Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014

Χιούμορ ή τσατίλα..τα δυο μαζί!



Πάντα νομίζω ότι με χαρακτηρίζει το χιούμορ και είναι αυτό που αγαπώ και στους ανθρώπους που κάνω φίλους μου. Δεν μπορώ λοιπόν να μη σας πω με πολύ μεγάλη διάθεση για ..λίγο γέλιο και χωρίς κακιούλα εκ μέρους μου για το..στεφάνι μου που το έπαιζε τεχνίτης ψυκτικός χθες ότι..δικαιώθηκα!
Πληρώσαμε επίσκεψη 30 ευρώ στο τεχνικό για να μας πει ότι ο καταψύκτης..απεβίωσε και ότι κάποιος τον "πείραξε"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ο καταψύκτης μας είναι παρελθόν πλέον , θα μείνει στο μπαλκόνι σαν απλό..ντουλάπι για τις κονσέρβες και τις μαρμελάδες του, αγοράστηκε το πρωί πρωί ένα νέος που θα μας έρθει τη Δευτέρα γιατί από τόοοοοοοοσους που είχε το κατάστημα διάλεξε έναν που δεν υπήρχε και έπρεπε να τον παραγγείλουν!!!!!!!!
Μέχρι να πάω στο ταμείο φίλοι μου και να ξεχαστώ για..ελάχιστο χρόνο με κάποιο νεαρό που μου μιλούσε για τη Κλώντη, ο Δημήτρης πρόλαβε να..αγοράσει κινητό ! Πρέπει να διαθέτω πολύ χιούμορ φίλοι μου για να βγάζω πέρα με κάποιον που αγόρασε κινητό για σούπερ χρήση..internet..ενώ δεν τα καταφέρνει με αυτά, που μου το παρέδωσε τελικά στα χέρια γιατί δεν μπορεί να το μεταχειριστεί, που μου έδωσε να διαβάσω ένα βιβλίο οδηγιών με τόσο ψιλά γράμματα που χρειάζομαι μεγεθυντικό φακό. ...που...που...θα τον σκοτώσω...!
Το πήρα απόφαση..Τον πουλάω..μάλλον τον νοικιάζω..να βγάλω και κάτι.. Ποια θέλει άνδρα που μαγειρεύει συνεχώς, μαστορεύει, φέρνει λουλούδια κάθε μέρα,αγοράζει από τη τηλεόραση ότι πουλιέται, φυτεύει, του αρέσουν τα ταξίδια και ταΐζει όλα τα αδέσποτα της περιοχής ( ο γλυκούλης μου!)
Θα σας φανεί παράξενο όμως το κινητό για μένα είναι απλά για να παίρνω και να με παίρνουν τηλέφωνο, άντε και ένα μήνυμα..απλά πράγματα..δεν θέλω τίποτε επάνω του που να μου θυμίζει το..laptop  μου! Και θέλω κουμπιά..ναι..κουμπιά..είμαι παλιοκαιρίσια..
Ελπίζω μέχρι αύριο να μου περάσει ο θυμός κι εκείνος να πάει στις κόρες του ή μάλλον τους εγγονούς του να του δείξουν πως λειτουργεί αυτό το άτιμο κατασκεύασμα αφής που το αντιπάθησα από τη πρώτη στιγμή γιατί δεν έχω σκοπό να το φορτωθώ εγώ και να χαλώ τη ζαχαρένια μου !
Περάσαμε και την μέρα στο κτήμα που ήταν όμορφα μεν αλλά είχε τρομερή ζέστη τόσο που με πείραξε φίλοι μου και ήθελα το σπιτάκι μου, το καναπέ μου, το κρύο μου νεράκι.  Όμως μόλις μπήκα μέσα σε αυτό και είπα να δροσιστώ με ....περίμενε έξω από τη πόρτα του μπάνιου με το..κινητό και το φυλλάδιο !!! 
Μετά για να με καλοπιάσει άρχισε να μου ψήνει καλαμπόκια..κι εγώ να προσπαθώ (φτου..να πάρει η ευχή) να βρω πως γράφεις , πως ανοίγει και κλείνει, πως βάζεις επαφές..Τώρα ..του το φόρεσα καπέλο,  σας γράφω να..ξεθυμάνω και πάω για ύπνο ενώ τον ακούω να μουρμουρίζει ότι δεν θα μπορεί να με παίρνει τηλέφωνο. Γιατί φίλοι μου το καλό σας το άφησα για το τέλος..το παλιό του τηλέφωνο το..χάρισε την ίδια ώρα σε κάποιον!!!!
-Καλός ο καναπές αγόρι μου; Εκεί θα μείνεις σήμερα! Βάλε και τον ανεμιστήρα..πάρε και το κινητό αγκαλιά..Στάσου να σου δώσω και το μεγεθυντικό φακό για το φυλλάδιο.. Καληνύχτα!
Αχτιδένια φιλάκια...

19 σχόλια:

Ο κόσμος της Ράνιας είπε...

Καλά Αχτίδα, είσαι μεσ την αγανάκτηση και σε καταλαβαίνω, αλλά ο άνθρωπος ήθελε να σου πάρει κάτι πιο σύγχρονο, συγχώρεσέ τον, άλλωστε όποιος αγαπάει παιδεύει έτσι δεν λένε ?? Πάντως με έκανες και γέλασα γιατί κι εγώ είμαι σαν κι εσένα... θέλω το κινητό για καμιά κλήση ανάγκης και κανένα μήνυμα... αυτά τα καινούργια ούτε να τα δω !!! Σε βλέπω να το μάθεις τόσο που δεν θα το αποχωρίζεσαι !!!Καλή ξεκούραση, φιλάκια !!!!

Hfaistiwnas είπε...

εεεεε αυτά τα κινητά είναι λίγο δύσκολα στην αρχή αλλά άμα τα μάθεις δεν μπορείς αλλιώς.. :)
Μην τον αφήνεις από τα μάτια σου στα μαγαζιά!!!

Ανώνυμος είπε...

χα χα χα χα''''Αχτιδακι μου γλυκό οι άντρες ειναι σαν τα παιδιά΄'''
καλημέρα ΜΙΝΑ

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Ο κόσμος της Ράνιας, φίλη μου δεν κατάλαβες, ΔΕΝ χρειάζομαι κινητό..έχω..ούτε αυτός χρειάζεται..γιατί απλούστατα δεν αγαπάει τα κινητά..σπάνια απαντάει..Τα αδέλφια του εμένα παίρνουν τηλέφωνο, το ίδιο οι φίλοι του γιατί δεν το σηκώνει.Τι το ήθελε λοιπόν το κινητό; Τώρα μόλις πήρα την εγγονή μου να έρθει να με βοηθήσει γιατί..ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΣΕ..ΜΟΥ ΤΟ ΧΑΡΙΣΕ..Είμαι τόσο τσατισμένη που δεν λέγεται.Έχω ένα μικρό αγόρι μονίμως στο σπίτι μέσα!!!!Πιο μικρό από τον εγγονό μας!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Hfaistiwnas, φίλε μου ΔΕΝ το ήθελα, δεν το χρειαζόμουν. Ξαφνικά μου έβαλε ένα μπελά στο κεφάλι μου γιατί ..μου το χάρισε λέει..

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ ΜΙΝΑ ακόμα τσατισμένη είμαι, πρωί πρωί μου άλλαξε τη κάρτα μου στο νέο τηλέφωνο και δεν μπορώ ούτε καν να απαντήσω!!!!Με φίλησε και..έφυγε!!!Πήρα την εγγονή ου να έρθει να μου το τακτοποιήσει εκείνη έχει να φανταστείς ότι καλύτερο υπάρχει, ένα μικρό υπολογιστή στα χέρια της και το παίζει στα δάχτυλα.Νέα μυαλά, νέα παιδιά, εγώ δεν έχω το μυαλό για τέτοια.

Ανώνυμος είπε...

Καλημερα!!Συμφωνο οτι οι αντρες ειναι σαν τα μικρα παιδια γιαυτο το νου σου στον Δημητρη σου..εχεις μονιμος ενα μικρο παιδι στο σπιτι.Φιλια Βασω!!!

Ανώνυμος είπε...

αχτιδα ειναι μαλαμα ο αντρας σου. απλα στα μαγαζια χρειαζεται συνεχη επιβλεψη. ο καθενας εχει ενα κουσουρι ε εχει κι αυτος ενα. τι να γινει... αν δε μας εκνευριζε και κατι θα αρρωσταιναμε απο υπερβολικη τελειοτητα! απλα δεχομαστε οτι καποια πραγματα δε θα αλλαξουν ποτε και μπορουμε να τα εχουμε μονο υπο μερικο ελεγχο. φυσικα και σε καταλαβαινω οτι εβαλες μπελα στο κεφαλι σου με το κινητο, αχρειαστο μπελα, ομως σκεψου ποσο χειροτερα ειναι τα ελαττωματα αλλων αντρων με τα οποια δυστυχως ζουν αλλες γυναικες. δραμα σου λεω!!! δραμα και καβαλα μαζι! χιουμορ στη δικια σου περιπτωση μονο χιουμορ κι απο αυτο εχεις μπολικο.

φιλακια
τινα

Hengeo είπε...

Αχτίδα είμαστε ομοιοπαθείς, εδώ και μία εβδομάδα η μάνα μου έχει πάρει καινούργιο κινητό και με έχει τρελάνει, πως γίνεται αυτό, δεν βρίσκω εκείνο, που είναι το άλλο, και τελικά καταλήγει, μήπως να στο χαρίσω; Χαχα!

Καλά να περνάς!

Ανώνυμος είπε...

ΑΧΤΙΔΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΑΙ ΠΛΟΥΣΙΑ ΑΣΕ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΚΙΑ ΤΑ ΨΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΤΙΣΕ ΕΝΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΣΤΟ ΚΤΗΜΑ ΝΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΧΩΡΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΑΛΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΕΡΑΣΤΚΟΙ ΕΕΙΣ ΔΟΞΑΝ ΘΕΟΥ! ΕΣΥ ΘΑ ΕΙΣΑΙ Η ΑΓΙΑ ΗΓΟΥΜΕΝΗ!

Ανώνυμος είπε...

χε χε !!! προτείνω να το χαρίσει στον μεγάλο εγγονό του και ν απάερι ένα απλούστερο που θα τοδιαλέξει ο μεγάλος εγγονός ειδικά για τον παππού !!!!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Βασω μου έχεις απόλυτο δίκιο, ακόμα τσατισμένη είμαι.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Τινα μου τελικά μου το φόρτωσε με την απειλή ότι θα το..χαρίσει..Έχω βρει το μπελά μου, ήρθαν τα εγγόνια μου και μου το έδειχναν.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Γιώργος - Hengeo, μέχρι πριν λίγο η εγγονή μου προσπαθούσε να μου δείξει πως να το λειτουργώ..τι να κάνω Γιώργο μου εγώ θέλω απλά πράγματα.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Ανώνυμος, φίλη μου αν νομίζεις ότι είμαι πλούσια είσαι γελασμένη.Μία απλή συνταξιούχος είμαι πια.Πλούτος είναι να αγοράσεις ένα καταψύκτη και ένα κινητό;

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Ανώνυμος, θα γελάσεις αν σου πω ότι ο..5χρονος εγγονός μου έπαιζε με το κινητό μου παιχνίδια και μου άνοιγε τα πάντα και μου τα ..έδειχνε..ντροπή μου!

sofiaskar είπε...

Αχτίδα μου!! έχεις όντως πολύ χιούμορ. Ακόμα κι όταν είσαι αγανακτησμένη...Πολύ γέλασα...........

Ανώνυμος είπε...

αχτιδα εγω θα ελεγα να μην απαντας στα τρολ του διαδικτυου. γιατι η ανωνυμη ειναι τρολ. παιρνουν θαρρος ετσι. αν τους αγνοησεις απλα τους κανεις τη χειροτερη ζημια γιατι κατα βαθος ειναι δυστυχισμενοι ανθρωποι που θελουν να εκνευρισουν και να κανουν δυστυχισμενους και τους αλλους αντι να προσπαθησουν να κανουν τον εαυτο τους πιο χαρουμενο.

για τα τρολ εχω διαβασει το εξης πετυχημενο "Μην ασχολείσαι με ηλιθίους, θα σε ρίξουν στο επίπεδό τους και θα σε κερδίσουν λόγω εμπειρίας”.

τινα

nikol είπε...

Το χιούμορ σου αξεπέραστο , ότι και αν κάνεις , όσος και αν θυμώσεις τίποτα δεν χαρίζεις , μόνο το κινητό , τον Δημήτρη και τα μάτια σου !!!!
Φιλάκια και στους δυο!!!