Σάββατο 7 Μαρτίου 2015

Βρέχει;..Μπα..ιδέα μου!!!!!!!


Μη τολμήσετε να μου πείτε ξανά στο fb καλή Άνοιξη γιατί...θα σας ξορκίσω με λαγοπόδαρα και Αγιασμό! 
Τι βροχή είναι αυτή  φίλοι μου; Κι εγώ από τις 6...έτοιμη να συνοδέψω τον άνδρα μου στο κτήμα για να παραλάβουμε τα κιόσκια..(Θεέ και Κύριε!!!!) .
Και όχι τίποτε άλλο φίλοι μου ...τον είχα κατσαδιάσει προχθές που γύρισε από ψώνια φέρνοντας μου δώρο μπότες για...χιόνια και σήμερα λέω να τις φορέσω για να δω το χαμόγελο του μέχρι τα αυτιά να μου λέει με ικανοποίηση ότι είχε...δίκιο!
Από τώρα με έχει πιάσει ανησυχία για τη Βέροια γιατί θα ήθελα να χαρώ την εκδήλωση μας με..ανοιξιάτικο ελαφρύ μπουφανάκι, καπέλο και την νέα ανοιξιάτικη τσαντούλα μου που μου έφερε δωράκι η κόρη μου για  μικροταξιδάκια!
Γκρίνια ..γκρίνια πρωινιάτικα...με το καφέ δίπλα μου και τη Κλώντη στην αγκαλιά μου δίπλα στον υπολογιστή να ονειρεύεται βόλτες και περίπατο στην εξοχή. 
Ετοίμασε ο άνδρας μου φασουλάδα πρωί πρωί, εγώ το σάντουιτς μου ,κέικ για τους γείτονες,  το τεράστιο κουβά τάπερ με φαγητό για τα αδέσποτα και τη κονσέρβα της Κλώντης και..περιμένω το καμάρι μου να πει το.."φεύγουμε" για αναχώρηση.
Πρώτα όμως αισθάνθηκα την ανάγκη να σας πω μία .."ΚΑΛΗΜΕΡΑ" έστω και βροχερή και να πάρω την...ευχή σας να πάνε όλα καλά και να μη...βουλιάξουμε με το φορτηγό που θα έρθει στο κτήμα!!!!
Καλημέρα λοιπόν αγαπημένοι μου φίλοι και τι άλλο να πω παρά ..ένα χαμόγελο, πολύ χιούμορ , καλή διάθεση , μία συμπαράσταση στο καλό μου που..αγωνιά και βέβαια.. ΑΧΤΙΔΕΝΙΑ ΦΙΛΑΚΙΑ μέχρι ψηλά στον ουρανό!

12 σχόλια:

syros2js είπε...

Καλό μεσημεράκι, Αχτιδούλα!!!
Κι εδώ βρέχει από το πρωί...
:-)

Unknown είπε...

Καλημερούδια !!!
Βροχή παντού... αλλά έρχεται το καλοκαιράκι ! Οι μπότες... εξαιρετική ιδέα χαχα
Φιλιά
Σόφη

Ο κόσμος της Ράνιας είπε...

Κι εδώ βροχή Αχτίδα αλλά τι να κάνουμε Μάρτης είναι αυτός και πότε κλαίει, πότε γελάει !!! Να μας πεις τα νέα σου το βράδυ !!!!Καλή δύναμη !!! Φιλάκια !!!

Ανώνυμος είπε...

Αχτιδούλα μου βροχή ασταμάτητη!Στεναχωριέμαι για ένα σκυλάκι που παράτησαν πιο κάτω απ το σπίτι μας ακόμη δεν μας πλησιάζει του βάζω φαγητό και όταν φεύγω τρώει,του βάλαμε σήμερα σε ένα χωράφι δίπλα ένα παλιό θερμοσίφωνο να μπαίνει μέσα σαν προσωρινή λύση αλλά δεν μπαίνει, αφήστε έχω χάσει τον ύπνο μου για την ψυχούλα, κάθε ιδέα για κατάλυμα δεκτή
Φιλιά Μαρίνα

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ syros2js, καλό βράδυ μάλλον θα πω πια..γύρισα πριν λίγο, η βροχή όλη μέρα πια!!!!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Γιαγιά Κασσιανή, τις φόρεσα, είναι και λίγο πιο ..μεγάλες σε νούμερο ..πάντως με τόση βροχή μου χρειάστηκαν.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Ο κόσμος της Ράνιας, φίλη μου υποπτεύομαι ότι πια..άλλαξε το κλίμα στη χώρα μας.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Μαρίνα μου καλά έκανες εμείς να δεις με τα..9..δεν ξέρουμε τι να κάνουμε.Σήμερα τα πήγαμε κονσέρβες και κροκέτες και φαγητό.Ευτυχώς υπάρχει η γειτόνισσα που μένει εκεί μόνιμα και τα φροντίζει.

Lamprini T. είπε...

Αχτίδα μου.. πολύ βροχη!!!...
και σε μας... σήμερα μάλιστα... έχει πολύ αερα! (περιοχή Πειραιά!)...
καλά να περνας!! και οι ευχές... χρειάζονται! <3

Μαρία Έλενα είπε...

Όμορφα να περνάς και η άνοιξη θα έρθει.
Φιλάκια ...

Ανώνυμος είπε...

βροχη βροχη βροχηηη!!!!!!!!!!!!οχι αλλη βροχη!!!!!Μουλιασαμε Αχτιδα μου!!

ΜΙΝΑ

Unknown είπε...

@αχτιδα χρονια πολλα μανουλα μου στον πιο γλυκο νταντη του κόσμου!!σας αγαπω!!