Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016

Τόση αγάπη..Δώρο Θεού!

Αγαπημένοι μου φίλοι, μετά από κάθε τέτοια γιορτή δεν μπορώ να μη πω για τις τόσες ευχές που πήραμε  από όλους εσάς που μας αγαπάτε...τόση αγάπη..σας ευχαριστώ! Τα δύο τηλέφωνα μας δεν προλαβαίναμε να τα σηκώνουμε και ο ...εορταζόμενος που βλέπει τηλέφωνο και εξαφανίζεται πήρε τα βουνά και πήγε να κρυφτεί στο κτήμα αφήνοντας με..γραμματέα!!
 Το απόγευμα πήγα στης κόρης μου για το μικρό Δημητράκη που περίμενε το δωράκι του και εκεί δεν υπάρχει δυστυχώς σήμα στο κινητό με αποτέλεσμα μέσα σε 2 ώρες που έμεινα είχα ..απίστευτο..21 αναπάντητες κλήσεις!!
Τα εγγόνια μου με περικύκλωσαν , τι γλυκό συναίσθημα φίλοι μου , δεν περιγράφεται πιστέψτε με.
 Τα αγόρια μου τα δύο κάθισαν δίπλα μου, με στρίμωξαν στο καναπέ και μου έδειχναν και οι δύο διάφορα πράγματα που έφτιαχναν.
 Ξετρελάθηκαν για τα όσα χρήσιμα σε κατασκευές υλικά τους πήρα γιατί εγώ τέτοια τους παίρνω.. η δημιουργία είναι βασικό για μένα για ένα παιδί .
Έφαγα που λέτε εκεί και ένα γλυκό της κόρης μου.. σπέσιαλ.. κάτι από.. κρέμα κάτω ..ραβανί στη μέση..με σοκολάτα προφιτερόλ επάνω και παγωτό καϊμάκι για.. καπάκι  και έφαγα τουλάχιστον..3000 θερμίδες φίλοι μου και τώρα που το σκέπτομαι.. χτυπιέμαι!!!!
Ας ευχηθώ κι εγώ του χρόνου ξανά να ήμαστε γεροί και αγαπημένοι και όρθιοι σε κάθε δυσκολία που θα έρθει.
Τελείωσα και τον άλλο πίνακα για τη κόρη μου την Ειρήνη που θα έρθει σε λίγο και έχω ακόμη έναν!!!



Ελπίζω να τον αρέσει διαφορετικά ..θα τον κάνω δώρο!!!( να μαντέψω ότι εύχεστε να μην τον αρέσει;). 
Φίλοι μου ακόμη μια φορά σας ευχαριστώ και η τόση αγάπη σας είναι για μένα ένα μεγάλο δώρο. Σκέπτομαι λιχούδικα ότι μοιάζει σαν γλυκιά κρέμα που ξεχειλίζει από το..χωνάκι του παγωτού και προσέχουμε να μη χάσουμε στάλα της.. την γευόμαστε και νοιώθουμε ότι δεν ζούμε χωρίς αυτήν. 
Αχτιδένια φιλάκια!


7 σχόλια:

Αμαλία είπε...

Γλυκειά μου Αχτιδούλα.
Πάντα να είστε καλά και να περνάτε καλά με την οικογένειά σας.
Ο πίνακάς σου είναι υπέροχος. Φυσικά και θα αρέσει.
Σου γράφω με πολλή αγάπη και ανακούφιση, διότι φεύγει αύριο για 6 μήνες ο άντρας μου στο εξωτερικό,και η επαφή μαζί σου ελαφραίνει την απελπισία μου.
Σε φιλώ και σένα και την μυτούλα της αγαπημένης μου.
Να είστε καλά.

Ποδηλάτισσα είπε...

Πως να μην σας αγαπάνε οι πάντες και να μην προσπαθούν να επικοινωνήσουν με κάθε τρόπο μαζί σας!!!!! Τα λόγια σου μια ζωγραφιά.... σε φαντάζομαι να τρως το υπέροχο γλυκό της κόρης σου και κάτι παθαίνω, μα και να κάθεσαι στο καναπέ με τα εγγόνια σου και συγκινούμε, όσο για τον πρίγκιπα σου... καλέ έκανε και την έκανε για το κτήμα, τώρα που μεγαλώνουμε πρέπει να κάνουμε ότι μας ευχαριστεί όχι ότι πρέπει!!!! Ο πίνακας της Ειρήνης υπέροχος.... και ας μην κάνει κανένας χαρά πως θα τον αποκτήσει γιατί σίγουρα θα την ενθουσιάσει!!!! Αχτιδένια μου και του χρόνου να είστε καλά να γιορτάζετε αυτή την μέρα τους Δημήτρηδες της ζωής σου!!!! Πολλά πολλά φιλάκια!!!!

Ανώνυμος είπε...

Αχτιδούλα μου αν δεν της αρέσει εδώ είμαι εγώ..τον θέλω...τον θέλω , ότι πρέπει για το δωμάτιο μου είναι και που αγαπώ τη θάλασσα. Σε παρακολουθώ εδώ και χρόνια , δεν τόλμησα να γράψω γιατί δεν ήξερα πως. Χθες μου έδειξε μία φίλη μου που σε διαβάζουμε μαζί και μας κάνεις παρέα.
Να είσαι γερή, Χρόνια Πολλά για τον εγγονό και τον άνδρα σου και να μας κάνεις παρέα για πολλά χρόνια.Ήμουν καθηγήτρια κάποτε και τώρα σπίτι, τα εγγόνια μου μακριά με τη κόρη και το γαμπρό μου, είσαι η παρέα μου.
Ουρανία Κ.

Unknown είπε...


Πανέμορφα ο πίνακας ...Αχτιδα μου ...
καλό τριήμερο ..φιλακια πολλα

Ο κόσμος της Ράνιας είπε...

Έτσι είναι Αχτίδα..... αγαπάς και σε αγαπάμε !!!! Να είσαι καλά και του χρόνου !!!!! Ο πίνακας της κόρης σου αριστούργημα.... ε δεν νομίζω να μην της αρέσει !!!! Σου στέλνω τα φιλιά μου !!!!!

Memaria είπε...

Υπέροχος ο πίνακας!
Καλώς να δεχτείς την Ειρήνη σου και να τις δώσεις τα φιλιά μου!
Και φυσικά να σου ευχηθώ κι εδώ να χαίρεσαι τους αγαπημένους σου!
Φιλιά πολλά!

Ariadne είπε...

Έλα καλή μου μέρες που είναι ας έφαγες κι εσύ ένα γλυκάκι τι πειράζει!Τέλειος ο πίνακας!AriadnefromGreece!