Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

Μία καλημέρα να πούμε;


Καλημέρα φίλοι μου καλημέρα όληηηηη..μέρα! 
Λέει το μετεό ότι σήμερα θα έχουμε μία ηλιόλουστη μέρα αν και το πρωινό κρύο δεν μου μηνύει τίποτε. Πάντως θα πάω στο κτήμα με τον καλό μου να ταΐσουμε τα γατάκια μας και την..Μπόνη μας και να ξεσκάσω με τη γειτόνισσα μου !
 Χθες όλο το απόγευμα  είχα μαθήματα με δύο μικρά , κουράστηκα όσο νάναι και λέω να πάρω ...άδεια από τα πινέλα μου σήμερα!
Τα αγαπώ τα μικρά μου , μου αλλάζουν την ημέρα και χαίρομαι με τον ενθουσιασμό τους κάθε φορά όταν επιτυγχάνουν ένα όμορφο αποτέλεσμα. 
Πρέπει να δείτε την υπερηφάνεια τους, την ανάγκη τους να δείξουν το έργο τους σε..όλο το κόσμο. Όμως τα παιδιά σε αυτή την ηλικία βιάζονται, θέλουν γρήγορα αποτελέσματα , η επιμονή και η στασιμότητα σε ένα σημείο τα κουράζει  και η προσπάθεια μου είναι να "σπάω" αυτό καθαρά παιδικό ελάττωμα της ηλικίας.
Ένα όμορφο ΣΚ σας εύχομαι φίλοι μου γεμάτο αγάπη, οικογενειακή θαλπωρή..Καιρός να κουλουριαστείτε σε μία αγκαλιά το πρωί ή σε πολλές αν προστεθούν και τα μικρά σας.
 Χθες είδαμε μία υπέροχη ταινία με τον άνδρα μου..'Δώρο από τον ουρανό", υπέροχη πραγματικά..Πιστεύετε στους αγγέλους;..κάτι τέτοιο έλεγε αυτό το μήνυμα του έργου..Κάπου λοιπόν , σε μία στιγμή ο "άγγελος" έλεγε: 
<<Δεν πρέπει να ζείτε στο Παρόν το Παρελθόν γιατί ..χάνεται το Τώρα, ούτε να ζείτε στο Μέλλον γιατί πάλι χάνετε το Σήμερα.. Να χαίρεστε τη κάθε στιγμή στο Παρόν γιατί μόνον έτσι θα έχετε στο Μέλλον Αναμνήσεις από αυτό..Κάθε στιγμή που δεν χαίρεστε σε αυτό...χάνεται..φεύγει ανεπιστρεπτί και μαζί χάνεται μία μελλοντική όμορφη ανάμνηση.>>
Αχτιδένια φιλάκια!

15 σχόλια:

Κική Κωνσταντίνου είπε...

καλημερα αχτιδουλα μου!
καλο σκ να εχετε!

Aby Craft είπε...

Καλημέρα Αχτίδα μου!!!

Σεβάχ ο Θαλασσινός είπε...

Γεια σου αχτιδα μου! Καλο Σαββατοκυριακο! Ευχες πολλες :)

oldthings είπε...

Αχτίδα μου ,να έχεις μία όμορφη μέρα στο κτήμα σας και να γυρίσεις ανανεωμένη και ξεκούραστη .

Ο κόσμος της Ράνιας είπε...

Καλά να περάσεις Αχτίδα στην εξοχή !!! Τι ωραία φωτο που μας έβαλες ή μήπως είναι ζωγραφιστή !!! Φιλάκια !!!

Σμαραγδάκι- Ρούλα είπε...

Μια καλησπερα θα σου πώ εγώ τέτοια ωρα που βρήκα να έρθω για επισκεψη... Αχτίδα μου και βρες πόση ωρα την εκενα .. αρμένικη θα έλελγα αφου ειχα καιρό να περασω .. και εσύ βρε παιδι μου ..που να σε προλαβω.. καθε μερα... ας είναι εγώ εκανα την βολτα μου.. και θελω να σου δώσω τις ευχες μου για την Ιωαννα σου εστω και καθυστερημενα να την χαίρεστε να είναι πολύχρονο το κορίτσι σας... και να συνεχίσω με τον θαυμασμό μου για τον χαμογελαστό ανθρωπο που συνατησατε τσον γιατρό και για την σταση ζωής του.. μακαρι να το είχαμε όλοι μας αυτό το κουραγιο... πηγα και μια βολτα στο κτήμα.. αμέ; και καμαρωσα πρωτα την κλωντη για να μην ζηλεψει και μετα γελασα με τον Τζαμπο που εγινε Μπόνη..χι χι..
Θα συμφωνησω μαζι με τα παραμύθια ..αυτα ειναι τρυφερα.. και γλυκα.. αλλα έχουν αλαξει πολύ τα παραμυθια απο τοτε..Αχτιδα μου ...
μπραβο σου τι ωραια σκεψη να ζωγραφίσεις την κολοκυθα με χαραταετούς πολύ ομορφη ιδέα..!!!
μετα απο μια τοσο μεγλη επισκεψη καιρός να του δινω... χι.χι. σε παρακουρασα νια διαβαζεις να είσαι κλα κορίτσι μου και παντα με το χαμόγελο... γι αυτό σε παω.. φιλακιαααα!!!

Χριστίνα Πεταλωτή είπε...

Να περάσετε υπέροχα Αχτίδα μου και να δώσετε πολλά φιλάκια στα κατοικίδια από εμένα!!!

Rena είπε...

Καλησπέρα Αχτίδα μου ελπίζω να βγάλεις αρκετές φωτογραφίες από την αποδρασή σου γιατί είμαι σίγουρη πως κάποια όμορφη ματιά θα έχεις να μας δείξεις!!!!
Φιλάκια πολλά!!

Unknown είπε...

κάλο βράδυ Αχτίδα μου !!!
καλή Κυριακή ...φιλάκια

Μαρία Έλενα είπε...

Όμορφα πάντα να περνάτε
Φιλάκια ...

Lamprini T. είπε...

αχτίδα, με τα ωραία σου.. ωραία τα λογια του αγγέλου.. νασαι καλά που μας τα μετέφερες.. καλό σαβ/κο!!
και.. υπομονη στα μικρά...
κι εμεις στην ηλικία τους... βιαστικά ήμασταν!!!!
μάκια!

ANNA FLO είπε...

Ε...ναι και εδώ ήλιος με δόντια. Περάσατε ωραία στο κτήμα;;;
Όσο για τα λόγια του ''αγγέλου'' συμφωνώ απόλυτα. Μόνο που το ξεχνάω καμιά φορά αλλά επανέρχομαι πάντα.
Καλά να περνάς με κέφι και όρεξη την κάθε σου μέρα

Rena Christodoulou είπε...

Να είσαι καλά Αχτίδα μου.
Συμφωνώ απόλυτα με τα λόγια του αγγέλου.
Κάθε στιγμή είναι πολύτιμη. Φιλάκια πολλά!

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα Αχτίδα ελπίζω να είχες μια ξεκούραστη Κυριακή.
Το κοριτσάκι με την κινητική αναπηρία , πως τα πηγαίνει με τα μαθήματα ζωγραφικής? Εχεις καιρό να μας γράψεις κάτι.
Ευχομε μια όμορφη καινούργια εβδομάδα.
Αννα.

ikaxela είπε...

Καλημέρα και καλή χρονιά!!!! Υπέροχη αυτή η εικόνα που χρησιμοποίησες μίλησε στην καρδιά μου. Συμφωνώ κι εγώ με τα λεγόμενα! Φιλιά!