Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

Το...δωράκι μου!


Σας έταξα τη πρώτη έκπληξη δωράκι του άνδρα μου που μου έκανε παρουσία της φίλης Φανής Παπαγεωργίου που ήρθε εκείνο το πρωινό να με επισκεφτεί  .
Χαιρέτησε ευγενικά τη φίλη μου και μετά μου είπε με χαμόγελο
- Κορίτσι μου σου πήρα ένα δωράκι..να το χαίρεσαι..σου πήρα αυτοκίνητο!!! 
Άφωνη η Φανή..στο παραπέντε η συγκοπή σε μένα...Το είπε λέει μπροστά της για να γλυτώσει τη κατσάδα αν και δεν τα κατάφερε  τελικά. 
Η έρμη η Φανή με είδε να τσιρίζω από την " έκπληξη του" , να του φωνάζω, να του εξηγώ ότι δεν ήθελα αμάξι με το πρόβλημα μου ... μα τι να κάνω.. δεν αλλάζει με τίποτα αυτό το πάντα " παιδί" που έχω παντρευτεί... Άλλωστε..τον αγαπώ γι' αυτό που είναι!
Πάντως στο τέλος το..χώνεψα , το χάρηκα "συντηρητικά" ( μη μου πάρει τον αέρα... υπάρχουν και τα..καράβια που πουλιούνται!!!) , πήγα βόλτα μαζί του  και περιμένει να γίνω καλά με το πόδι μου και να το οδηγήσω!!!!





Είναι βέβαια αυτόματο για να μη κουράζω τα πόδια μου λέει με τις ταχύτητες ( με δουλεύει λέτε;) και πετρελαιοκίνητο ( για οικονομία..τρομάρα του ) .. Γλυκούλι είναι αν και μου θυμίζει ασημί ..κατσαρίδα και τις τρέμω τις κατσαρίδες. 
Με πήγε που λέτε στη παραλία για να το δοκιμάσω και μου έβγαλε και φωτογραφία για να σας το δείξω..  Λέτε να θέλει να με κάνει να βγαίνω μόνη μου ; Η πρώτη μου επίσκεψη πάντως θα είναι στη δουλειά της φίλης Φανής που είναι κοντά μου!! Αφού όμως  γίνω καλά απόλυτα..μη πάρω σβάρνα τους πεζούς!



Προς το παρόν..το χαίρεται εκείνος για λίγο λέει .. για μέσα στη πόλη..( να το πιστέψω;) εγώ πάντως προτιμούσα το ποδήλατο με τις..τρεις ρόδες!
Πάντως μέσα χωρούμε οι δυο μας..η Κλώντη ..και μία τσάντα προς το παρόν!!!!!
Τι να πω..απλά..Αχτιδένια φιλάκια!

55 σχόλια:

mahler76 είπε...

καλορίζικο Αχτίδα μου. Άντε να το πιάσεις να το οδηγήσεις με το καλό να μας πείς εντυπώσεις. Καλή σου μέρα :)

Ανώνυμος είπε...

Φοβερή έκπληξη. Μπράβο στον Δημήτρη σου. Είναι Θεός!!!Καλορίζικο και καλοτάξιδο.
Να έχετε μια όμορφη μέρα και μια καλή εβδομάδα.
Φιλιά
Βαρβάρα

fantaizi είπε...

Καλημερα.Γεωργια μου καλοταξιδο καλους δρομους και πολλα φιλια στο κ Δημητρη τετοιους αντρες δεν τους βρισκεις πουθενα!

Marie είπε...

Καλορίζικοοοο!!!!!! Και καλοτάξιδοοο!!!! Μπράβο του Δημήτρη, σου δείχνει την αγάπη του με κάθε δυνατό τρόπο! Παίρνει c.d. ή mp3? Στείλε μου στο e-mail μου τη δ/νση σου και τι μουσική σου αρέσει να σου στείλω δώρο ένα cd να το βάζεις και να απολαμβάνεις τις βόλτες σου! Θα περιμένω! Πολλά φιλιά και καλή εβδομάδα!

Ελένη Φλογερά είπε...

Καλορίζικο. Αυτή και αν είναι έκπληξη. Η αγάπη δεν κρύβεται. Να είστε καλά να το χαρείτε.
Καλή εβδομάδα!

Γιαγιά Αντιγόνη είπε...

Καλά!!! Ο Δημήτρης μακράν όλων!
Μη παρεξηγηθούν οι φίλοι μας αλλά ένα διαγωνισμό να βάλουμε και θα αποδειχθεί, το οφθαλμοφανές!
Αντε και με το καλό!
Πάτα γκάζι!!
Συμβολική η έκφραση μη του "δώσεις" φόρα είναι και αυτόματο!!!
Φιλιά Αχτιδένια μου!!

Κάλη και Κατερίνα από Ανθομέλι είπε...

Τι άντρα έχεις, τι άντρα έχεις!!! Να τον χαίρεσαι και αυτόν και το καινούργιο σας απόκτημα. Αυτά είναι μερικές από τις όμορφες στιγμές της ζωής που δεν έχουν να κάνουν τόσο με το δώρο αλλά με την χειρονομία και την καλή διάθεση. Καλές βόλτες... βρουμ, βρουμ (όπως λέει και η Μελίτα μου) . Callie by Anthomeli

mammy on line είπε...

Καλορίζικο! Καλοτάξιδο Αχτιδούλα μου!
Καλά ο κύριος Δημλητρης είναι απίστευτος!!!
Ο ιδανικός άντρας να πω;;;
Να έχετε μια όμορφη μέρα γλυκιά μου, φιλιά πολλά.

Εφη Αδαμιδου Πασοπούλου είπε...

ΘΑΥΜΑΣΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΑΝΕΚΤΊΜΗΤΗ ΕΚΠΛΗΞΗ
ξένη εγώ και συγκινήθηκα..... εχεις ενα θησαυρό που θα πρέπει να τον κρατας στα χέρια σου με την απόλυτη τρυφεράδα!!!!Καλοτάξιδο!! και να γνωρίσεις μόνον χαρές μαζί του...Καλή σου εβδομάδα!!! Μου 'φτιαξες και την δική μου Φιλάκια!!!

vivi ka είπε...

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!
Είναι ωραίος άνθρωπος ο Δημήτρης σου αλλά όταν έχει δίπλα του μια γυναίκα σαν εσένα πως να μην είναι;
Καλορίζικο και καλοτάξιδο!!
Σύντομα η πρώτη βολτούλα στην φίλη σου!! :)

Ριτα Τρικαλα είπε...

Καλοταξιδο καλοταξιδο!μπραβο Αχτιδα να χαιρεσαι τον αντρα σου να τον κοιταζεις και στον υπνο που κοιμαται καλο !ε!φιλια

lolipopfamily είπε...

Τι γλυκός που είναι ο αντρούλης σου . Να ξέρεις οτι πριν 8 χρόνια μου έκανε και μένα το ίδιο δώρο σε λαχανί .Το έχω καταβολευτεί ! Παρκάρει παντού , ποτέ δεν μου έχει βγάλει βλάβες και είναι αρκετά οικονομικό ! Καλές βόλτες .....

mirsini's creations είπε...

Έεειιι....καλορίζικοοοοο και καλοτάξιδοοο !!!! Τί ωραία...έεε ρε κάτι βόλτες που θα κάνετε τώρα με την Κλώντη και με τις φίλες σου !!!!! Πέτυχε τρελές στιγμές η Φανή...χάχάχά !!! Να το χαίρεσαι Αχτιδούλα μου !!!! Εγω είμαι άσχετη απο οδήγηση και αυτοκίνητα αλλά σίγουρα ξέρω πως τα σμαρτάκια είναι πολύ βολικά για την πόλη !!! Να τον χαίρεσαι τον Δημήτρη σου !!!
Καλημέρα και καλή εβδομάδα !!! :ο)))

Fanypap είπε...

Καλορίζικο γλυκούλα μου Αχτίδα της ζωής μου!!Χαίρομαι που θά 'ρθεις στη δουλειά μου με το υπέροχο Σμαρτ σου!!Σου αξίζουν πολλά περισσότερα και ευτυχώς ο Δημήτρης σου το κατάλαβε αυτό και το εκτιμάει πολύ!!Θα το χαρείς πολύ, είμαι σίγουρη!!Δεν ήθελα να πω κάτι πρώτη εγώ, αλλά τώρα που μου δίνεις την ευκαιρία, κορίτσια θα σας τα πω όλααα!! Παιδιά πραγματικά έμεινα άφωνη, όταν ο Δημήτρης, της το ανακοίνωσε μπροστά μου, πολύ απλά, σα να έλεγε ότι της αγόρασε τσίχλες π.χ.!!! Νόμισα ότι έκανε πλάκα, αλλά μετά καταλάβαμε ότι σοβαρολογεί!! Εγώ το καταχάρηκα, και φώναζα από τη χαρά μου, περισσότερο από την Αχτίδα, και προσπαθούσα να την πείσω για το πόσο πρακτικό είναι, αλλά εκείνη, ανένδοτη!! -Δεν το Θέλω!! έλεγε και ξανάλεγε.. Ευτυχώς που κατάλαβε πόσο χρήσιμο είναι και το χαίρεται τώρα!! Όλα τα είχε μελετήσει ο καλός της, πετρέλαιο για οικονομία, ηλιοροφή για να παίρνει χαρά από το φως του ουρανού, αυτόματο για να μην κουράζεται το πόδι της, μικρό για εύκολο παρκάρισμα, άσε που είναι και ένα κουκλί!! Να το χαρείς με υγεία γλυκούλα μου και σε περιμένω στη δουλειά μου, μόλις μπορέσεις!!Δημήτρη να την αγαπάς πάντα έτσι, όπως σ'αγαπάει και αυτή, της αξίζει!! Φιλάκια πολλά και με υγεία, καλοτάξιδο!!!


Ανώνυμος είπε...

καλημερα αχτιδουλα!!!!!!!!καλοταξιδο και καλοτυχο να ειναι.μπραβο στον κυριο δημητρη.
καλες βολτες γλυκια μου, να φωτιζεις τους δρομους με τις αχτιδες σου!!!!!!!!!!!!!φιλια βικη

dromaki είπε...

Χαχαχαχαχαχα γιαυτό τον αγαπάω τον φίλο μου,γιατί είναι μοναδικός.
Γεωργία φαντάζομαι την σκηνή την ώρα που σου το είπε χαχαχαχα.
Σας αγαπάω,φιλιάααα

ikaxela είπε...

Καλοτάξιδο θα γράψει χιλιόμετρα...!!!!!! πολλά χιλιόμετρα!!!! Ένα από τα πιο χρήσιμα πράγματα για μια γυναίκα. Καλορίζικο!

Penelope είπε...

Να το απολαύσεις όσο γίνεται και όσο το θέλεις!!!
Καλό τάξιδο και πάντα με την αγάπη του να σε συνοδεύει :-)

Sweetcrafts είπε...

Καλοτάξιδο κι εσύ πάντα γερή για να χαίρεσαι αυτό και τους αγαπημένους σου!

Parents Land Gr είπε...

Τελειο δωρο!!!Καλοταξιδο να ειναι.Φιλακια πολλα.

ΕΥΔΟΚΙΑ είπε...

Υπέροχα νέα!!! Καλοτάξιδο και καλορίζικο να είναι Αχτίδα μου.
Και φυσικά για να "στρώσει", όπως λένε για τα καινούργια αυτοκίνητα, πρέπει να κάνεις μεγάλες αποστάσεις, όπως εκδρομούλες σε διάφορα μακρινά σημεία, ξέρετε εσείς έτσι????

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ.ΜΗ ΝΟΜΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΧΑΡΙΣΤΗ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΥΛΙΚΑ.ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΦΘΑΝΕΙ ΠΟΥ ΜΕ ΣΚΕΠΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΓΑΠΑ..ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΜΟΥ, ΤΑ ΠΙΝΕΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΓΟΡΑΖΕΙ..ΚΑΠΟΤΕ ΙΣΩΣ ΣΚΕΠΤΟΜΟΥΝΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΆ ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΒΡΙΣΚΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΕΡΙΤΤΑ . τΟ ΧΑΡΗΚΑ ΒΕΒΑΙΑ ΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΣΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ. ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΙΚΑΝΗ, ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΟΠΩΣ ΠΡΩΤΑ..ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΩΝΕΨΕΙ ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΚΙ ΟΛΑΣ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΙΚΑΝΗ ΓΙΑ ΟΣΑ ΚΑΠΟΤΕ ΕΦΤΙΑΧΝΑ.ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΗΣΩ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΩ ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΟΔΗΓΗΣΩ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ..ΝΑΙ ΕΧΩ ΕΝΑ "ΕΙΔΙΚΟ" ΑΝΔΡΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΟΜΟΡΦΑ ΠΑΝΤΑ.τΟ ΞΈΡΩ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟ ΘΕΟ ΓΙ ΑΥΤΟ.ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ ΜΟΥ ΑΡΚΕΙ..ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ.

thomi είπε...

αχτιδα μου φτου φτου μη σας βασκανω και τους δυο..εχεις ενα μαλαμα..
καλοταξιδο το τουτου σας, με την κλωντη συνοδηγο μη φοβασαι τιποτις!σε φιλω

Ποδηλάτισσα είπε...

τέλειο!!!!! Αχ ρε Δημητράκη και υπέροχα δώρα κάνεις και τσιρίδες ακούς!!!!!!! Αχτιδούλα μου καλορίζικο & καλοτάξιδο να είναι!!!!!

Hfaistiwnas είπε...

Καλησπέρα! αααα!
Τέλεια! Μπράβο! Με γεια! Καλοτάξιδο να είναι!!!!

ΕΛΕΝΑ είπε...

Με γεια και με χαρά, καλορίζικο Αχτίδα μου!!!
Είναι πολύ γλυκούλικο!
Καλοταξιδο να είναι πάντα!
Φιλιά!

Thalassenia είπε...

Καλοτάξιδο και να το χαίρεστε παρέα τα δυό σας και η Κλώντυ βεβαίως βεβαίως.

Φιλιά θαλασσένια

Admin είπε...

Καλορίζικο και καλοτάξιδο! Αντε στην έκθεση θα έρθετε με το αυτοκινητάκι σας να μας το δείξετε και να το ασημώσουμε!
Ο κυριος Δημήτρης είναι απίθανος! Μπράβο του!πολλα φιλιά Βικτωρια

KatrinArt είπε...

ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ ΑΧΤΙΔΟΥΛΑ ΜΟΥ!!! ΣΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ !!!

labrini είπε...

Nα πεις ευχαριστώ και να του δώσεις πολλά φιλιά!!!!!!!!καλορίζικο και καλοτάξιδο να είναι!πάντα τέτοια Αχτίδα μου!

Αντυ είπε...

Καλορίζικο και καλοτάξιδο γλυκιά Αχτίδα.. Μπράβο στον άνδρα σου, για τη πρωτοβουλία να αγοράσει αυτοκινητάκι!!
Πολλα πολλα φιλιά

Ανώνυμος είπε...

καλοταξιδο!εγραψε ο κυριος δημητρης παλι αλλα τετοιο θησαυρο που εχει πλαι του πως να μην τον προσεχει!πολλα φιακια αγαπημενη μου!βασω λαρισα

Φένια είπε...

Καλορίζικο και καλοτάξιδο Αχτιδούλα.Μπράβο στο Δημήτρη σου για την έκπληξή του. Με το καλό να γίνεις καλά και να τον πηγαίνεις βόλτα φιλιά

princess είπε...

Καλορίζικο Αχτιδούλα μου το αυτοκινητάκι σου! Μην ανησυχείς, αυτόματο είναι, "δεν σε δουλεύει" ο Δημήτρης σου! Αχ, τι τέλεια έκπληξη είναι αυτή!!!!!!!!!! Εγώ η κακομοίρα ένα λαπτοπ θέλω να πάρω και το σκέφτομαι πώς να του το πω, "πώς να του το φέρω", φοβάμαι μην του έρθει κανένα εγκεφαλικό! Δεν μπορώ να κάθομαι πια μπαστακωμένη σε μια καρέκλα, θέλω να έχω τον υπολογιστή στο κρεβάτι μου, στον καναπέ, στο τζάκι μπροστά ... Έχω φάει κόλλημα με αυτή τη σκέψη, όλη μέρα αυτό τριγυρνάει μέσα στο μυαλό μου! Τέλος πάντων ...
Ιιιιιιιιιιι! Πήρα φόρα και άρχισα να λέω άσχετα με το θέμα! Συγγνώμη Αχτιδούλα μου!
Καλές βόλτες σου εύχομαι!

foufoula89 είπε...

ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ!!!!!!!!!!ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΕ ΤΑ ΟΛΑ ΤΟΥ!!!!!!!!!!!!ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΩ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ.......ΦΙΛΙΑ ΒΑΣΩ

ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ είπε...

Καλοτάξιδο να είναι και πολύ προσοχή κυρία σοφερίνα.

marilia είπε...

ΔΕΝ είναι κατσαρίδα! ΔΕΝ είναι κατσαρίδα! Είναι το ένα τέταρτο (1/4) του αβγού, με... ρόδες!!!! :Ρ Και στο πήρε για να χωράει ΑΚΡΙΒΩΣ όσους χωράει!!!!!! Καλοτάξιδο!!!

φιλί

BUTTERFLY είπε...

Καλοριζικο, καλοταξιδο!!! Να το χαρειτε! Ειναι και οικονομικα αυτα τα μικρα, ο,τι πρεπει για τις εξορμησεις σας!

creativeforfun.blogspot.com είπε...

καλορίζικο!!! να το χαρείς μα πιο πολύ να χαίρεσαι το αγόρι σου που τόσο πολύ σε νοιάζεται!!!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΙΔΙΑ ΓΕΛΑΣΑ ΜΕ ΜΕΡΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ..1/4 ΤΟΥ ΑΥΓΟΥ ΕΙΝΑΙ..ΠΑΝΤΩς ΔΕΝ ΚΑΙΓΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΟΔΗΓΗΣΩ..ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΦΑΝ ΤΗΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ.

marileni είπε...

Καλές βόλτες ,Αχτίδα!!!!Είναι πανέμορφο το αυτοκινητάκι σου!!!!

Unknown είπε...

ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ Κ ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΟΥ ΣΕ ΣΚΕΦΤΕΤΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ.ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΤΟ ΧΑΡΕΙΤΕ!!!!!!!!!!

Κάλη και Κατερίνα από Ανθομέλι είπε...

Όπατης και το αυτόματο σμαρτάκι, Αχτιδούλα!
Τι άντρας είναι αυτός! (xixi)

Καλορίζικο και καλοτάξιδο!

Kathy by anthomeli

Άννα είπε...

Καλοταξιδο άμαξι, εσύ γερή να το χαρεις και να του φορτωσεις πολλά χιλιομετρα και ο Δημήτρης σου γερός να σ' αγαπά και να σε φροντιζει!

Gyro είπε...

Ρε σεις τι τυχερή είσαι που έχεις αυτό τον άντρα?
Να το καλοταξιδέψεις και υπόψη τούτο:όταν είναι να το οδηγήσεις ρίχνε μια ειδοποίηση πιο πριν.
Για να προλάβουμε να βάλουμε τα δικά μας σε κανά parking.

Marina είπε...

Με γεια και καλές βόλτες!!! Σούπερ το συντροφάκι σου, μη του γκρινιάζεις κιόλας!!! Βάλτον μέσα και...δρόμο!!!

Unknown είπε...

αχ αυτος ο αντρουλης σου..διαμαντι ειναι.. για αλλη μια φορα θα ευχηθω ολοψυχα να ειστε αγαπημενοι παντα..κ αγκαλια... οσο για το αυτοκινητο σου καλοταξιδο καλοριζικο κ βουρρρρρρρρρρρρ για βολτες

mia maria είπε...

Καλορίζικο και καλές βόλτες! Να είστε πάντα αγαπημένοι:)

Ανώνυμος είπε...

@αχτίδα,καλά αυτός ο νταντούλης μου..δεν με εκπλήσει!!!καλορίζικο μανούλα μου!!!!είναι όμορφο το κατσαριδάκι..κ το κλωντούλι....φιλιά σε όλους μαμ!!!με γειά!!

Ανώνυμος είπε...

Τελικά κάποιους η κρίση δεν τους αγγίζει...αυτό εξηγεί γιατί προχθές στη βουλή αντί για 2 εκατομμύρια ήταν δεν ήταν 5.00 άτομα. Κατά τα άλλα κάνουμε επανάσταση με τον καφέ μας και από τον καναπέ...κρίμα για τα παιδιά μας, αυτό ας αναλογιστούμε...

Pepi είπε...

Καλοτάξιδο, καλορίζικο, να το χαίρεσαι το αυτοκινητάκι σου! Αλλά πιο πολύ να χαίρεσαι τον αντρούλη σου, που με αυτόν τον τόσο "γοητευτικό" τρόπο σου έδειξε για μια ακόμη φορά την αγάπη του και την αφοσίωσή του! Η ζωντανή απόδειξη ότι ο γάμος ΔΕΝ σκοτώνει τον έρωτα!! Φιλάκια και καλές βόλτες!!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Ανώνυμος, φίλε μου σε καταλαβαίνω και ίσως το ίδιο αισθάνομαι κι εγώ.Παρόλα αυτά ο καθένας βάζει τις επιθυμίες του σε όποια θέση τις θέλει..Εμείς ήμασταν στη δουλειά χρόνια..ζήσαμε όσα ζήσαμε και κάναμε τις επιλογές μας στο τρόπο που ζούσαμε..Εγώ και ο άνδρας μου δεν ξοδέξαμε ποτέ ούτε μία δεκάρα σε ..κέντρα και μπουζούκια..ποτέ..δεν μας άρεζαν.Η δική μας απόλαυση ήταν τα ταξιδάκια και ένα γεμάτο πάντα τραπέζι για φίλους.Δεν θα δικαιολογηθώ ούτε θα νοιώσω τύψεις και οτιδήποτε.Έζησα όπως έζησα και είμαι ευτυχισμένη με όσα χάρηκα .Τώρα από εδώ και πέρα απλά κάνω το σταυρό μου να ζήσω τα τελευταία με υγεία και ηρεμία.Να θυμασαι όμως κα΄τι..κανείς δεν χτύπησε τη πόρτα μου και διώχθηκε..

Mary είπε...

Καλορίζικο και καλοτάξιδο!

Με υγεία να το χαρείς Αχτιδούλα!

Φιλιά!

Rena είπε...

Το είδα χτες αλλά βιαστηκά και δεν σου άφησα σχόλιο αλλά δεν μπορούσα να μην ξανάρθω να σου πω καλορίζικο και καλοτάξιδο Αχτίδα μου!!!!!!!!!!!!

Nena είπε...

ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ!!!!!!