Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Καλή εβδομάδα φίλοι μου!


Ας ελπίσουμε σε μία νέα καλή εβδομάδα λοιπόν... ο καιρός φαίνεται να ..χαμογελάει ..εγώ ασχολούμαι συγχρόνως με ένα σωρό πράγματα..ηρεμία Αχτίδα..όλα θα πάνε καλά!
Αυτή την εβδομάδα αρχίζω να φτιάχνω τις παραγγελίες που έχω από τα Πασχαλινά μου αυγά όποτε μη μου θυμώσετε που θα σας αργώ ίσως..
Και λίγη ζωγραφική..η αγαπημένη μου τεχνική, ανάγλυφο , μικτή τεχνική, σπάτουλα, φύλο χρυσού..είναι αγαπημένη μου άποψη στο τρόπο έκφρασης μου.


Για την Αχτιδούπολη και τα δύο..κανδράκια μικρά..αυτή τεχνική έχει κόπο και πολλά στάδια επεξεργασίας.


Αύριο έχω τρεχάματα με γιατρούς, μετά μαγαζί, μετά αγορές σε υλικά που μου λείπουν, σίγουρα και τον εγγονό και..αυγά..αυγά..θα σας τα δείχνω αν δεν βαριέστε!
Αχτιδένια φιλάκια φίλοι μου..μέχρι τώρα έπλαθα με πηλό λουλουδάκια !!!!

12 σχόλια:

Hfaistiwnas είπε...

ΚΑλημερούδια!!!
Καλή εβδομάδα να έχουμε και όσο το δυνατόν λιγότερο κουραστική! :)
Ωραία τεχνική και αυτή! Σπάνια;

Ποδηλάτισσα είπε...

Καλημέρα και καλή εβδομάδα να έχεις Αχτιδούλα μου!!!! Φαντάζομαι τι θησαυρούς θα κρύβει μέσα της η Αχτιδούπολη!!!!! Πολλά πολλά φιλιά!!!

Εφη Αδαμιδου Πασοπούλου είπε...

Καλημέρα γλυκειά Αχτίδα σαν αυτήν που μπαίνει από το παράθυρο και μου ζεσταίνει σώμα και ψυχή!!! Κι εγώ θα πάω για μερικά υλικά είναι η απόλυτη χαρά μου οταν είμαι σε καταστήματα με διάφορα υλικά!!! Φιλιά πολλά και καλή συνέχεια στις πολυασχολίες σου!!!

Κυριακή-Κορίνα Δημητρουλάκη είπε...

Καλημερούδια και καλά σου πράγματα,ηλια-Αχτίδα μου!!!Οι υπερφορτισμένες μπαταρίες σου μου φαίνεται πως δρουν για όλους μας!!!Φιλιά κατάμουτρα και καλή επιτυχία σε όλα!!!Τα καδράκια υπέροχαααααα!!!

ΕΛΕΝΑ είπε...

Καλή βδομάδα Αχτίδα μου, είσαι πάντα ακούραστη και δημιουργική!!
Φιλάκια!

myStickland είπε...

Καλησπέρα και καλή εβδομάδα εύχομαι!!

Ρένα είπε...

Καλή εβδομάδα και σε σένα Αχτίδα μου με τις υπέροχες δημιουργίες σου!!!!Φιλιά!!!!!

Funky Monkey είπε...

Καλή εβδομάδα, Αχτίδα μου! Τι όμορφες δημιουργίες!!!!!!

Δημιουργία είπε...

Καλή εβδομάδα Γεωργία μου, καλή δύναμη να έχεις.Καλορίζικη η Αχτιδουπολη και καλές δουλειές!

Σμαραγδάκι- Ρούλα είπε...

Πρωτα πρωτα να σου ευχηθώ Αχτίδα μου καλή εβδομαδα.. και δευτερον πως να σε προλαβω παιδί μου στις αναρτησεις σου;; για αυτό μια και αργησα λογο υποχρεώσεων να ερθω τις είδα μαζεμενες.. και να σου πω ζήλεψα την μαζωξή σας και το καφεδακι σας..στον ομορφο χώρο της κόρης σου..και ολα τα ζήλεψα και τις λαμαπαδιτσες σου.. και την ταμπέλα σου.. και οτι φτιαχνουν τα χεράκια σου και την δυναμή σου.. να καμαρωνεις ετσι παντα για την προκοπή των παιδιών σου... ευχωμαι παντα να νιώθεις σαν παιδί ...φιλακια πολλα

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΓΛΥΚΙΕςΣ ΜΟΥ ΦΙΛΕΣ.πΗΓΑ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΑ ΑΥΓΆ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΧΘΕς ΜΑ..ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΟΡΤΙΖΩ ΟΠΟΤΕ...ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΜΕ ΑΝΕΧΘΕΙΤΕ! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΛΟΓΙΑ ,ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΑΣ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚΟΣΠΙΤΟ ΜΟΥ. ΧΘΕΣ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ ΜΕ ΤΑ ΑΥΓΑ ΜΟΥ, ΤΟ ΠΗΛΟ, ΤΟ ΕΓΓΟΝΙ ΜΟΥ, ΤΑ..ΚΑΛΑΘΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ..ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΕ ΧΡΟΝΟΣ ΒΡΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ ΑΦΟΥ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΠΕΣΑ ..ΤΕΖΑ.ΟΜΩς ΞΥΠΝΗΣΑ ΜΕ ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΣ ΜΕ ΠΟΝΑΝΕ ΤΑ ΑΡΘΡΙΤΙΚΑ ΜΟΥ. ΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ, ΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΌΛΟΙ ΜΑΣ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ.

Ανώνυμος είπε...

http://www.e-radio.gr/player/player.asp?sID=113
ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΓΟΥΣΤΟ ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ.
ΘΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ!