..όση δίνεις τόση παίρνεις!
Σε λίγο φεύγω στο κτήμα λοιπόν, να συμπαρασταθώ νοητά στον Δημήτρη που θέλει να ψεκάσει τα δένδρα του γιατί θα αργήσουμε μάλλον να πάμε. Την Τσικνοπέμπτη φίλους στο σπίτι και το ΣΚ περιμένουμε την Ειρηνούλα μας από την Αθήνα και έχουμε γιορτή!!!!
Καλοί μου φίλοι σας εύχομαι όμορφες μέρες, αγάπη, υγεία και ότι καλύτερο ..
Αχτιδένια φιλάκια!

8 σχόλια:

ποιώ - ελένη είπε...

Πως τα καταφέρνεις τόσο καλά
σε τόσο πολλούς τομείς απορώ!!!!!

Καλημέρα Αχτίδα μου ♥♥♥

Αμαλία είπε...

Καλημέρα καλή μου,
Πουλάκι μου, εσύ με ζάλισες μόνο που σε διάβασα, που να σε έβλεπα κιόλας.
Να σέ΄χει ο Θεός καλά.
Φιλιά σε σένα και στη μυτούλα της.

Ποδηλάτισσα είπε...

Αγαπημένη μου ότι φτιάχνεις μοναδικό, δώρο ανεκτίμητο για όποιον το αποκτά, μα και η προσφορά σου μοναδική.... υπέροχη και αυτή σου η κρεμάστρα, προσφορά ανεκτίμητη για το Αντωνοπουλειο Ίδρυμα!!!! Να χαρείς το υπέροχο δώρο της Κλαυδίας που εκτός από υπέροχη δημιουργός είναι και εξαιρετικός άνθρωπος!!!! Να περάσεις όμορφα στο κτήμα!!!!! Πολλά πολλά φιλιά σε σένα και στον καλό σου!!!!!

ΑΜΑΜΕΛΙΔΑ είπε...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΑΧΤΙΔΑ ΜΟΥ ΧΡΥΣΟΧΕΡΑ.
ΟΤΙ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ.ΥΠΕΡΟΧΑ ΤΑ ΚΕΝΤΗΜΑΤΑ ΣΟΥ ΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΣΟΥ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΒΑΦΤΙΣΙΑ ΤΟΥ ΕΓΓΟΝΟΥ ΣΟΥ. ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΣΟΥ. ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΠΛΗΣΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ.
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΟΛΕΣ ΣΟΥ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ 2013 ΠΟΥ ΣΕ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ.
Η ΜΗΛΟΠΙΤΑ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΥΠΕΡΟΧΗ. ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΟΥ . ΟΙ ΔΥΟ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ, ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΗ ΦΤΙΑΞΩ.
ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ. ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!

Κλαυδία είπε...

Αχτίδα μου κάθε σου ανάρτηση φωτίζει την ψυχή του αναγνώστη, τόσο μαγικά, τόσο υπέροχα !!!Τα μοναδικά σου έργα πηγή ανεξάντλητης έμπνευσης και ομορφιάς και η δοτική ψυχή σου , απλόχερα και γενναιόδωρα προσφέρει τα δώρα της αγάπης σου !!! Πόσο σε θαυμάζω πόσο με συγκινείς ....!!! Τη λατρεία σου για τα σάμπλερ την κατανοώ απολύτως και τη μοιράζομαι γιατί είμαι κι εγώ κατακυριευμένη από τη μαγεία τους και την τόσο ιδιαίτερη ομορφιά τους...για το σχεδιασμό θα σου πρότεινα και το Pixel stitch μπορεί να σε διευκολύνει μετατρέποντας εικόνες σε σχέδιο για κέντημα....δοκίμασέ το και θα εκπλαγείς από τις δυνατότητές του...Πάντως ομολογώ ότι τα Ελληνικά Ταχυδρομεία μου επεφύλαξαν πολύ δυσάρεστη έκπληξη....δεν μπορώ να εξηγήσω ούτε να κατανοήσω την περιπέτεια που επεφύλαξαν στο πακέτο μου χωρίς λόγο...Η μηλόπιτά σου φαίνεται ονειρεμένη, καλοφάγωτη και πάντα γλυκαμένοι σας εύχομαι !!!Σε φιλώ

BUTTERFLY είπε...

Τα σχεδια σου στο κεντημα ειναι εκπληκτικα! Οσο για τη μηλοπιτα... μου τρεχουν τα σαλια, θελω συνταγη!!!
Φιλια καλο ΣΚ!

Ο κόσμος της Ράνιας είπε...

Αχτίδα μας αγαπημένη, τα έργα σου είναι μοναδικά και εξαιρετικά !!!! Οι φίλες θα τα χαρούν σίγουρα γιατί είναι καταπληκτικά και φτιαγμένα με αγάπη και μεράκι !!! Να είσαι καλά !!! Σε φιλώ !!!!

Unknown είπε...

Καλή μου νεραιδα,
Παρακολουθω το μπλογκ σου για πανω απο 2 χρονια αλλά σήμερα πηρα το θάρρος να σου γραψω.
Εχω κι εγω μια μαμα στα 64, δυστυχως με χρονια προβληματα υγειας. Σχεδον απο τα 30 της ακουω ενα συνεχομενο ωωωχχχχ μεσα στο σπιτι, που μου στοιχειωσε ολα μου τα παιδικα χρονια. Τολμώ με πικρα να πω οτι δεν χαρηκα ποτε τιποτε με τη μαμα μου.
Παρολα αυτα, μανουλα πλεον κι εγω με 2 κοριτσάκια και αλλο ενα στην κοιλια,με την ιδια αγάπη για τις καλες τεχνες οπως κι εσυ, υποσχεθηκα στα παιδια μου να τους δίνω μονο χαρα και να τα κακομαθαινω. Κι αυτο το οφειλω και σε σένα εν μερει. Πρέπει να σου το αναγνωρισω.
Με αγάπη και σεβασμό, μια νέα σου φίλη απο Αθήνα.
Λία.