Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014

Το σκάω πρωινιάτικα!



Καλημέρα, καλημέρα φίλοι μου Σάββατο σήμερα και μετά από μία δύσκολη νύχτα που πέρασα λόγω νέου ισχαιμικού επεισοδίου δυστυχώς λέω ..καλημέρα και το εννοώ!
Τελικά πάντα με χαμόγελο φίλοι μου πρέπει να χαιρόμαστε κάθε νέα μέρα όπως μας την ξημερώνει ο Θεός.
Χθες ίσως κουράστηκα περισσότερο από ότι πρέπει αφού πήγα στο κτήμα και μετά τρέχοντας να προλάβω πήγα κατευθείαν σε μάθημα και μετά χάρηκα την επίσκεψη της φίλης Ειρήνης που ήρθε Θεσσαλονίκη από Κύπρο.


Με πολλή υπερηφάνεια δείχνω τη πιο μικρή σε ηλικία μαθήτρια μου που της έχω και λιγάκι..περισσότερο αδυναμία γιατί ..γιατί..έχει άραγε εξήγηση η..αδυναμία;


Ίσως γιατί..ότι της δείχνω το "καταπίνει" και δεν θα μπορούσα σε ένα τέτοιο πλάσμα να μη δείξω πως να ζωγραφίζει με τα ..δάχτυλα..και ενθουσιάστηκε με αυτό ..κι εγώ μαζί της..αφού την αισθάνομαι σαν ..εγγόνι μου .

Σε λίγο φεύγω φίλοι μου για την Έκθεση Θεσσαλονίκης όπου γίνεται η Χειροτέχνικα και θα συναντήσω φίλες και όλα όσα αγαπώ..υλικά ζωγραφικής και χειροτεχνίας. 
Ακούω τον άνδρα μου να μουρμουρίζει για να μείνω σπίτι, τον ...ξαποστέλνω στο κτήμα κι εγώ...το σκάω..στα κρυφά..στο ραντεβού μου με την λατρεμένη μου Ολίνα και τις φίλες Μαρία και Ρένα όπως έμαθα που θα πάνε κι αυτές.
Το ..σκάω..πρωινιάτικα!Δυστυχώς πρέπει να γυρίσω πίσω στις 12.30 ..κάτι σαν την ..Σταχτοπούτα...μη με πάρει είδηση...και επειδή θα έχω τα εγγόνια μου.
 Η κόρη μου περιμένει φωτογράφιση από το περιοδικό Γλυκιές Αλχημείες και έχει πολλά να κάνει...τι γιαγιά θα ήμουν αν δεν βοηθούσα αυτό το 2ήμερο.!!!
Φίλοι μου φεύγω..πάω στην Έκθεση...παίρνω και φωτογραφική βέβαια μαζί μου και..το σκάω !!!!
Το βράδυ θα έχετε βεβαίως ρεπορτάζ από όσα δω εκεί!
Αχτιδένια φιλάκια, για όσο θα μπορώ να γράφω και να μιλώ μαζί σας.

12 σχόλια:

Σεβάχ ο Θαλασσινός είπε...

Καλημέρα, αχτίδα μου!
Να 'σαι πάντα καλά και να προσέχεις. Να μην παρακουράζεσαι. Σε θέλουμε πάντα δυνατή!!

Καλή βόλτα και στην Έκθεση :))

konstantina handy mama crafts είπε...

καλημέρα Αχτίδα μου!! Σαν τη Σταχτοπούτα κι εσύ το σκάς ε;;; Πρόσεχε όμως μη σου φύγει το γοβάκι και σε πάρει χαμπάρι ο πρίγκιπάς σου!!
Φιλιά!

Woman in Blogs είπε...

Αχτίδα - Σταχτομπούτα, περαστικά. Δεν είμαι η πιο κατάλληλη για να δώσω συμβουλές, αλλά ξέρω ότι μπορείς να προσέξεις λίγο παραπάνω τον εαυτό σου και να κάνεις πολλά που σου αρέσουν ταυτόχρονα...
Καλά να περάσεις, περιμένω ετνυπώσεις!

Κωνσταντίνα είπε...

Περαστικά! Καλή βόλτα, να περάσετε όμορφα και περιμένουμε φωτογραφίες. Μακάρι να γινόταν κι εδώ τέτοια έκθεση...υλικά χειροτεχνίας, το καλύτερό μου...

Μαρία Έλενα είπε...

Να είσαι καλά.
Περιμένουμε φωτογραφίες
Φιλάκια ...

Ο κόσμος της Ράνιας είπε...

Αχτίδα, ξεκουράσου.... κουράζεσαι πολύ. Καλά να περάσεις με την παρέα και περιμένουμε φωτογραφίες !!! Φιλιά !!!

Ανώνυμος είπε...

Αχτίδα θα σε μαλώσω.....πρόσεχε τον εαυτο σου,μην κουράζεσαι...όλα θα γίνουν και αν δεν γίνουν δεν πειράζει!!!να είσαι καλά και να προσέχεις....φιλιά πολλά βικη

Eleana-My Home My Memories είπε...

Ξέρεις πως πρέπει να προσέχεις, αλλά νομίζω πως αυτό είναι ένα θέμα που θα σου ανεβάσει τη διάθεση, φίλες, υλικά για χειροτεχνίες, ιδέες!!! Ελπίζω να ξεκουραστείς και να χαρείς τα εγγονάκια!! Καλό Σαββατοκύριακο Αχτίδα μου!

Ariadni St. είπε...

Να σας προσεχετε αγαπημένη μας! Τι ωραία που ζωγραφίζει το μικράκι! Πως περασατε στην έκθεση; Τι ωραια να φιλοξενεις και φωτογραφισης ζαχαροπλαστικής, θα μοσχομυρίσει το μαγαζί γλύκα!
Καλό απόγευμα
Καλό Σαββατοκύριακο :)
Σας φιλώ

Ανώνυμος είπε...

Μολις γυρισα απο την εκθεση και μου αρεσε παρα πολυ κριμα που δεν σε προλαβα.Ξερεις οτι πρεπει να παιρνεις τα φαρμακα σου σωστα, η υπερταση δεν αστειευται επιβαλλεται να προσεχεις πολυ!!!!
Φιλια Στελα.

Rena είπε...

αχ αυτή η χειροτέχνικα πως την περιμένουμε κάθε χρόνο άντε να έρθει και σε μας η ώρα σαν παιδάκι την περιμένω να χωθώ και να χαθώ στο μαγικό της κόσμο!!!!
Φιλάκια πολλά!!!

- spoonstories- είπε...

Περαστικά και περιμένουμε συνέχεια<3