Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013

Η μέρα της Παναγιάς!



Μέρα γιορτής φίλοι μου..η μέρα της Μεγάλης Μάνας..της Παναγιάς !
Ποιος είναι εκείνος που δεν πρόσπεσε στην αγκαλιά της για παρηγοριά, ικεσία και συγχώρεση..είναι η Υπέρτατη προσφυγή όλων μας στις δύσκολες ώρες. Εκείνη που ξενυχτά μαζί μας στις προσευχές μας όταν ο πόνος και η απόγνωση μας δεν έχει λύση.
Ποιος θα μπορούσε να αμφιβάλει ότι πέρασε από τη μεγαλύτερη δοκιμασία που ίσως πολλές μάνες πέρασαν και θα περάσουν. Γι' αυτό προσφεύγουμε σ' Αυτήν γιατί  ξέρουμε ότι έχει γνωρίσει τον Υπέρτατο πόνο. Θα είναι πάντα η ..Μεσίτρα ανάμεσα στον Άνθρωπο και το Θεό, Εκείνη που θα έχει το δικαίωμα να ζητά κι Εκείνος που δεν θα της χαλά χατήρι.. η Μάνα..η Ανθρώπινη πλευρά Του!

Φίλες μου που γιορτάζετε, φίλοι μου, αγαπημένοι μου άγνωστοι γνωστοί..σας εύχομαι ολόψυχα Χρόνια Πολλά με υγεία, ευτυχία και γαλήνη στο σπιτικό σας. Είστε τόσες πολλές που γιορτάζετε που ας με συγχωρέσουν όσες ξεχάσω για προσωπικές ευχές με μέιλ ή τηλεφωνήματα..
Χρόνια Πολλά λοιπόν από καρδιάς.
Αχτιδένια φιλάκια..να είστε πάντα καλά!

11 σχόλια:

nikiad.blogspot.gr είπε...

Υπέροχο το αφιέρωμά σου,Αχτιδα μου!!
Βοηθειά μας και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
σ'όσους γιορτάζουν !!!!!
Φιλάκια !!!!!

Δημιουργία είπε...

Χρόνια πολλά Γεωργία μου. Να χαίρεσαι την οικογένειά σου και του χρόνου με υγεία!

Marie-Anne είπε...

Χρόνια πολλά Αχτίδα μου, η Παναγιά να είναι βοήθειά μας!!!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, ΤΙΜΩ ΤΗ ΧΑΡΗ ΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΠΆΝΤΑ ΜΟΥ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΜΟΥ ΟΠΟΤΕ ΤΗς ΤΟ ΖΗΤΗΣΑ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΗΤΑΝ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΗ ΔΙΚΑΙΑ ΛΥΣΗ ΤΟΥ.ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΟΡΤΑΖΟΜΕΝΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

@αχτιδα,χρόνια πολλά μανούλα μου!!!χρονια καλά σε όσες κ 'οσους γιορτάζουν.κ να μας προστατεύει η παναγία πάντα!!καλό βράδυ!!!!

Σμαραγδάκι- Ρούλα είπε...

Παντα να μας έχει υπο την σκεπη ΤΗΣ Αχτίδα μου.. και να προστατευει όλον τον κόσμο και προπαντώς τα μικρα παιδια...Χρονια πολλλα σε όλους τους εορταζοντες..πέρασα για μια ευχή .. και δεν διαβασα τις προηγούμενες σου ..ονμως θα το κανω αργοτερα δεν χανω με τίποτα.. οτι γραφεις.. απλως τα διαβαζω μαζεμενα Αχτίδα μου γιατί δεν σε προλαβενω μάτια μου .. φιλακια πολλα θα ξαναπερασω..

labrini είπε...

Τα είπες όλα..........τι άλλο μπορώ να πω,παρά να ευχηθώ υγεία,ευτυχία και χαρά σε σένα και την οικογένεια σου!!!Πολλά φιλιά!

labrini είπε...

Τα είπες όλα..........τι άλλο μπορώ να πω,παρά να ευχηθώ υγεία,ευτυχία και χαρά σε σένα και την οικογένεια σου!!!Πολλά φιλιά!

Ωραιοζήλη! είπε...

Πολύ όμορφη η εικόνα της Παναγίας που επέλεξες....!
Χρόνια πολλά....να έχεις μια όμορφη μέρα :)

kerinapoiimata είπε...

χρόνια πολλά!Πανέμορφη η εικόνα Της!
ας μας έχει υπο την σκέπη Της παντα έστω και αν τη θυμόμαστε μόνο στα δύσκολά μας ή μόνο στη σημερινή μέρα!Πολλά φιλιά!

Μαρία Έλενα είπε...

Όμορφη η αναρτησή σου
Φιλάκια ...