Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

Λίγο από..κατασκευές !

Σχεδόν μεσημέρι πια..πέρασα μέχρι τώρα από το πρωί σε πόσα μέρη..οδοντίατρο, τράπεζα, περίμενα το Δημήτρη μία ώρα στο αμάξι να ψωνίσει από τη λαϊκή και τον άφησα κι εγώ να με περιμένει έξω από το ταχυδρομείο άλλη μία ώρα για να στείλω τα πρώτα μου δωράκια..Ουρά στο ταχυδρομείο..δεν ήθελα να κουράσω τη φίλη μου τη Μαιρούλα και..νάτα....Όμως στην επόμενη παρτίδα δεν μου την γλυτώνει!
Να σας δείξω και μερικά από όσα έφτιαξα..μερικά ( αν το προσέξατε).. αν σας έδειχνα ότι νέα σαχλαμάρα φτιάχνω από τις ιδέες μου θα θέλαμε κατάλογο ολόκληρο! Λοιπόν ..ένα καραφάκι από το κρασί του άνδρα μου μπορεί να γίνει..έτσι!!!





Και ένα κομματάκι από ..σανίδα  πατώματος μπορεί να γίνει..έτσι!



Σκάω μαζί του γιατί δεν λέει να εγκαταστήσει στην αποθήκη το μηχάνημα να μου κόψει σανίδες σε κομματάκια..το μυαλό του είναι στα ταξιδάκια μαζί μου.


Έφτιαξα και λίγα γούρια με κανελόξυλα και κεραμικά ρόδια που σχημάτισα με το ψυχρό πηλό και έχω φτιάξει και ένα σωρό τέτοια πήλινα που όμως..δεν έχω που να τα βάλω, μου λείπουν υλικά....Άσχημο πράγμα να μη μπορείς να κινηθείς όπως πριν..Δυστυχώς πρέπει κάποιος να με πηγαίνει στα καταστήματα. 
Οι επόμενες ιδέες μου σε εφαρμογή  σε λίγο..αν δεν βαρεθήκατε. Αχτιδένια φιλάκια με πολλή αγάπη σε όλους.

23 σχόλια:

loulou είπε...

Αχτίδα τέλεια! Μου βαλες το μικροβιο της χειροτεχνιας που ειχα χρονια να ξυπνησω!Τι ομορφο καραφακι...και τι πανεμορφη ζωγραφικη με καραβι..για καποιο λογο οι θαλασσογραφιες ειναι το αγαπημενο μου χωρις να εχω καποια ιδιαιτερη σχεση με τη θαλασσα...ειναι μυστηριο..λετε να το ψαξω γιατρε μου?
lol Φιλια πολλα!

ΕΥΔΟΚΙΑ είπε...

Μπράβο για άλλη μία φορά Αχτίδα μου. Μετατρέπεις παρατημένα υλικά σε έργα τέχνης.Συγχαρητήρια και πάλι.
Και εννοείται ότι περιμένουμε τις καινούργιες δημιουργίες σου και δεν βαρεθήκαμε να τις βλέπουμε, να τις θαυμάζουμε και να τις περιμένουμε με αγωνία!
Καλό μεσημέρι και καλή ξεκούραση

Memaria είπε...

Σιγά μη βαρεθήκαμε..δε χορταίνουμε να βλέπουμε!!
Πολλά φιλιά και καλή εβδομάδα!

OLINA M είπε...

Άκουσες τι είπε ο Νικήτας χθες;
Είπε ότι θα είναι μεγάλη τιμή του να μπορέσει κάποια στιγμή να σε δει την ώρα που ζωγραφίζεις.
Εδώ που τα λέμε, λίγα μαθηματάκια κι εγώ τα χρειάζομαι...(μάλλον...πολλά!).
Τα καβούρια Υ-ΠΕ-ΡΟ-ΧΑ !!!!!!!!!!!

myStickland είπε...

ωραία που τα έφτιαξες..
δεν βαριόμαστε καλέ..μας γεμίζεις με ιδέες και μετά ψαχουλεύουμε τα συρτάρια μας για να τις βάλουμε σε εφαρμογή!
καλή σου εβδομάδα!

Αντυ είπε...

Καλή εβδομάδα! Σανίδα πατώματος?? Τι έφτιαξες πάλι..Πανέμορφα όλα. Δεν βαριέμαι να βλέπω καινουριες δημιουργίες, τις περιμένω πως και πως!!

BUTTERFLY είπε...

Δεν βαριομαστε! Υπεροχα ολα! Καλη εβδομαδα και καλο μηνα!

Pepi είπε...

Πανέμορφα όλα! Μυρίζουν "αχτίδα" !! Φιλιά και καλή εβδομάδα να'χεις!

Fotini Crafthappy είπε...

Υπομονή, θα πας και για ψώνια και θα τα χορτάσεις ! Ο χρόνος δεν μου επιτρέπει να σε παρακολουθώ κατά βήμα, αλλά πάντα χαίρομαι να βλέπω τις όμορφες δημιουργίες σου ! Και το γούρι και η σανίδα και το μπουκαλάκι σούπερ !!! Καλή Συνέχεια !!!!

ΕΥΓΕΝΙΑ είπε...

Τί όμορφα πράγματα κάνουν τα χεράκια σου!!! Ασε, ο μπαμπάς μου μου πήρε δώρο μια σέγα για να κόβω ξύλα κι ένα τριβίο! Με είδε που πάλευα και είπε να μου λύσει τα χέρια!!! Βέβαια, ακόμα δεν έχω κόψει κάτι...

Ανώνυμος είπε...

τι ομορφιες!!σε διαβασα και χθες και ας μην εγραψα,ειχαμε παει στο εξοχικο ,παιζαν ολη μερα εξω τα μικρα,περασα πολυ καλα,σε φιλω!στειλε μου μαιλ με τα τηλ σου,βασω λαρισα

Ριτα Τρικαλα είπε...

Αχτιδα το καραφακι και το σανιδακι τελεια!!!πειραζει να αντιγραψω το καραφακι?μουταξες και δωρο και σαν παιδακι[χι!χι!]ανυπομονω δεν ξερω το μειλ σου για να σου στειλω τη διευθυνςη μου κλαψ!σνιφ!φιλια!!!!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ loulou, κοριτσάκι μου ευχαριστώ. Το να φτιάχνω πράγματα είναι ένας τρόπος να απσχολούμαι και να μη ξεχνώ τη παλιά σχολία μου.Το μαγαζί δν ξεχνιέται ποτέ.

@ me (maria)πάλι καλά.μη μου πετάξετε καμιά πεντόφλα κάποια μέρα!!!!

@ OLINA M, κοριτσάκι μου εσύ...μόλις γύρισα!!!Η Ιωάννα θα σε πάρει τηλέφωνο.

@ myStickland, εσείς παιδάκι μου έχετε ένα σωρό ιδέες!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Αντυ μου σήμερα σου έστειλα το πακέτο..επιτέλους!!

@ BUTTERFLY, ευχαριστώ γλυκιά μου ξέρω οτι με αγαπάτε.

@ Pepi ..μου άρεσε αυτόο..άρωμα αχτίδας..σαν της μαμάς!

@ Fotini μου ξέρω οτι γράφω σχεδόν κάθε μέρα..είναι ένα ημερολόγιο αυτό για μένα..μια κουβεντούλα με φίλες καθημερινή σχεδόν.

@ ΕΥΓΕΝΙΑ, όταν λειτουργούσε το εργασήρι το επάνω πάτωμα το είχαμε σαν κοπείο ξυλουργείο.Ο Δημήτρης έχει ΟΛΑ τα μηχανήματα, έχει φτιάξει ακόμα και τις κουζίνες των κοριτσιών και τη δική μας.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ βασω λαρισα, μόλις γύρισα από τη κόρη μου ..τα μικρά χαμός..ηρωίδα σαν κι εσένα..έφυγα πριν λίογο με το κεφάλι καζάνι.

@ Ριτα Τρικαλα, χαζούλι αν έμπαινες στο προφίλ θα το έβρισκες .Είναι aktida7@gmail.com. Γράψε μου !

Heaven Creations είπε...

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ ΑΧΧΤΙΔΑ ΜΟΥ!!!!
ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ ΟΜΟΡΦΑ..
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ..
ΣΕ ΦΙΛΩΩΩ!!!!!

Hfaistiwnas είπε...

Τι να βαρεθούμε από αυτά τα όμορφα;;;; Τι να κάνουμε με τα άσχημα!!!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ sofia μου σ' ευχαριστώ .

@ Hfaistiwnas φίλε μου ευχαριστώ.

ikaxela είπε...

Αστείρευτη όπως πάντα, μα πως τα προλαβαίνεις όλα αυτά! Φιλιά πολλά!

Handmade by Mika είπε...

Αυτα τα θαλασσινά σου τοπία μου αρέσουν πάρα πολύ!!!
Αλλα και το μπουκάλι μου θύμισε λυχνάρι του Αλλαντιν!
Τελεια Αχτιδα μου
φιλια

Unknown είπε...

Αχτιδένια φιλάκια και σε σένα!Σου αξίζουν για τα θαυμάσια πράγματα που φτιάχνεις.Όλα πανέμορφα και προσεγμένα, αλλά εγώ κόλλησα στη σανίδα!..και βέβαια περιμένουμε και τα υπόλοιπα..άκου εκεί βαρεθήκαμε!

Αγγελικη Ν είπε...

Αχτίδα μου, είσαι απίθανη! Τι δημιουργικός άνθρωπος! Το καραβάκι σου υπέροχο! Το καραφάκι του Δημήτρη είναι... σαν να πέρασε από χέρια αλχημιστή! Μαγικό ταλέντο!
Αντε και σύντομα να μπορείς να πηγαίνεις όπου τραβά η καρδούλα σου! Άσε όμως και τους αγαπημένους σου να σε περιποιηθούν για λίγο ακόμα!

Εφη Αδαμιδου Πασοπούλου είπε...

Ti ομορφιά ,τι χαρά ,τι γλυκιά γεύση που μου αφήνει η κάθε σου ανάρτηση με έργα σου,με τρελαίνεις καλή μου...Πολλά πολλά φιλιά.....