Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

Κουβεντούλα και αγάπη πολλή..κλείστε τις ειδήσεις!



   Τώρα που έμαθα το τάμπλετ.. άντε να με μαζέψετε!


               Θαυμάστε τριαντάφυλλο!!!!!


                Από σποράκια τα φύτεψα αυτά!


          Λείπουν οι ώριμες γιατί ..τις έφαγα!


Μία από τα τόσα νεροκολοκύθια που φύτεψα! Ξέχασα όμως να βάλω ταμπελάκια και δεν ξέρω που έβαλα ποιο!


Το βιβλίο που διάβαζα ( δεν το τελείωσα ακόμη για να σας πω τη κριτική μου) !


Ο Κανέλλος τιμωρία εκτός κτήματος γιατί "έφαγε" το ραντιστικό του άνδρα μου!!!!!

 Πέρασα ένα όμορφο έστω και βροχερό 3ήμερο στο κτήμα και ήταν πραγματικά ξεκούραση για μένα που αυτό το καιρό δεν είμαι και τόσο καλά. Έχω πάρει τη..φθίνουσα φίλοι μου το βλέπω κάθε μέρα και ..ναι..γκρινιάζω γιατί απλά..θέλω να γκρινιάζω από το κακό μου .Μετάνιωσα για την εγχείρηση που έκανα γιατί κακά τα ψέματα τίποτε δεν γίνεται..καινούργιο. Για να μπω στο αμάξι δεν μπορώ καν να σηκώσω το πόδι μου οπότε..άστα να πάνε. Τι το ήθελα το..τιτάνιο στο πόδι; Τέρμα..ξεχάστε το , τα είπα και ξεθύμανα!

Έχω ζωγραφίσει κολοκύθες για όλους γύρω μου  πάντως!
Οι γείτονες ολόγυρα στο κτήμα μαζεύτηκαν στο δικό μας και με τη δροσιά καθίσαμε βραδάκι με ουζάκι στο χαγιάτι μας και είπαμε..είπαμε..και τι δεν είπαμε φίλοι μου! 
Πως τολμώ και μιλώ εγώ με γκρίνια για τους πόνους μου όταν το ένα ζευγάρι από αυτούς έχασαν το γιο τους πριν ένα χρόνο σχεδόν και όμως..εξακολουθούν να χαμογελούν, να προχωρούν, να κάνουν παρέα σε όλους, να φυτεύουν τα λουλούδια τους και τα λαχανικά.
Υπάρχουν άνθρωποι ήρωες , έτσι τους βλέπω , ένα ζευγάρι ενωμένο, αγαπημένο η Κούλα και ο Σωκράτης ας τους δίνει ο Θεός δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουν  το δρόμο τους. 
Κι όμως μιλήσαμε για πολλά, κρίναμε, δικαιολογήσαμε, ελπίσαμε , πιστέψαμε ...κι όμως μετά γελούσαμε , κι όμως σχεδιάσαμε πάλι συνάντηση οι 8 μας για το επόμενο ΣΚ γιατί φίλοι μου ο πόνος του ανθρώπου μετριάζεται όταν μοιράζεται με άλλους.
Αγαπώ όλο το κόσμο , με αγάπησαν και πολλοί και σκέφτηκα χθες βράδυ όταν έφυγαν και  απολαμβάνοντας το φως της δύσης από το παράθυρο μας στο τροχόσπιτο καθώς τα συζητούσαμε με το Δημήτρη είπαμε ότι  εκείνο που έχει σημασία τελικά είναι το να χαίρεσαι τη κάθε στιγμή με το πιο απλό τρόπο που θα βρεις.  Σκέψου τι άσχημα θα ήταν αν δεν ζούσες κάποια πράγματα στη ζωή σου...αν δεν δοκιμαζόσουν για να δεις πόσο αντέχεις, αν δεν έχτιζες μόνος σου το κάθε τι ..υλικό και ηθικό μέσα σου,αν δεν είχες κάποιον να αγαπάς και να σ' αγαπάει...
Σας μελαγχόλησα; ίσως η μελαγχολία της βροχής..η ανάμνηση του μικρού φεγγαριού που μοιάζει με φετούλα, ίσως η ζεστή αγκαλιά γύρω σου που σου υπενθυμίζει ότι σε κρατά  ασφαλή  από τα απροσδόκητα...
Φίλοι μου καλή μας εβδομάδα, κλείστε τις τηλεοράσεις και τις ειδήσεις και αφεθείτε στην ασφάλεια που θα σας δώσει η αγάπη των δικών  σας.
Αχτιδένια φιλάκια

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

καλησπερα καλη μου φιλη!!!!ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΟΥ!!!!ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΕΙΑ ΜΟΥ!!ΒΑΣΩ ΚΟΡΙΝΘΟΣ!!!

syros2js είπε...

Να τα λες, Αχτιδούλα... Να τα λες για να ξεσπάς...
Είναι πολύ στενάχωρο να "πνίγεσαι" και να τα κρατάς μέσα σου...
Άλλωστε όπως έγραψες κι εσύ... ο πόνος μετριάζεται όταν τον μοιράζεσαι...
Φιλί γλυκό, Αχτιδούλα μου!
Καλή εβδομάδα!
Σε φιλώ πολύύύύ! ΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

Unknown είπε...

Καλησπέρα αχτίδα μου και περαστικα σου.....όλα για κάποιο λόγο γίνονται... Και πιστεύω πραγματικά πως έτσι κι εμείς γινόμαστε καλύτεροι άνθρωποι.......

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ!

airis είπε...

Έτσι είναι Γεωργία μου: οι πόνοι διδάσκουν. Πρέπει να χαμογελάμε γιατί ποτέ δεν ξέρουμε αν αυτά είναι ΤΑ δύσκολα , αν έχει κι άλλα παρακάτω. Πολύ όμορφες οι σκέψεις σου!
Δύναμη εύχομαι να έχεις!
Φιλιά!♥

υγ: τον Κανέλλο ακόμα τιμωρία τον έχετε ; ☺
Τι μουτράκι ήταν αυτό; ♥

BUTTERFLY είπε...

Καλημερα γλυκια μου Αχτιδα!Εχεις ανακαλυψει το νοημα της ζωης κι εχεις γυρω σου πολλη αγαπη! Το τριανταφυλλο σου νομιζεις απο την εικονα οτι θα μοσχοβολησει! Φιλια!

Κική Κωνσταντίνου είπε...

γλυκια μου αχτιδουλα! εισαι τοσο φωτεινος ανθρωπος! φιλακια πολλα!

nikolitsa είπε...

Aχτίδα μου γειά σου.
Η ανάρρωση από μιά τέτοια εγχείρηση αργεί να ρθεί.Κουράγιο και υπομονή καλή μου.Οτι και να μας βρίσκει στη ζωή μας πρέπει να το αντιμετωπίζουμε με καρτερία και υπομονή Και η ζωή συνεχίζεται με τα καλά της και τα κακά της Τώρα που έμαθες το tablet , τέρμα οι απουσίες.Μας λείπεις 'οταν αργείς να παρουσιαστείς.
Φιλάκια πολλά.

Μαρία Έλενα είπε...

Να περνάς όμορφα
Φιλάκια ...

Ποδηλάτισσα είπε...

Μην σε ξανακούσω να λες πως έχεις πάρει την φθίνουσα..... μια χαρά είσαι και οι πόνοι είναι αποτέλεσμα όλης αυτής της υγρασίας βλέπεις δεν λέει να σταματήσει να βρέχει!!!!!! Απόλαυσε την κάθε στιγμή μαζί με τον Δημητράκη σου που σε λατρεύει, και που θα πάει θα σταματήσουν οι βροχές και θα περάσουν οι πόνοι!!!!!!!!!!!! Φιλάκια πολλά!!!!!!

Ο κόσμος της Ράνιας είπε...

Δίκηο έχει η Βίκυ, μην ξαναπείς για φθίνουσα γιατί έ...... θα ανέβω επάνω ....
Να απολαμβάνεις την κάθε στιγμή και να σκέφτεσαι πόσο τυχερή είσαι να μπορείς να απολαμβάνεις το ωραίο χρώμα της φύσης με τον άνθρωπό σου !!!!!
Διάβαζε λοιπόν και ζωγράφιζε κολοκύθες που τις κάνεις και τόσο ωραίες !!!!!
Σου στέλνω μιά αγκαλιά και τα φιλιά μου !!!!!!!

ANNA FLO είπε...

Δυνατή είσαι και έτσι θα παραμείνεις!!! Άνθρωποι που αγαπήθηκαν τόσο και αγάπησαν χωρίς ενδοιασμούς ξέρουν να απολαμβάνουν τα απλά της ζωής όπως εσύ!!! Εκεί είναι η ευτυχία εξάλλου. Άσε τις φθίνουσες και τα σχετικά...καλά μπορείς να γκρινιάζεις που και που δε λέω, αλλά έτσι σε θέλω να απολαμβάνεις φιλοσοφώντας την ίδια τη ζωή
Όμορφες φώτο..........πραγματικά ποιος σε πιάνει με το τάμπλετ!!!
Καλό και ήρεμο βράδυ να έχεις φίλη μου

nikol είπε...

Αχτίδα μου τα δύσκολα και τα ακόμα πιο δύσκολα είναι μέσα στη ζωή μας !!! Αρκεί να έχεις κάποιον να τα μοιράζεσαι και είναι λίγοι φίλη μου εκτός από τους δικούς σου ανθρώπους που μπορούν να αντέξουν !!Μη κοιτάς εσένα που είσαι ψυχούλα και μέσα σε όλα , υπάρχει και η άλλη όψη που απλά δεν μπορεί !!!
Γκρίνιαξα και εγώ λίγο , το δικαιούμαι ε;;
Φιλιά και στους δυο σας