Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

Χριστουγενιάτικα στολίδια για την http://starsandicicles.blogspot.gr μας!


Κάτι ..Χριστουγεννιάτικο έπρεπε μα κάνω για τη φίλη  μας από το  μπλοκ   http://starsandicicles.blogspot.gr/ που γιορτάζει τα Χριστούγεννα σαν παιδί και το χαίρομαι αφάνταστα αυτό γιατί μου αρέσουν κι εμένα όπως και σε  όλους σας .
Νομίζω ότι είναι το γεγονός ότι ..ξαναγυρίζει το παραμύθι των ξωτικών και του φτερωτού ταράνδου ξανά στη ψυχή μας, γινόμαστε παιδιά, ελπίζουμε στο θαύμα των Χριστουγέννων και ο Αη Βασίλης των παιδικών μας αθωοτήτων ..ξεπροβάλει από τη καμινάδα..(βλ. καλοριφέρ!)


Δεν ήξερα τι να σου..πρωτοβάλω φίλη μου και προτίμησα να σου κάνω ένα κολάζ με τη σημερινή...σοδειά μου ! Διαλέγεις και παίρνεις!
Ένα ξύλο παλιό κοπής που το έκανα..Ανοιξιάτικο..Θα μου πείτε ..παπαρούνες τα Χριστούγεννα;...Ζωγράφος είμαι..ότι θέλω κάνω βρε παιδιά! 
Κάποια CD όπως και πέρσι έγιναν για το μπαζάρ στολίδια δένδρου και λίγα χρωματιστά στικάκια με επάνω τους κεραμικά στολίδια που φτιάχνω συνέχεια είναι από αυτά που ίσως κάποια αγοράσει και βάλει στο δενδράκι της σαν ενίσχυση για τις οικογένειες που έχουν την ανάγκη μας.


Τώρα δεν αντέχω..θα πω και τη γκρίνια μου αφού από χθες το σπίτι μου είναι κάτι σαν..πεδίο μάχης να πω;..βομβαρδισμένη περιοχή να πω;...
Είναι 2 μέρες που ο άνδρας μου δεν πάει στο κτήμα λόγω καιρού και..βάλθηκε να ΒΑΨΕΙ το σπίτι..Οϊμέ..(αρχαία τραγωδία) συμφορά μου... γιατί φίλοι μου ο άνδρας μου ο λατρευτός μου Δημήτρης σε 2 πράγματα δεν τα καταφέρνει..σε ότι έχει σχέση με ..μηχανές αυτοκινήτου και ..με το ΒΑΨΙΜΟ! 
Αγόρασε που λέτε ότι έχει σχέση με βάψιμο..από πινέλα και βούρτσες , μπογιές, σπάτουλες, στόκους και εργαλειάκια, κουβαδάκια (ότι πουλούσε το MERLIN) μέχρι ειδική στολή να φορέσει , κοίταξε το σπίτι και μου είπε:
- Δηλαδή η γειτόνισσα από πάνω πως το έκανε μόνη της;
Αυτό ήταν φίλοι μου..ήρθε προημερών η καλή μου Σοφία ( αχ! Σοφία..αν σου ξαναδώσω κέικ τρύπα μου τη μύτη!) και μας κάλεσε για καφέ να μας δείξει πως έβαψε ολομόναχη το σπίτι της..αυτό ήταν..εκείνη τη στιγμή ένοιωσα..ανατριχίλα γιατί ήξερα τι μου ξημέρωνε!
Μέσα σε όλα είχα και τη φιλοξενία του καλού μας φίλου Πανίκου από Κύπρο και ευτυχώς έχω το μικρό στούντιο φιλοξενίας για να μείνει ο άνθρωπος. Συγχρόνως έχω τον εγγονό μου για..διανυκτέρευση και μάθημα με μαθήτρια μου.
Άν ρωτάτε για το βάψιμο..ένα.."εμποδιάκι" λέει βρήκε στο ..ταβάνι μα ..ΑΥΡΙΟ θα το ξεπεράσει..λέει!! Ε! ζωή να έχουμε λέω κατά το..Πάσχα να τελειώσει !
Χιούμορ θέλει η ζωή φίλοι μου για να ξεπερνάς τα..δύσκολα και κυρίως να κρατάς πάντα το χαμόγελο σου!
Αύριο..αύριο..ποιος ξέρει τι άλλο έχουν να δουν τα ..ματάκια μου μα..εγώ..χαμόγελο και κλείσιμο στο εργαστήρι μου να μη βλέπω και να μην ακούω!
Αχτιδένια φιλάκια !

9 σχόλια:

litsa t. είπε...

τι ομορφα στολιδια.μακαρι να ημουν κοντα να ταπαρω και να τα βλεπω στο δεντρο μου.ομωςειμαι σιγουρη πως θαγινουν αναρπαστα.καλα τι τον επιασε τον κυριο δημητρη να βαψει μες το χειμωνα;συμβουλη της πεθερας μου σε εμενα.κατσε νηστικη μια εβδομαδα και παρε μαστορα.μην τον αφησεις να βαψει.καταλαβαινετε...πολλα φιλια

Eleana-My Home My Memories είπε...

Υπέροχα στολιδάκια!!! Είμαι και εγώ fan των Χριστουγέννων!!!!! :)))) Βάψιμο χειμωνιάτικα?? θα σε αφήσει να στολίσεις ή θα γίνει το δέντρο χιονισμένο?? :)) Φιλάκια Αχτίδα μου!!

Ο κόσμος της Ράνιας είπε...

Ακόμα και τα CD γίνονται στα χέρια σου έργα τέχνης !!!Είναι πανέμορφα !!! Καλέ είναι εποχή για βαψίματα με τέτοια υγρασία !!!! Εύχομαι να τα καταφέρει ο σύζυγος !!! Καλό σου βράδυ Αχτίδα !!!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

ΠΕΣΤΕ ΤΑ ΦΙΛΕΣ ΜΟΥ..ΠΕΣΤΕ ΤΑ..ΚΑΠΟΙΑ ΦΟΡΑ ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΖΕΙ ΝΤΟΥΒΑΡΙΑ ΓΙΑ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ!!!!

Σοφία Τσιμάρη είπε...

υπεροχααααααααααα.........

Κική Κωνσταντίνου είπε...

καλημερα! καλο σκ να εχεις! φιλακια πολλα!

Ariadni St. είπε...

Το ένα καλύτερο απο το άλλο, συγχαρητηρια καλη μου!
Καλη συνέχεια στη μερα μας!
Φιλιά :)

Unknown είπε...

Αχτίδα !!!!!!! καλή κουράγιο !!!!!!
και επομένη !!!!! άμα ψάχνεις για καταφυγίου ..να σε φιλοξενήσω ....χαχαχα.... πολλα φιλιά

Hengeo είπε...

Όμορφα!