Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016

Έχω δρόμο μπροστά μου...


Καλημέρα φίλοι μου ευχαριστώ για τις ευχές σας , εύχομαι κι εγώ με τη σειρά μου να ήταν ανοιχτοί οι Ουρανοί και να σας άκουσαν.
Το δικό μου...ανακοινωθέν είναι βαρετό, περισσότερο ξαπλωμένη και όποτε σηκώνομαι για να κάνω κάτι είναι για λίγο αφού πονάω σε κάθε βήμα. Ευτυχώς δεν πρόκειται να κάνω εγχείρηση, όχι γιατί δεν είναι η λύση μα γιατί θα είναι περιττή αφού λόγω του βεβαρημένοι άλλου ποδιού μου από την εγχείρηση δεν πρόκειται ποτέ να κάνω γυμναστική, ανάβαση σε...βουνό, περπάτημα  και ότι έχει σχέση με δράση. Είναι περιττό στην ηλικία μου είπαν, θα ζω με αυτό όσο προσέχω .
Μου βάζουν ενέσεις κορτιζόνης και νοβοκαίνης, αντιφλεγμονώδη  και..ξεκούραση, αν κάνω ότι λένε θα πρέπει να μη σηκώνομαι παρά  μόνο για τουαλέτα!
 Συγχρόνως αρρώστησε πάλι η Κλώντη ευτυχώς πιο ελαφρά γιατί βλέπετε με τη  δική μου κατάσταση δεν ασχολήθηκα με τη τροφή της, σήμερα είναι καλύτερα ,με την φαρμακευτική αγωγή και τη τροφή που της φτιάχνω μόνη μου με βραστό κοτόπουλο και ρύζι πολτοποιημένο..
Έτσι έχω πιάσει το καναπέ..έχω πάρει το κέντημα  εναλλάξ με το βιβλίο  και το Pinterest στο τάμπλετ να χαζεύω να περνάει η ώρα μου.
 Δύσκολα φίλοι μου..δύσκολα..κάνω δοκιμές να περπατήσω και ..άδικος κόπος...τότε ακούω μία αγριοφωνάρα να μου λέει: 
-Πάλι σηκώθηκες; τι σου είπα; τι σου είπε ο γιατρός; 
Μου κάνει ο καλός μου και τη διατροφή που μου έδωσαν και αν δείτε τα πιάτα πόσο όμορφα τα στολίζει....σκέπτομαι να τον στείλω για  Master Chef!!!!!
Το περίεργο είναι ότι δεν έχω όρεξη να ζωγραφίσω..δοκίμασα..μα δεν έχω τη λάμψη που χρειάζομαι.
Καλοί μου φίλοι σας ευχαριστώ για τα μηνύματα και τα τηλεφωνήματα, συγχωρείστε με που δεν είμαι τόσο ..λαμπερή..
Αχτιδένια φιλάκια

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θα περασει κι αυτο ......προσοχη και χρονο χρειαζεσαι.......η γιαγια μου λεει πως οταν χτυπας οσο χρονων εισαι τοσες μερες θα περασουν για να γιανει το χτυπημα, οποτε θα κανεις πολυ υπομονη !!!!!!!! Περαστικα στην Κλωντη!!!!!Τι ομορφο κεντας ? Βαλε φωτο ! Φιλια . Στελα

Αμαλία είπε...

Καλημέρα στις δύο αρρωστούλες,
Δεν παραδίδετε εσείς όπλα, το έχετε αποδείξει. Κάντε εκεί παρεούλα, με την διατροφή σας και τις υποδείξεις των γιατρών σας και θα περάσει και αυτό. Αν αυτό σας βοηθάει, το ξέρετε ότι έχετε την ηθική μας συμπαράσταση.
Πολλά φιλιά και στις δύο.

Ανώνυμος είπε...

Aχτίδα μου και αυτή η λάμψη που με διαπερνάει κάθε φορά που μπαίνω στο μπλογκοσπιτάκι σας τι είναι:::Αλήθεια σας το λέω ακόμα και στα δύσκολα σας, πάντα μου συμβαίνει!Δεν θέλω να ακούω τέτοια απο εσάς θα περάσει και αυτό!
Φιλιά Μαρίνα

Ανώνυμος είπε...

Ολα να γινουν περαστικα και γρηγορα !!!
Φιλια
Μαρω

Ο κόσμος της Ράνιας είπε...

Για μας είσαι πάντα μια λαμπερή Αχτίδα !!!!!
Κοίτα να κάνεις ότι σου λένε οι γιατροί και με υπομονή πολύ να δεις ότι θα συνέλθεις !!! Στα δύσκολα έχεις και τον φύλακα άγγελό σου που σε φτοντίζει γι αυτό να είσαι υπάκουη !!!! Σου στέλνω τα φιλιά μου και μια αγκαλιά συμπαράστασης !!!!!

syros2js είπε...

Αχτιδούλα, να ακολουθείς τις συμβουλές του γιατρού, να δέχεσαι τα κανακέματα του κυριου Δημήτρη, ασφαλώς να παίρνεις τα φάρμακά σου και σε λίγο καιρό που θα ανακτήσεις δυνάμεις, εκεί να δεις λάμψη!
Οπότε, έχε πλάι σου το Κλωντουλίνι μας (που πιστεύω πως από τη στεναχώρια της αρρώστησε), συνέχισε το κέντημα και ό,τι γεμίζει την ψυχούλα σου, γιατί κάθε μέρα που περνάει σε φέρνει όλο και πιο κοντα στη δική σου άσβεστη λάμψη! Μια Αχτίδα, δεν χάνει ποτέ τη λάμψη της! Ποτέ!
Να, εδώ στην ακρούλα αφήνω πολλά-πολλά ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ, μαζί με τις πιο γλυκές ευχές μου για να επανέλθετε και οι 2 σας στις συνηθισμένες δραστηριότητές σας!
Σκεφτόμαστε πάντα θετικά!!!

χριστινα είπε...

Αχτίδα μου, τσα! Χθες μια φίλη μου έδωσε μια προσευχή, μου άρεσε πολύ και θεώρησα καλό να την μοιραστώ μαζί σου " θεέ μου δώσε μου την ΗΡΕΜΙΑ να αποδέχομαι ότι δεν μπορώ να αλλάξω. ΤΟ ΘΆΡΡΟΣ να αλλάξω τα πράγματα που μπορώ και τη ΣΟΦΙΑ να ξεχωρίζω το ένα από το άλλο." Μου εξήγησε ότι 1. η αποδοχή ειναι βασική ανάγκη της ψυχης 2. να ξεχωριζω, δηλαδή τι αλλάζω και τι δεν αλλάζω. Καλό σας απόγευμα. Αχτίδα θα λάμψεις και θα δράσεις!!!!!!!!!!!!!!! Α! θα σου γράψω μια
ακόμα προσευχή! "Θεέ μου να είσαι καλός μαζί μου ! Η θάλασσα είναι τόσο απέραντη και η βάρκα μου είναι τόσο μικρή!" Αχτίδα μου Σε φιλώ μ αγαπη Χριστίνα 67

BUTTERFLY είπε...

Παντα εισαι λαμπερη! Δεν χανουν οι ανθρωποι τη λαμψη τους στη δυσκολη στιγμη! Υπομονη κι ολα θα περασουν!

Άννα είπε...

Θα λαμψεις παλι... φαση ειναι και θα περασει! Σε φιλω!

metaxia nikolopoulou είπε...

Να κάνεις υπομονή γλυκιά μου Αχτίδα και να προσέχεις ,σε λίγες μέρες θα περπατάς και θα λάμπεις !!Να χαίρεσαι τον άντρα σου και να τον ακούς!!Πόλλα φιλιά σου στέλνω, με πολλή αγάπη!!!!!

Katrina είπε...

Περαστικουλια Αχτιδουλα!!!!!!

LitsArt είπε...

περαστικούλια σου αχτιδούλα!ξάπλες και πολύ πολύ υπομονή...
καλό τρίημερο...όσο καλό μπορεί να είναι για σένα...

Φιλία είπε...

Κάνε υπομονή, καλή μου, ακολούθησε τις εντολές των γιατρών σου και του Δημήτρη σου και να δεις που όλα θα πάνε καλύτερα και θα αποκτήσεις ξανά τη δύναμη και την κινητικότητα σου.
Όσο για τη λάμψη... μα, αυτή την εκπέμπεις ούτως ή άλλως!
Φιλάκια

ANNA FLO είπε...

Υπομονή, υπομονή Αχτιδούλα μου. Μπορείς να κάνεις υπομονή να περάσει κι αυτό; Πόδι είναι, θέμα κίνησης, ας κάνεις ό,τι λένε οι γιατροί για να περπατήσεις ξανά. Χαίρομαι που δεν είναι τόσο απαραίτητη η επέμβαση. Καλύτερα ΄σπίτι σου. Αυτό να σκέφτεσαι όταν σε πιάνουν οι μαύρες σου.
Αχτίδα σκορπάς έτσι και αλλιώς. Εξάλλου δεν σε θέλουμε λαμπερή απλά, σε θέλουμε καλά. Γίνε πάλι καλά και θα λάμψεις. Δοκίμασε και τη ζωγραφική, μπορεί να μην σου βγαίνει αλλά σιγά σιγά θα ξεχαστείς και θα ρθει η έμπνευση και η ευχαρίστηση
Φιλιά ποά και σιδερένια να είσαι