Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017

Για τους Πρίγκιπες της Καρδιάς μας !


Τελείωσα λοιπόν όσα  μπόρεσα να κάνω για τους " Πρίγκιπες της καρδιάς μας " , ήθελα πολλά όμως..ο καιρός, ο χρόνος.. είπαμε..το μεν πνεύμα πρόθυμο , το σώμα ασθενές!
Αρχίζω με το σετ από τα σεντονάκια που σας το είχα δείξει , είχα αγοράσει ύφασμα να κάνω άλλα 2 σετ όμως..



Ένα πινακάκι παιδικό  60 Χ20 για κάποιο παιδικό τοίχο.



Μία κρεμάστρα ζωγραφιστή ασορτί με το..σεντονάκι  70 Χ15 που δυστυχώς στη φωτογραφία λείπουν τα..κρεμαστάρια γιατί λόγω του καιρού δεν μπορώ να βγω στο ειδικό μαγαζί να τα αγοράσω και να τα προσθέσω. Θα δούμε πότε θα ανοίξουν οι δρόμοι πάντως θα σταλεί πλήρης !!!



Κατόπι συνεννοήσεως με τη Νικολίτσα σκέφτηκα να κάνω προσφορά  "πακέτα" για βαπτίσεις που μπορούν να αγοραστούν εκεί και να εκτελεστούν όποτε γίνουν οι βαπτίσεις αυτές.
Έτσι στέλνω 10 δείγματα που θα δειχθούν εκεί κι εγώ αναλαμβάνω να κάνω όποτε μου ζητηθεί  3 "πακέτα "με  μπουμπουνιέρες από 150 κομμάτια δηλαδή σύνολον 450 σε ότι απόχρωση μου ζητηθεί.



Για κοριτσάκια...πεταλουδίτσες!




Για..θαλασσόλυκους!!



Για  αγόρια και κορίτσια νομίζω..



Για το αλογάκι μπορεί να γίνει άλλος χρωματισμός Γαλάζιος ή Ροζ η αυτός που έκανα Ιβουάρ ( εδώ φαίνεται σαν..κίτρινο) ανάλογα με την επιθυμία των γονιών.



Το γαλάζιο αν θυμάστε το είχα κάνει για τον εγγονό μου Κωνσταντίνο! Και μιας και τον ανέφερα κοιτάξτε τη φωτογραφία που μου έστειλε η κόρη μου με το μωρό μας να βλέπει για πρώτη φορά χιόνι!!


Ελπίζω να καλυτερέψει ο καιρό και να μπορέσω να βγω λιγάκι έξω η..εσώκλειστη..γιατί δεν αντέχω να μου κάνει ο άνδρας κάθε μέρα πίτες και να τις μοιράζει αφού πρώτα κυνηγάει εμένα να τη δοκιμάσω!
Σπανακοτυρόπιτα φανταστική σε γεύση γέμισης και φύλο!! Ο ατιμούλης τις φτιάχνει υπέροχες!


Αυτά μπορούσα να προσφέρω φίλοι μου, μακάρι να μπορούσα περισσότερα.
Ελπίζω να αρέσουν και να πουληθούν
Αχτιδένια φιλάκια!

15 σχόλια:

Ρένα Χριστοδούλου είπε...

Τί άλλο να προσφέρεις Αχτίδα μου, έκανες τόσα πολλά, όπως πάντα.
Γεια στα χέρια σου, όλα είναι υπέροχα.
Ο Δημητράκης είναι γλύκα, Πολύ μεγάλωσε.
Πότε θα ξαναφτιάξει πίτα ο Δημήτρης, να αριβάρω;
Φιλάκια πολλά.

ποιώ - ελένη είπε...

Εσύ κάνεις το χρέος σου!!!

Καλημέρα Αχτίδα μου (τι καταπληκτική πίτα!!!!)

ANNA FLO είπε...

Ο μικρός σου είναι απίθανος και τι ύφος που βλέπει το χιόνι!!!!!!!! Γλύκας σκέτος!!
Οι δημιουργίες σου πανέμορφες και για καλό σκοπό. Αλλά κουράγιο που το χεις να φτιάχνεις μπομπονιέρες!!!!!!!!! Μπράβο σου. Τρανό παράδειγμα για όλες μας!
Την πίτα την βλέπω και μου άνοιξε η όρεξη χαχαχα Να στε καλά να δημιουργείτε παρέα, ο καθείς στον τομέα του.
Καλή σου μέρα Αχτίδα μου

Ποδηλάτισσα είπε...

Μοναδικές δημιουργίες από έναν μοναδικό άνθρωπο!!!!! Η προσφορά σου ανεκτίμητη!!!!! Ο Κωνσταντίνος κούκλος κοιτά με τόση απορία το χιόνι.... γλύκας, να τον χαίρεσαι!!!!! Φιλάκια πολλά σε όλους σας!!!!

Υ.Γ. Όσο για την πίτα, μέχρι εδώ έφτασε η μυρωδιά της..... καλοφάγωτη!!!!!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Ρένα Χριστοδούλου Καλημέρα Ρένα μου οι πίτες είναι πάντα έτοιμες για φίλες.Μάλλον δεν το διάβασες καλά ..ο Κωνσταντίνος είναι στη φωτογραφία και έχουν αποκλειστεί όλοι στο Πανόραμα.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ ποιώ - ελένη, κάνω αυτό που λέει η καρδιά μου και όχι το καθήκον φίλη μου.Μακάρι να έδινα και αυτήν αν μπορούσα να κάνω το κόσμο καλύτερο χωρίς προβλήματα.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ ANNA Flo, η κόρη μου έχει μονοκατοικία και έχει αυλή.Αν έβλεπες τα άλλα τι παιχνίδι που έκαναν με τα σκυλιά στα χιόνια..

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Ποδηλάτισσα, φιληνάδα μου οι πίτες όταν έρχεσαι έχουν επάνω το όνομα σου και το ξέρεις! Να αρχίσω να ζηλεύω το Δημήτρη που μόλις του λέω το όνομα σου ξεκινάει πίτα;Καλημέρα γλυκιά μου όλη μέρα.

Αμαλία είπε...

Καλημέρα Αχτιδούλα,
Νομίζω ότι μας κάνεις πλάκα. Δηλαδή με αυτά που έκανες θεωρείς ότι δεν προσέφερες και πολλά;
Τα σεντόνια απ΄ότι κατάλαβα τα κέντησες εσύ;
Τελικώς εγώ είμαι πολλά κιλά άχρηστη, τέλος πάντων.
Παίρνω κρυφά ένα κομματάκι από τη πίττα του Δημήτρη, μπορεί και δύο...
Φιλί στη μυτούλα της.
Και για επίλογο, αυτό το γλυκό αγόρι μεγαλώνει "γεωμετρικά". Να το χαίρεστε.

syros2js είπε...

Θα συμφωνήσω με την Αμαλία πιο πάνω: ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ???????? Μακάρι όλοι μας να προσφέραμε το 1/3 απ' όσα κάνεις εσύ!
Και δεν είναι μόνο η ποσότητα! Είναι και η ποιότητα! Με ό,τι κι αν καταπιαστείς θα προσέξεις και την παραμικρή λεπτομέρεια! ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ όλα, Αχτιδούλα μου!!! ΌΛΑ!!!
ΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά, σε εσώκλειστους και... κοκκινοκλωντίτσα!!!
;-) χιχι!

Onirokosmos είπε...

Πόσο μαγεύτηκα με όλα!! Θαυμάζω και ξαναθαυμάζω και δεν χορταίνουν τα μάτια μου τις τόσες ομορφιές! Πάντα να είσαι γερή και τόσο δημιουργική, Αχτιδούλα μου!
Καλή Χρονιά με υγεία, πολύ χαρά, αγάπη, πίστη, αισιοδοξία, γαλήνη, δύναμη, χαμόγελα, ξεγνοιασιά και ελπίδα! Χρόνια πολλά κι όλα παραμυθένια!! Να χαίρεσαι τους αγαπημένους σου και το Κλωντίνι!
Υ.Γ. Όποτε μπορέσεις, θα μου στείλεις σε παρακαλώ τα στοιχεία της διεύθυνσής σου στο mail μου (onirokosmos@gmail.com)?

Σμαραγδάκι- Ρούλα είπε...

Οπως κανω πάνταοταν έρχομαι εδώ φιλεναδα.. καθομαι και κανω μια μεγαααλη βολτα.. και διαβαζω τα οσα εχω χαει.. το ιδιο εκανα και τωρα.. και μια που οι γιορτες κρατανε σαραντα μερες δεξου και τα δικα μου χρονια πολλα για την ιωαννα σου να την χαιρεστε και να την καμαρωνετε...!! οσο για το κρυο και τα χιονια .. ελπίζω να περασουν γρηγορα και να ξανα δου7με τον ήλιο μας να λαμπει.. και να ζεστανει τον κόσμο..!!
Ολα ασα κεντησες και εκανες Γιωργια μου ειναι καταπληκτικα..και για τον σκοπο που εγιναν σιγουρα υα πιασουν τοπο.. και η ιδεα σου για να κανεις μπουμπουνιερες ακομα πιο ωραια μπραβο βρε φιλεναδα..για το κουραγιο σου... και την προσφορα σου... ζηλεψα τις πιτες.. του Δημητρη σου... και ο μικρος σας που κοιτα το χιονι..χα..χα..κουκλος ειναι το γιαβρί μου...
πολυ γελασα με τις φιλες που μιλανε με τους υπολογιστες στην φωτογραφία ακριβως έτσι ειμαστε βρε αγαπη μου... ομως τι ωραια που περναμε ε;...και βεβαια δεν σε προλαβενω στις αναρτησεις σου... το ξερεις ... μεγαλη γυναικα είμαι...μεχρι να σηκώσω το ενα ποδι.....χα.χ.α..να περνας ομορφα ακομα και στα δυσκολα .. εσυ ξερεις τον τρόπο.. πολλα πολλα φιλακιααααα!!!

Ελένη B είπε...

Πανέμορφα όλα!!! όλο χρώμα και ζωντάνια!!!
Αλλά σαν τον ενθουσιασμό του μικρού με το χιόνι και σα τη σπανακόπιτα τίποτα!!!!!!
Τα φιλιά μου Αχτιδούλα!!!

nikolitsa είπε...

Kαλησπέρα Αχτιδένια μου.Οι μπομπονιέρες σου θαυμάσιες καθώς και η ιδέα σου. Σε ευχαριστώ πολύ γιά αυτή τη μεγάλη προσφορά.Εχουμε μιά βαπτιση το καλοκαίρι. Της είπα μετα το τσαι στην Αθήνα ναρθει να της τις δείξω.Νασαι καλά Γεωργία μου και να προσφέρεις.Καθε φορά που μας δείχνεις πιττες , μου πέφτουν τα σάλια.Πολλά φιλιά.

Ariadni St. είπε...

Συγχαρητηρια κ.Γεωργια μας,
πάντα ειστε εκει σε καθε εκδηλωση να προσφέρεται!!!!
Θελω ενα κομμάτι πίτα και να δωσω φιλια στα μαγουλακια του μικρού!
Ειναι κουκλος και γλυκας, να τον χαιρεστε!
Καλό Σαββατοκύριακο!
Φιλι γλυκό!