Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

Ένα όμορφο δένδρο.


Μου την έφερε η γειτόνισσα μου από το κτήμα, μικρούλα μόλις 20 περίπου εκατοστά και μέσα σε 3 μήνες του καλοκαιριού έγινε..έτσι!
Αυτή κάτω είναι η δική της, και την χαζεύω κάθε φορά που ανθίζει. Σημειώστε ότι τώρα πια δεν έχει τόσα λουλούδια όπως το καλοκαίρι που μοιάζει με ..πορτοκαλί νυφούλα!


Λέγεται Αφρικάνικη Ακακία και είναι πανέμορφη! Όποιος θέλει έχω σπόρους της και μπορώ να σας δώσω.
Φίλοι μου σας ευχαριστώ για τα χθεσινά σας σχόλια για τη μητέρα μου, ένοιωσα την επιθυμία να της ..μιλήσω ξανά ..να της πω όσα είπα. Το χθεσινό σισίτιο σε κάποιο μέρος που έχουν καθημερινή ανάγκη είναι το μνημόσυνο της.
Η μέρα μου πέρασε στο κτήμα, ο άνδρας μου στο κιόσκι που ετοιμάζει κι εγώ στο τροχόσπιτο με τα σχέδια μου που πήγαν καλύτερα από ότι περίμενα.
Τελικά μου αρέσει να ζωγραφίζω εδώ όμως το φως του ήλιου φεύγει νωρίς και είναι αυτό που δεν αγαπώ στο χειμώνα που έρχεται. 
Αύριο είναι η μέρα για το Άρτος και Δράση που συμμετάσχω και σας υπενθυμίζω ότι πάντα έχει την ανάγκη σας.
Σας εύχομαι μία όμορφη μέρα να ξημερώσει για σας με..Αχτιδένια φιλάκια πάντα από μένα.

8 σχόλια:

Unknown είπε...

κάλο βράδυ Αχτίδα και
κάλο ξημέρωμα ....!!!!!

Χριστίνα Πεταλωτή είπε...

Α μπράβο Ακακία τη λένε! Αυτές δίνουν μάνι μάνι και είναι και ανθεκτικές!

Φιλάκια Αχτιδούλα!

Hfaistiwnas είπε...

Καλημέρα να έχουμε!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

Ανώνυμος είπε...

Σήμερα διάβασα την ανάρτηση σου για την μανούλα σου καλή μου αχτίδα,με συγκίνησες βαθιά με τα λόγια σου,πάψαμε πιά να είμαστε οι κόρες και μας λείπει,άς είναι αναπαυμένες οι ψυχούλες τους εκεί πάνω,η δική μου έφυγε πρίν απο τρία χρόνια.Μαρία της εξπρές.

Σμαραγδάκι- Ρούλα είπε...

Ερχόμενη εδώ Γιωργία μου πήγα πρωτα στην προηγούμενη αναρτηση σου για την μνήμη της μαμάς σου... αλήθεια πόσο μας λείπουν και μπορεί να είμαστε γιαγιαδες αλλα θα θέλαμε να είχαμε ενα ώμο να ακουμπίσουμε ...στις δύσκολες στιγμές τυχερή που την είχες πολλα χρόνια κοντα σου.. την δική μου την έχασα οταν ήμουν 15 ας είναι καλά εκει που βρισκοντε.. και εγώ το πιστευω.. οτι μια μερα θα τους αναταμώσουμε... να είσαι καλα να την θυμάσαι....
Και τωρα παμε στο ομορφο δέντρο σου πρωτη φορα βλέπω ακακία με κόκκινα λουλούδια.. αν δεν σου κανει κοπο και έχεις περίσευμα θα ήθελα ένα σπόρο να τον βαλω δοκιμαστικα μήπως πιασει.. θα τα πουμε τηλ να έχεις μια ομορφη μερα... φιλακιαααααα!!!

Ariadni St. είπε...

Και εμεις είχαμε ενα τετοιο δεντρο παλια στην αυλή!
Καλό απόγευμα φιλιά :)

Μαρία Έλενα είπε...

Όμορφο το δέντρο
Φιλάκια ...