Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016

Και το όνομα αυτού: Κωνσταντίνος!

 Στις 6 το απόγευμα στον Ιερό Ναό του Αγίου Στυλιανού  στη Θεσσαλονίκη μας βαπτίσαμε τον εγγονό μας ο Δημήτρης κι εγώ  φίλοι μου και θέλω πριν από όλα να ευχαριστήσω το Κύριο που με αξίωσε να δω τις βαπτίσεις τεσσάρων εγγονιών και προσκυνώ Τη Χάρη που μου πρόσφερε.
Νομίζω ότι πρέπει να αρχίσω από την..αρχή..τότε που τον πήραμε τόσο δα στις αγκαλιές μας..τόσος δα!


 Μία όμορφη Κυριακή φίλοι μου και όλα πήγαν καλά και ένας ..Κωνσταντίνος μπήκε στο δένδρο της οικογένειας μας!


Η εκκλησία μικρή μα η κόρη μου ήθελε να βαπτιστεί στον Άγιο που στη γιορτή του γεννήθηκε ο μικρός όπως συμπτωματικά όλα τα παιδιά της..σε γιορτές και στις ανάλογες εκκλησίες!
Ας αρχίσω όμως πρώτα από ..εμένα που μέχρι τη τελευταία ώρα έφτιαχνα..αυτό:


Και..αυτό ..όταν η κόρη μου μου ζήτησε τελευταία στιγμή ένα χαρτόκουτο να βάζει μέσα τα δώρα που θα έφερναν στην εκκλησία!


Τέτοια ώρα..τέτοια λόγια, βάψιμο με πινέλο στα γρήγορα, λίγα τούλια, λίγα χάρτινα λουλούδια με γκοφρέ χαρτί και ένα γρήγορο αλογάκι με μαρκαδόρο!!!
Και όταν η έρμη πήγα να κάνω μπάνιο τη τελευταία στιγμή για να είμαι φρέσκια..νάτην η συμφορά: Βλάβη σε σωλήνα και κόψιμο νερού λέει μέχρι να ..αποκατασταθεί η βλάβη! Έχετε κάνει ποτέ..στεγνό καθάρισμα στον εαυτό σας; το έκανα φίλοι μου..με πετσέτες και νερό από το..ψήκτη που πίνουμε!!!!
Φθάσαμε στην εκκλησία νωρίς και αρχίσαμε η φίλη μου η Μαιρούλα ( να την έχει ο Θεός καλά!) κι εγώ να στολίζουμε και να στήνουμε τραπέζια όσο οι..καλοί μας όλοι φωτογραφίζονταν!



Μπουμπουνιέρες για μεγάλους..250 έκοψα , χαρτογυάλισα , έβαψα και ζωγράφισα χώρια άλλα 30 αλογάκια για διάφορες χρήσεις, λαμπάδες και διακόσμηση!


Άλλες 40 μολυβοθήκες με κεραμικό πάλι αλογάκι για τα παιδάκια που τις γέμισα με κάποια μικρά παιχνιδάκια κάτω από τα κουφέτα.


μην αναρωτιέστε που βρήκα τόσα μεταλλικά κουτάκια και μη..γελάσετε.. Ανακύκλωση φίλοι μου..είναι οι κονσέρβες της Κλώντης που τις μάζευα τόσες μέρες!


Τα μαρτυρικά σε κουτί που έβαψα και ζωγράφισα με το γνωστό αλογάκι..200 μαρτυρικά φίλοι μου!!!


Τα μπουκαλάκια για λάδι και κολώνια!


Τα τρία μικρά κεράκια. 



Ένα κανδράκι με τη φωτογραφία του, μία μπουμπουνιέρα και το μαρτυρικό για να θυμάται!


Το βιβλίο των ευχών , ένα βαζάκι που έβαψα και στόλισα, ένα γυάλινο με κουφέτα..


Το κουτί για τα λαδόπανα που μπορεί να βάζει μετά παιχνίδια!


Μία φωτογραφία σε γυαλί που έβαψα με τα αδελφάκια του!



Και φυσικά η λαμπάδα!!!


Μία αφίσα που του έκανα με..Playboy!! Στόλισμα το τραπέζι για τα γλυκά με γαλάζιο και λευκή γάζα με αλογάκια που έφτιαξα.


Και πάμε στη κόλαση των γλυκών!!Εκείνη η σοκολατένια τάρτα..όλα τα λεφτά καθώς και η γαλάζια τούρτα της!


Μέχρις εδώ φίλοι μου ήταν τα.."γυαλιστερά" μιας βάπτισης..τώρα πάμε στη σημασία της..


Τα μικρά κεράκια και η λαμπάδα άναψαν, ο καλός ιερέας έκανε όλα τα σχετικά με τις 2 νονές που ήταν και από τους δύο.Η ξαδέλφη της κόρης μου και η αδελφή του γαμπρού μου!




Ο μικρός χοντρούλης μας έκανε να ντραπούμε αφού..κατούρησε τη..μαμά, την αδελφή και το..πάτωμα!!!!


Και να..άρχισε ο οδυρμός!


Παντάξιες οι νονές!


Να τον χαίρονται οι γονείς του!


Κι εγώ φίλοι μου...δεν θέλω να ξαναδώ αλογάκι πια μπροστά μου για πολύ πολύ καιρό!!!!
Σας ευχαριστώ που με ανεχθήκατε, όμως η χαρά γίνεται μεγαλύτερη όταν την μοιράζεσαι.
Αχτιδένια φιλάκια!

39 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλοφώτιστος ο Κωνσταντίνος. Να τον χαιρόσαστε όλοι, να έχει υγεία, καλή τύχη. Είναι ένα υπέροχο μωρό, αλλά με τέτοιο σόι, τι περιμέναμε; Όλα τα βαφτιστικά ήταν υπέροχα, και λάτρεψα τα χρώματα. Χαλάλι η κούρασή σας! Πάντα άξιες οι νονές. Η κοπελίτσα με το άσπρο φόρεμα υποθέτω ότι είναι η Βάσια; Καλά λέω ότι είστε ομορφόσογο! Όλοι σας. Πολλά φιλιά στα παχουλά μαγουλάκια του.. καλή βδομάδα, Σοφία

Κάλη και Κατερίνα από Ανθομέλι είπε...

Καταρχάς είναι ένας κούκλος! Να σας ζήσει ο μπουμπεκάκος σας! Οσο για σένα γιαγιά χρυσοχέρα, εντάξει δεν υπάρχουν λόγια! Τα αλογάκια ήταν υπεροχα! Τόσο όμορφα και φινετσάτα! Μπράβο σου! Αλλά να ρωτήσω, τα γλυκά στον μπουφέ μήπως ήταν από τα χεράκια του άντρας σου; χεχε! Να είστε καλά και στους γάμους τους τώρα!!! Κάλη

Αμαλία είπε...

Αγαπημένη μου αχτιδούλα,
Πρώτα απ΄όλα να σας ζήσει ο Κωνσταντίνος, με υγεία,χαρά και τύχη στη ζωή του.
Είστε μια υπέροχη οικογένεια. Όλα σου τα δημουργήματα είναι καταπληκτικά, κουράστηκες, εξοντώθηκες αλλά άξιζε τον κόπο. Να είσαι καλά να τους χαίρεσαι όλους.
Θα κάνω ιδιαίτερη αναφορά στην κούκλα εγγονή σου Βασούλα. Δεν σε παίρνει να παραιτήσαι. Λίγος είναι ο καιρός που πας για προ-γιαγιά.
Να σας έχει όλους καλά ο Θεός με αγάπη και ευτυχία.
Τα φιλιά μου.

Demi είπε...

Αχτιδουλα να σας ζήσει το νεοφώτιστο εγγονάκι !!!να εχει ολα τα καλα,υγεια,αγάπη ευτυχία!!!!!Να τον χαιρεστε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Εισαι μια εκπληκτική γιαγιά ,άξια θαυμασμού!!!!Δυνατη σε ολα !!!!Να ξέρεις δίνεις κουράγιο με όσα γράφεις σε πολυ κόσμο!!!!
Συγχαρητήρια για ολα όσα έφτιαξες για την βάφτιση του εγγονού !!!ολα τελεια!!!!!!!Να ειστε όλοι καλα !!!!Καλο μηνα!!!!

Demi (Ανακαλύπτοντας τους κρυμμένους θησαυρούς της ζωής!)

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ ΑΧΤΙΔΟΥΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ Ο ΝΕΟΦΩΤΙΣΤΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΟΣ ΚΑΙ ΤΥΧΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ. ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΟΥΣ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ.ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΟΥ?ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΣΤΟΛΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΑΜΟΥΣ ΤΩΝ ΕΓΓΟΝΩΝ ΣΟΥ ΦΙΛΙΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

Σεβάχ ο Θαλασσινός είπε...

Τι χαρά!!
Να σας ζήσει ο Κωνσταντίνος, αχτίδα μου!!!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Σοφία μου σ' ευχαριστώ,η εγγονή μου ήταν και..ναι..είναι κούκλαααα!

@ kathycallie, ευχαριστώ κορίτσια πάντα θαυμάζω τα δικά σας έργα! Τα γλυκά βέβαια ήταν από τα χεράκια της μαμάς του, της κόρης μου και εκείνες οι σοκολατένιες τάρτες ήταν μοναδικές..σφαγή έγινε για χάρη τους!

@ Αμαλία μου ευχαριστώ καλή μου, κουράστηκα είναι η αλήθεια πολύ μα άξιζε το κόπο , η ικανοποίηση όλως και τα καλά τους λόγια ήταν το δικό μου δώρο.

@ Demi μου σ' ευχαριστώ από μέσα από τη καρδιά μου για τα καλά σου λόγια και τις ευχές.

@ Βασιλική μου σ' ευχαριστώ , τους καμαρώνω όπως όλες οι μαμάδες και γιαγιάδες, είναι το έργο ζωής μου.

@ Σεβάχ ο Θαλασσινός, καλέ μου φίλε ας ε΄χει την ευλογία του Θεού και να γίνει ένας καλός , τίμιος και άξιος άνθρωπος στη κοινωνία.

ποιώ - ελένη είπε...

Γερός κι ευτυχισμένος να είναι
στη ζωή του ο μικρός Κωνσταντίνος
Υπέροχα όλα.....τα σφράγισες με ομορφιά!!!!1

Σε φιλώ Αχτίδα μου πολύ πολύ ♥

ANNA FLO είπε...

Να σας ζήσει! Να είναι γερός και τυχερός. Κούκλος είναι! Υπέροχα όλα Αχτίδα μου. Και μην ξανακούσω ότι έχεις πέσει τελευταία γιατί εγώ θα είχα πέσει ξερή από την κούραση με τόσα πράγματα που έφτιαξες. Και είναι υπέροχα. Όσο για τα γλυκά μου τρέχουν τα σάλια και μόνο από τις φώτο.
Να στε καλά. Πάει και αυτό τώρα ξεκούραση με όμορφες αναμνήσεις και σίγουρα πολύ συγκίνηση

nikol είπε...

Αχτίδα μου είσαι θησαυρός που μοιράζεσαι όλα μα όλα μαζί μας !! Φίλη μου εύχομαι στο μθικρό Κωνσταντίνο να ζήσει , να είναι γερός και χαρούμενος με τους γονείς του και παππούδες του !! Αξιες οι νονές και πολύ άξια η γιαγια Αχτίδα που τα φρόντισε με τόση αγάπη !!Μοναδικό γαλάζιο χρώμα !!
Σας φιλώ όλους με αγάπη πάντα

Unknown είπε...

Να σας ζήσει ο Κωνσταντίνος σας!!! Να είναι γερός και τυχερός!!!!
Είστε μία εξαιρετική οικογένεια. Να τους χαίρεσαι όλους και να σε χαίρονται.
Για τις δημιουργίες σου δεν έχω λόγια. Είναι καταπληκτικές!!!!!
Εύχομαι να δημιουργήσεις και στους γάμους των εγγονών σου.
Φιλιά και καλό μήνα!!!!

Κωνσταντίνα είπε...

Να σας ζήσει! Τι όμορφο μωράκι! Υπέροχα όλα όσα φτιάξατε...έχετε μια πανέμορφη οικογένεια!

Α. Παπαγιάννης είπε...

Γεωργία, να ζήσει κι αυτός ο εγγονός και όλα τα άλλα σου εγγόνια, και να είστε πάντα καλά να τον χαίρεστε.
Οι δημιουργίες σου όπως πάντα πληθωρικές και έξοχες!

Ανώνυμος είπε...

Γερός , καλοφώτιστος και ευτυχισμένος με τα αδέρφια και τους γονείς του ο Κωνσταντίνος σας !!!! Για τη βάφτιση ....τι να πω ,,,,,τα λόγια είναι φτωχά !!!! ΥΠΕΡΟΧΑ ΚΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ ΟΛΑ !!!!!! Να είστε και εσεις καλά κα Γεωργία να στολίσετε και στους γάμους των εγγονιών σας !!
Φιλιά πολλά και ευχές
Μάρω--- Ηγουμενίτσα

Ελπίδα - two boys and hope είπε...

φωτισμένο και τυχερός ο Κωνσταντινος σας Αχτιδα!! Τι ομορφιες ετοιμασες!! Άξια γιαγια!! Να είστε γεροί να πατε και στο γάμο του!! πολλα φιλια

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΔΡΑΜΑ είπε...

Να σας ζήσει ο μικρούλης...καλοφώτιστος!

Χαλκιοπουλου χριστινα είπε...

Αχτίδα μου καλοφωτιστος ο Κωνσταντίνος σας! Να είσαστε καλά να χαίρεστε παιδιά και εγγονια! Πολύ όμορφη η οικογένεια της Ιωάννας σας!Αχτίδα μου, ήταν όλες οι ετοιμασίες που έκανες για την βάπτιση .. μοναδικές!!!! Πολύ δουλεια!!! Γεια στα χέρια σου!!!Τα μαρτυρικά .. τέλεια!!! Τις ευχές μου και στον ευτυχή παππού!
Αχτίδα μου σε φιλώ μ αγαπη Χριστίνα ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

Άννα είπε...

Καλοφωτιστος, γερος, τυχερός και ευτυχισμένος!
Γεια στα χερια σου για ολα τα υπεροχα πραγματα που εφτιαξες!

Ariadne είπε...

Τα έφτιαξες όλα πανέμορφα μπράβο σου! Να είναι γερός, τυχερός και καλοφωτισμένος ο μικρούλης σας!Πολλά φιλιά. AriadnefromGreece!

Unknown είπε...

Πανεμορφα ολα ,μα ολα ...μερχι και την τελευταια πινελεια !!!
να σας ζήσει..καλοφωτισμενος ...
τα φιλια μου

Σμαραγδάκι- Ρούλα είπε...

Καλέ Αχτίδα μου; πότε μεγαλωσε τόσο το αντρακι σας και βαφτίστηκε κι όλας ;.. ασε δε που είναι ενα κούκλος..!!! αλλα και εσύ γιαγια τι δεν έκανες για χαρη του ε;.. υπεροχα όλα όσο απολαυσαμε εδώ...τα παντα σκεφτηκες και έφτιαξες με τα χερακια σου φιλεναδα.. γεια στα χέρια σου.... ααααα και δεν έχουμε παραπονο.. εκτενέστατο ηταν το ρεπορταζ της βάφτισης να είστε καλα και και να τον καμαρωσετε τον Κωνσταντίνο σας όπως αγαπατε.. παντα άξιες οι κουμπαρες και οι γονεις του να τον χαρουν μεγαλο και τρανό..!!! να ξεκουραστεις τωρα . χαλαρά να απολασυεις ευτυχισμενες μερες...ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ..!! θα τα πουμε φιλεναδα..φιλακιααααα!!

Δημιουργία είπε...

Να σας ζήσει ο Κωνσταντίνος σας Γεωργία μου, να χαίρεσαι και να καμαρώνεις και τα τέσσερα. Γεια στα χεράκια σου που έκαναν πάλι θαυματα!

Memaria είπε...

Να σας ζήσει Αχτίδα μου και να είναι πάντα γερός και τυχερός!
Όλα πανέμορφα στη βάφτιση και όσο για το κατούρημα...γούρι δε λένε?...ε γούρι λοιπόν!χαχα!
Φιλιά πολλά!

Ποδηλάτισσα είπε...

Να σας ζήσει ο μικρούλης Κωνσταντίνος, να ναι καλοφώτιστος, γερός και πάντα ευτυχισμένος!!!! Οι γονείς του πάντα να παίρνουν από αυτόν μόνο χαρές και εσείς να είστε πάντα δίπλα τους και να τους καμαρώνεται!!!!! Τώρα για όλα όσα έφτιαξες τι να πω..... δεν υπάρχουν λόγια, μόνο θαυμασμός!!!! Νάσαι καλά να κάνεις περισσότερα από αυτά και στους γάμους τους!!!!! Πολλά πολλά φιλιά!!!!

Ελένη Φλογερά είπε...

Να σας ζήσει Αχτίδα μου!!! Να είναι γερό και δυνατό! Πάντα άξιες οι νονές και άξια και εσύ με τα τόσο ωραία που έφτιαξες. Να χαίρεσαι την οικογένειά σου!
Προσεχώς θα δείξω και εγώ αυτά που φτιάχνω για την βάπτιση της εγγονής που είναι αυτό το Σάββατο.
Φιλάκια!

Καλλιτεχνί-Ζω είπε...

Πολύ ωραία δουλειά!!! Μας άρεσαν ιδιαίτερα οι μπομπονιέρες, (την ιδέα της ανακύκλωσης την κρατάμε), και το κουτί για τα λαδόπανα!!!
Να σας ζήσει, να είναι γερός, δυνατός, χαρούμενος και καλότυχος!!!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

ΚΑΛΟΙ ΜΟΥ ΦΙΛΟΙ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ.σΥΓΧΩΡΕΣΤΕ ΜΕ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΩ ΟΜΑΔΙΚΑ ΜΑ ΜΕΤΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΩ..ΠΙΣΩ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΤΗΣΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΤΗ ΒΑΠΤΙΣΗ.ΟΠΟΤΕ ΧΘΕΣ ΗΜΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΠΟΥ ΕΠΑΘΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΟΥ. ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΕΧΩ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΞΕΠΕΡΝΩ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΝΑ ΤΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ ΟΛΑ ΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΚΑΙ ΗΡΕΜΙΑ. ΜΕ ΦΟΡΤΩΣΑΝ ΜΕ ΦΑΡΜΑΚΑ ( ΧΑ! ΧΑ! ) ΚΙ ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ..ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΙς ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Η ΕΥΧΗ..ΞΕΧΝΑΩ ΟΠΟΤΕ ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΈΝΑ ΚΟΥΤΑΚΙ ΜΕ..ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΞΕΧΝΩ!ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ, ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΧΑΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΗ ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.

Nena είπε...

Καλοφωτισμενο και γερό το μικρούλι σας! Ολόκληρο αντρακι έγινε ο Άγιος του να το προστατεύει! Καλή δύναμη και σε εσένα Γεωργία μου, το χαμόγελό σου θα τα διώξει όλα! Φιλάκια πολλά!

AgapameAnDolmas είπε...

να σας ζησει με το ονομα!!! γερος δυνατος καλοτυχος!! παντα αξιες οι νονες!! καλε τι αντρακι ζουμπουρλουδικο ειναι αυτο!! πως ηταν κ πως εγινε!! φτου φτου!!! οσο για τη γιαγια τι να πω!! χρυσοχερα οπως παντα!!! να εισαι δυνατη να τον καμαρωνεις!!

Μarion, είπε...

Tις ευχές μου και από εδώ Αχτίδα μου
Να σας ζήσει.

Κι εσύ να είσαι καλά να τους καμαρώνεις. Γεια στα χέρια σου, πάντα άξια κι εσύ. Να αξιωθείς να φτιάξεις τη βάπτιση και για τα δισέγγονά σου ;)

Τα φιλιά μου

akrat είπε...

!!!!!!!!!!!!!!!! εύγε να σας ζήσει με χαρά και υγεία μόνο μια διαφωνία ΒΓΑΛΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ γίνονται σημεία και τέρατα

Kitchen Stories είπε...

Να τον χαίρεστε και να τον καμαρώνετε πάντα χαρούμενο!

Αχτίδα μου έκανες υπέροχη δουλειά, με όλα αυτά τα χειροποίητα που έφτιαξες για το μικρό σου εγγονάκι!
Να είσαι καλά και πάντα χαρές να απολαμβάνεις!

Ζ.

Nena είπε...

Καλοφωτισμενο και γερό το μικρούλι σας! Ολόκληρο αντρακι έγινε ο Άγιος του να το προστατεύει! Καλή δύναμη και σε εσένα Γεωργία μου, το χαμόγελό σου θα τα διώξει όλα! Φιλάκια πολλά!

Rena είπε...

Να σας ζήσει ο νεοφώτιστος Κωνσταντίνος να τον χαίρεστε και να τον καμαρώνετε!!!!!!
Είναι τόσο υπέροχα όλα φτιαγμένα με αγάπη!!!!!!!!!!!
Είστε μια υπέροχη οικογένεια πάντα χαρές να έχετε!!!!!!!!!!!!!
(Πόσο μεγάλωσε η μικρή σας,πανέμορφη!!!!!!!!!!!!!!!)
Φιλάκια πολλά!!!!!!!!!!!!!!!!

Ρένα Χριστοδούλου είπε...

Να σας ζήσει το παλικάρι σας.
Καλοφωτισμένο να είναι.
Να τα χαίρεστε όλα κι εσείς να είστε γεροί.
Αυτά που έκανες , δεν έχω λόγια να περιγράψω την ομορφιά τους.
Γεια στα χεράκια σου άξια γιαγιά.
Ήθελες και μπάνιο, Χαχαχα, το στεγνό καθάρισμα μου άρεσε πολύ, όχι που θα κόλονες εσύ!
Να περνάτε καλά.

LitsArt είπε...

η ανάρτηση που όλοι περιμέναμε!!!!!!
μα τι όμορφα πράγματα έφτιαξες βρε γιαγιά???
τι να πρωτοσχολιάσω....τα αλογάκια σου έκλεψαν την παράσταση σε όλες τις εκδοχές τους!
συγχαρητήρια!!!
να είναι πάντα γερός και ευλογημένος σε όλη του τη ζωή και εσύ να έχεις υγεία για να τον καμαρώνεις!

Ανώνυμος είπε...

Καλοφώτιστος ο Κωνσταντίνος σας Αχτίδα μου!Να τον καμαρώνετε πάντοτε!
Ελευθερία...

Κατερίνα είπε...

Να ζησει και να γινει ενας φωτισμενος Χριστιανος.
Γιαγια Φαιη

Thalia Tzellou είπε...

Καλοφώτιστος ο Κωνσταντίνος σας Αχτίδα μου! Να σας ζήσει, να τον χαιρόσαστε και να τον καμαρώνετε, να είναι γερός, δυνατός και πάντα ευτυχισμένος! Για τα πράγματα και τον στολισμό που κάνατε δεν έχω λόγια! Είναι όλα υπέροχα! Γειά στα χέρια σας! Εχετε τις θερμότερες ευχές από όλους μας και την αγάπη μας!