Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

Στο σπίτι...παλεύοντας με το..πλυντήριο..


Σήμερα μου έτυχε η ευκαιρία να μείνω σπίτι φίλοι μου..το πανηγύρισα..
Ο άνδρας μου έφυγε άρον άρον να παραλάβει το θερμοκήπιο για το κτήμα κι εγώ έκανα με το μυαλό μου κατάλογο ολόκληρο από όσα ήθελα να κάνω!! 
Βέβαια το πρώτο..τηλέφωνο στη φίλη μου τη Μαιρούλα για να έρθει να χωθούμε για κάποια βοήθεια που ήθελε στο εργαστήρι..καφεδάκι, κουβεντούλα.. την αγαπώ τόσο πολύ και μου έλειψε. Συγχρόνως με έπιασε το..νοικοκυρίστικο μου..τι το ήθελα βρε παιδάκι μου.. δεν είμαι εγώ για τέτοια..αύριο έχω τη κα Στέλλα τι με έπιασε να κάνω τη νοικοκυρούλα τη χαρωπή. 
Ήλιο είδα φωτεινό.., πήρα το πουπουλένιο αγαπημένο παπλωματάκι του άνδρα μου και το έχωσα στο πλυντήριο..Ε!..σκέφτηκα..μέχρι να γυρίσει θα έχει στεγνώσει κι όλας! Έλα όμως που..χάλασε το πλυντήριο και δεν έβγαζε το νερό!!  Τι τράβηξα η καημενούλα! Το έβγαλα..το στράγγιξα όπως μπορούσα και ολόκληρη επιχείρηση να το μεταφέρω στο μπαλκόνι και να το κρεμάσω.. Τα κατάφερα βέβαια..μα..2ο χαπάκι μετά!!!!!
Έπειτα το έριξα στις κατασκευές..





Όπως βλέπετε..είμαι παραγωγική..και σύντομα θα σας δείξω και κάτι άλλο που πάω να φτιάξω αλλά θέλει λίγο μελέτη υλικών.. Έχω αφήσει στη μέση τη παραγγελία για την ..Αγ.Αναστασία, τον..Αγ.Ελευθέριο..ένα πίνακα..και φτιάχνω ότι μου έρχεται εκείνη τη στιγμή στο μυαλό..Αυτό τελικά με ξετρελαίνει..η ελευθερία...
Όσο για το κτήμα..είμαι τσατισμένη..θα πάω να το ξαναδώ όταν ΘΑ έχει στηθεί το θερμοκήπιο..Μέχρι χθες φίλοι μου ο Δημήτρης έλεγε να..βρέξει για να ποτίζονται τα δένδρα του..τώρα παρακαλά να ΜΗ βρέξει για να στήσει το θερμοκήπιο.. ανέβαλε το αυριανό ραντεβού με το γιατρό για να πάει να το στήσει..Ε!..ε!...είμαι τσατισμένη και έχω τα δίκια μου!! Φανταστείτε τι έχω να τραβήξω σε όλη τη περίοδο των φυτών..αν υπήρχε δυνατότητα για ..παραγγελία καιρό θα είχαμε αγοράσει το...πρόγραμμα.
Τελικά παραδεχθείτε το οι άνδρες αναγνώστες μπλογκερς..είστε δύσκολοι..
Ελπίζω να στεγνώσει το παπλωματάκι του γιατί έχει..πάθος με το συγκεκριμένο..( τι έλεγα για τους άνδρες;).
Φίλοι μου χθες είδα σε βίντεο μία υπέροχη ξένη ταινία συγκεκριμένα Γαλλική γυρισμένη στο Λίβανο με το ξένο τίτλο "les Gémeaux", ο ελληνικός τίτλος άσχετος..ο δρόμος της φωτιάς νομίζω... Η λέξη υπέροχο ήταν λίγο..Οι ηθοποιοί μου ήταν άγνωστοι και την πήρα γιατί μου την σύστησε ένας νεαρός που με είδε να κοιτώ τις ταινίες και να προσπαθώ να διαλέξω..Έχει πάρει το 1ο βραβείο ξενόγλωσσης ταινίας στο Χόλιγουντ από ότι έγραφε.
Λοιπόν..Αχτιδένια φιλάκια φίλοι μου..και μία ατελείωτη αγκαλιά μαμαδίστικη !

14 σχόλια:

Μαρία είπε...

Αχ Αχτιδούλα μας είσαι τόσο καλή, μακάρι να ήταν ο κόσμος όλος αχτιδένιος! Αλλά δεν προσέχεις κι εσύ και κουράζεσαι! βρε αντί να κάθεσαι και να πίνεις το καφεδάκι σου στο εργαστήριο σου θα κάθεται η καθαρίστρια που είναι και η δουλειά της!

Hfaistiwnas είπε...

Δύσκολοι οι άντρες; Ε όχι δα! χαχαχαχα!
Θα τον στέλνεις έξω και θα κάθεσαι να ηρεμείς!
Στέγνωσε;;;

Ειρήνη Ε. είπε...

Αχτίδα, φαίνεται ότι είχε έρθει η ώρα, να κάνει το πλυντήριο τα δικά του!! Για να σε παιδέψει, ακριβώς την ώρα που βιαζόσουν!! Λες να το έκανε επίτηδες;
Θα τα συνηθίσεις τα πήγαινε - έλα του κ. Δημήτρη. Το κτήμα θα απορροφά αρκετό από τον χρόνο του. Στον μέλλον όμως, όταν θα βλέπεις τα καλά αποτελέσματα, θα το χαίρεσαι!
Καλό απόγευμα.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Mαρία μου ακόμα να στεγνώσει όμως ο καλός μου διόρθωσε το πλυντήριο..τι τα θες..να τι χρειάζεται η κολόνα του σπιτιού!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Hfaistiwnas, χμ!..όχι που δεν θα τον υπερασπιζόσουνα!!Αλλά μου έφτιαξε το πλυντήριο..που το πας αυτό!Τώρα διαβάζει τις οδηγίες για το στήσιμο του θερμοκηπίου!!!!!!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Ειρήνη Ε, προσπαθεί τώρα να με ..πείσει να πάω αύριο μαζί του!!!

mammy on line είπε...

Μα πόσο μου αρέσουν τα βραχιολάκια σου!
Αμέσως μου θυμίζουν Άνοιξη και Καλοκαιράκι, χρώματα ανοιχτά....ίσως επειδή η περιγραφή που μας κάνεις από τη μέρα σου είναι γεμάτη πράγματα καθημερινά που τους δίνεις την αχτιδένια σου γλύκα.
Φιλάκια πολλά και χαλάλι του το 2ο χαπάκι που σε κρατάει δραστήρια και με ακούραστη διάθεση.

Fanypap είπε...

Αχτιδούλα μου, φαντάζομαι περάσατε υπέροχα!!! Άντε, καλορίζικο και το θερμοκήπιο!!Μου φαίνεται θα μένεις τακτικά μόνη από δω κι εμπρός...Άν έχει και φυτά, ακόμα πιο πολύ!! Φιλάκια πολλά!!

Fanypap είπε...

Υπέροχα τα βραχιολάκια σου!!!

Μαρία Έλενα είπε...

Καλημέρα αχτίδα
Ελπίζω να στέγνωσε το πάπλωμα.
Όμορφα τα βραχιολάκια.
Φιλάκια ...

Marie είπε...

Τι πανέμορφα βραχιόλια είναι αυτά!!!!! Πολλά φιλιά Ακτίδα μου!

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα και καλή χρονιά απο το
www.radiopoint.gr
Δεν σας εχουμε ξεχάσει.Απλά τρέχουμε και εμεις με την κρίση και δεν φτάνουμε.
Πιστεύουμε να είστε καλά και να μας ακούτε.
Σας ευχαριστούμε για το μικρό διαφημιστικό του σταθμού μας που εχετε στο blog σας.
Είναι πολύτιμη η βοήθεια σας.
Καλημέρα!!!!

Ρένα είπε...

Αχτιδούλα μου καλημέρα!!!!!Ότι κι αν τρλαβηξες με το πλυντήριο οι κατασκευές σου είναι υπέροχεσ!!!!Όσο για το παπλωματάκι ...έπειδή ξέρω και γω απο ...κολλημένους άντρες χα!χα! σου εύχομαι μα στεγνώσει πολύ πολύ γρήγορα!!!!Πολλά φιλάκια!!!

Penelope είπε...

Αμ το παραζόρησες μάλλον το πλυντήριο Αχτιδα μου... Κι' εγώ το έχω κάνει :-))) δεν το κρύβω.

Τα βραχιολάκια της πρώτης φωτογραφίας μου αρέσουν όλα πολύ γιατί είναι κοντά στα χρώματα πιο πολύ αγαπώ. Μπράβο σου.