Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

Ζωγραφίζοντας..τι άλλο από μένα!


Καλημέρα , καλημέρα! Να είστε ευτυχείς φίλοι μου που μπορείτε να λέτε τη λέξη κάθε πρωί και ακόμα πιο ευτυχείς που έχετε γύρω σας ανθρώπους αγαπημένους να τους την..λέτε!
Ένα ακόμη πίνακα θα σας..μοστράρω για κάποια που μου ζήτησε ένα φωτεινό τοπίο, ένα ..ποδήλατο και ένα...σκαντζόχοιρο σε αυτό!!!
Δεν θέλω γελάκια...όταν κάποιος σαν κι εμένα έχει δουλέψει στο εργαστήρι της 35 χρόνια με παραγγελίες ξέρει να προσαρμόζει τα πάντα και κάθε επιθυμία του πελάτη.


Χθες την...ευχαριστήθηκα την ημέρα μου, ο καλός μου πήγε στο κτήμα, ο παππούς μας στο σπίτι του κι εγώ στο εργαστήρι μου παρέα με την..θυμωμένη Κλώντη που ξεφυσούσε στο κρεβάτι της .Εκεί πηγαίνει μόνο όταν είναι ...θυμωμένη!!!
Ζωγράφισα λοιπόν με όλη μου την αγάπη και τον ενθουσιασμό της..μοναξιάς μου και ξέχασα ακόμη και να φάω. Καλό αυτό θα μου πείτε!


Μαγείρεψα και στον ανδρούλη μου όμως..δεν το ξέχασα..μη σκάτε..όταν γύρισε κατάκοπος ..αγρότης ήμουν ακόμα  στο καβαλέτο μου μπροστά μα έχω πάντα μία ανοιχτή αγκαλιά γι' αυτόν και ένα ποτηράκι κρασί με το φαγητό του να μοιραστούμε.
Σήμερα έχω να περάσω φύλλο χρυσού στην εικόνα που δουλεύω και ελπίζω..ελπίζω λέω να την τελειώσω γιατί το πρόγραμμα μου έχει πολλά ακόμα. Αύριο μάθημα πηλού σε μία καλή φίλη, καφεδάκι...συζήτηση και ..βλέπουμε. Ξέρετε ότι κάποτε έκανα τροχό με πηλό;..έχω φτιάξει βάζα και αντικείμενα ..ουκ ολίγα.τώρα πια ο φούρνος δεν υπάρχει, ο τροχός χαρίστηκε σε νέο καλλιτέχνη κεραμίστα κι εγώ ασχολούμαι μόνο με ψυχρό πηλό πια.
Φίλοι μου σας εύχομαι μία όμορφη αν και..κρύα προβλέπω μέρα, όσο για μένα...τι άλλο να σας δώσω εκτός από όσο σας..ζαλίζω καθημερινά;μα...
Αχτιδένια φιλάκια!

21 σχόλια:

syros2js είπε...

Τί όμορφος πίνακαααας!
Νομίζω πως αυτή η παραγγελία ικανοποίησε 100% εκείνους που τη ζήτησαν!!!
Μπράβο, Αχτιδούλα μας!!!
(Να ζωγραφίσεις και την θυμωμένη Κλωντή!!! χαχα! Ακούς εκεί... θύμωσε!!!)
;-)
Φιλάκιααα!

Katerina V *Pause blog* είπε...

Πόσο μ'αρέσουν οι λεπτομέρειες στον πίνακά σου! Πανέμορφος!!
Καλή συνέχεια Γεωργία μου!

ασωτος γιος είπε...

εισαι μεγαλη απιθανη καλλιτεχνης
δε βαριεμαι να το γραφω οποτε ερχομαι
αυτο το μπλογκ ξεχειλιζει απο αγαπη

ΡΙΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ είπε...

Καλημερα Γεωργια μου απιθανα παντα οσα κανεις Ετσι να εισαι παντα Καλες αποκρηες καλη σαρακοστη!!!!!!!!!!!!!

Rena Christodoulou είπε...

Εύχομαι να είσαι καλά και να ζωγραφίζεις για πολλά χρόνια ακόμα.
Για όλους νοιάζεσαι.
Να προσέχεις τον Δημητρακη σου.
Φιλάκια πολλά!

Ο κόσμος της Ράνιας είπε...

Τι έφτιαξαν πάλι τα χρυσά σου χέρια!!! Η πελάτισσα θα είναι πανευτυχής !!!! Καλή διασκέδαση στη φίλη σου και να είσαι πάντα καλά να συνοδεύεις το σύζυγο στο κρασάκι !!! Κι ας θυμώνει και η Κλώντη χαχα !! Φιλάκια !!!

Rena είπε...

Καλά το χάζευα χτες πόση ώρα είναι φανταστικός τα χρώματα και η ευαισθησία που βγάζει είναι σαν να χόρευες βαλς την ώρα που τον δημιουργούσες!!!!
Φιλάκια πολλά!!!!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ syros2js, σ' ευχαριστώ φίλη μου, χαίρομαι πάντα όταν αρέσει ακόμη κάτι δικό μου.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Katerina Verigka , καλό μου κορίτσι σ' ευχαριστώ, έχω μανία με μικρές σκόρπιες λεπτομέρειες στους πίνακες.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ ασωτος γιος, ήμουν γλυκέ μου..ήμουν..τώρα αρκούμαι με όσα καταφέρνω ακόμα να κάνω και είμαι υπερήφανη που ξεπερνώ τις δυσκολίες με τα χέρια μου.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ ΡΙΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ, καλά να πέρασεις κι εσύ, εγώ δεν τα πάω καλά με τις..Απόκριες..

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Rena Christodoulou, φίλη μου ευχαριστώ, μακάρι να μπορώ ακόμα για καιρό να κάνω ότι φτιάχνω με το πρόβλημα που έχω ακόμη και αργότερα.Εύχομαι σε κανένα ζωγράφο να μη προσπαθεί τόσο όσο εγώ.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Ο κόσμος της Ράνιας, ελπίζω να της αρέσει, συνήθως είμαι μέσα σε αυτό που φαντάστηκαν.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ rena η αλήθεια είναι ότι είμαι σε φάση..απαλών χρωμάτων.

Σμαραγδάκι- Ρούλα είπε...

Αχ! αυτή η επισκεψη μου ..οποτε ερχομαι εδώ την κανω αρμένικη...φίλη μου.. τι να κανω αφου αργώ να περασω και διαβαζω με την σιρα όσες αναρτήσεις σου χανω. ακομα και τα σχόλια των φίλων.και τι δεν έχεις γραψει Αχτιδα μου για την αγαπη ξερεις καλά τι ειναι εσύ..!!! αλλα και για τον έρωτα του εγγονού....λες να πέσει το μηλο κατω απο την μεγαλη μηλια;
Ηφωτογραφία που έβγαλες στο κτημα με την μανα να γλυφει το σκυλακι της .. ειναι η τρυφερότερη που έχω δει..
Αλλα εκεινο που ζηλευω.. ειναι τα χερακια σου που ζωγραφίζουν πανεμορφα.. αυτό ναι το ζηλευω αφανταστα... εισαι τυχερή που ξερεις αυτήν την τέχνη γιατί απο το τιποτα βγαινουν θαυματα...να είσαι καλα κορίτσι μου και να προσεχετε τον εαυτό σας...φίλη μου μια ομορφη υπόλυπη εβδομαδα να έχετε..και να είστε παντα καλά φιλακιαααα..!!!

Hfaistiwnas είπε...

Όμορφη μέρα και όχι τόσο κρύα ευτυχώς.. :):)
Να είμαστε καλά!!! Αλλά μην κουράζεστε!!!

Merry Mary Stories είπε...

Πολυ ομορφα χρωματα και ωραια παρασταση Αχτιδα μου και μου αρεσε που ειπες για το τροχο , μα γιατι τον εδωσες τωρα θα μας μαθαινες κι εμας που θελουμε, φιλια πολλα!

Funky Monkey είπε...

Καλημέρα! Πανέμορφος πίνακας! Χρώματα και λεπτομέρειες μου άρεσαν πολύ!
Καλή συνέχεια να έχεις!

despina είπε...

Τι όμορφος πίνακας!!!!!πάντα αγαπημένοι!!!!!φιλιά!!!καλή συνέχεια!!!!

Κική Κωνσταντίνου είπε...

αγαπημενη μοΥ! ειναι υπεροχος!

Pepi είπε...

ΘΑύμασα τον υπέροχο πίνακα, τα απίθανα χρώματα, ζήλεψα τη φίλη που θα το παραλάβει , παίρνω και τα αχτιδένια σου φιλάκια και φεύγω με την κσρδιά γεμάτη!!!