Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

Ένας...γίγαντας στο κτήμα!


Με βροχή ξεκινήσαμε για το κτήμα..έπρεπε όμως να πάμε να δούμε τις γατούλες μας αν και τις έχουμε αυτόματο για κροκέτες.
Ευτυχώς η βροχή σταμάτησε πριν ακόμα φθάσουμε στη μέση της διαδρομής και έτσι χάρηκα τη Φθινοπωρινή αύρα του και τη γειτόνισσα μου που με επιθύμησε. 
Της πήγα πίτα που έκανε ο Δημήτρης το βράδυ και γλυκάκι πολίτικο από το δικό μου.
Τάισα με κονσέρβα τα γατάκια μας και μετά  στο τροχόσπιτο μετά να διαβάζω το βιβλίο μου όσο ο Δημήτρης ξεκαλούπωνε μία κατασκευή του. 
Σε λίγο..τραντάχτηκε το τροχόσπιτο, σεισμός θα αναρωτιώσασταν; Όχι φίλοι μου, ήρθε επίσκεψη ο άλλος γείτονας μας ο Σταύρος με το σκύλο του το Τόλη! Ένας είναι ο Τόλης στη περιοχή..και είναι το..αντίθετο σε μέγεθος της Κλώντης, όμως..ένας αγαθός γίγαντας!!


     Σταθείτε να βγω κι εγώ μαζί του φωτογραφία..παρολίγον να με πάρει σβάρνα και δεν έχει ακόμη χρονίσει!


                      Είναι όμως τόσο καλός και γλυκούλης!


ΚΛΩΝΤΗ: -Εγώ για καλό και για κακό μένω στο τροχόσπιτο, δεν την ξαναπαθαίνω!


Φύγαμε νωρίς αφού αποχαιρέτησα τη φίλη μου γειτόνισσα που μου έδωσε το τάπερ που της πήγα με τα γλυκά γεμάτο αυγά από τις κότες της. Έτσι το έχουμε εδώ..ανταλλαγή προϊόντων..ο Δημήτρης της έδωσε φασολάκια! Είναι τόσο όμορφες αυτές οι σχέσεις φίλοι μου.
Αύριο έχω μάθημα με τα μικρά πρωί και απόγευμα και μετά θα έχω τον εγγονό μου από το μεσημέρι που σχολάει σε ..πλήρη κράτηση και το βράδυ!! 
Με τι θα με πληρώσουν άραγε;..με φιλί του εγγονού; Μα γι' αυτό ήμαστε εμείς οι γιαγιάδες, για το φιλί αυτό και την αγκαλίτσα.
Αχτιδένια φιλάκια φίλοι μου!

25 σχόλια:

Kate'sCakeBox είπε...

Αχτιδούλα μου καλησπέρα κι απο μένα!!και καλησπέρα με πολύ γέλιο σου εύχομαι γιατί τρελάθηκα με την Κλώντυ φρουρό μπροστά στην πόρτα του τροχόσπιτου!και μένα η Σίντυ εκεί θα φρουρούσε!-Ξέρεις το Σιτσού το δικό μου,αν πας 3,4 αναρτήσεις πιό πριν στο ιστολόγιό μου θα τη δείς όταν έχεις χρόνο!!-ο Δημήτρης σου ακόμα και βράδυ κάνει πίτες???μπράβο πολλά απο μένα πες του μη το ξεχάσεις!!είσαι μιά πολύ κούκλα γιαγιά πάντως αγκαλιά με τον θεώρατο Τόλη!ενος έτους????ευτυχώς που δεν θα ψηλώσει άλλο το παληκάρι!!ναι αυτό με την ανταλλαγή με τα φασολάκια και τα αυγά πολύ μου αρέσει ειλικρινά,είστε πολύ τυχεροι με τους κήπους και τα αγνά προιόντα!το ζω όταν βρεθώ στο πατρικό του άντρα μου στη Ζάκυνθο που τρώμε μόνο απο κήπους!σου έκανα κανονική επίσκεψη και σε ζάλισα αλλά εδώ χαλαρώνω απόλυτα Αχτιδάκι μου!!!!!!!!!!φιλάκια και την αγάπη μ

Χριστίνα Πεταλωτή είπε...

Σκύλαρος όχι αστεία. Λοιπόν Αχτίδα μου έχω μαντάτα! Πολύ μικρός ο κόσμος τελικά ! Στο μαγαζάκι της παρέας μας το Τσούκου Τσούκου σερβίρουμε τα γλυκάκια σας από το Marche! Και τα κορίτσια από το μαγαζί γνωρίζονται ήδη με την κορούλα σας. Πέρασα σήμερα το απόγευμα σκαστή από το μπιστρό κι άφησα την παραγγελιά που λέγαμε. Η σοκολάτα σας άπαιχτη! Μακάρι να είχα περισσότερο χρόνο να την απολαύσω αλλά οι δουλειές τρέχουν. Δεν πειράζει δεν χάθηκαν οι μέρες μας! Τα φιλιά μου για την ώρα!

Hengeo είπε...

Καλό βράδυ Αχτίδα!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Kate'sCakeBox , καλή μου τη χάρηκα την επίσκεψη σου.Την έχω δει τη δικιά σου και μάλιστα αν θυμάμαι καλά είχα κάνει μια φορά σχόλιο για η κούκλα σου.Κανένα σκυλί δεν περνάει απαρατήρητο από μένα, τα λατρεύω.Όσο για τη Κλώντη..είναι φοβητσιάρα..μα θα σου φανεί παράξενο είναι και,..τσαμπουκαλού όταν θέλει.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Christina Andromeda, σε πληροφορώ ότι χάνει το μέγεθος του στη φωτογραφία, είναι τεράστιος.Δεν το πιστεύω..τελικά ο κόσμος είναι πολύ μικρός γλυκιά μου, θα ιδωθούμε κάποια στιγμή , που θα πάει.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Γιώργος - Hengeo, καληνύχτα Γιώργο μου..

Ανώνυμος είπε...

@ Αχτιδούλα μου γλυκιά, θα σε φάει ο γίγας, πρόσεχε τη Κλώντη σου είναι μια σταλιά το γλυκό μου.Δεν μου απάντησες για το πίνακα.

Ο κόσμος της Ράνιας είπε...

Τι όμορφες φιλίες Αχτίδα και πολύ ευχάριστο να ανταλλάσσετε καλούδια !!!! Πρόσεχε το μικράκι σου να μην πλησιάζει τον μεγαλόσωμο σκύλο !!!!
Σε φιλώ !!!

Maria Fe είπε...

Αχ Παναγια μου!!
Καλε τι σκυλι ειναι αυτο ?
εννοειται πως δεν θα το πλησιαζα με τιποτα.
Κατι ηξερε και η Κλωντη και εμεινε μεσα..Απαπα
Φιλια πολλα !

Unknown είπε...

@αχτίδα,κουκλος ο τολης μανουλα!!το κλωντινι μεσα ε?φανταζομαι ζ'ηλια!!!σε φιλώ μανούλα μου κ μου λειπεις!!φιλια στον νταντη μου κ σε όλους!!

Σμαραγδάκι- Ρούλα είπε...

Αχτιδενια μου.. παντα με το :) στα χείλη οτι τρσβο και να έρθει το ισιώνουμε έτσι περναμε καλύτερα φιλη μου ο μιρός γίγαντας που σας επισκεφτηκε στο κτήμα.. κούκλι ειναι αλλα και η κλωντη όμως δεν παιζεται διεκδικεί τα δικαιώματα της και ας κανει πως φοβάται...χι.χι..να εισαι κλα και να περνας ακομα καλύτερα. μ ε φιλες απο κοντα και απο μακρυα.. ευτυχως και ο Δημήτρης σου... έχει σχεση με το φαγητό.. ξεκούραση ειναι εστω και ενα αυγό να τηγανίσει..χι.χι. κατάλαβες έ;...να έχεις μια ομορφη μερα αυριο με πολλα :) :) φιλακιαααα..!!

Hfaistiwnas είπε...

Καλημέρα!
Είναι τόσος και δεν χρόνισε ακόμη;;; Έλεος!!!χαχαχαχα
Ανταλλαγή προϊόντων, το καλύτερο, τουλάχιστον υπάρχει αλληλοβοήθεια!!

Gina-Teta είπε...

Κούκλος ο αγαθός γίγαντας!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Ανώνυμος, καλημέρα, σκυλί που όμως είναι τόσο καλό.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Ο κόσμος της Ράνιας, καλημέρα γλυκιά μου.Μπα..προσέχω πια.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Maria Fe , αν τον δεις από κοντά θα..μείνεις.Είναι τεράστιος η φωτογραφία δεν δείχνει το μέγεθος του σωστά.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Αθηνα Ανταβαλη, έλα να μου κόψεις τα μαλλιά εσύ!

Σοφια είπε...

Αχτιδουλα καλημερα; ξυπνησες καλε; κι εσυ απο τοσο νωρις στο ποδι;

love2love είπε...

ειδες; μην κοιταμε μονο το σωμα καμοια φορα εχουμε μικρη καρδια σε μεγαλο σωμα

Ανώνυμος είπε...

Kαλημερα!!Ομορφος ο σκυλος αλλα η μικρη πιο ομορφη!!Οσο για τα προιοντα απο την παραγωγη στην καταναλωση οτι το καλυτερο!!!!Τα φιλια μου για τωρα,Βασω κορινθος!!

Eleana-My Home My Memories είπε...

Εγώ είμαι μαζί με την Κλωντη!!! είναι ώρα για αστεία :))) Νομίζω πως αυτό το κτήμα πρέπει να είναι της απόλυτης χαλάρωσης!!! Το έχω ερωτευτεί από τις περιγραφές σου και τις φωτογραφίες!! Μακάρι να είχαμε και εμείς τέτοιους γείτονες!! Φιλιά και καλό σαββατοκύριακο Αχτίδα!! :))

Paraskevi Lamprini M. είπε...

αχτίδα μου.. ΘΗΡΙΟ!!!...
και όμορφο πλάσμα.. δεν μπορώ να πω!!!
ναστε καλά..να περνάτε καλά...
να χαίρεστε τα εγγόνια!!!

Ειρήνη Ε. είπε...

Αχτιδούλα μου, κάθε φορά απολαμβάνω να διαβάζω για τις επισκέψεις σας στο κτήμα! Αλήθεια ξεκίνησε ο σύζυγος τα χειμωνιάτικα λαχανικά; Εγώ μόλις προχθές τελείωσα με ότι υπολόγιζα να βάλω για φέτος. Ελπίζω να πάνε καλά!
Φιλιά! Καλό Σαββατοκύριακο.

Pepi είπε...

Καλό φθινόπωρο, Αχτίδα μου! Να περνάς καλά όσο "τραβάει" ο καιρός ! Να χαίρεσαι την όμορφη παρέα ! Οσο για τον Τόλη , είναι απλά πανέμορφος! Οχι βέβαια όσο η Κλώντη σου!! χαχα!!
Φιλιά και καλο Σαββατοκύριακο να'χεις!

- spoonstories- είπε...

Τέλειος ο σκυλάκος! Τα λατρεύω τα ζώα και ειδικά τα σκυλιά. Καλό Σ/Κ :*