Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

Κάποια γενέθλια μόνο για μας.


Tα κατάφερα όπως βλέπετε και την έβαλα την αφίσα! Σήμερα η ημέρα μου ήταν εντελώς δοσμένη για το Άρτος και Δράση, έφτιαξα ένα σωρό κουλουράκια και κέικ και πρόλαβα και τα καθήκοντα μου στο σωματείο σαν "νοικοκυρά" παραδίδοντας τα ψώνια μου για την οικογένεια που έχω αναλάβει.
Συγχρόνως έφτιαξα και όσα μπόρεσα στο εργαστήρι μου γιατί πρέπει να προλάβω και το μπαζάρ της Πάτρας της αγαπημένης μας Νικολίτσας.

Ο χρόνος θαρρείς δεν μου φθάνει και ..ναι..πρέπει να παραδεχθώ ότι πια κουράζομαι πιο εύκολα όμως φίλοι μου έχω μέσα μου τόση διάθεση να φτιάξω, να βοηθήσω, να ζήσω δημιουργώντας..ώστε αν το πιστεύετε ..τσατίζομαι επειδή..κουράζομαι!
Αύριο σπίτι έχω τη κυρία που με βοηθάει και σίγουρα ο Δημήτρης θα με..απαγάγει για το καφέ της κόρης μας. Τώρα πια δεν πηγαίνουμε στο κτήμα όπως πριν λόγω..καιρού..και λυπάμαι που αφήνω μόνη τη γειτόνισσα μου χωρίς παρεούλα.
 Η Κλώντη μου κι αυτή όλο ξαπλώνει στη γωνιά της στο μαξιλαράκι της, γερνάει και αυτή μαζί με μένα και όσο και αν θέλει βολτούλες πάντα ζητάει τη γωνιά της  να ξεκουραστεί. Βλέπετε..σήμερα γιορτάζει...


Έχει γενέθλια..έγινε 11 χρόνων..έχει λίγες μέρες διαφορά με τον εγγονό μου και θα θυμάμαι πάντα την ημέρα που μου την έβαλαν 40 ημερών στη..παλάμη του χεριού μου.


Περίεργη η σχέση μας μα ..κατανοητή για όσους αγαπούν τα σκυλάκια συντροφιάς. Ξέρετε πόσες φορές που είμαι πικραμένη από κάτι την έχω πάρει αγκαλιά και της έλεγα όλα όσα δεν ήθελα να ακούσουν όσοι αγαπώ;
Πόσες φορές μου έκανε παρέα σιωπηλά όταν την χρειαζόμουν γλείφοντας μου το χέρι;
Έχω επίγνωση ότι κάποτε θα φύγει από κοντά μου μα δεν θέλω να το σκέπτομαι ούτε καν σαν ιδέα σκέψης.. Πάντα είχα μία στάση σε όσα με στεναχωρούσαν ..τα έβγαζα από το μυαλό μου, τα ..αφαιρούσα έστω και σαν ανάμνηση, είναι ένας τρόπος..επιβίωσης φίλοι μου απέναντι στα άσχημα...
Εύχομαι λοιπόν να είναι μαζί μας για πολύ πολύ καιρό και το..πικρό αυτό ποτήρι να είναι μακρινό.
Αχτιδένια φιλάκια

27 σχόλια:

Hfaistiwnas είπε...

Έτσι κάνω και εγώ τα πετάω από πάνω μου όσα με στενοχωρούν πριν ακόμη γίνουν.. αλλά όταν γίνουν με επηρεάζουν και πάλι όμως τα πετάω.. δεν έχεις επιλογή..
Καλημέρα με αισιοδοξία!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Hfaistiwnas, εγώ το έχω ξαναπεί..μοιάζουμε σε πολλά!Καλημέρα αγορίνα μου!Βρέχει όλο το βράδυ και τώρα!

Unknown είπε...

@αχτιδα,καλημερα μανουλα μου!!χρονια πολλα στο κλωντούλι που τοσο αγαπω κ εγω!!

ΡΙΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ είπε...

Καλημερα Γεωργια μου γλυκια να χαιρεσαι την Κλωντουλα χωρις αλλες σκεψεις !Σε νοιωθω απολυτα!Φιλια πολλα!!!!!!!!!!!!!

Κική Κωνσταντίνου είπε...

να τη χαιρεστε την Κλωντη! την αγαπαμε ολοι πολυ!

airis είπε...

Γεωργία μου να ζήσει πολλά χρόνια ακόμα!
Αυτό που περιγράφεις το έχω νιώσει αμέτρητες φορές κι εγώ!
Φιλιά♥

Σοφία Τσιμάρη είπε...

καλημερααααααααααααα.......να στε καλα ολοι..ποσο γλυκο πλασματακι ειναι ναι τα ζψακια ειναι η πιο καλοι φιλοι γιατι το μονο που ζηταν ειναι η αγαπη μας τιποτα αλλο..κ σου δινουν αλλα τοοοσα...ακου 11χρ.....γι ααυτο ειναι ηρεμη σαν την αφεντικινα της....ηρεμη αλλα ολα τα προλαβαινεις...αρχιζουν δυσκολες μερες..καλη επιτυχια στο μπαζααρ

Aby Craft είπε...

Χρόνια πολλά στη Κλώντη σου!Καταλαβαίνω ακριβώς τη σχέση που έχετε. Πολλά φιλιά!

το στεκι της σοφιας είπε...

χρονια πολλα στην κλωντιτσα μας!!! την αγαπαμε τοσο πολυ!!!!!!!

Madlen είπε...

Να είναι καλά η Κλωντούλα σας, χρόνια της πολλά!!
Η αγάπη αυτών των πλασμάτων είναι ανεκτίμητη και αναντικατάστατη!!
Καλή επιτυχία στα μπαζάρ και πολλά φιλιά!!!

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ ΑΧΤΙΔΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟ ΓΛΥΚΟ ΣΟΥ ΠΛΑΣΜΑΤΑΚΙ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΩΣ ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΣΤΙΣ 11/11 ΕΧΕΙ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΚΥΛΑΚΙ ΕΓΙΝΕ 3 ΧΡΟΝΩΝ.ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΦΙΛΙΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

marilia είπε...

Πολύχρονη και ζωηρή η... κακομαθημένη, μπαμπόθρεφτη πριγκίπισσά σας!!!! Να τη χαίρεστε και να την φροντίζετε όπως της αξίζει. Ε, και να μου τη φιλήσετε στο κοτσίδι, παρακαλώ! :)

Ανώνυμος είπε...

Χρονια πολλα στη Κλωντη !!!Εχει καποιο θεμα το μπαζαρ;Φιλια Στελα!!

Unknown είπε...

Xρόνια Πολλά, στο γλυκό σου πλασματάκι!! Να την χαίρεστε και να την έχετε για πολλά - πολλά χρόνια ακόμη, μαζί σας! Το σκυλάκι του πατέρα μου είναι 16 χρονών! Παππούς!...έχει χάσει την ακοή του και δεν έχει πολλές αντοχές, αλλά είναι ακόμη κοντά μας από την περισσή φροντίδα...
Να ζήσεις Κλώντη!!
**Αννιώ**

BUTTERFLY είπε...

Υπεροχη η πρωτοβουλια της ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ!
Να ζησει η Κλωντιτσα οσο περισσοτερο γινεται!

nasia είπε...

Χρόνια πολλά για την Κλώντη. Είναι αξιαγάπητη και ναι συμφωνώ μαζί σου τα ζωάκια είναι πολύ καλή παρέα. Καλή επιτυχία στο bazaar και καλή δύναμη.

Σεβάχ ο Θαλασσινός είπε...

Σκέτη φατσούλα (η Κλώντη).
Σκέτη Δορκάδα (η αχτίδα).

Πολλές καλησπέρες, αχτίδα μου :)

Rena είπε...

Ετσι ακριβώς επιβιώνω κι εγώ Αχτίδα μου και γι αυτό σε καταλαβαίνω!!!!
Φιλάκια πολλά!!!!

Ανώνυμος είπε...

χρόνια πολλά στη γλυκιά φατσούλα΄''
ΜΙΝΑ

litsa t. είπε...

axτιδα μου καλησπερα.πολλες φορες τρομαζω με τον ευατο μου οτανεχντας περασει μια στενοχωρια την προηγουμενη μερα την επομενη ξυπνωντας το σκεφτομαι λιγοτερο και με πιο πολλη αντοχη.τωρα που διαβασα την αναρτηση σου καταλαβα πως ειναι θεμα επιβιωσης.σε ευχαριστω και καλη δυναμη.

Hengeo είπε...

Χρόνια της πολλά! Γεμάτη αγάπη είναι σίγουρα, οπότε εύχομαι να φύγει και πλήρης ημερών όπως ο δικός μας, στα 17+.

Καλό ξημέρωμα!

Ο κόσμος της Ράνιας είπε...

Αχτίδα, βλέπω μοιάζουμε σε πολλά ... κι εγώ τσαντίζομαι που δεν προλαβαίνω να κάνω όλα όσα θέλω γιατί οι υποχρεώσεις τρέχουν και πετάω πίσω τα στενόχωρα. Την Κλώντη την έχουμε αγαπήσει όλοι φαντάζομαι και θέλουμε να είναι καλά να σου κρατάει συντροφιά όσα χρόνια περισσότερα γίνεται !!!! Φιλιά !!!!

Χριστίνα Πεταλωτή είπε...

ότι προλάβουμε θα στείλουμε στο παζάρι, ενημέρωσα και φίλες κι ελπίζω να βγει κάτι καλό! Φιλάκι και στη Κλώντη! Ειναι μια ώρημη κοπέλα, αλλά έχει ακόμα μπόλικο μέλλον μπροστά της! Καλό ξημέρωμα Αχτίδα μου και πάντα με υγεία!!!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ ΜΑ ΕΧΩ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΥΣ ΞΑΦΝΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΚΥΠΡΟ

Woman in Blogs είπε...

Να το χαίρεσαι όσο περισσότερο γίνεται!!!!

Καλό Σ/Κ!

nikolitsa είπε...

Nα την χαίρεσαι την καλή σου,αλλά και τον εγγονό σου που έχουν λίγες μέρες διαφορά.Με όσα γράφεις συμφωνώ απόλυτα και ξέρω πόσο δένεσαι με τα ζώα.Στη ζωή μου έχω κλάψει γιά ανθρώπους άλλά και γιά σκυλιά.
Καλό σ>κ και εύχομαι να περάσεις καλά με τους επισκέπτες σου.
Φιλιά.

ΑΓΓΕΛΙΚΗ είπε...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΑΧΤΙΔΟΥΛΑ . Η ΚΛΩΝΤΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΙ Η ΠΙΟ ΔΙΑΣΗΜΗ ΣΚΥΛΙΤΣΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΝΑ ΤΗ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΟΣΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΓΛΥΚΟ ΠΛΑΣΜΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ