Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014

Πετώντας σαν τους γλάρους!


Πολλές φορές όταν βρισκόμουν σε πλοίο , βαρκούλα ή ακρογιαλιά χάζευα τους γλάρους, αν και ένα ντοκιμαντέρ που είχα δει  απομυθοποίησε την εικόνα που είχα γι' αυτούς. Όμως με προσελκύσει η παρουσία τους και σχεδόν πάντα τους ζωγραφίζω σε κάθε θαλασσινό μουν πίνακα και έχω κάνει πολλούς.
Μια καλημέρα φίλοι μου, ξύπνησα πάλι νωρίς έκανα πρωινό στον άνδρα μου και απολαμβάνω το δικό μου καφεδάκι μαζί σας..έτσι για μια καλημέρα.
Σήμερα το μεσημέρι έχω να κάνω Μαγνητική και το αστείο είναι ότι δεν είναι για το ..γνωστό θέμα που μου είχαν πει αλλά για κάτι άλλο που ξεφύτρωσε έτσι ξαφνικά από το πουθενά! Έπρεπε λοιπόν να διαλέξω ποια από τις δύο θα κάνω και ο ..ψήφος έπεσε στη πιο σοβαρή περίπτωση.
Η αλήθεια είναι ότι όλες αυτές τις μέρες πέρασα από γιατρό σε γιατρό ένα ..άσχημο μονοπάτι όμως σήμερα θα σας φανεί αστείο και περίεργο που ήρθε η μέρα να την κάνω και να πάρω την απάντηση για το πρόβλημα μου δεν έχω καμία ανησυχία και κολυμπάω στην ηρεμία . 
Πίνω το καφεδάκι μου λοιπόν, και περιφέρομαι στη μπλοκογειτονιά έτσι όπως ο ..γλάρος πετά επάνω από τη θάλασσα. Όταν είχαμε το σκαφάκι μας πηγαίναμε για ψάρεμα με το Δημήτρη και καταλήγαμε να ..ταΐζουμε τους γλάρους που μας έπαιρναν είδηση και μέχρι στην άκρη της καθόντουσαν και μας ζητούσαν το ..μεζέ τους απαιτητικά.
Καλημέρα λοιπόν, με χαμόγελο πάντα! Θα μου πείτε πως να το συγκρατήσετε στο πρόσωπο σας με τόσα που ακούτε και παθαίνετε αυτό το καιρό (βλ...εφορία, φοροτεχνικοί, δηλώσεις..) όμως σκεφτείτε ότι "πετώντας" στον ουρανό της αισιόδοξης σκέψης θα γευτείτε την βεβαιότητα ότι ..όλα θα πάνε καλά!
Μια καλημέρα λοιπόν από μένα για σας που αγαπώ και σκέπτομαι, που θαυμάζω για τις αναρτήσεις σας, που χαίρομαι για τα "ταξίδια" σας στον ουρανό της ζωής όπως οι ..γλάροι, απλά με την ελπίδα να βρουν ξεκούραση σε κάποιο κατάρτι!
Αχτιδένια φιλάκια.

27 σχόλια:

Ριτα Τρικαλα είπε...

Καλημερα Γεωργια μου ολα να πανε καλα και σημερα.Φιλια πολλα !

paloma είπε...

Καλημέρα Γεωργία μου!
Αγαπώ και γω τις ζωγραφιές και τις εικόνες με γλάρους!:)
Εύχομαι να πάνε όλα καλά με τις εξετασεις σου! Καλή δύναμη!
Φιλάκια!

cook είπε...

θαυμάσια,καλή συνέχεια σε ανέφελες πτήσεις!

cook είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ ΑΧΤΙΔΑ Η ΘΕΤΙΚΗ ΜΟΥ ΣΚΕΨΗ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΦΙΛΙΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

Κική Κωνσταντίνου είπε...

ολα θα πανε καλα!
φιλακια πολλα!

Ποδηλάτισσα είπε...

Καλή σου μέρα γλυκιά μου φίλη!!!! Εύχομαι όλα να είναι καλά!!!! Θα σε πάρω και τηλέφωνο!!!!! Πολλά φιλιά και καλή δύναμη!!!!!

Unknown είπε...

Καλημέρα αχτιδένια μου!!!
Καλά αποτελέσματα!!!

ΑΜΑΜΕΛΙΔΑ είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΧΤΙΔΟΥΛΑ ΜΑΣ. ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΘΗΚΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΡΟΕΚΥΨΕ. ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΜΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ΄ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ.

Μαρία Έλενα είπε...

Να έχεις όμορφες απαντήσεις.
Φιλάκια ...

Ανώνυμος είπε...

Καλή μου αχτίδα,εύχομαι όλα να είναι καλά για σένα,θα περιμένουμε νέα σου.Οι γλάροι είναι συνδεδεμένοι στο μυαλό μου με τα ταξίδια μου τα καλοκαιρινά,με τα νησιά τα ελληνικά,όπως και σε όλων μας την μνήμη φαντάζομαι ε;Μαρία της εξπρές.

Ανώνυμος είπε...

Καλησπερα,ολα αντιμετωπιζονται Αχτιδα μου,εχεις κοντα σου ανθρωπους που σε αγαπουν και σε σκεφτονται[την οικογενεια σου και ολους εμας].Φιλια Στελα.

Κωνσταντίνα είπε...

Καλά αποτελέσματα να έχετε, να πάνε όλα καλά...θα πάνε όλα καλά...φιλιά!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. ΕΧΕΙ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΜΕ ΤΗ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ, ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ, 1 1/3 ΤΗΣ ΏΡΑΣ ΜΈΣΑ.Η ΜΑΝΓΗΤΙΚΗ ΑΝΩ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΚΟΙΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΜΠΕΛΑΛΙΔΙΚΕΣ .ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΕ 3 ΜΈΡΕΣ.ΦΙΛΑΚΙΑ ΑΧΤΙΔΕΝΙΑ ΠΑΩ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΩ.

Ανώνυμος είπε...

Καλά αποτελέσματα !!! όλα να πάνε καλύτερα !

Hengeo είπε...

Εύχομαι τα αποτελέσματα να είναι τα καλύτερα δυνατά!

Καλό Σ/Κ!

Unknown είπε...

Aπό τα βάθη της καρδιάς μου εύχομαι όλα να πάνε καλά...
Καλή ξεκούραση..
**Αννιώ**

Ο κόσμος της Ράνιας είπε...

Εύχομαι όλα να πάνε καλά και οι γλάροι να πάνε μακριά το πρόβλημα !! Πολλά φιλιά !!!

Τζόνσον ο Αλογόμυγας είπε...

Μαγνητική λοιπόν..
Αν χρειαστείς νευροχειρούργο - και δεν έχεις ήδη κάποιον - στείλε μου email (wtgrpk@gmail.com)

Ανώνυμος είπε...

όλα καλά θα πάνε γλυκιά μου΄΄΄
φιλάκια΄΄΄΄
ΜΙΝΑ

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΜΗ ΜΟΥ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΤΕ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΗΡΕΜΗ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΗ ΟΛΑ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΚΑΙ ΑΝ ΟΧΙ ΠΑΛΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.

Unknown είπε...

καλήμερα Αχτίδα !!!!όλα να πάνε καλά.....κάλο Σαββατοκυριακο ..φιλιά

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα ,καλο Σαββατοκύριακο και καλές εξορμήσεις στο κτήμα που σίγουρα ξεχνάς για λίγο ,τα προβλήματα...
Εφη απο Αθήνα

Συννεφάκι είπε...

Καλημέρα!
Μεγάλωσα κοιτώντας σ'ένα πήλινο πιάτο την έκφραση "Έχει ο Θεός!".
Κάθε φορά λοιπόν που υπάρχει δυσκολία στην καθημερινότητά μας... αυτή η έκφραση μου έρχεται στο νου.
Όπως φροντίζει να βρεθεί ένα κατάρτι για τους γλάρους, έτσι θα βρούμε κι εμείς ένα "γαλήνιο" λιμάνι για να ξαποστάσουμε.
Είμαι σίγουρη ότι τα αποτελέσματα θα είναι καλά και αντιμετωπίσιμα.
Να έχεις δύναμη και υγεία!
Τα φιλιά μου.

Maria Fe είπε...

ευχομαι να ειναι ολα περαστικα πολυ συντιμα.
πολλα φιλια

Δημιουργία είπε...

Καλή εβδομάδα όμορφη και δροσερή να έχεις. Καλά αποτελέσματα εύχομαι.

xeniaRte είπε...


ζω σε ψαροχώρι και βλέπω γλάρους από παιδί...επίσης τους αγάπησα και στο βιβλίο με τον γλάρο ιοναθαν ...σου εύχομαι όπως αυτός έτσι και εσύ να κάνεις υπερβάσεις και αυτό που λέει η καρδιά σου χωρίς να το βάλεις κάτω ( πράγμα που δεν πιστεύω) γιατί μεγαλύτερη δύναμη από την θέληση για ζωή και την συμπαράσταση των αγαπημένων μας δεν υπάρχει!εύχομαι λοιπόν τα καλύτερα να έρθουν...καλό καλοκαίρι!