Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015

Η Κλώντη μου είναι άρρωστη..




Μία δύσκολη στενάχωρη  μέρα φίλοι μου, έτρεχα με τη Κλώντη στους γιατρούς όλη μέρα μετά από ένα δύσκολο βράδυ που την έβλεπα να πονάει χωρίς να βγάζει ούτε μία φωνή. το σκέφτηκα πριν κάνω αυτή την ανάρτηση μα..έπρεπε να βγάλω από μέσα μου εδώ..στο μπλοκόσπιτο μου όλη μου την ανησυχία και τη στεναχώρια.Ξέρω ότι πολλοί θα πείτε: -εδώ ο κόσμος χάνεται κι εσύ στεναχωριέσαι και ξοδεύεσαι για το σκύλο σου;
Απλά..την αγαπώ..είναι ένα κομμάτι δικό μου, η παρεούλα μου , εκείνη που της μιλώ και με κοιτά μέσα στα μάτια λες και με καταλαβαίνει..εκείνη που σιωπά ακόμη και στις λάθος σκέψεις μου..
 Μετά λοιπόν από το κτηνίατρο ,αιματολογικές και βιοχημικές  εξετάσεις, έπειτα  στις ακτίνες στους υπερήχους και ότι μου είπε στην αρχή ο γιατρός της ήταν ακριβές. Ευτυχώς ελαφριάς μορφής αρχόμενη παγκρεατίτιδα και γι' αυτό οι πόνοι, η ναυτία και όλη αυτή η παθητική της στάση. Έπαθε μία υπογλυκαιμική κρίση και της χορήγησε γλυκαντική ενέσιμη πόσιμη για να συνέλθει.  . Αν δεν το προλαβαίναμε η εξέλιξη είναι θανατηφόρος κατάληξη . Καταλαβαίνετε τι περάσαμε  και ο Δημήτρης μαζί που την υπεραγαπά και περάσαμε μαζί τόσες ώρες αναμονής στους προθάλαμους των γιατρών.
Μετά τη διάγνωση πίσω στο κτηνίατρο, της έβαλε ορό, ισχυρή ενέσιμη αντιβίωση και αύριο και για δύο μέρες το ίδιο μέχρι να παίρνει από το στόμα αντιβίωση σε χάπια.
Είναι ένα σκυλί που τρώει ελάχιστα  και μόνο πάντα ελεγχόμενη τροφή σε θερμίδες συγκεκριμένη μάρκα ID .Τώρα πρέπει να την ταΐζω συνεχώς μικρές ποσότητες και κάθε τόσο λίγο μέλι για το σάκχαρο που πέφτει.
Ξέρω ότι σας κούρασα μα..έτσι έβγαλα από μέσα μου ένα μέρος από τη στεναχώρια μου γι' αυτό το πλάσμα που τόσο αγαπώ..
Αχτιδένια φιλάκια φίλοι μου , στενάχωρα. λίγο υγρά μας αληθινά..

24 σχόλια:

Κυριακή-Κορίνα Δημητρουλάκη είπε...

Καλά κάνεις, καρδούλα μου, και μιλάς! Κανένας δε θα σε παρεξηγήσει που αγαπάς και νοιάζεσαι ένα πλάσμα που αποτελεί μέλος του σπιτιού σου! Εύχομαι το καλύτερο και να ξέρεις πως, μαζί με εσένα, την αγαπάμε κι εμείς που τη ζούμε μέσα από τα δικά σου μάτια και τις δικές σου αναφορές!
Να είστε όλοι σας καλά!
Περαστικά της!

κυκλάμινο είπε...

Περαστικά της Γεωργία μου. Το ζωάκι είναι μέλος της οικογένειας σας και σας αγαπάει και την αγαπάτε.Είμαι σίγουρη ότι καταλαβαίνουν πολύ περισσότερο από ότι νομίζουμε. Φιλάκια

ruth_less είπε...

Σε καταλαβαίνω απόλυτα Αχτίδα μου. Τα ζωάκια μας είναι μέρος της ζωής μας και μέλη των οικογενειών μας. Η αγαπημένη μου γατούλα έζησε μαζί μας 17.5 χρόνια.
Να την φροντίζετε με υπομονή και αγάπη.
Κύριο μέλημά μας να μην υποφέρουν.

Τα φιλιά μου.

Εφη Αδαμιδου Πασοπούλου είπε...

Γεωργία εσυ κάνεις οτι καλύτερο γίνεται ,είναι η καλύτερη συντροφιά και η αγάπη τους είναι ανιδιοτελής .Ευχομαι γρήγορη ανάρρωση κι εσύ να μην στε ναχωριέσαι,όλα θα πανε καλά!! καλό βράδυ

Ανώνυμος είπε...

περαστικα στην κουκλιτσα μας αχτιδα. ευτυχως που πηγατε γρηγορα στον κτηνιατρο.

oldthings είπε...

Γεωργία μου ,πως να μη την φροντίζεις και να μην ανησυχείς όταν είναι μέλος της οικογένειας σου ??? Εύχομαι περαστικά και να μη στεναχωριέσαι ,θα συνέλθει γρήγορα και θα χαίρεσαι τα χάδια της και τα γλυκά της μάτια !

ΡΙΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ είπε...

Περαστικα να πω Γεωργια μου οσο το δυνατον ανοδυνα για την Κλωντουλα δυναμη για σας να το διαχειριστειτε και γλυκα και υγρα φιλακια κι απο μενα .Οπως μοιραζεται η χαρα και διπλασιαζεται ετσι να μοιραζεται και η λυπη για να μετριαζεται.Καλο βραδυ!

alex είπε...

καταλαβαινω την αγωνια σας!ευχομαι ολα ν απανε καλα!
σε φιλωωωω

nikol είπε...

Να μιλάς Αχτίδα μου γιατί η Κλώντη είναι δική σου προέκταση αφού και εγώ τη θυμάμαι γλυκά από τη Ναύπακτο και τη μισή ματιά που καταδέχθηκε να μου ρίξει !!
Αστειεύεσαι βέβαια αν νομίζεις ότι τα ζωάκια μας είναι στοιχεία μας και μας πονούν όταν αρρωσταίνουν !! Περαστικούλια της

Ο κόσμος της Ράνιας είπε...

Καλά κάνεις Αχτίδα και μας τα λες, η Κλώντη είναι και δική μας, την έχουμε αγαπήσει κι εμείς μέσα από σένα. Εύχομαι όλα να πάνε καλά. Σας φιλώ !!!!

nasia είπε...

Περαστικά!!!! Καλά έκανες και μοιράστηκες τη στεναχώρια σου μαζί μας. Σου στέλνω όλη τη θετική μου σκέψη και τις ευχές μου να δεις την Κλώντη υγιή και ζωηρή.

Κική Κωνσταντίνου είπε...

μα αχτιδουλα μου λογικο δεν ειναι να αγαπας και να νοιαζεσαι το ζωακι σου;
εδω το αγαπαμε εμεις, ποσο μαλλον εσεις.
πολυ καλα κανεις και τη προσεχεις ετσι
αλλωστε σε αγαπαει πολυ πολυ

περαστικα της να ειναι!
φιλακια πολλα

...irida... είπε...

αχ!ψυχουλα μου!!περαστικα!!υπομονη κα σε σας αχτιδουλα μου!
αμοιβαια η κατανοηση καλη μου...
με ζωακια..παρεα
...μεγαλωνουμε .....
χιχι...
και μεις....
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

LitsArt είπε...

περαστικούλια σας!και καλό κουράγιο...
σε καταλαβαινουμε...έτσι νιώθεις όταν αγαπάς κάποιον...

Μαρία Έλενα είπε...

Είναι μια γλύκα.
Περαστικά της.
Να την αγαπάς και να την προσέχεις.
Δε μας ζάλισες καθόλου.
Φιλάκια ...

Unknown είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Unknown είπε...

Ειναι ψιχούλα η γλυκιά μας Κλωντή και λέω μας αφού είναι σαν να την ξέρουμε και εμείς που την βλέπουμε στις αναρτήσεις σου.
Θέλει και αυτή την φροντίδα της σαν μέλος της οικογένειας που είναι.
Να σκέφτεσαι καλά που το προλάβατε, τώρα θέλει τον χρόνο της και θα γίνει καλά.
Καλή ανάρρωση και καλά δυναμη σε εσένα Αχτίδα μου!
Ζαχαρούλα

Φιλία είπε...

Ευτυχώς, το καταλάβατε γρήγορα και γλιτώσατε τα χειρότερα.
Εύχομαι να πάνε όλα καλά.
Φιλιά

BUTTERFLY είπε...

Περαστικα Αχτιδουλα μου!
\Να μη ζητας συγνωμη για το τι σκεφτεσαι και γραφεις στο ΔΙΚΟ σου χωρο! Φιλια!

syros2js είπε...

Αχτιδουλα, όταν γράφεις συνεχώς για την καθημερινότητά σου και τα ζωάκια σας, τότε αυτομάτως, νιώθουμε κι εμείς πως είμαστε μέρος όλου αυτού... Να μη ζητάς συγνώμη... Έχουμε δεθεί και μαζί σου και εννοείται και με την Κλωντούλα... Χαίρομαι που διαγνώστηκε εγκαίρως και ελπίζω σύντομα να είναι τελείως καλά!
Να ξέρεις πως γελάμε με τις χαρές σας και στεναχωριόμαστε με τις λύπες σας... Μα, γι' αυτό δεν είναι οι φίλοι? Τί κι αν δεν έχουμε ιδωθεί ποτέ από κοντά?
Σε φιλώ πολύ, κορίτσι μου γλυκό! Την αγάπη μου!

Ariadne είπε...

Αχ η γλυκούλα μου!Περαστικά της!Πώς σε καταλαβαίνω. Το σκυλί είναι μέλος της οικογένειάς μας οπότε δεν χρειάζονται δικαιολογίες, θα κάνεις ότι πρέπει γι'αυτό!Εννοείται!Φιλιά πολλά. AriadnefromGreece!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

Φίλες μου σας ευχαριστώ, η Κλώντη βρίσκεται σε καθημερινή ενέσιμη αγωγή , την πάω 2 φορές την ημέρα στο γιατρό της, δεν μπορεί να ανεβεί πλέον ούτε σκαλιά και αυτό με στεναχωρεί πολύ.Δεν έχω κέφια είναι αλήθεια και συγχωρήστε με που δεν απαντώ και απλά διαβάζω τα σχόλια σας και ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας.Σας εύχομαι μία καλή μέρα σε όλες σας.

morphoplasies είπε...

Αχτίδα μου περαστικα! Μη στεναχωριεσαι η Κλώντη ειναι δυνατή σαν τα αφεντικά της και θα τα βγάλει πέρα στα δύσκολα!
φιλάκια!

Thalia Tzellou είπε...

Αχτίδα μου ευχόμαστε να γίνει γρήγορα καλά η Κλωντούλα γιατί την έχουμε αγαπήσει και εμείς μέσα από της αναρτήσεις. Ευτυχώς που προλάβατε τα χειρότερα, θέλει όμως πολύ υπομονή και κουράγιο. Εγώ και η Γεωργία στέλνουμε σε όλους σας την αγάπη μας και πιο πολύ στη γλυκιά μας Κλώντη τώρα που το έχει ανάγκη.