Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

Μιά μέρα από τις μέρες μου...






( Μας άφησαν έξω από το κτήμα 3 αδέσποτα σκυλάκι..συν τα άλλα 4 που ταΐζουμε ήδη...τα καημενούλια)

Το σκέφτηκα να σας γράψω σήμερα..ξέρετε ότι το μπλοκόσπιτο μου είναι κατά κάποιο τρόπο ένα ..ημερολόγιο, μία κουβεντούλα με σας ..τη παρέα μου! Σκάω πολλές φορές να σας πω μερικά μα με συγκρατούν οι καλοί μου τρόποι ( τι στο καλό πήγα σε καλόγριες σχολείο!!!)
Σκέπτομαι ότι όταν διαβάζετε πολλές φορές όσα γράφω ίσως σκέπτεστε ότι είμαι μία χαζοχαρούμενη σιτεμένη γιαγιά που ..παιδιαρίζει ακόμα με τον...εξ ίσου σιτεμένο παππού της . Όμως..όμως βρε παιδιά ..ΑΥΤΟ ήμαστε..ένα ζευγάρι ευτυχισμένο,ελεύθερο από πολλές προκαταλήψεις, συμφέροντα  και ρατσιστικές ιδέες σε κάθε τι   , που χαιρόμαστε το σήμερα γιατί..ζήσαμε υπέροχα στο ..Πριν..και θέλουμε να μη σκεπτόμαστε το Αύριο αφού δεν μας ανήκει και είναι στα χέρια της Ανώτερης δύναμης που θα αποφασίσει για μας.
Λοιπόν δεν αντέχω να μη σας πω να γελάσετε λιγάκι ότι ο καλός μου αφού δώρισα στη κόρη μου το κινητό που μου αγόρασε( το τερατούργημα της τεχνολογίας) πήγε χθες και αγόρασε 2 ίδια κινητά απλά..μόλις 45 ευρώ το ένα με κάτι τόοοοοσα...μεγάλα κουμπιά για νούμερα που όταν παίρνεις νούμερο σου ..λένε και φωνητικά τι νούμερα πατάς!!! δηλαδή κινητά για..καθυστερημένους σιτεμένους σαν κι εμάς.
Ε! λοιπόν..μου άρεσε! Τον ευχαρίστησα με φιλί και του έδωσα την ικανοποίηση ότι πήρε επιτέλους ένα σωστό για μένα κινητό και για..εκείνον δηλαδή!
όσο για τα νέα από τη κόρη μου ...ακούτε τι μου είπε όταν την ρώτησα δειλά..αν τα έβγαλε πέρα με το..σμαρτ!
-Το λάτρεψα μανούλα μου, σ' ευχαριστώ είναι ..απλό!!!!!!!!!!!!!!
Είπαμε.. ο καθείς με το μυαλό του και την ...ηλικία του! Απλά χάρηκα που βρήκε το ..τερατούργημα της τεχνολογίας τον σωστό αποδέκτη!
Χθες πέρασα όμορφα στο κτήμα, μετά γυρίσαμε σε κόρες μας  και σε φίλες να μοιράσουμε τα ..προϊόντα μας και σπίτι για ξεκούραση να δω το αγαπημένο μου σήριαλ στην ΟΤΕtv
Σήμερα σπίτι..έχω ένα σωρό δουλειές και τον..εγγονό μου! Έχω να αρχίσω ένα νέο πίνακα παραγγελία και είναι και μεγάλος, έχω να καθαρίσω και να κόψω σε κομματάκια για το καταψύκτη: πιπεριές Φλωρίνης, ντοματάκια, μαϊντανό, σέλινο, κρεμμυδάκια, φασολάκια, να τηγανίσω μελιτζάνες και πιπεριές και..και..πρέπει να τα βάλω σε σειρά με ετικέτες και να τις γράψω ..( άντε τώρα να ζωγραφίσω...)
Σας κούρασα..φιλάκια ΑΧΤΙΔΈΝΙΑ..πάω να ..απλώσω ρούχα και να μαγειρέψω μπαρμπουνοφάσουλα !

9 σχόλια:

Ο κόσμος της Ράνιας είπε...

Ορίστε Αχτίδα που η διαμαρτυρία σου είχε αίσιο αποτέλεσμα κι έτσι βολευτήκατε όλοι... μικροί, μεγάλοι!!!! Καλή δύναμη με τα ζαρζαβατικά σου και καλό υπόλοιπο της ημέρας !!! Φιλιά !!!!

Ανώνυμος είπε...

γιατι δικαιολογεισαι αχτιδα? τι σε νοιαζει πως σας βλεπουν οι αλλοι? αν και πιστευω πως οι περισσοτεροι σας θαυμαζουν σαν ζευγαρι και πως σας βλεπουν σαν προτυπο. απο τα σχολια σε καθε αναρτηση σου αυτο φαινεται. πικροχολοι παντα θα υπαρχουν. οσο για το κινητο ηταν καλη αγορα μιας που σε λιγο αυτα με τα πληκτρα θα ειναι ειδος προς εξαφανιση.

Κωνσταντίνα είπε...

Είστε και οι δυο υπέροχοι άνθρωποι και αυτό φαίνεται. Πολυάσχολη η μέρα σας σήμερα...Καλό κουράγιο! Αλήθεια πότε θα μας βάλετε και τη συνέχεια στο διήγημα; Μας έχετε αφήσει σε κρίσιμο σημείο...

κυκλάμινο είπε...

Σας χαιρόμαστε Αχτίδα μου!!!! Τώρα έχεις μεγάλη σκυλοπαρέα να φροντίζεις. Είδες το δικό σου πέρασε με το κινητό!!!! Φιλάκια

Hengeo είπε...

Εμένα πάντως μου αρέσει ο τρόπος που γράφεις!

Καλά να περνάς!

Ριτα Τρικαλα είπε...

Αχτιδα μου γλυκια!Να εισαι καλα να κανεις παντα αυτο που θελεις με τον αντρουλη σου!Εισαι σπανιος ανθρωπος σε νοιωθω απολυτα!Καλο σου βραδυ!

Μαρία Έλενα είπε...

Να περνάς όμορφα
Φιλάκια ...

Hfaistiwnas είπε...

Με γεια τα νέα κινητά! Καλημέρα!

Maria Fe είπε...

οποιος εχει προβλημα απλα ας μην σας διαβαζει..
εμας μας αρεσετε οπως ειστε !
Πολλα φιλια