Σάββατο 31 Αυγούστου 2013




Το μπλοκόσπιτο μου για μένα ήταν πάντοτε ένα είδους..ημερολόγιο, μία κουβεντούλα με φίλες και ένα ..κρυφοκοίταγμα στα δικά σας προσκεκλημένη ή ακάλεστη.
Πόσα πέρασα μαζί σας..δεν μπορώ να τα μετρήσω..
Είναι οι ημέρες αυτές που μου θυμίζουν πόσο μου "σταθήκατε" πριν ένα χρόνο τέτοιες μέρες όταν μπήκα για να κάνω μία εγχείρηση κουβαλώντας στη ψυχή μου τους φόβους και τις αμφιβολίες του αποτελέσματος. Ήσασταν μαζί μου κάθε μέρα..και κάποιοι δίπλα μου κρατώντας μου το χέρι όπως ο καλός μας φίλος μπλοκερ Γιατρός Παπαγιάννης που δεν ξεχνώ .
Μετά ..ένας μήνας στο κέντρο αποκατάστασης με συντροφέψατε στη μοναξιά και τη δυσκολία της των ημερών κι εγώ σας έκανα παρέα δείχνοντας σας την "άλλη " όψη των κέντρων αυτών.Είμαι ακόμα φίλη με τη γλυκιά μου Ευγενία ..τη γειτόνισσα μου στο δωμάτιο, είμαι ακόμα φίλη ευγνώμων με κάποιους από το προσωπικό που έγιναν τα "δεκανίκια" εκείνο το μήνα κάνοντας μου να περπατήσω ξανά ..
Γυρνώντας λοιπόν σαν ανάμνηση σε' εκείνες τις μέρες σήμερα το πρωί ένοιωσα την ανάγκη να πληκτρολογήσω αυτό το πρωινό λογίδιο απλά γιατί ήθελα να σας ευχαριστήσω ένα χρόνο μετά και πάλι..εσάς ..τους φίλους μου αγνώστους και γνωστούς.
Δεν ξέρω ακόμα πόσα θα περάσω μαζί σας μα θα ήθελα μέσα στις προσδοκίες και τις ελπίδες μου να είναι πάντα ευχάριστες στιγμές  και ούτε μία άσχημη για όλους μας.
Χθες γνώρισα μία ακόμη από εσάς..τη γλυκιά Τζίντζερ από Ουγγαρία με τον άνδρα της..παρούσα βέβαια και η Ρένα..η μία και ασυναγώνιστη "διορισμένη" δικαίως από όλους μας σαν..πρόεδρος μας αφού..τρέχει για όλα και διοργανώνει τα πάντα. Η συνάντηση μας σύντομη δυστυχώς αφού αυτή τη στιγμή ταξιδεύει η φίλη για επιστροφή στην Ουγγαρία, να είναι καλά και πάντα ευτυχής. Μου έφερε και "πεσκέσι" από τον Άσωτο από τη Σκιάθο αμυγδαλωτά και του στέλνω Αχτιδένιο φιλάκι για ευχαριστώ.
Λοιπόν φίλοι μου ..συννεφιασμένο ΣΚ σήμερα όμως..μου αρέσει...και επιτέλους βρε παιδάκι μου να ξαναγυρίσουμε στα συνηθισμένα μας αν και πολλές θα χαρούν διακοπές στο Σεπτέμβρη .
Περιμένω τη φίλη Μαρίκα από Γερμανία μεθαύριο, τη φίλη Κατερίνα μία από αυτές τις μέρες και βέβαια την επόμενη συνάντηση μας στο φιλανθρωπικό μπαζάρ που θα γίνει εδώ στη Θεσσαλονίκη με λιχουδιές ολονών μας και που οργανώνει η Ρένα για τις 23 Σεπτέμβρη μη το ξεχνάμε!!!Άντε..να συμμαζευτούμε επιτέλους..σπίτι σας..όλες..μπρος..κάντε και ένα φρεσκάρισμα και..έτοιμες σας θέλω για όσα θα έρθουν..( δεν συμπεριλαμβάνω τα φορολογικά..ξουτ..τα εξορκίζω!)
Αχτιδένια φιλά και αγκαλίτσα μαμαδίστικη..και βέβαια...ευχαριστώ ...για όσα πέρασαν και όσα θα έρθουν!

20 σχόλια:

Κική Κωνσταντίνου είπε...

καλημερα αχτιδενια μου! η αναρτηση σου γεννα αχτιδες σημερα! :)

εισαι αξιαγαπητη!!! ολοι θα ειμαστε διπλα σου! τα ασχημα ομως περασαν! τωρα μενουν τα καλα! :)

ευχομαι καποια στιγμη να καταφερω να σε γνωρισω και εγω! θα το ηθελα πολυ!

φιλακια πολλα!!! <3

airis είπε...

Καλημέρα κι από δω γλυκιά μου! Καθώς είμαι καινούργια στην παρέα , δεν γνώριζα όλα όσα πέρασες! Χαίρομαι όμως αφάνταστα που μια οδυνηρή εμπειρία σου άφησε τόσα καλά πίσω της όπως είναι οι ανθρώπινες σχέσεις ...οι φιλίες...η προσφορά!
Εύχομαι να συνεχίσεις να είσαι αγαπητή κι αισιοδοξία και πάνω απ' όλα με υγεία!
Τα φιλιά μου!
Καλό Σαββατοκύριακο !

Ποδηλάτισσα είπε...

Γλυκιά μου Αχτιδούλα Καλημέρα!!!! Εμείς σε ευχαριστούμε που πάντα είσαι εδώ και γεμίζεις τον κόσμο με φως αγάπης και φιλίας!!!!!!! Ζήλεψα λίγο για την συνάντησή σου με την φίλη μας την Τζίντζερ!!!!! Πολλά πολλά φιλάκια σε όλους σας και πιστεύω να τα πούμε σίγουρα!!!!!!!!

Pegys Land είπε...

Καλημέρα Αχτιδούλα. Μην τα θυμάσαι τα παλιά πάνε...πέρασαν... Σε παρακολουθούσα και τότε σιωπηλά (γιατί δεν είχα δημιουργήσει το blog μου τότε), και ευχόμουν όλα να σου πάνε καλά. Η υγεία μας είναι το παν. Να μας έχει ο θεός γερούς και όλα τ' άλλα έρχονται. Σου εύχομαι να είστε γεροί όλοι στην οικογένειά σας και να μην ξαναπεράσεις τέτοιες δύσκολες στιγμές, όπως πέρσι.

Χαρά Θεοδωρίτση είπε...

ΑΧΤΙΔΑ ΜΟΥ
είσαι η φωτεινή αχτίδα που μπαίνεις στα σπίτια μας και σκορπάς απλόχερα αισιοδοξία και χαμόγελα.
Είμαστε εδώ, θάμαστε εδώ πάντα η μια για την άλλη κι όλες μαζί μια ανθρώπινη αλυσίδα αλληλεγγύης κι ανθρωπιάς.
Φιλάκια πολλά και περασμένα ξεχασμένα...και στον αγύριστο να πάνε

love2love είπε...

με το καλο να περασεις καλα και φυσικα να μας πεις πως ηταν ολα οσα εκανες και ολα τα συναισθηματα σου

BUTTERFLY είπε...

:):):)
Εμεις ευχαριστουμε!

Marie είπε...

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και από εμάς γιατί πάντα είσαι εδώ για όλους μας! Και γιατί είσαι ένας αξιαγάπητος άνθρωπος!!!! Άντε να μαζευόμαστε πολύ καλά τα λες, έρχεται Φθινόπωρο συννεφιασμένο, νοσταλγικό και ρομαντικό και όμορφο.. ότι πρέπει για έμπνευση και φυσικά για όμορφη παρεούλα! Πολλά φιλιά από τη συννεφιασμένη σήμερα Σπάρτη!•°✿✿⊱彡

Μαρία Έλενα είπε...

Όμορφες ατιγμές να έρθουν για όλους μας με αισιοδοξία.
Φιλάκια ...

Κωνσταντίνα είπε...

Δεν είναι τυχαίο που έχεις τόσες φίλες, άγνωστες και μη, γλυκιά αχτίδα! Η ζεστασιά, η αισιοδοξία και η αλήθεια των συναισθηματων φαίνεται, κι ας είναι πίσω από μια οθόνη υπολογιστή. Πάρέα λοιπόν και αυτό το φθινόπωρο που επιτέλους έρχεται...

Ανώνυμος είπε...

καλο απογευμα'''οι αχτιδες σου θα μας ζεσταινουν το χειμωνα'''ευχαριστουμε που υπαρχεις στη ζωη μας'''τον περσινο Σεπτεμβριο περασα μεγαλο ζορι και επαιρνα δυναμη απ'τη δυναμη σου'''σε φιλω ΜΙΝΑ

ΕΛΕΝΑ είπε...

Τι όμορφα που συναντήθηκες με την Τζιντζερούλα, που είναι πραγματικά ένα πολύ γλυκό άτομο!
Καλό Σαββατοκύριακο Αχτίδα μου, φιλάκια!

Φένια είπε...

ΗΛΙ-ΑΧΤΙΔΑ! ΑΥΤΟ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΜΩΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ!ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΕΡΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ΄ΌΛΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ!!!!!! ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ!

Rena είπε...

Αχτίδα μας ανοίγεις το σπίτι σου κάθε μέρα και πίνουμε μαζί καφεδάκι,εμείς σ' ευχαριστούμε!!!!!
Φιλάκια πολλά!!!

Fanypap είπε...

Σιδερένια Αχτιδούλα μου πάντα!!Και μη ξαναχρειαστείς καμμιά κλινική!!! φιλάκια πολλά, σ'αγαπώ πολύ!!!

Memaria είπε...

Εύχομαι μόνο όμορφα από δω και μπρος..και οι αχτίδες σου να φτάνουν πάντα ως εμάς!!
Να είσαι καλά..φιλιά πολλά!

Νόπη είπε...

Οι άλλοι είναι οι καθρέφτες μας. Πάνω στους άλλους προβάλλουμε αυτό που έχουμε. Την καλοσύνη και την αγάπη που βλέπεις στους άλλους Αχτιδούλα μου, είναι γιατί πρώτα τα διαθέτεις εσύ. Αν δεν τα διέθετες δεν θα τα πρόσεχες στους άλλους.
Κατάλαβες; Γι αυτό να σε έχει ο Θεός πάντα καλά γι αυτά που εκπέμπεις και γι αυτά που σηματοδοτείς.
Φιλάκια- Καληνύχτα!

Γιαγιά Αντιγόνη είπε...

Αχ, Αχτίδα μου,θυμήθηκα την Ευγενία και χαμογέλασα!
Ολα πέρασαν με την δική σου δύναμη και αισιοδοξία!
Να είσαι γερή και δυνατή!

Για τους φίλους που γνώρισες χάρηκα μια και και έχουμε ανταμώσει σε παλιότερο χρόνο!

Πολλά πολλά φιλιά!























giochi























juegos gratis

nikol είπε...

Καλημέρα Αχτίδα μου , πέρυσι δεν ήμουν κοντά σας και έτσι δεν γνώριζα όσα πέρασες . Καλά κάνεις και τα θυμάσαι γιατί υπάρχουν όλοι εκείνοι οι φίλοι που έχεις κοντά σου . Εύχομαι να είσαι υγιής , να συναντάς τους φίλους σου και να σου πω ζηλεύω τη συνάντησή σας στις 23/9 αλλά δυσκολεύομαι ! Με ανυπομονησία περιμένω τη συνάντηση των ρολογιών.
Φιλάκια πολλά

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ.ΕΛΕΙΠΑ ΟΠΩς ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΠΑΡΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΛΟΥς ΜΑΖΙ ΟΤΙ ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑ.