Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2015

Θα με φάει η κλεισούρα!


Το κρύο..γεγονός σε όλη τη χώρα και κάτι τέτοιες στιγμές που το καλοριφέρ καίει συνεχώς κι εμείς κλεισμένοι δεν μπορούμε να πάμε πουθενά σκέπτομαι ότι είμαι τυχερή που δεν γεννήθηκα στη..Αλάσκα...στη Σιβηρία...μπα..δεν έκανα για εκεί φίλοι μου!

Τη Πρωτοχρονιά με την Ιωάννα και τα παιδιά , η Ειρήνη στα πεθερικά της και τον Δημήτρη να έχει ρίξει όλη τη στεναχώρια για τη κλεισούρα του στη κουζίνα! Γιόρταζε η εγγονή μας χθες..ε! της έχω αδυναμία..γεγονός αναμφισβήτητο!



Να ομολογήσω ότι μου λείπει το κτήμα, η γειτόνισσα μου, οι γατούλες μου , το τροχόσπιτο....και ακόμη δεν τολμώ να σας..γκρινιάξω ότι ..βρε παιδάκι μου ποτέ δεν τα πήγαινα καλά με το Χειμώνα...και ότι..θέλω Άνοιξη μα το βλέπω μακρινό!
Από τη φίλη Ποδηλάτισσα το μήνυμα για τη νέα μας προσπάθεια για να δημιουργήσουμε και να προσφέρουμε κάτι στα παιδιά..Το κάλεσμα νομίζω έγινε γνωστό και όλοι μαζί σίγουρα θα το βάλουμε πάλι σαν ένα προσεχή σκοπό .



Το καφεδάκι μου τελειώνει..σκέπτομαι ότι σίγουρα κι εσείς θα έχετε "κουρνιάσει" σε ζεστές γωνιές και ..θα με φάει η κλεισούρα ...
Αχτιδένια φιλάκια!

29 σχόλια:

oldthings είπε...

Αχτιδούλα μου Χρόνια Πολλά ,Καλή Χρονιά γεμάτη αγάπη ,υγεία και χαρά !! Καιρός κρύος ,όλοι μέσα ,στην κουζίνα ,στα τραπεζώματα ,στα καλωσορίσματα των παιδιών ,φίλων και συγγενών ! Αυτή είναι η Ελλάδα και πολύ χαίρομαι που δεν ζούμε βόρεια ! Είμαστε του ήλιου και της χαράς !!Καλή σου μέρα !

nifi petheras είπε...

Αχτιδούλα μου καλή χρονιά! Να χαίρεσαι την εγγονούλα σου και ολόκληρη την οικοφένειά σου! Φιλάκια πολλά!

nikiad.blogspot.gr είπε...

Καλή χρονιά , Αχτίδα μου με υγεία , ευτυχία , αισιοδοξία και πολλές χαρές !!!!

konstantina handy mama crafts είπε...

χρόνια πολλά!! Καλή χρονιά με υγεία και χαρές!! Να χαίρεσαι την εγγονούλα σου!! Μην στενοχωριέσαι...θα έρθει σύντομα η Άνοιξη και δε θα το καταλάβεις!!
Φιλιά!!

syros2js είπε...

Αχ, εμένα αυτή η κλεισούρα πολύ μου αρέσει! Αλλά δεν την λέω κλεισούρα, τη λέω χουχούλιασμα!
;-) χαχα!
Καλημέρα, γλυκιά μου!

Ανώνυμος είπε...

τι μαγειρεματα ειναι αυτα αχτιδα!!! γραψατε παλι αλλα... το τσιγαρο βλεπω πως ειναι συντροφος ακομα και στο μαγειρεμα? με ρεγουλα ομως!!! καλη χρονια σας ευχομαι και με λιγο καλυτερο καιρο απο δω και περα!!!

Niatta είπε...

Χρόνια πολλά και Καλή Χρονιά! Ευκαιρία για περισσότερο ύπνο και ξεκούραση αυτές οι κρύες μέρες. Ωραίος ο "μάγειρας" έτσι έμεινα αυτές τις μέρες για ώρες στην κουζίνα, να τον χαίρεστε καθώς και τους εορτάσαντες και αυτούς που θα γιορτάσουν σε λίγες μέρες. Υγεία, αγάπη και καλή δύναμη!

Κωνσταντίνα είπε...

Όλοι μέσα με το κρύο, τι να κάνουμε...αυτά έχει ο χειμώνας...
Όσο για τα φαγητά, δεν έχω λόγια για το μάγειρα, αν και δεν αντέχω άλλο κρέας. Χορτόπιτα και όσπρια σήμερα για μας.. Καλά να περνάτε!

Μαρία Έλενα είπε...

Καλή χρονια να έχεις με υγεία και που θα πάει θα έρθει και η άνοιξη.
Φιλάκια ...

Ανώνυμος είπε...

Καλή χρονιά καλή μου αχτίδα,για σένα και την οικογενειά σου,με υγεία,αγάπη και ευημερία.Μη φαντάζεσαι ότι είσαι η μόνη κλεισμένη στο σπίτι,και εμείς ομοιοπαθείς είμαστε,άνοιξη και πάλι άνοιξη!!!!!!Μαρία της εξπρές

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ oldthings, ευχαριστώ Ολυμπίτσα μου, καλή χρονιά!

@ nikiad.blogspot.gr, Ειρήνη μου μάλλον δεν πήρες τη κάρτα μου..είσαι η 2η δυστυχώς.

@ konstantina handy mama crafts. τελικά πήγαμε στο κτήμα..αστραπή..είδαμε τα γατάκια μας, προμήθευσα με κροκέτες τη συσκευή και όλα καλά!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ syros2js, δεν είμαι για κλεισούρα εγώ..ούτε να ξαπλώνω..πάντως πήγα τελικά βόλτα!

@ Ανώνυμος δεν το κόβει πουλάκι μου με τίποτα..

@ Niatta μου σ' ευχαριστώ εύχομαι μία όμορφη και καλή χρονιά!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Κωνσταντία μου δεν αγαπάω το κρέας, σπάνια τρώω, οπότε δεν το παράφαγα.

@ Μαρία Έλενα, φίλη μου ευχαριστώ . καλή χρονιά.

@Μαρία της εξπρές, σ'ευχαριστώ όλα όμορφα για το νέο χρόνο εύχομαι από καρδιάς.

Ελένη Φλογερά είπε...

Καλή χρονιά με υγεία και αγάπη γύρω σου.
Φιλιά!

Δημιουργία είπε...

Καλή και ευλογημένη χρονιά γεμάτη με όλα τα καλά του Θεού, αγάπη, υγεία, ζεστα χαμόγελα, ευημερία και δημιουργικότητα!
Χρόνια πολλά και καλά, να χαίρεσαι την οικογένεια σου!

Πήρα και το ομορφο γούρι σου, σε ευχαριστώ πάρα πολύ

nasia είπε...

Χρόνια πολλά και καλή χρονιά. Εύχομαι να είστε καλά εσύ και η οικογένειά σου και να συνεχίσεις να κάνεις όλα αυτά που σε ευχαριστούν.
Πόσο σε νιώθω όμως. Είμαι κλεισμένη από την Τρίτη μέσα με το χιόνι να έχει φτάσεις τους 50 τουλάχιστον πόντους και τον πάγο να μας δυσκολεύει ακόμη περισσότερο. Περιμένω μάταια, να ανοίξουν οι δρόμοι....
Νάσια-Βόλος

Pepi είπε...

Καλή χρονιά, Γεωργία !!!! Πάντα χαρές στο σπιτικό σου!!!!

Ειρήνη Ε. είπε...

Καλή χρονιά, Αχτίδα μου! Ευτυχισμένος ο καινούργιος χρόνος! Με Υγεία και Αγάπη! Να χαίρεσαι τον καλό σου σύζυγο, τα παιδιά και τα εγγόνια σου!
Πολύχρονη και η εγγονούλα σου, να την καμαρώνεις γερή και δυνατή!
Πολλά φιλιά!!

Ο κόσμος της Ράνιας είπε...

Να χαίρεσαι την εγγονούλα σου Αχτίδα !!! Καλό είναι αγαπητή φίλη και λίγο το μέσα να κάνουμε και τίποτα στο σπίτι χιχιχι !!!!! Πολλά φιλιά !!!

Ωραιοζήλη! είπε...

Καλή χρονιά αχτίδα μου :))))
Υγεία, αγάπη και χαρά να γεμίζουν τις στιγμές σου!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΥΓΕΙΑ,ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ ΠΑΝΤΑ ΟΜΟΡΦΑ!!ΒΑΣΩ ΚΟΡΙΝΘΟΣ!!

Σμαραγδάκι- Ρούλα είπε...

ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ Αχτιδα μου..να χαίρεσαι την εγγονουλα σου... και να καμαρώνεις οσους αγαπας κοντα σου... Ας είναι αυτός ο καινουργιος χρόνος.. ο καλυτερος απο όλους!!!! καλα του τα πες.. φίλη μου να είναι καλός για να τον αγαπαμε ..να σου φέρει ότι ποθείς και να κανει τα όνειρα σου πραγματικότητα...ΚΑΛΉ ΧΡΟΝΙΑΑΑΑΑΑ!!!!!

Gina-Teta είπε...

Καλη χρονιά, με υγεία και ευημερία! Να χαίρεσαι την εγγονούλα σου!

Σμαραγδάκι- Ρούλα είπε...

Η καρτουλα σου ήρθεεεεεε!!!!! σε ευχαριστώ παρα πολύ Αχτιδα μου...πανέμορφη! Ας είναι ΤΟ 2015 η χρονια με την περισσότερη αγαπη...φιλακιααααα θα τα πουμε...!!

Ποδηλάτισσα είπε...

Καλημέρα αγαπημένη μου φίλη, Χρόνια Πολλά Καλή χρονιά γεμάτη υγεία και κάθε καλό στο σπιτικό σας!!!! Να χαίρεστε την Βάσια να είναι χιλιόχρονη και πάντα ευτυχισμένη!!! Ο αγαπημένος μου Δημήτρης τα κατάφερε και μας έκανε για άλλη μια φορά να ζηλέψουμε με τις υπέροχες λιχουδιές του!!!! Πολλά πολλά φιλιά σε όλους σας!!!!!!!!!!!!

AgapameAnDolmas είπε...

καλη χρονια ευτυχισμενο το νεο ετος!!! υπομονη σε καταλαβαινω για τηνκλεισουρα και μεις εδω κοζανη σιβηρια!! αφου ο αη βασιλης ηρθε μετακομισε εδω τον βολεψαν τα φτηνα ενοίκια!!! να σαίρεστε την οικογενεια σας χρονια πολλα και μπράβο στον κυρ δημήτρη τον μάστερ σεφ!

mia maria είπε...

Καλή χρονιά με υγεία, ευτυχία και πολλές χαρούμενες στιγμές!!

Maria Naka είπε...

Χρόνια πολλά! Καλή χρονιά! Εύχομαι ότι καλύτερο για τον νέο χρόνο!
Φιλάκιαααα

agriomeli είπε...

Χουχουλιασε το σωμα σου...
Σκεψου ζεστα
και πριν προλαβεις να τελειωσεις
το καφεδακι σου
θα εχει ερθει το πρωτο τιτιβισμα.
Υποσχεση!