Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

Γράμμα στον εγγονό μου!


                           Αγαπημένε μου Πασχάλη

Δεν θα αρχίσω με ..ψέμματα..πάντα αγαπούσα τα κορίτσια περισσότερο και η αδελφή σου η Βάσια ήταν η πρώτη μου εμπειρία σαν γιαγιά . Πίστευα τότε ότι όσα εγγόνια και αν είχα εκείνη θα ήταν η..μοναδική, η μία της καρδιάς μου.  
Όταν γεννήθηκες ήμουν εκεί όπως σε όλους σας ,πρώτη σε είδα μαζί με τον πατέρα σου ..
Κι εσύ με..ξάφνιασες σε συναισθήματα..αγόρι..αγόρι..ποτέ μου δεν κράτησα αγοράκι στην αγκαλιά μου σκέφτηκα , δεν έπαιξα ποτέ με αυτοκινητάκια και στρατιώτες. Έτσι..δεν σε κράτησα, δεν σου έδωσα τη προσοχή που σου όφειλα έχοντας πάντα την ματιά μου στα φορεματάκια της αδελφής σου..
Σιγά σιγά ..σε γνώρισα, σε πλησίασα..δειλά στην αρχή..με περιέργεια έπειτα.. και.. σε ανακάλυψα. Είδα ότι εκεί που τα κορίτσια έχουν πονηριά και ευλυγισία τα αγόρια έχουν αθωότητα και λίγη..άγνοια της πλάγιας οδού.. Έκπληκτη ανακάλυψα την αγνότητα της αγορίστικης ψυχολογίας, τη τρυφεράδα, την ανεπιφύλακτη εμπιστοσύνη σε όσα τους πεις . 
Με κοιτάς με τα καταγάλανα μάτια σου και..μ' αγκάλιαζεις με τα χεράκια σου να μου πεις  "σ' ευχαριστώ γιαγιά" με το παραμικρό.. Με λύγισες αγόρι μου και ξέχασα τις λανθασμένες επιλογές μου τις ρατσιστικές τελικά τάσεις μου. Πόσο λάθος είχα κάνει τελικά!
Όταν έγινες το αγόρι "σάντουιτς" το μεσαίο παιδί τότε.. σε πλησίασα περισσότερο από ποτέ. Είδα στη ψυχή σου όσα δεν είδε κανείς και... τότε σε λάτρεψα, σε ξεχώρισα, έγειρα δίπλα σου γιατί ένοιωσα ότι με είχες ανάγκη περισσότερο από όλους . Σε γνώρισα, σε μελέτησα και επιβεβαίωσες  ότι θα ήσουν ξεχωριστός. 
Αντιφατικά συναισθήματα μου γεννούσες πάντα με τη συμπεριφορά σου..Ένα υπερκινητικό αγόρι, άταχτο πρέπει να το παραδεχθείς όμως γεμάτο ευαισθησία, τρυφερότητα, καλοσύνη ,αισθήματα που με ξάφνιαζαν και με έκαναν να θυμώνω με τον εαυτό μου όταν σε κατσάδιαζα. 
Ποτέ δεν μάλωσες με άλλο παιδί, ποτέ δεν χτύπησε κάποιο. Θα  θυμάμαι με χαμόγελο όταν σε..έδειρε ένα κοριτσάκι στο σχολείο και σου πήρε το χαρτζιλίκι που σου έδωσα για να πάρεις δώρο στη γιορτή της μητέρας. 
Σε ρώτησα με θυμό γιατί δεν της "έβγαλες το μαλλί τρίχα τρίχα" και μου απάντησες ότι: "  -Γιαγιά δεν χτυπάμε τα κορίτσια, δεν πρέπει"..
Τότε σε αγκάλιασα και σκέφτηκα ότι θα γίνεις πράγματι ξεχωριστός  και είχα δίκιο. Γιατί μικρέ μου ποτέ δεν πλήγωσες κάποιον με πράξη ή με λόγο όμως το όνομα σου ήταν σε πρώτη διάταξη σε κάθε σου επίσκεψη στο σπίτι μου.. 
Αχ! Πασχάλη..αχ! Πασχάλη φώναζα και φωνάζω συνέχεια γιατί όπου έμπαινες έφερνες και..χάος . Μα..σε συγχωρώ πάντα ..όχι γιατί είσαι εγγονός μου αλλά γιατί με κοιτάς κατάματα γελαστά και ντροπαλά και μου λες εκείνο το περίφημο: 
-"Γιαγιά μου συγνώμη..δεν θα το ξανακάνω, μη το πεις στη μαμά αν σε ρωτήσει"!  
Κι εγώ γίνομαι αλοιφή και βούτυρο στο ψωμί σου και σκοτώνομαι να σε καλοπιάσω με κρέπες που αγαπάς. Πως να αντισταθώ σε τέτοια μάτια που βλέπω μέσα τους του παππού σου τη ματιά.. 

                          Σήμερα γίνεσαι 11 χρόνων!


 Μου είπες πριν λίγο στο τηλέφωνο: "Γιαγιά μου θα ήμαστε μαζί το Σάββατο!" Κι εγώ περιμένω με πιο λαχτάρα από σένα το αύριο για να σου δώσω το δώρο σου  .. το λάπτοπ που ονειρευόσουν γιατί πάντα ήσουν στη..σειρά για να τον υπολογιστή!
 Ξέρω ότι εμείς οι δύο θα έχουμε πάντα κάτι το διαφορετικό όσο θα ζήσω γιατί παλέψαμε για να αποκτήσουμε αυτή τη σχέση που έχουμε.  Εγώ με τη ρατσιστική μου αγάπη με τα κορίτσια κι εσύ με τη προσπάθεια σου να μου δείξεις ότι είσαι αυτός που θα ήθελα να γνωρίσω σε ένα αγόρι και ότι δεν είδαν οι άλλοι σε σένα.
Χρόνια Πολλά αγόρι μου και ναι..μη μας ακούσει κανείς..θα είσαι το αγόρι μου..μετά τον παππού όμως..να εξηγούμαστε!
                                  Αχτιδένια φιλάκια!

46 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χρόνια πολλά, χρόνια καλά ,γεμάτα υγεία,χαμόγελα και ευτυχία στο γλυκό και όμορφο αγοράκι εσάς!!! Πολύ με συγκίνησες γιαγιά -αχτίδα!! Φιλιά πολλά βικη

ασωτος γιος είπε...

τι τυχερο παιδι ! χρονια πολλα να ναι γερο και αγαπησιαρικο

Ανώνυμος είπε...

H Παναγιά να στο γεμίζει χαρά!

ΕΥΔΟΚΙΑ είπε...

Χρόνια του πολλά να τον χαίρεστε και να τον καμαρώσετε όπως εκείνος επιθυμεί και ονειρεύεται στη ζωή του! και να κάνει την γιαγιά του να λιώνει κάθε φορά που την κοιτάζει με τα γαλανά του μάτια, υποσχόμενος ότι δεν θα το ξανακάνει!

Χριστίνα Πεταλωτή είπε...

Να το καμαρωσεις Αχτίδα μου κι ολόκληρο παλικάρι! Να ναι γερός και ευτυχισμένος!

giasmin είπε...

ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΕΝΑΔΑ!!
ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ,ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΟΤΥΧΟΣ,ΕΥΤΥΧΥΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ!!
ΠΕΡΥΣΙ ΗΜΟΥΝ ΣΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ
ΕΙΔΑ ΤΙ ΥΠΕΡΟΧΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ.ΜΕ ΤΟ ΣΚΕΡΤΣΟ ΤΟΥ,ΤΙΣ ΑΤΑΚΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΧΟΡΕΥΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ,ΕΙΧΕ ΚΛΕΨΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ.
ΕΧΩ ΦΩΤΟ ΣΟΥ ΤΙΣ ΕΣΤΕΙΛΑ;
ΦΙΛΑΚΙΑ!!!

Ποδηλάτισσα είπε...

Τώρα να μην πω ψέματα.... ένα δάκρυ μου φυγε από τα μάτια από αυτή σου την εξομολόγηση για τον "Πασχαλάκο"!!!! Να ζήσει νάναι χιλιόχρονος και ευτυχισμένος και εσείς εκεί δίπλα του για να τον καμαρώνετε!!!!!!!!!! Πολλά φιλιά!!!

foufoula89 είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑΜΕ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΑΚΡΥ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΨΥΧΗΣ ....ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΕ ΖΩΗ ΑΣ ΕΧΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΝΑΤΟΝ ΑΓΑΠΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΝΙΩΘΟΥΝ ΟΠΩΣ ΕΣΕΙ.ΧΙΛΙΟΧΡΟΝΟΣ

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Βίκη μου σ' ευχαριστώ, να είσαι κι εσύ καλά!

@ /Η ασωτος γιος, είπες την κατάλληλη λέξη, είναι ένας κούκλος αγαπησιάρης!

@ Ανώνυμη σ' ευχαριστώ από καρδιάς, γεννήθηκε της Παναγιάς.

OLINA M είπε...

Άντε τώρα, γράψε σχόλιο με βουρκωμένα μάτια....!!!!
Τ'αγαπάω αυτό το παιδί, και - ως κοριτσομάνα κι εγώ - χαίρομαι τη σπιρτάδα και τη ντομπροσύνη του. Να τον έχει ο Θεός καλά και πάντα να είναι ευτυχισμένος.
Να το χαίρεστε το παλικάρι σας!!!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ ΕΥΔΟΚΙΑ μου να είναι γερός και τυχερός και μυαλωμένος.Κούκλος είναι μα είναι και πολύ ευαίσθητος για αγόρι.

@ Christina Andromeda, ότι είναι για καλό του φίλη μου με την ευλογία του Θεού πάντα.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ giasmin, χθες στο κτήμα είχαμε με τη Θωμαή τη κουβέντα σου.Ήρθε και ο γείτονας και μας έφερε από τα δικά σου τριχωτά κολοκυθάκια, υπέροχα.Θα έρθεις στις 7;

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Ποδηλάτισσα μου σ' ευχαριστώ, αχ! εμείς οι δύο με τις ευαισθησίες μας!

@ foufoula89, κοριτσάκι μου σ' ευχαριστώ .

Ειρήνη Ε. είπε...

Πολύχρονος ο Πασχάλης σας, Γεωργία μου!! Να τον χαιρεστε, να είναι ευτυχής σε όλη του την ζωή! Κάθε μας παιδί είναι ξεχωριστό και αγαπιέται για τις χάρες του! Δεν έχει σημασία αν είναι κορίτσι ή αγόρι! Σήμασία έχει να γίνει ένας καλός άνθρωπος! Και σίγουρα θα γίνει, έχοντας το καλό παράδειγμα των γονέων και των παπούδων του.
Καλή σου ημέρα.

Thalia Tzellou είπε...

Αχτίδα μου πολύ με συγκίνησε το γράμμα - κατάθεση ψυχής. Χρόνια του πολλά και ευτυχισμένα, με υγεία, χαρές και καλή τύχη στη ζωή του!!! Να τον χαίρεστε και να τον καμαρώνετε πάντα ευτυχισμένο!!!

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ ΑΧΤΙΔΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΟΣ ΚΑΙ ΤΥΧΕΡΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΒΗΜΑ ΤΟΥ.ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΑ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΡΔΙΑΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ.ΦΙΛΙΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

Κική Κωνσταντίνου είπε...

καλημερα καλη μου φιλη!
συγκινητικο το γραμμα σου!
να το χερεσται! φιλακια πολλα!

Ανώνυμος είπε...

χρονια πολλλα να τον χαιρεστε καλη προοδο στο σχολειο υγεια και ευτυχια στην ζωη του!!!

Ανώνυμος είπε...

χρονια πολλλα να τον χαιρεστε καλη προοδο στο σχολειο υγεια και ευτυχια στην ζωη του!!!βασω κορινθος!!!

το στεκι της σοφιας είπε...

αχ! αχτιδουλα μου με συγκινησες!!!!! χρονια πολλα να τον χαιρεστε και να τον καμαρωσετε οπως ποθητε!!!!!! πολλα πολλα φιλια!!!

Μαργαρίτα είπε...

Αχ Αχτίδα μου με συγκίνησες!
Να το χαίρεσαι το αγόρι σου!

Hfaistiwnas είπε...

Καλημέρα και να τον χαίρεστε!!
Να είστε καλά και να περάσετε καλά το σΚ!

BUTTERFLY είπε...

Τι τρυφερο, υπεροχο γραμμα! Να τον χαιρεστε! Σαν τα ψηλα βουνα να ειναι γερος και σαν τον ηλιο λαμπερος!Αγαπη δε θα του λειψει ειμαι σιγουρη!

Ελένη Φλογερά είπε...

Πολύ τρυφερή ανάρτηση Αχτίδα μου να του την δώσεις να την διαβάσει.
Χρόνια του πολλά και να τον χαίρεσαι.
Φιλάκια στον Πασχάλη και σε σένα.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΕΊΜΑΙ ΧΩΜΕΝΗ ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΦΙΑΧΝΩ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑΡ.

oldthings είπε...

Ένα υπέροχο γράμμα γεμάτο ειλικρίνεια ,αγάπη ,τρυφερότητα , ανησυχία , έννοια ,όλα τα όμορφα συναισθήματα που έχει η πιο γλυκιά γιαγιά του κόσμου ! Να είσαι πάντα καλά Αχτιδούλα ,να τον χαίρεστε γερό και ευτυχισμένο !

Ανώνυμος είπε...

Σας διαβαζω καιρο τωρα κ ποτε δεν εγραψα καποιο σχολιο.Σημερα ομως δεν κρατηθηκα.Δεν μπορω να σταματησω τα δακρυα μου.Ειναι σαν να διαβαζω αυτα που νιωθω για τον μεσαιο μου γιο,σχεδον ολα σαν να τα εγραψα εγω.Καθε μερα περνω απο εδω κ δεν φανταζεστε καποιες φορες τι κουραγιο παιρνω απο σας.Ειλικρινα νιωθω σαν να απευθυνεστε σε μενα καποιες φορες.Να στε παντα καλα απο καρδιας σας το ευχομαι, να χαιρεστε το εγγονακι σας κ συνεχιστε να μοιραζετε αυτη σας την ενεργεια.Σας ευχαριστω.Δημητρα.

litsa t. είπε...

αχ αχτιδουλα μου.παλι ενας κομπος ανεβηκε στο λαιμο μου.τις πιο ζεστες μου ευχες στο εγγονακι σας.και να ζησετε και οι δυο.σας καταλαβαινω γιατι οταν κρατησα τον εγγονο μου για πρωτη φορα ουτε ηξερα πως υπαρχουν τετοια συναισθηματα μεσα μου.και εχασα τα λογια μου οταν μας ζητησε σε μενα και στον παππου του να τον παρουμε και να τον μεγαλωσουμε εμεις.καρδουλες τα παιδακια.

Κωνσταντίνα είπε...

Να τον χαίρεστε! Να τα εκατοστήσει και να σας δίνει πάντα χαρές! Τυχερός που έχει τέτοια γιαγιά...

Ανώνυμος είπε...

Πολύχρονος, ευτυχισμένος και γεμάτος υγεία! Να το χαίρεστε!!!
Το κείμενο σας πολύ συγκινητικό..<3
Ανθή - Πάτρα

ΕΛΕΝΑ είπε...

Να τον χαίρεστε Αχτίδα μου, να είναι γερός και καλότυχος στην ζωή του!
Πολλά φιλιά!

el.mar είπε...

Να τον χαίρεστε αχτιδούλα μου!!!!!

AgapameAnDolmas είπε...

αχ ελιωσα!!! καταρχην χρονια του πολλα να τον χερεστε γερος δυνατός και καλοτυχος να ειναι!!! αχ εσεις οι γιαγιαδες ειστε θυσαυροι και ειδικα εσεις γιαγια-αχτιδα που αγκαλιασες τον μονακριβο εγγονο σου και εχετε αυτο το δεσιμο που δεν μπορει να το καταλαβει καποιος αν δεν το ζησει!! ο πασχαλης ειναι τυχερος που εχει μια γιαγια σαν εσας και εσεις που εχετε ενα εγγονακι σαν τον πασχαλη!!

Μαρία Έλενα είπε...

Χρόνια του πολλά
Φιλάκια ...

Ανώνυμος είπε...

Χρονια του πολλα γεματα υγεια και πολλες επιτυχιες να τον χαιρεστε ολοι σας!!!!Φιλια Στελα.

Unknown είπε...

Χρόνια Πολλά στον λατρεμένο σου εγγονό!! Χρόνια Πολλά με υγεία και χαρές του εύχομαι!!
Το γράμμα-εξομολόγηση ανθρώπινο και άκρως συγκινητικό... Δακρυσμένη χαίρομαι κι εγώ μαζί με τον Πασχάλη που αύριο θα αποκτήσει ένα μεγάλο δώρο, αλλά και που έχει μια υπέροχη γιαγιά!!
Να περάσετε όμορφα και να του δώσεις τις ευχές, όλης της γειτονιάς μας...♥
Πολλά φιλιά
**Αννιώ**

Ανώνυμος είπε...

Να τον χαιρεστε να μεγαλωνει γερος !!! Να σας χαριζει μονο χαρες και να χαμογελαει παντα ! Να τα εκατοστησει το αντρακι σας κα Γεωργια !

Μάρω

Eleana-My Home My Memories είπε...

Να τον χαίρεστε Αχτίδα μου, πολύχρονος!!! Να είσαι πάντα καλά και να τον καμαρώνεις!! Νομίζω πως έχει την καλύτερη γιαγιά!! :)) Καλό Σαββατοκύριακο να περάσετε ΤΕΛΕΙΑ!!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΝΟΙΩΘΩ ΣΥΓΚΙΝΙΜΈΝΗ.Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΟΙΩΘΩ ΕΝΟΧΗ ΓΙΑΤΙ Σ΄ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΤΑΘΗΚΑ ΣΑΝ ΓΙΑΓΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ 3ο ΧΡΟΝΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ.ΑΓΟΡΙ..ΔΕΝ ΤΑ ΗΞΕΡΑ, ΔΕΝ ΤΑ ΕΝΟΙΩΘΑ ΚΑΙ ΑΠΕΦΕΥΓΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΩ ΟΠΩς ΚΡΑΤΩ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ. ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΜΕΣΑΙΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΤΕ ΈΝΟΙΩΣΑ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΟΤΙ ΜΕ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΚΙ ΕΠΡΕΠΕ ΟΦΕΙΛΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΟΛΑ ΟΣΑ ΤΟΥ ΣΤΕΡΗΣΑ.ΜΕ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΡΟΜΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΑΓΑΠΩ ΚΙ ΕΓΩ.ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΚΟΠΕΛΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΣΕΙ .ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ

kerina poiimata είπε...

αχτιδούλα μου, μας έλοιωσες με την εξομολόγησή σου....
χρόνια πολλά, να κρατήσετε αυτή τη μαγική σχέση δια βίου!με συγκίνηση για την δίκαιη συγκίνησή σου!

Δημιουργία είπε...

Πολύχρονο το παλικάρι σας, γερό και χαρούμενο να το καμαρώσετε όπως θέλετε.

Paraskevi Lamprini M. είπε...

αστέρι μου .. να τον χαίρεστε!!!! κάθε χαρά στην ζωή του να την έχει... !!!
(εκπληκτική ανάρτηση... μου άρεσε... )...
νάσαι καλά..να τον χαρείς όπως ποθείς!!!

Ο κόσμος της Ράνιας είπε...

Τι γλυκιά ανάρτηση !!! Να τον χαίρεσαι γιαγιά τον εγγονό, πολύχρονος, υγιής και με μιά κοπελιά που θα τον αγαπήσει όπως λες κι εσύ !! Να είσαι καλά να τον χαίρεσαι !!!

Ελπίδα - two boys and hope είπε...

Να τον χαίρεσαι τον εγγονο Αχτιδα μου!! Γερός και δυνατός!!

nikol είπε...

Τις ευχές μου για αυτό το αγόρι Αχτίδα μου !!!! Το παιδί σάντουιτσ όπως λες και εσύ !! Μου αρέσει η προσέγγισή σου για τον εγγονό σου πέρα από την λατρεία που του έχεις !!! Και εγώ ήμουν παιδί σάντουιτσ έτσι επικεντώνομαι όπως ακριβώς και εσύ στο μεσαίο εγγονάκι μου για όλους τους λόγους που ανέφερες !!! Να είναι γερός και να τον χαίρεστε!!!

Κατια Μαρκουϊζου είπε...

χιλιες ευχε΄ς για τα ομορφαα εγγονια σου και ιδαιτερα για τον ενα μοναδικο Πασχαλη με τα υπεροχα ματια