Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016

Λίγο πριν από...


Φίλες μου εξαφανισμένη το ξέρω , όμως μάλλον από εδώ και πέρα έτσι θα είμαι. Νομίζω ότι η ανάρτηση για τη βάπτιση θα είναι κάτι σαν..κύκνειο άσμα για μένα. Λυπάμαι όμως δεν είμαι τόσο καλά, αισθάνομαι κουρασμένη, δεν μπαίνω πλέον παρά ελάχιστα στον υπολογιστή κι αυτό παρά μόνο για να δω τις φίλες μου που γνώρισα μέσα από εδώ και τις έκανα δικές μου.Είστε πλέον ένα κομμάτι από τη ζωή μου και είναι λες και σας ξέρω χρόνια.


Τη Δευτέρα μαζευτήκαμε και συναρμολογήσαμε τις μπουμπουνιέρες..δηλαδή εγώ δεν έκανα πολλά..σχεδόν  ελάχιστα μα οι τελευταίες λεπτομέρειες ακόμα τις φτιάχνω σιγά σιγά.
Περάσαμε υπέροχα και ευχαριστώ τη καλή μου Ολίνα και τα κοριτσάκια της, τη φίλη μου Μαιρούλα και τη μικρή μου μαθήτρια για τη βοήθεια τους.
Τη παράσταση βέβαια "έκλεψε "ο Δημήτρης με τη πίτα του που ομολογώ ήταν υπέροχη, καλύτερη από κάθε φορά. 


Ο καλός μου Δημήτρης, αισθάνομαι ότι τον έχει πιάσει λιγάκι..πανικός μαζί μου αν και φροντίζω να του..πατώ φωνές για να βλέπει ότι είμαι καλά!! 
Βγήκαμε μία βόλτα στης κόρης μας και στο γυρισμό περάσαμε από τη παραλία να δω τη θάλασσα, κάπου πριν βγούμε στη παραλία σε ένα στενό είδα κάτι ι που με συγκλόνισε φίλοι μου..με συγκλόνισε. 
Ένα άνθρωπος  στάθηκε σε ένα καλάθι αχρήστων , το έψαξε και πήρε από μέσα ένα ποτήρι από εκείνα που βάζουν καφέ τα μαγαζιά.Το ήπιε και το έφτυσε. 
Έβαλα το Δημήτρη να τον φωνάξει, στην αρχή έφυγε..μετά όταν κατέβηκε ο άνδρας μου  έτρεξε πίσω του στάθηκε πήρε τα χρήματα που του έδωσε και έφυγε. 
Έγινα χειρότερα πιστέψτε με. Δεν μπορούσα να το φανταστώ..δεν είμαι συνηθισμένη σε τέτοιες εικόνες..άλλο να τις ακούς και άλλο να τις βλέπεις...
Σκέπτομαι τα μωρά αυτά που βγαίνουν σε αυτό το κόσμο..


Η ζωή είναι σκληρή τελικά..το ροζ συννεφάκι μου χάθηκε..
Πάντως τα καλάθια και τα σχετικά της βάπτισης έχουν ομορφύνει το σπίτι..όλα γαλάζια..ακόμη και τα χέρια μου γαλάζια  από τα χρώματα. Ελπίζω όλα να πάνε καλά όπως τα σχεδιάζω.
Φίλες μου σας στέλνω την αγάπη μου και τα..Αχτιδένια φιλάκια μου!

16 σχόλια:

Αμαλία είπε...

Αγαπημένη μου φατσούλα,
Ούτε πήρες την κάτω βόλτα, ούτε η ανάρτηση της βάπτισης θα είναι το κύκνειο άσμα σου. Απλά κουράστηκες, παραπιέστηκες σε σχέση με την κατάστασή σου, είναι ανάδρομος και αυτός ο άθλιος Ερμής και σε πήρε προσωρινά από κάτω. Πάνε και σου τυχαίνουνε και περιστατικά σαν κι αυτό που περιέγραψες και ήρθε κι έδεσε το γλυκό.
Θα πάει όπως πρέπει να πάει η βάπτιση, δηλαδή τέλεια, εσύ θα ξαναπάρεις τα πάνω σου και θα ξαναλάμψεις.
Όλα τα άλλα σενάρια απορρίπτονται ως ανεδαφικά.
Σε φιλώ κι εσένα και τη μυτούλα της και σας εύχομαι καλό ξημέρωμα

Maria Kat είπε...

Δεν θέλω απαισιοδοξίες!! Δεν θελω!!!! :)
Κοιτα να συνέλθεις να εισαι σουπερ στη βάφτιση, μετα θα δωσεις λιγο χρόνο στον εαυτό σου να ξεκουραστεί και να επανελθει και θα εισαι duracel! :P
Ολοι εχουμε το δικαιωμα να φρικάρουμε κάποια στιγμη δεν το χουμε? :) Ολα θα πανε οκ !! Βαθιές ανάσες!!!!

nikol είπε...

Ολα καλά θα πάνε με τη βάπτιση του μικρού σας Αχτιδούλα μου , με τόση δουλειά που κάνεις για τα βαφτίσια !!Καλοφώτιστο , γερό και ευτυχισμένο να είναι .
Το ξέρω ότι αυτή η εικόνα σε τάραξε και σε λύπησε καλή μου , δεν συνηθίζεται και δυστυχώς εμείς εδώ στην Αθήνα βλέπουμε ακόμα πιο πολλά .
Καλό και ξεκούραστο Σεπτέμρη να έχετε !! Πολλά φιλάκια

...irida... είπε...

kαλο μηνα!!!καλο φθινοπωρο!ολα καλα θα πανε!!!εμεις εδω θα σε περιμενουμε!!μια μεγαλη αγκαλια!!πολλα φιλια!!!

Tante Kiki είπε...

Καλή μου Αχτίδα!! Όλα θα πάνε υπέροχα κι εσύ θα ξεκουραστείς και θα ξαναρχίσεις τις υπέροχες δημιουργίες σου που θα μας τις δείχνεις και θα μας γλυκαίνεις με τα καλά σου λόγια!
Με το καλό η βάφτιση!! Καλοφώτιστο το μικρούλλι!!
Καλό μήνα και καλό Φθινόπωρο!!
Πολλά φιλιά!

Ο κόσμος της Ράνιας είπε...

Λοιπόν επειδή είσαι η Αχτίδα μας και μας φωτίζεις όλη τη γειτονιά, δεν θέλω απαισιοδοξίες, όλα καλά θα πάνε και με τη βάφτιση και με σένα. Δεν το βάζουμε κάτω ΠΟΤΕ !!!!!! Τις εικόνες αυτές τις βλέπουμε καθημερινά εδώ στην Αθήνα, μας λυπούν πολύ, ότι μπορούμε κάνουμε και ελπίζουμε. Καλό Φθινόπωρο να έχετε όλοι στην οικογένεια και καλό μήνα !!!! Τα φιλιά μου !!!!

ποιώ - ελένη είπε...

Καλό μήνα Αχτίδα μου
Λίγη ξεκούραση όντως σου χρειάζεται.....

Σε γλυκοφιλώ ♥

Unknown είπε...

καλο μηνα Αχτιδα μου ...!!!!!
με το καλο η βαφτιση ...Καλοφώτιστο !!
τα φιλια μου ...

Ariadne είπε...

Καλό μήνα Γεωργία μου!Είμαι σίγουρη πως μόλις ξεκουραστείς από τα της βάφτισης θα μπορέσεις πάλι να είσαι στο μπλογκ σου πιο πολύ. Μη στεναχωριέσαι μόνο. Πολλά φιλιά!AriadnefromGreece!

LitsArt είπε...

αχ πώς την περιμένουμε αυτή την ανάρτηση της βάπτισης!!!!
καλό μήνα και καλό κουράγιο!

Ανώνυμος είπε...

Αγαπημένη μου Αχτίδα, είμαι η Βάσω. Δεν με ξέρεις, όμως εγώ σε ξέρω από όταν ήσουν 56! Και σε αγαπώ από μακριά όλα αυτά τα χρόνια. Λατρεύω το γεγονός ότι είστε ένα τόσο αγαπημένο ζευγάρι (άσε το τα χρυσά σας χέρια). Αγαπούσα τη ζωγραφική και θαυμάζω τα έργα σου. Όμως πιο πολύ θαυμάζω εσένα για τη θετική σου ενέργεια και το πώς αντιμετωπίζεις τις αναποδιές της ζωής. Μου έχουν τύχει και μένα πολλές, όμως η τελευταία είναι η πιο πικρή. Ο 22χρονος γιος μου διαγνώστηκε πριν ένα μήνα με αυτοάνοσο νόσημα και είμαι τρελαμενη. Σε παρακαλώ μη σταματήσεις να γράφεις έστω και μια καλημέρα, έστω και μια καλή κουβέντα γιατί εγώ προσωπικά παίρνω κουράγιο από εσένα. Σε ευχαριστώ Γεωργία μου που έχεις το όνομα του λατρεμένο μου γιου.

syros2js είπε...

Γλυκιά μου Αχτιδούλα, δεν θέλω να διαβάζω τέτοια πράγματα από εσένα. Τί κύκνειο άσμα λες? Δεν σηκώνω κουβέντα! (Πήρα το αυστηρό μου ύφος! Ελπίζω να μη σε φόβισα πολύ!)
;-)
Δυστυχώς, αυτές τις εικόνες που μέχρι πρόσφατα τις βλέπαμε στην τηλεόραση, όλο και πιο συχνά τις βλέπουμε και δίπλα μας... Και μεταξύ μας: Δε βλέπω σύντομα φως... Ελπίζω όμως και πιστεύω στην ανθρωπιά! Λαμπρό παράδειγμα εσείς!
Είμαι σίγουρη πως στη βάπτιση τα βλέμματα μετά τον μικρούλη σας, θα κλέψουν οι δημιουργίες σου, οπότε εκεί να δεις πόση λάμψη θα πάρεις! Μια πελώρια γαλάζια λάμψη!
ΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά και καλό μας μήνα, κορίτσι μου!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ ΒΑΣΩ ,φίλη μου διάβασα το σχόλιο σου και πρώτα οφείλω να σε ευχαριστήσω και μετά να σου πω να έχεις δύναμη γλυκιά μου και Πίστη στο Θεό και παίρνοντας τη θετική μας σταλμένη αύρα όλα να σου πάνε καλά.Φίλη μου αυτό το καιρό είμαι πεσμένη γιατί ..έχω πάρει τη κάτω βόλτα όπως λένε όμως..εσείς μη με ακούτε..αφήστε με μόνο να σας τα λέω και να ξεσπώ σε σας!!!!Όλα θα πάνε καλά φίλη μου, όλα.Όρθια λοιπόν, χρειάζεται δύναμη όταν οφείλεις να σηκώσεις άλλους.Ότι χρειαστείς είμαι κοντά σου.

Ανώνυμος είπε...

Σε ευχαριστώ που μου απάντησες. Ήμουν σίγουρη πως θα το έκανες. Ευχαριστώ για τη θετική σας αύρα. Κλαίω από συγκίνηση γιατί μίλησες στην καρδιά μου όπως θα μου μιλούσε η από 21 χρόνια χαμένη μανούλα μου. Εύχομαι να είστε όλοι καλά και καλοφωτισμένο το μικρό σας αγγελούδι. Κι εγώ πιστεύω πως με τη βοήθεια του Θεού, του άντρα μου και του μικρότερου γιου μου, θα βρω τη δύναμη να στηρίξω το παιδί μου. Σ' ευχαριστώ για όλα... Βάσω

marypertax είπε...

Καλησπέρα και καλό Φθινόπωρο Αχτίδα μου! Ξεκουραστήκαμε και κουραστήκαμε. Ξαναξεκουραστήκαμε και μαζέψαμε δυνάμεις για τη νέα σαιζόν! Πολλά φιλιά κορίτσι μου καλή συνέχεια!

Σοφία Τσιμάρη είπε...

αχτιδακι μου....γλυκο.........τι καλα ολα καλα...το νινι σας μεγαλωσε εγινε παλικαρος.........ευχομαι να μοιασει του παππου ΔΗΜΗΤΡΗ.... να ναι μερακλης!!!