Πέμπτη 7 Απριλίου 2016

Της τελευταίας στιγμής!


Με τις τελευταίες λαμπάδες έτοιμες για τη FRONT και ένα στεφάνι Πασχαλιάτικο των τελευταίων στιγμών από αυτές που λες..τι μου περισσεύει;..τι να κάνω με τα θαλασσόξυλα που μου έμειναν; με τις πασχαλίτσες και τις πεταλούδες;..κάτι τέτοιο..


Αύριο πάω ταξιδάκι..έτσι για να ξεσκάσω και λιγάκι έστω και μέχρι τη Βεργίνα, άλλωστε είναι τόσο βαριά τα πακέτα μου που μάλλον θα έπρεπε να πληρώσω στο ταχυδρομείο τα μαλλιοκέφαλα μου!
Φέτος ας με συγχωρέσετε..δεν θα στείλω κάρτες και μικροδωράκια..είμαι κουρασμένη ..κινούμε δύσκολα και δεν μπορώ να πηγαίνω και στο ταχυδρομείο και να έχω και μετά την αγωνία πότε θα φθάσουν ή αν χαθούν. 
Βέβαια με στεναχωρεί αυτό μα..η αγάπη μου για το μπλοκόσπιτο μου είναι δεδομένη και ελπίζω να μην είναι το τελευταίο Πάσχα που περνάμε μαζί και που φτιάχνω ότι φτιάχνω. Του χρόνου πάντως αν είμαι πάλι εδώ να μου τα..ψάλλετε για όσα γράφω τώρα ..σας δίνω την άδεια!!!!!!!
Φίλοι μου σας λέω μία γλυκιά καληνύχτα και..θα τα πούμε όταν γυρίσω αύριο!
Αχτιδένια φιλάκια!

17 σχόλια:

Unknown είπε...

Καλα να περασετε μανουλα μου!!υπεροχα ολα απο τα χερακια σου!!τον ξερω τον νταντουλι μου..οτι βρει το παιρνει!!σ αγαπω!!!

ΡΙΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ είπε...

ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΓΩ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΣΟΥ ΤΑ ΨΑΛΛΩ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΤΑ ΨΕΛΝΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΦΙΛΕΝΑΔΑ.ΔΕΝ ΣΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕς ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΑΣΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΩΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΑΤΙ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΣΟΥ ΕΝΤΑΞΕΙ?ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΕΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟ.ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΚΛΩΝΤΟΥΛΑ!

χριστινα είπε...

Αχτίδα μου γλυκειά, δεν σε ξέχασα! Εύχομαι καλο ταξίδι , να περάσετε υπέροχα. Εύχομαι και του χρόνου με υγεια και καινούργιες ιδέες για κατασκευες να .................. καταπληξεις τα πλήθη!!!!!!!!!!!! Πολλά τα δώρα σου, μέσα από το περίσσευμα της αγάπης σου! Πολλή κόπο και πόνο όμως!!!!!!!!! Γεια στα χέρια σου Αχτίδα μου. Καλή ξεκούραση!!! Σε φιλώ μ αγαπη Χριστίνα 67 Υ.Σ.την αγαπη μου και τον θαυμασμο μου στην ποδηλατισσα!!!!

χριστινα είπε...

Σ όλες εσάς που με το καλό θα βρεθείτε αύριο στην Βεργίνα εκφράζω τον θαυμασμό μου αλλά και τον σεβασμό μου για το έργο σας!!!!! Για όλες εσάς αφιερώνω το ποίημα "τα χερια" του Ιωάννη Πολεμη
το χερι όταν απλώνεται να παρει / χάνει τόση ομορφιά και χάρη τοση Όσο ομορφιά κερδίζει κι όση χαρη / το χέρι όταν απλώνεται να δώσει.

Υπάρχει ακόμη τόση ανθρωπιά πάνω στη γη,για ν'ααπελπιστεί κανείς πως η αξία της ζωης δε θα θριαμβεύσει. Αθανασιάδης Αλβέρτος Σβαιτσερ

Καμία προσπάθεια Για ένα μεγάλο σκοπό δεν πάει χαμένη, δεν ξεχνιέται,ακόμη και όταν χαθεί. Ζαλοκωστας - Σωκράτης

Ο καλύτερος τρόπος να βοηθάς τον εαυτό σου ειναι να βοηθάς τους άλλους.
ΓΚΡΑΙΗ................το βιβλίο της ζωης σ.97

Ariadne είπε...

Να περάσετε καλά στη Βεργίνα, καλή βόλτα και μη λες τέτοιες κουβέντες!AriadnefromGreece!

Αμαλία είπε...

Καλημέρα καλή μου Αχτίδα,
Να περάσετε καλά στην βόλτα σας και να κοιτάξεις να ξεκουραστείς. Μην προβληματίζεσαι για δωράκια.
Να μου φιλήσεις τη μυτούλα της.

Ariadni St. είπε...

Καλημερα αγαπημένη μας κυρια Γεωργία! Να περασετε υπέροχα στο ταξίδι σας. Ασφαλως και θα ειμαστε ολοι εδω του χρονου και θα μας δειχνετε τις φανταστικές δημιουργίες σας!
Σας φιλώ γλυκά!

Ελένη Φλογερά είπε...

Καλημέρα Αχτίδα μου και εύχομαι κάθε μέρα σου να είναι όμορφη.
Καλά να περάσεις στην Βεργίνα.
Φιλάκια!

LitsArt είπε...

Καλημέρα!σου εύχομαι να περάσεις όμορφα στην Βεργίνα!
Πολλά συγχαρητήρια γιατι παρόλο που είσαι σε αυτή την κατάσταση δεν σταματάς να προσφέρεις!

Katrina είπε...

Να περάσετε καλά Άχτιδουλα αυτό μόνο!!!!!!!!

Ποδηλάτισσα είπε...

Είναι που δεν μου το επιτρέπει η ανατροφή μου αλλιώς είχα να σου ψάλλω πολλά.... και συνεχόμενα μέχρι του χρόνου το Πάσχα, για να μην μας ακούσει όμως κανείς, θα σου τα πω από κοντά σε λίγες μέρες που θα είμαστε μαζί!!!! Πολλά γλυκά φιλιά ΑΧΤΙΔΑ της αγάπης και της προσφοράς!!!!!

Mia Petra είπε...

Καλά να περάσεις! Πολλά φιλιά! (δεν θέλω απαισιοδοξίες!)

syros2js είπε...

Μην ξαναδιαβάσω τέτοια απαισιόδοξα λογάκια, θα θυμώσω!
:-)
Αχτιδούλα μου, να πας και να περάσεις και όμορφα, κορίτσι μου!
Πολύ όμορφες και χαρούμενες δημιουργίες και πάλι!!
ΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά-πολλά-πολλά!!!
Καλό βραδάκι και καλό ταξίδι!

BUTTERFLY είπε...

Καλο ταξιδι Αχτιδουλα και... Αισιοδοξια!!!

BUTTERFLY είπε...

Καλο ταξιδι Αχτιδουλα και... Αισιοδοξια!!!

Kitchen Stories είπε...

Φιλάκια και καλή επιστροφή!

Ζ.

Ο κόσμος της Ράνιας είπε...

Ωχ σαν πολλές μαζευτήκαμε για να στα ψάλλουμε, γι αυτό φρόντισε να προσέχεις για τις απελπισίες που μας γράφεις χα χα !!!!!! Καλά να περάσεις και περιμένουμε φωτογραφικό ρεπορτάζ !!!! Φιλιά !!!!!