Σάββατο 5 Απριλίου 2014

Θεσσαλονίκη μου..σου γύρισα! Ναύπακτο..θα σε θυμάμαι!


Νάμαι καλέ...βρήκαμε το δρόμο , το πήραμε απόφαση ότι κάθε όμορφο τελειώνει και..γυρίσαμε! Τώρα ετοιμαστείτε να σας ζαλίσω..ξέρετε τι γλωσσού είμαι..και όταν είμαι γεμάτη "εικόνες" μέσα μου ..ε! τότε θα σας ζαλίσω στη κυριολεξία! Έχω τόσα να σας πω και να σας δείξω που νομίζω ότι είναι αδύνατον να τα χωρέσω σε μία ανάρτηση οπότε..θα με  ανεχτείτε για μέρες!
 Ας αρχίσω από την..αρχή..ο καλός και υπομονετικός μου οδηγός ο Δημήτρης μου, η ..Κλώντη..κι εγώ με ένα σωρό πακέτα πακετάκια .Του έλεγα όταν τα φορτώναμε ότι όταν γυρίσουμε θα ήμαστε άδειοι...(κούνια που με κούναγε!!!!)


Η Κλώντη στην ειδική τσαντούλα μεταφοράς της μας βγάζει θαρρώ κοροϊδευτικά τη γλώσσα ή μου φαίνεται;
Τα Τέμπη ως γνωστόν κλειστά και μας έστειλαν από το Κορινό Κατερίνης να κάνουμε το κύκλο μέσω..Ελάσσονος. Ο καιρός λίγο μουντός μα εμείς με τις ..μπαταρίες φορτωμένες τα βρίσκαμε όλα όμορφα !


Μετά μας έβγαλε και ήλιο και συνεχίσαμε τις στροφές..τις στροφές..τις στροφές!



Φθάσαμε αργότερα από όσο το περιμέναμε και πήγαμε στους φίλους μας στη Λάρισα να μείνουμε και να ξεκινήσουμε την επόμενη μέρα. 
Το απογευματάκι ραντεβού με την φίλη Ελένη που είχα να τη δω από την Έκθεση μου και την ευχαριστήσω ακόμη μια φορά για την αγάπη της, το..τσίπουρο και τα δωράκια της .Πήραμε το καφεδάκι μας στο πάρκο, τα είπαμε, παρέλαβα τη δική της προσφορά για τη ΦΛΟΓΑ ..και βέβαια..σύντομα ξανά ελπίζω να βρεθούμε...
Βράδυ με τους φίλους μας που δυστυχώς η "σκιά" της σοβαρής ασθένειας του βάραινε τις ψυχές μας..Χαρήκαμε κάθε στιγμή μαζί τους και πιο πολύ που τους αλλάξαμε τη διάθεση.


Από το μπαλκόνι θαυμάσαμε τη ζωή στη Λάρισα, βολτίτσα στους δρόμους της με τη Κλώντη και κουβεντούλα με τη φίλη μου . Ένα μήνυμα όμως με έκανε να περιμένω με αγωνία μία ακόμη συνάντηση την επόμενη μέρα. Η Ανδρούλα από την Ιτέα ήθελε να με γνωρίσει.. και ..πρωί πρωί στις 6 αποχαιρετήσαμε και πήραμε τους..δρόμους!
Κάπου εκεί στα..κορφοβούνια του Μπράλο φρενάρει..... Είδε λέει σταμναγκάθι και ήθελε να μου το δείξει. όχι βέβαια ότι το ήξερα εγώ....Μου έκοψε και το σχετικό λουλουδάκι!


Συνεχίσαμε..βουνά και πάλι βουνά !Τα πήραμε και ησυχάσαμε!


Φθάσαμε στην Ιτέα και γνώρισα ένα θαυμάσιο άτομο , γλυκό σαν το..μέλι που μου έφερε δωράκι! όπως καταλαβαίνετε κύριοι..."πρέσβεις" ( όπως λέει η διαφήμιση )  αν συνεχίσετε έτσι θα με κακομάθετε την..κακομαθημένη!


Από εδώ και πέρα φίλοι μου..μόνον ομορφιά βλέπαμε μπροστά μας και δεν μπορέσαμε να μη κάνουμε τη συνηθισμένη στενάχωρη διαπίστωση ότι η ομορφιά αυτή είναι η αιτία που όλοι σαν τον..δράκο των παραμυθιών θέλουν να καταβροχθήσουν την Ελλάδα μας.!







Απέναντι φαίνεται κι όλας η Πελοπόννησος. 


Επιτέλους..επιτέλους φθάσαμε παιδιά..τηλέφωνο στη Ποδηλάτισσα και πρώτα να δούμε και να ..βρούμε το ξενοδοχείο που μας έκλεισε η κόρη μας. Όπως το θέλαμε..γραφικό, ήσυχο,βυθισμένο  μέσα στο πράσινο, στούντιο μικρά άνετα και ..και επιτρέψτε με να σας κάνω γι' αυτό το ξενοδοχείο μία ξεχωριστή ανάρτηση γιατί απλά..αγάπησα τη θαυμάσια κυρία Άννα .Όπως λέει ο άνδρας μου: "που θα πας και δεν θα μου κάνεις φίλες!"



Ξεκουραστήκαμε λιγάκι και..βουρ για τη Ναύπακτο! Το Φετιχέ Τζαμί ήταν ένας θαυμάσιος χώρος και δέχθηκε με ..κατανόηση τα φιλιά και τις αγκαλιές μας.
Κουβάλησα όσα μου έδωσαν να φέρω, η Στέλλα, η Μαιρούλα, η Ελένη, η Φαίδρα..και τα υπόλοιπα δικά μου με μία σοβαρή απώλεια που την έκλαψα με μαύρο δάκρυ! Οι λαμπάδες μου από τη ζέστη του ήλιου έγιναν..τι να πω..πως να τις χαρακτηρίσω..στραβές;..λοξές...οι φίλες με κατανόηση τις βρήκαν ότι έχουν τώρα κάτι το..ιδιαίτερο! τώρα από πότε τα ..λοξά είναι ιδιαίτερα..άστα να πάνε!
Γνώρισα ένα σωρό, τους έδωσα τα δικά μου δωράκια και..λυπάμαι που μία ολόκληρη μεγάλη σακούλα από αυτά δεν ..έφθασε!
Γνώρισα σαν καινούργιες την Άσπα, τη Μεταξία, τη Νικόλ , ας με συγχωρήσουν οι άλλες δύο που δεν θυμάμαι τα ονόματα τους λόγω..ηλικίας καταλαβαίνετε εσείς τώρα!!!!!!











Με την αγαπημένη πλέον Μεταξία που την λάτρεψα!


Η θέα και τα τοπία έξω από το Φετιχέ Τζαμί υπέροχα!


.Το βραδάκι ζητήσαμε συγνώμη και φύγαμε νωρίς..ε! μεγάλοι άνθρωποι ήμαστε..θέλαμε ξεκούραση!
Καλά κάναμε γιατί η..επόμενη ήταν ακόμα πιο γεμάτη..Με ξύπνησε ο..ΑΘΕΟΦΟΒΟΣ από τις 5 για να πάμε λέει βολτίτσα στη παραλία , στην αμμουδιά του ξενοδοχείου.. Ε! και αυτό φίλοι μου θέλει ξεχωριστή ανάρτηση..και τη ..τιμωρία του για τους μαύρους κύκλους μου στα εγκαίνια!
                                               Η..Κλώντη κρύβεται ή μου φαίνεται;


Ένα πέρασμα από το μπαζάρ το πρωί, καφεδάκια με τα κορίτσια και μας ξεσήκωσε η Ποδηλάτισσα για ένα άλλο μπαζάρ στη..Πάτρα με τη Μεταξία παρέα που μένει εκεί. Μας πήρε όλους στο δικό της αυτοκίνητο και..ξεκινήσαμε!


Πρώτη φορά πέρασα από τη νέα γέφυρα..υπέροχη!


Η κυκλοφορία στη Πάτρα κάτι το ΦΟΒΕΡΟ..ΠΑΡΚΙΝ ΜΗΔΕΝΙΚΌ..δυστυχώς, όμως οι άνθρωποι που γνώρισα υπέροχοι.



Εγώ πάντως αγόρασα υπέροχα κουλουράκια κανέλας!
Επιστροφή πίσω, ξενοδοχείο, φαγητό και λίγη ξεκούραση και...Δημήτρηηηηηη! σήκω! Είναι 6 παρά 5!! Αργήσαμε!
- Εμένα δεν θα με πάρετε;..μπαίνω και στη τσαντούλα τέλος πάντων!


Δυστυχώς καθυστερημένη έφθασα μα..έφθασα! όλα καλά μα ακόμη καλύτερα όταν έμαθα ότι ο πίνακας μου αγοράστηκε από κάποιο μαγαζί στη περιοχή !!!!
Με περισσή χαρά ξαναείδα μετά από καιρό τη φίλη Δέσποινα την..Μπέτυ όπως την λέτε εσείς και τη προεδρίνα μας τη Ρένα με τη φίλη Γιούλα, την Ειρήνη και ένα σωρό βρε παιδιά που..ξεχνάω πια..Τι αγκαλιές πήρα δεν λέγεται!


Αν νομίζετε ότι τελειώσαμε εδώ..είστε γελασμένοι...η Άσπα μας πήγε για καφέ στο μαγαζί που αγόρασε το πίνακα για καφεδάκι και να περάσει η ώρα μέχρι να πάμε σε..ταβέρνα!
Ευχαριστώ και από εδώ το ζευγάρι των ιδιοκτητών που τον διάλεξαν να στολίσει το τόσο μοντέρνο μαγαζί τους.



Μετά το γλεντήσαμε φίλοι μου βέβαια ..άνευ μουσικής μα καλύτερα γιατί το ρίξαμε στη κουβεντούλα , τα αστεία και τα γελάκια και το ..κρασάκι βέβαια. Η γλυκιά υπέροχη Νικόλ που χάρηκα τόσο τη γνωριμία της.




Ελπίζω αύριο στο μοναστήρι να μη τολμήσει καμία να πει ότι..νήστεψε;


 Γυρίσαμε σαν τα..φαντάσματα μετά τα μεσάνυχτα στο ξενοδοχείο που το...χάσαμε λόγω ..οινοποσίας φίλοι μου! Τελικά καταλήξαμε έστω και αργά στο κρεβατάκι μας!
Κουράστηκα φίλοι μου..έπρεπε να φύγω..αποχαιρέτησα και ευτυχώς φύγαμε από άλλη διαδρομή.. Η κούραση του αγαπημένου μου Δημήτρη φοβερή και κοιμάται από την ώρα που γυρίσαμε αφού στο δρόμο αγόρασε τόσα πορτοκάλια που δεν είχαμε χώρο ούτε για..καρφίτσα!
Φθάσαμε στη πόλη μας ..με υπέροχες αναμνήσεις μαζί μας.
-Πέρασες καλά κορίτσι μου;
- Υπέροχα καλέ μου εσύ;
-Κι εγώ ..που θα πάμε την επόμενη φορά;
-Λοιπόν..Οκτώβρη στη Κοζάνη και..Μάρτη στη Βέροια και βέβαια..βλέπουμε.... Υπάρχουν και οι απρόβλεπτες οργανώσεις !!!!!
Φίλοι μου σας κούρασα μα έβαλα τις λιγότερες φωτογραφίες που μπορούσα..
Ευχαριστώ όλες όσες με ..αγκάλιασαν..μου έδωσαν  την αγάπη τους..μου δήλωσαν ότι ήρθαν απλά για να με γνωρίσουν..και όλους εσάς που με τις προσφορές σας δώσατε και δίνεται τη δυνατότητα να γίνονται τέτοιες εκδηλώσεις . Ευχαριστώ τη φίλη Ρένα από Λευκάδα που με πήρε στο τηλέφωνο και έστειλε τελευταία στιγμή τους 4 μικρούς πίνακες με κούριερ προσφορά για το μπαζάρ. της είπα ένα ευχαριστώ και μου είπε:
-Εγώ σας ευχαριστώ που μου δίνετε τη χαρά να προσφέρω έστω κάτι από όσα φτιάχνω με τις φίλες μου..
ΑΥΤΟ φίλοι μου είναι το αποτέλεσμα των όσων συναισθημάτων και δεσμών καλλιεργούμε σε αυτό το χώρο.
Αχτιδένια φιλάκια!

56 σχόλια:

Γιαγιά Αντιγόνη είπε...

Οι φιλίες που τς ένωσε ένα "άψυχο" αντικείμενο!
Για όσους αμφισβητούν τα καλά της τεχνολογίας!
Πάνω από όλα η προσφορά σας!!!
Σας θαυμάζω και σας καμαρώνω!
Να είστε καλά ΟΛΕΣ!!!

anthivolon είπε...

Χαίρομαι που φτάσατε καλα σπίτι σας. Εμείς σήμερα συνεχίσαμε με την επίσκεψή μας στη Μονή της Παναγίας της Βαρνάκοβα. Ήταν πραγματικά μια συγκλονιστική εμπειρία που θα ήθελα να επαναλάβω κάποια στιγμή.
Μας λείψατε σήμερα πολύ αλλά θα έχουμε κι άλλες τετοιες συναντήσεις στο μέλλον σίγουρα.
Χάρηκα που περάσαμε τόσο όμορφα μαζί αυτές τις μέρες.
Είσαι γλυκιά, δοτική και αισιόδοξη και γι'αυτό σ' αγαπάμε όλες.
Και στα επόμενα με υγεία!!
Φιλάκια

morphoplasies είπε...

Αχτιδουλα μου χαρηκα που περασατε καλα, να εισαι γερη και εις
αλλα!Δεν ξερεις πως περιμενα την αναρτηση σου να μας τα πεις με τον δικο σου ομορφο τροπο!
Καλη ξεκουραση! φιλακια!

Ελένη Φλογερά είπε...

Αχτίδα μου μέσα από την ανάρτησή σου ένοιωσα πως πέρα από τη μικρή προσφορά μου ήμουν και εγώ εκεί. Και είναι πολύ ωραίο που ξέρεις ότι ο πίνακά σου είναι σε κάποιο μαγαζί της Ναυπάκτου.
Φιλάκια!

Rena Christodoulou είπε...

Αχ βρε Αχτίδα μου, τα είπες όλα τόσο ωραία, που δε χρειάζεται να προσθέσουμε πολλά!!!
Μόνο τη επίσκεψη στο μοναστήρι που δεν ήρθατε!!!!
Πόσο ωραίο είναι όταν συναντιούνται άνθρωποι για ένα τόσο καλό σκοπό!!!!
Σήμερα ήρθαν κι άλλες φίλες να σε γνωρίσουν και να σου δώσουν δωράκια!!
Θα σου τα φέρω εγώ αύριο!!
Να είσαι καλά!!!!!
Πολλά φιλιά!!!

Μαρία Έλενα είπε...

Τόσο όμορφα πάντα να περνάς και να χαμογελάς.
Φιλάκια ...

Ο κόσμος της Ράνιας είπε...

Αχτίδα σ ευχαριστούμε για την τόσο όμορφη ενημέρωση με τον δικό σου μοναδικό τρόπο !!! Πάντα να περνάτε τόσο όμορφα σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις προσφοράς και αγάπης !!!Και οι φιλίες αυτές είναι που κρατάνε γιατί είναι και χωρίς συμφέρον !!! Καλή ξεκούραση και πολλά φιλιά !!!

Ανώνυμος είπε...

ρεπορτερ Αχτιδα καλη ξεκουραση''
και εις αλλα με υγεια'''
ΜΙΝΑ

ElenaG είπε...

Αγαπημένοι μου πέρασα και γω όμορφα μαζί σας!
Ελπίζω ότι στείλαμε να πουλήθηκε!!!!!!!!!

Εδώ ποτε θα έρθετε ε;EEEEEEEEEEE;;;;;;;;;

Handmade Crafts by MaRia-TheOni είπε...

Χαρηκα τοσο μα τοσο πολυ που σας γνωρισα απο κοντα!!!Ειλικρινα σας ευχαριστω πολυ!!!Ειστε πολυ αισιοδοξος και δοτικος ανθρωπος και γι αυτο ξεχωριζετε και ολες μα ολες ψαχνουμε την αχτιδα μας!!!πολλα φιλια κι ευχομαι να ξαναβρεθουμε συντομα!!πολλους χαιρετισμους και στον Κυριο Δημητρη!!!Να εισαστε παντα καλα!!!
Μαρια(ειμαι η μια εκ των δυο που δεν θυμαστε το ονομα χαχαχαχαχ)

Ποδηλάτισσα είπε...

Αχτιδάκι μου μας έλειψες, όπως έλειψες και σε φίλες σου που ήρθαν από μακριά για να σε γνωρίσουν!!!! Όσο για τις λαμπάδες σου τις "στραβές - λοξές" ή όπως αλλιώς θέλεις πέστες, θα ήθελα να σε πληροφορήσω πως πουλήθηκαν όλες μα όλες αλήθεια σου λέω, άρα μάλλον εμείς είχαμε δίκιο που λέγαμε πως ήταν "λαμπάδες με στυλ"!!!!!!!! Πολλά φιλάκια και στους δυό σας σας ευχαριστώ που μας δώσατε την ευκαιρία να περάσουμε δύο υπέροχες μέρες μαζί σας!!!!!!!

ANNA FLO είπε...

Ti όμορφα που ήταν όλα όσα μας περιέγραψες!!!!!!!!!!!Χαίρομαι που πέρασες καλά. Αυτές κι αν είναι αναμνήσεις!
Απόλαυσα τις φώτο σου, τη διήγησή σου και ελπίζω το μπαζάρ να πήγε καλά.
Και σε άλλα εύχομαι με κέφι και επιτυχίες
Καλή σου μέρα!!!!!!!! Α....καλή ξεκούραση!!!!!!!!

Κυριακή-Κορίνα Δημητρουλάκη είπε...

Ηλια - Αχτίδα μου, η ενέργειά σου, η ζωντάνια σου κι η αγάπη σου πλημμύρισαν το σύμπαν!!!!
Έκανες μια ΥΠΕΡΟΧΗ ανάρτηση, μας έκανες να νοιώσουμε συνταξιδιώτες και παρόντες και σε ευχαριστούμε από καρδιάς!!!
Να 'σαι καλά , ψυχή μου, και μαζί με το αγόρι σου και τη γλυκιά Κλώντη μα κάνετε πολλά πολλά πολλά τέτοια υπε΄ροχα ταξίδια και να τα μοιράζεστε μαζί μας με υγεία κι ευτυχία!!!!
Φιλιά, γλυκιά μου, απίστευτα πολλά κι αγκαλιές ζεστές και Κυριακάτικες!!!!!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Γιαγιά Αντιγόνη, σωστά τα λες Αντιγονάκι μου, στη Μονή δεν πήγα γιατί έφυγα.Κουράστηκα έστω και αν δεν το έλεγα.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ anthivolon, χάρηκα αφάνταστα που σε ξαναείδαμε.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Maria Kalaitzi, εσύ πραγματικά μας έλειψες.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Ελένη Φλογερά, χαίρομαι που το κατάφερα γλυκιά μου.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Rena Christodoulou , φίλη μου μπορεί να μη σας το έλεγα μα..κουράστηκα, έπρεπε να φύγω και ο Δημήτρης ακόμα κοιμάται..

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Μαρία Έλενα, σ' ευχαριστώ φίλη μου.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Ο κόσμος της Ράνιας, κάθε τέτοια συνάντηση είναι χαρά και μία..νίκη φιλίας.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ ΜΙΝΑ, ελπίζω κάποτε να δω κι εσένα.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ ElenaG, μας λείπεις εσύ σε τέτοια..σ' αγαπώ και σε σκέπτομαι πάντα.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ ΜαΘε, λοιπόν..έσπασα το κεφάλι μου να σκεφτώ πως σε έλεγαν εσένα και μία άλλη που 'έμαθα σήμερα το όνομα της.Ντροπή μου μα..ξεχνάω φοβερά πλέον..σε λίγο λες να μη θυμάμαι πως να κάνω αναρτήσεις;Κι εγώ γλυκιά μου χάρηκα που σε γνώρισα και χαίρομαι αφάνταστα που είστε όλες ξεχωριστές.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Ποδηλάτισσα, αγαπημένη φίλη, σ' ευχαριστώ και έχεις φιλιά και από το Δημήτρη.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ ANNA Flo, εγώ μέχρι που ήμουν εκεί πήγαινε υπέροχα.Ε! αφού πουλήθηκαν οι..στραβές λαμπάδες μου..τα είδα όλα!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Κυριακή-Κορίνα Δημητρουλάκη, κούκλα μου σ' ευχαριστώ πολύ, σήμερα καθαρίζω το εργαστήρι μου.

Unknown είπε...

Αχτίδα μου,
Συγκινήθηκα τόσο πολύ με την ζωντανή ανάρτηση σου...
Η σκέψη μου ήταν συνέχεια εκεί αυτές τις μέρες κι ήθελα τόσο πολύ να είμαι κοντά σας αλλά ήταν αδύνατο για πολλούς λόγους...
Οι φωτογραφίες και η περιγραφή σου όμως, ήταν σαν να ήμουν εκεί..
Χαίρομαι που το bazaar στάθηκε αφορμή για αγκαλιές και χαμόγελα...Θα σας περιμένω,πρώτα ο Θεός, τον Οκτώβρη στην Κοζάνη! (Και τους τρεις!)
Πολλά φιλιά σου στέλνω...
**Αννιώ**

Ανώνυμος είπε...

χαιρομαι παρα πολυ που ειχε επιτυχια η ολη προσπαθεια και που μπορεσα [χαρη σ'εσενα ]να προσφερω εστω και λιγο.καλη ξεκουραση.Στελα

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Tis Annios. κοριτσάκι μου κι εγώ σε σκεπτόμουν όταν περνούσα αστραπή από Κοζάνη.

Aby Craft είπε...

Αχτίδα πρέπει να τα πέρασες πολύ όμορφα! Έκανες πολύ δρόμο από ότι βλέπω αλλά πιστεύω άξιζε τον κόπο! Καλή ξεκούραση!

enaoum είπε...

χαιρομαι που στο ταξιδι ειχε μεσα και την ωραια λαρισα με την ζωντανια της ,τις μεγαλες και καταπρασινες πλατειες τον πηνειο και βεβαιως το μεγαλο θεατρο στο κεντρο της πολις,ταοποια ελπιζω την αλλη φορα να τα επισημανεις ,

Maria Fe είπε...

Ποσο φαινεται ποσο ωραια περασατε! Πολυ σας ζηλεψα. Εδω στην Κυπρο μαλλον ειμαστε πισω απο τον κοσμο.. Που τετοια πραγματα ?
Να στε παντα καλα να δημιουργειτε και να προσφερετε
Καλο μεσημερι !

Memaria είπε...

Απόλαυσα την ανάρτηση!
Και σε άλλα με υγεία!!
Να είστε πάντα καλά να προσφέρετε!
Φιλιά πολλά!

Unknown είπε...

αν και δεν σας γνωρισα απο κοντα(παρολο που μεσω του blog σας νομιζω οτι σας ξερω χρονια!),η αδερφη μου η Μαγδα(μια ξανθια κοπελα που σας μιλουσε συνεχεια την παρασκευη)μου ειπε οτι ειστε καταπληκτικος ανθρωπος!δεν ξερετε ποσο τη ζηλευω που γνωρισε ολες εσας που σας ξερω μονο απο δω μεσα!να ειστε παντα καλα!!!και να ξαναρθετε στην ναυπακτο!αναλαμβανω ευχαριστως χρεη ξεναγου!φιλια πολλα!ρουλα κ.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Aby Craft ήταν μεγάλο ταξίδι για μας από Θεσσαλονίκη και για την ηλικία μας, όμως περάσαμε υπέροχα, θα το ξανάκανα.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Στέλλα μου τα φωτογράφισα κάπου τα πράγματα σου, εμείς ευχαριστούμε για τη προσφορά.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ enaoum, τη Λάρισα τη ξέρω , την έχω γυρίσει γιατί εκεί μένει η καλύτερη μου φίλη από πολλά χρόνια πριν.Έχει υπέροχα μέρη και γλετζέδες ανθρώπους.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Maria Fe, νομίζω ότι οργάνωση μάλλον θέλετε γιατί ε΄χετε υπέροχους δοτικούς ανθρώπους.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ me (maria)ευχαριστώ γλυκιά μου.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Roula Katsikaki, ήμασταν κουρασμένοι από το μεγάλο ταξίδι, πήραμε το μικρό αμάξι μας και μετά καταλάβαμε ότι ήταν λάθος αυτό γιατί μας κούρασε η απόσταση. Λυπάμαι που δεν γνωριστήκαμε και ευχαριστώ την αδελφή σου για τα καλά της λόγια. Μετανιώσαμε τελικά που δεν μείναμε μία ακόμη μέρα όμως..είχα κουραστεί..πραγματικά ακόμα το ..παλεύω να συνέλθω.Δέχομαι τη ..ξενάγηση..θα ξανάρθω..και ελπίζω να μην είναι ..απειλή!

Κωνσταντίνα είπε...

Χαίρομαι που πήγε τόσο καλά το μπαζάρ και που περάσατε όμορφα. Όλα πανέμορφα και πάντα να μπορείτε να προσφέρετε έτσι.
Δε μπόρεσα να έρθω και στενοχωρήθηκα γιατί πολύ ήθελα να σας γνωρίσω, αλλά μόλις είδα ότι ήρθατε και πάτρα...ε, τώρα στενοχωρήθηκα ακόμα πιο πολύ.

Ανώνυμος είπε...

πόσο χαρήκαμε Αχτίδούλα για τα νέα σου, αλλα στενοχωρηθήκαμε που δε πήγες στο μοναστήρι! έπρεπε να μεταβείτε με το πούλμαν, το ΙΧ είναι κούραση!

Hengeo είπε...

Χαίρομαι που πέρασες τόσο καλά!

Η Κλώντη τρελή φατσούλα, δώσ'της ένα χάιδεμα και από εμένα!

Καλή συνέχεια!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Κωνσταντίνα μου δεν καθίσαμε πολύ, όλη την ημέρα ήμασταν σε κίνηση γι' αυτό και κουράστηκα.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Ανώνυμος, φίλη μου περάσαμε υπέροχα όμως επειδή ο χρόνος ήταν λίγος και τα όσα θα κάναμε πολλά τρέχαμε όλη μέρα.Κουράστηκα, ακόμα δεν μπορώ να συνέλθω αν το πιστεύεις, η Πάρκινσον δεν μου δίνει πολλές δυνατότητες όταν περνάει η ώρα. Στο σπίτι κοιμάμαι νωρίς εκεί το..ξαγρύπνησα. Μετάνιωσα που δεν έμεινα ακόμα μία μέρα όμως..δεν πειράζει..θα ξαναπάμε, μας άρεσε,.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Hengeo, ευχαριστώ φίλε μου.

Γιούλα Δημιουργίες χαράς είπε...

Αχτίδα μου γλυκιά για μια ακόμη φορά χαρήκαμε την παρέα σου. Χάρηκα ιδιαίτερα τον πίνακά σου κρεμασμένο στο τοίχο του μοντέρνου μαγαζιού της Ναυπάκτου. Ελπίζω να βρεθούμε όλες μαζί και στην Κοζάνη. Φιλάκια πολλά.

alex είπε...

τι ομορφη αναρτηση γεματη συναισθηματα,εικονες και χρωματα!νασαι παντα καλα και να χεις το κουραγιο να κανεις ομορφα ταξιδια!!!!σε φιλωωωω!

Unknown είπε...

Αχτίδα χάρηκα που περάσατε καλα....
και που φτάσατε πάλι καλά στο σπιτι σας ...
πολύ όμορφο ρεπορτάζ
καλή ξεκουραση ...φιλιά

stalamatia είπε...

Υπέροχη Αχτιδούλα μου χάρηκα τόοοοοοσο πολύ που βρεθήκαμε εστω και λίγο !Να εισαστε παντα καλά!

Elenfly είπε...

Υπέροχη ανάρτηση ένιωσα σαν να με πήρες μαζί σου!ο πίνακάς σου υπέροχος!!καλή ξεκούραση!!

nikol είπε...

Είναι απόλυτα ζεστό και αληθινό το συναίσθημα της αγάπης μου για εσάς Αχτιδούλα μου και το ξέρεις. Είσαι ακριβώς όπως μας γράφεις , απολαυστική και παραστατική , ο Δημήτρης σου ένας σπουδαίος Κύριος και μέσα σε λίγη ώρα συζητούσαμε σαν παλιοί γνώριμοι .
Κρατώ γλυκά στην ψυχή μου την συνάντησή μας και ελπίζω γρήγορα να ξαναβρεθούμε . Φιλάκια για σένα και τον καλό μου χαιρετισμό στον αγαπημένο σου , άντε και ένα φιλί στην Κλωντίνα σου.
Καλή ξεκούραση

stavroula m είπε...

Σ' ευχαριστούμε πολύ για την όμορφη ανάρτηση Αχτίδα!!!!! Μακάρι να ήμουν κι εγώ εκεί κι ας κουραζόμουν οι αγκαλιές των φίλων διώχνουν κάθε κούραση!!! Πάντα τέτοιες απολαυστικές εκδρομές να κάνεις και πάντα με καλή παρέα!!!!!

mirsini's creations είπε...

Τέλειαααα....μπράβο Αχτιδούλα μου !!!! Τί πανέμορφο το Φετιχέ Τζαμί..!!!....αλλά και την Νάυπακτο την έχω επισκεφθεί δύο φορές και είναι φανταστική...και η πόλη της και η φύση της η μαγική !!!!!
Πάντα να περνάτε τόσο όμορφα Αχτιδούλα μου γλυκειά !! Να ταξιδέυετε μαζί πιασμένοι χέρι χέρι...και με την Κλώντη αγκαλιά..χάχά...είστε απίστευτοι !!!!
Καλά...το bazaar έσκισε !!!! Μπράβο σε όσους βοηθάνε για να στηθούν οι εκθέσεις με περίσσια χαρά..και μου άρεσε που επισκεφθήκατε και το άλλο πασχαλινό παζάρι για να προσφέρετε κι εκεί κάτι με τις αγορές σας !! Πολύ όμορφο χώρο είχαν κι εκεί !!!!
Σου στέλνω κι εγώ μια μεγάααααλη αγκαλιά αγαπημένη !!! :)))

Χρυσομέλισσες είπε...

Tι όμορφα μας ταξίδεψες Αχτίδα !!! Οι καταπληκτικές περιγραφές σου και οι φωτογραφίες σου μας έδωσαν "ζωντανές" εικόνες αυτού του θαυμάσιου ταξιδιού και της εκδήλωσης αγάπης για τη Φλόγα στη Ναύπακτο !!!Περάσατε όμορφα, πήρατε κα δώσατε αγάπη, να είσαστε πάντα καλά !!!

Hfaistiwnas είπε...

Καλημερούδια!!!
Χαίρομαι πρώτα που σας έκανε καλό καιρό! Να είστε καλά και να περνάτε έτσι πάντα! Σας αξίζει!