Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

Κεφάκια; κεφάκια πρωινιάτικα;


Καλημέρα , καλημέρα με τη...βιταμίνη C στο φλιτζάνι σας στέλνω την αγάπη μου και τη προσευχή μου να είστε καλά όπου και αν βρίσκεστε και με διαβάζετε..μαζοχίστριες  των όσων σας φορτώνομαι κάθε μέρα!
Σπίτι αυτές τις μέρες και δεν υπέκυψα στα παρακάλια του Δημήτρη μου να πάω μαζί του γιατί βρε παιδάκια μου..οι άνδρες δεν καταλαβαίνουν τις δουλειές που έχουν οι γυναίκες. Και όταν μάλιστα γυρνάει και μου λέει δήθεν θυμωμένα:
-Γιατί δεν ήρθες μαζί μου ; κάθισες και "έσκασες" στο σπίτι μόνη σου..
Τι του λες τώρα; ότι δεν έκατσα στιγμή;
- Αγόρι μου εγώ δυστυχώς δεν είμαι  και μάλλον δεν θα γίνω ποτέ γιαγιά..γιαγιά!!!!



Ίσως έτσι καθόμουν ήσυχη μα θα με χάνατε από ..βαριεμάρα!
Εγώ μάλλον τέτοια γιαγιά θα γίνω να το..χωνέψετε!



Έχω στριμώξει όλες μου τις δουλειές μέσα σε αυτό το 3ήμερο φίλοι μου ιδιαίτερα τις μαθήτριες μου και μάλιστα χθες καλωσόρισα μία νέα μόλις ..Α! Δημοτικού η γλυκιά μου και είχα τη σχετική αγωνία που έχω πάντα στο πρώτο μάθημα αν θα καταφέρω να την ..¨κερδίσω" από την αρχή γιατί φίλοι μου αυτό είναι το μυστικό μιας καλής συνεργασίας με τα παιδιά..να τα κερδίσεις από τη πρώτη στιγμή. 
Το τέλος του μαθήματος έδειξε ότι τα ..κατάφερα μαζί της αφού έδειχνε με χαρά τις ζωγραφιστές πετρούλες που έφτιαξε για αρχή και ζητούσε από τη μαμά της να έρχεται δύο φορές!
Λατρεύω τα κοριτσάκια και το ξέρετε..πω! πω!..ρατσισμός εκ μέρους μου για τους εγγονούς!
Πλάι μου στο δωμάτιο έχω το κουτί με το Laptop που πήρα για τον εγγονό μου για τα γενέθλια του και δεν ξέρω αν εγώ έχω περισσότερη χαρά που θα του το δώσω από εκείνον που θα το πάρει! Περιμένω τις 21 με χαρά και ..παιδιάστικο ενθουσιασμό!
Πρωινή λοιπόν σήμερα, πήγα και γύρισα κι όλας από το ταχυδρομείο να στείλω στη Θάλεια μας το δωράκι της αφού έστειλα με καλό τρόπο και ...φιλάκι τον ..αγρότη μου στο κτήμα για να τακτοποιήσει τα γατάκια μας μέχρι να γυρίσουμε.


Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας για το μπαζάρ του Άρτος και Δράση και..ναι θα βοηθήσετε κι εσείς αγαπούλες μου..τι το έχω το "μεσον" μαζί σας !!!!
Τώρα πάω να χωθώ στο εργαστήρι μου να τελειώσω ότι άφησα στη μέση και μετά μάθημα με άλλο κοριτσάκι που είμαι σίγουρη ότι θα μείνει με ..ανοιχτό το στόμα γιατί..ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. .καθάρισα το εργαστήρι μου και το έκανα ..άλλο πράγμα φίλοι μου..αγνώριστο ( μεταξύ μας..να δούμε μέχρι πότε θα μείνει έτσι!).
Ο καφές μου τελείωσε, η βιταμίνη μου επίσης πάω για το..3ο φάρμακο να..στανιάρω από τρέμουλο και ανασκουμπώνομαι για δημιουργία και δουλειά.
Καλημέρα όλη μέρα φίλοι μου, όπως μαντεύετε..έχει κεφάκια η η δικιά σας σήμερα!
Αχτιδένια φιλάκια!

14 σχόλια:

airis είπε...

Κάτι μου θυμίζει αυτό το μάζεμα του εργαστηρίου -που δεν μένει για πολύ μαζεμένο!
Μου μετέδωσες τη διάθεση σου αχτίδα μου! Είμαι στο σπίτι αρρωστούλα και με ακεφιές-όχι πια!
Φιλάκια πολλά ♥

Κική Κωνσταντίνου είπε...

καλημερα αχτιδουλα μου καλη!

enaoum είπε...

ΘΑ ΕΙΘΕΛΑ Η ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΕΦΑΚΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΕΦΙΑ ,

enaoum είπε...

ΓΙΑΤΙ ΚΟΠΗΚΕ Η ΛΕΞΗ ?????

Ανώνυμος είπε...

Περιμενουμε οδηγιες!!!!Φιλια Στελα.

Ανώνυμος είπε...

Στο τέλος της ανάρτησης είπες την σωστή λέξη [η δικία σας]αυτό είσαι για μας είτε έχεις κέφια είτε όχι'''
ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ
ΜΙΝΑ

Ariadni St. είπε...

Καλή επιτυχία στο μπαζάρ!
Καλό απόγευμα!
Φιλιά :)

Hengeo είπε...

Γέλασα με το hi-tech πλέξιμο, χεχε!

Καλό βράδυ!

Hfaistiwnas είπε...

Πολύ τρέξιμο! Δεν χρειάζεται τόσα πολλά!!!! Χαίρομαι όμως που όλα τα καταφέρνετε!!!!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΟΠΩς ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ..ΤΡΕΧΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΘΑΝΩ ΜΑ ΤΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΟΛΑ ΣΕ ΣΕΙΡΑ.ΣΑΣΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ..ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΠΑΡΕΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΓΙ' ΑΥΤΟ.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΟΠΩς ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ..ΤΡΕΧΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΘΑΝΩ ΜΑ ΤΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΟΛΑ ΣΕ ΣΕΙΡΑ.ΣΑΣΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ..ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΠΑΡΕΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΓΙ' ΑΥΤΟ.

Ανώνυμος είπε...

Καλημερα!!!Η διαθεση σου ειναι μεταδοτικη!!!παντα να εχεις κεφια και ελατωσε την ταχυτητα οπως παντα θα τα προλαβεις ολα!!βασω κορινθος!!!!

Μαρία Έλενα είπε...

Όμορφη ανάρτηση
Φιλάκια ...

Unknown είπε...

@αχτίδα,εισαι η απίστευτη βιονική μανούλα μου!!!σ'αγαπώ πολύ!!!φιλια σε όλους μανούλα!!