Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

Μια ακόμα καλημέρα..για πόσο ακόμα;




                                   Το..μήνυμα της ημέρας!

Καλημέρα να πω..καλημέρα για όλους εσάς που μου λείπετε σχεδόν αμέσως κάθε φορά που παίρνω μέσα μου την απόφαση να "κλείσω" το μπλοκ μου και έτσι..επιστρέφω σαν τον ..ένοχο στο τόπο του εγκλήματος!
Είναι αδιανόητο για μένα να το χωνέψω ότι ότι δεν κατάφερε επάνω μου η Πάρκινσον και ο αγώνας μου με την Οστεοαρθρίτιδα το κατάφερε μέσα σε λίγες μέρες η Πίεση που μου εμφανίζεται ξαφνικά ..στα καλά καθούμενα χωρίς εξωτερική αιτία και με κάνει "δαντέλα". 
Τελικά ο άνθρωπος πρέπει να είναι έτοιμος για όλα. Άκουγα για πίεση και το έβλεπα κάτι απλό..χθες χρειάστηκε και δεύτερο χάπι να μου δώσει ο γιατρός κι εγώ που δεν έχω καθισιό..πήγα με δική μου συναίνεση να ξαπλώσω!!!
Η αλήθεια είναι ότι με ..γονάτισε λιγάκι αυτό...  όμως.. μόλις μου πέρασε ...σαν το Λάζαρο ανακτήθηκα και άρχισα να ασχολούμαι με το πίνακα μου.
Συγχρόνως με αυτό φτιάχνω και κάτι για πρώτη φορά άσχετο με μένα ..φτιάχνω δύο τσάντες για τη Νικολίτσα και το μπαζάρ τους στη Πάτρα και πάλι συγχρόνως ασχολούμαι με κάτι που σας φυλάω .. έκπληξη για το μπαζάρ της Κοζάνης που θα πάω..θα πω λέω Αννιώ μου ακόμα και με το πιεσόμετρο στη τσάντα και τα χάπια!!!!!!
Όχι καλέ...μη με παίρνετε στα σοβαρά όταν ..γκρινιάζω..δεν με γονατίζει εμένα εύκολα κάτι..είμαι σίγουρη ότι όταν θα έρθει η ώρα να..ταξιδέψω στο Κύριο πάλι..όρθια θα είμαι!
Λοιπόν χθες βραδυ έριξε βροχούλα στη πόλη μας..ελαφρώς δροσίστηκα και σήμερα μόλις πριν λίγο πήραμε το καφεδάκι μας υπό..σκιάν σύννεφου στο μπαλκονάκι μας κάτω από τη κληματαριά μας!
Σήμερα ο πίνακας με τα ρόδια μου με "φωνάζει" να τον συνεχίσω..κι εγώ έχω μέσα μου όλη την επιθυμία να το κάνω γιατί αυτό μου δίνει ..ότι χρειάζομαι στη ψυχή μου αυτό το καιρό. Πιστέψτε με..δεν υπάρχει καλύτερο χάπι από τη ..δημιουργία..
Καλή μέρα σε όλους..Αχτιδένια φιλάκια!

19 σχόλια:

Marina είπε...

Καλημέρες για όσο αντέχουμε!!!
Χάπι είναι η δημιουργία "δια πάσα νόσο" καιεγώ -δυστυχώς- έχω πολύ καιρό να πάρω αυτά τα....χάπια μου!!! Μαζεύω διάθεση μπας και ξεκινήσω και εγώ μία τσαντούλα! Όπως και να'χει προσπαθώ να αισιοδοξώ!!! Έρχεται ο Σεπτέμβρης και επιθυμώ διακαώς ν'αλλάξουν τα πράγματα προς πιο θετικές κατευθύνσεις!!! Δε θ'αντέξω και τρίτη βαρυχειμωνιά!!!
Καλό Σ/Κ από την...κουνημένη Νότια Ελλάδα!!! :)

Κωνσταντίνα είπε...

Ύπουλο πράγμα η πίεση, να προσέχετε. Και όχι σκέψεις περί εγκατάλειψης του μπλογκ! Θα πάθουμε κατάθλιψη χωρίς τις ενέσεις αισιοδοξίας που μας κάνετε καθημερινά σχεδόν. Καλή και δημιουργική μέρα χωρίς προβλήματα εύχομαι...

...irida... είπε...

καλημερα!!!!

nikol είπε...

Η Αχτιδένια μου που γνωρίζω είσαι με πίεση ( που στο καλό σου ήρθε) αλλά κάτω δεν το βάζουμε !!!
Φιλάκια και στους δυο σας

Katerina V *Pause blog* είπε...

Είσαι αγωνίστρια και παράδειγμα προς μίμηση!
Το ότι περνάς τόσες εμπειρίες αλλά δεν το βάζεις κάτω και είσαι δημιουργική, λέει πολλά. Κι αυτό που με σκλαβώνει είναι η αγάπη που εκπέμπεις και η ευγένεια της ψυχής σου. Η θετική μου σκέψη είναι κοντά σου, να φύγει γρήγορα η παλιοπίεση να μη σε παιδεύει. Τα φιλιά μου και την αγάπη μου..

Ανώνυμος είπε...

αχτιδα!!! τι θα καναμε χωρις τις αναρτησεις ? και εμεις αλλα και εσυ! ειναι αμφιδρομα αυτα με τα καλα και τα ασχημα.

φιλια
τινα

BUTTERFLY είπε...

Καθε αρχη και δυσκολη Αχτιδα μου! Μολις βρεις το σωστο συνδυασμο φαρμακων και ρυθμιστει η πιεση, με την αναλογη προσοχη και απο μερους σου, θα εισαι σαν καινουργια! Φιλια!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Marina μου πραγματικά ύπουλη..δεν την ρεγουλάρισα ακόμη, πριν λίγο είχα 18 για να καταλάβεις.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ ...irida...μου βλέπω με θαυμασμό τη δουλειά σου στη προστασία των ζώων,συμφωνούμε σε όλα!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Κωνσταντίνα μου δεν μπορώ ακόμα να την μανουβράρω.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ nikol μου θα σε πάρω τηλέφωνο να τα πούμε.

Σμαραγδάκι- Ρούλα είπε...

Και σιγά να μην σε βάλει εσένα κάτω μια πίεση..χι.χι. δεν ξέρει με ποια πήγε να μπλέξει..Γιωργία μου...χι.χι... εκανα οπως αρμόζει τις επισκέψεις μου.. καλέ τι πίεση μου λες .. να οι βόλτες ... στην λίμνη.. οι όμορφες εικονες.. απο κατω στα ψηλά.. τις άλλες πίσω απο την βρύση... δεν σου τις θυμήζω να μην νευριάσεις..και ανέβει η πίεση.. αυτά να τα προσέχεις.. εν τάξει φίλη μου;..προσέχουμε για να έχουμε... να ειναι η κάθε μέρα σου καλύτερη απο την προηγούμενη .. να μου τους φιλήσεις όλους ...φιλάκιαααααααααα!!!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Katerina Verigka το ξέρω φίλη μου,είναι πολλά που.."πολεμάω"πάλι καλά που μπορώ να κάνω όσα κάνω..

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Τίνα μου θα..γλυτώνατε!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ BUTTERFLY, δυστυχώς..δεν ήταν τόσο εύκολο όσο το πίστευα..

Ανώνυμος είπε...

Καλη μου αχτιδα κανεις σκεψεις κακες!!!Τι θα κανουμε εμεις χωρις να σε διαβαζουμε?Χωρις τις ομορφες φωτογραφιες?Πιστευω πως θα βαλεις την πιεση σε μια σειρα και δεν θα περασει το δικο της!!!Φιλα βασω!!!

Ο κόσμος της Ράνιας είπε...

Καλή μου Αχτίδα, φρόντισε τον εαυτό σου, να ξεκουράζεσαι και να κάνεις και ότι πρέπει ..... σε χρειαζόμαστε καθημερινά ... άκου να σταματήσεις το μπλόγκ !!!! Είναι ώρα για ανέκδοτα ???!!! Φιλιά πολλά !!!

Ανώνυμος είπε...

Να μη κάνεις σκέψεις να σταματήσεις το μπλογκ γιατί η δικιά μας πίεση θα πάει 20''''
Καλό βράδυ και να προσέχεις τον εαυτό σου΄΄΄΄
ΜΙΝΑ

Hengeo είπε...

Εεε, δεν θέλω τέτοια, άκου για πόσο!

Και έχεις δίκιο, η δημιουργία είναι το καλύτερο χάπι..

Καληνύχτα!