Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

6η μέρα!

Ξημέρωσε Κυριακή, χθες το Σάββατο απογευματάκι με τον Δημήτρη μου και την..περπατούρα κάναμε βολταρίσματα σε όλο το πρώτο όροφο και βγήκαμε για καφεδάκι έξω στο καφέ του κέντρο. Δεν σας λέω πόσο χρόνο χρειάζομαι για να κάνω αυτή τη διαδρομή! Δυσκολεύομαι στο κάθισμα για περισσότερο από 15 λεπτά μα προσπαθώ...και μου αρκεί !
Είμαι καλύτερα φίλοι μου, κάθε μέρα είμαι πιο καλά. Ο γιατρός που με είδε χθες με ρώτησε με απορία πότε έκανα την εγχείρηση ...όταν του είπα σάστισε με τη πρόοδο μου όπως είπε..
-Γερό παλιό σκαρί γιατρέ μου , του χαμογέλασα ..από αυτά που αρμενίζουν στις μπουνάτσες και στις φουρτούνες ...πρέπει να γίνω καλά γρήγορα..με περιμένει κάποιος στο λιμάνι που δεν μπορεί την μοναξιά.
Ευχαριστώ φίλοι μου και για τα τόσα τηλεφωνήματα σας  όλη η Ελλάδα πραγματικά περνά από το κινητό μου ! Ευχαριστώ για τα μέιλ, τις φωτογραφίες, τα αστειάκια...το κινητό μου αδειάζει η μπαταρία του σε χρόνο μηδέν! Δεν αντέχω να μη σας το δείξω..μου το έστειλε η φίλη μου η Φανή Παπαγεωργίου  η Ζωγράφος! Γελούσα μία ώρα!



Άκουγα το βραδάκι τα πυροτεχνήματα για την έκθεση και σκέφτηκα τι σήμαινε κάποτε..κάποτε αυτή η μέρα, τώρα πια αδιάφοροι όλοι μας και με το δίκιο μας.. που όρεξη για έκθεση πια..
Θυμάμαι πόσο περίμενα με χαρά να με πάνε οι γονείς μου στη ΔΕΘ ,να ανεβώ στο τροχό στο Λούνα Παρκ που υπήρχε τότε , να μου αγοράσουνε παιχνίδια από τους άπειρους μικροπωλητές και να φάω το σάντουιτς με το λουκάνικο ρουφώντας μια μικρή γουλιά από τον αφρό της μαύρης μπύρας των γονιών μου!!! Μία τέτοια έξοδος τη σημερινή εποχή κοστίζει για το γονιό το 1/4 του μισθού του!
Να ευχηθώ να είστε καλά όλοι σας, να είστε ευτυχισμένοι. 
Δεν θέλω να σας κουράζω , δεν είστε υποχρεωμένοι να μου γράφετε σχόλια κάθε φορά..για μένα είστε πάντα δίπλα μου.. το νοιώθω και μου αρκεί . 
Ότι γράφω το κάνω για μένα ..είναι ένα είδος ..ψυχοθεραπείας εδώ μέσα η επαφή μαζί σας  όταν οι δικοί μου λείπουν, οι φυσιοθεραπείες τελειώνουν, ο σελιδοδείκτης προχωρά στο βιβλίο που διαβάζω λίγες σελίδες και το Laptop γίνεται ένας σύντροφος, μια πόρτα ανοιχτή.
Καλημέρα φιλοι μου
Αχτιδένια φιλάκια!

39 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα! Όρτσα τα πανιά γερό σκαρί! START2

labrini είπε...

Καλημέρα γλυκιά μου Αχτίδα!μια καλή και όμορφη Κυριακή να περάσεις!!!!!!!κάθε μέρα και καλύτερα σου εύχομαι!

Konstantina είπε...

Καλημέρα!! Μπράβο Αχτιδούλα!!
Καλή και γρήγορη αποκατάσταση σου εύχομαι!!

OLINA M είπε...

Καλημέρα, καλημέρα!
Σε λίγο ούτε το περπάτημα θα σε ζορίζει, ούτε το κάθισμα.Είσαι από άλλη πάστα ανθρώπου εσύ!!!!
Σ'αγαπώ πολύ.

maria είπε...

Καλημέρα κορίτσι μου, καλή Κυριακή.

ΕΥΔΟΚΙΑ είπε...

Καλημέρα Αχτίδα μου καλή Κυριακή να έχεις. Είδες πού ακόμα και ο γιατρός δεν πίστευε την ταχεία ανάρρωσή σου. Συνέχισε τις προσπάθειές σου και σε λίγο θα βρίσκεσαι πάλι κοντά στους δικούς σου ανθρώπους, και στο δικό ζεστό και φιλόξενο χώρο.
Και μην ξεχνάς σε περιμένει και το ροζ συννεφάκι σου να σε πάει βόλτα!
Φιλάκια

Χρυσούλα είπε...

Καλή σου μέρα Αχτίδα!...κι`εσύ μας κρατάς συντροφιά...και χαιρόμαστε να μαθαίνουμε νέα σου...
Καλή δύναμη σου εύχομαι!...με τη φωτό γέλασα κι`εγώ...
Καλή Κυριακή!

Hfaistiwnas είπε...

Καλημέρα!!!
Και να ξέρεις, η ψυχολογία είναι το παν! :)

Ποδηλάτισσα είπε...

Καλημέρα Αχριδούλα!!!! Άντε κοντεύεις να φτάσεις στο λιμανάκι σου!!!!! Να έχεις μιά όμορφη Κυριακή!!!!!! Πολλά φιλάκια!!!!

...irida... είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!

Chrisi είπε...

Καλημέρα ,όμορφη Κυριακή να έχεις.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ START2,ευχαριστώ, Κυριακή σήμερα μα έχει τόση ησυχία στον όροφο..

@ labrini, το ξέρω φίλη μου το νοιώθω κάθε μέρα είμαι λιγουλάκι καλύτερα..

@ Konstantina, ευχαριστώ κοριτσάκι μου, το ίδιο ευχομαι κι εγώ στον εαυτό μου.

@ OLINA M, κορούλα της καρδιάς κοίτα τις δουλειές σου και άσε τις επισκέψεις εδώ..φίλα μου τα μικρά ξέρω από τα εγγόνια μου τι προετοιμασίες έχουν.

@ maria, καλημέρα φίλη μου περιμένω να μου κάνουν μπάνιο και να βάλω καθαρά ρούχα..

@ ΕΥΔΟΚΙΑ μου σου το είπα , κάθε πρωί που πιάνω την αφράτη πετσετούλα σου σε θυμάμαι.

@ Χρυσούλα μου σ' ευχαριστώ καλά να περάσεις κι εσύ.

@ Hfaistiwnas, το μόνο άσχημο είναι ο φόβος που μου πέρασαν για τις κινήσεις μου, μη πάθω εξάρθρωση και φοβάμαι στο παραμικρό πόνο μήπως έκανα κάτι που δεν έπρεπε.

@ Ποδηλάτισσα μου ελπίζω το Νοέμβριο να είμαι καλά και να ειδωθούμε στην έκθεση για τους κουμπαράδες.

@ ...irida...καλημέρα και σε σέναααα!

Anna είπε...

Καλημερα καλημερα!! καθε μερα χαιρομαι με τα νεα σου! Καλη δυναμη για την επομενη εβδομαδα! Φιλια απο Αθηνα!!:)

Admin είπε...

Την πιο γλυκιά καλημέρα Αχτίδα μου, σήμερα σου άναψα κεράκι για να σου πάνε όλα γρήγορα καλά και να γυρίσεις γρήγορα στην Κλώντη, στον κύριο Δημήτρη, στα εγγονάκια σου αλλά και σε όλους εμάς που σε αγαπάμε,

πολλά φιλιά, Βικτώρια

marilia είπε...

"Δεν είστε υποχρεωμένοι να μου γράφετε σχόλια κάθε φορά"...
Για ποια "υποχρέωση" μιλάς; Ποιος, θαρρείς, νιώθει "υποχρεωμένος" να περάσει να σου πει μια καλημέρα; Αυτά γίνονται από καρδιάς! Αφού σ' αγαπάμε, καλέ! ;) Εκτός κι αν... χμμμμ... βαρέθηκες να διαβάζεις τόοοοοοοοσα σχόλια κάθε μέρα γιατί σου "τρώνε" χρόνο από τις... αγκαλιαστές βολτίτσες και το 'ριξες στις... "υποχρεώσεις"! :Ρ:Ρ:Ρ:Ρ:Ρ Δε φταίω εγώ, εσύ αναρτάς φωτογραφικά ντουκουμέντα! χαχαχαχα! Α, το... σημερινό ντοκουμέντο αποθηκεύτηκε και προωθείται αρμοδίως! χαχαχαχα!

Φιλάκι, "παλιό σκαρί"! Να σε προσέχεις. Και άσε τα "παλιά σκαριά" και τα τοιαύτα που δηλώνουν σαφώς ότι είσαι έτοιμη να... σαλπάρεις! Κάτσε εκεί, φρόνιμη και άκου τι σου λένε (εντάξει, όχι κι όλα...). Θα... ξαναπεράσω να ελέγξω ότι όλα πάνε καλά. :Ρ:Ρ

ANAZHTHΣH είπε...

σου στέλνω για παρέα κάτι που διάβασα και μου άρεσε:

«Να στέκεσαι στο χείλος της αβύσσου της απογνώσεως και όταν δεις ότι αρχίζεις να αποκάμνεις, τραβήξου λίγο πίσω και πιες ένα φλιτζάνι τσάι.» γέροντας Σωφρόνιος

φιλιά από καρδιάς

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ anna καλημέρα κοριτσάκι, μόνη σήμερα , δεν έχω φυσιοθεραπειες λογω Κυριακής και..βαριέμαιιιιι!

@ Mama Greece, ευχαριστώ, σήμερα ακουσα τη καμπάνα που χτυπούσε ξέρεις..

@ marilia μου δεν θέλω να σας κουράζω, εγώ απλά μου αρέσει..η μάλλον έχω αναγκη από παρέα..σήμερα βαρετή μέρα, είμαι μόνη μέχρι το απόγευμα, δεν έχω και φυσιοθεραπείες πειμένω να με βοηθήσουν να λουστώ μα κανείς δεν μπήκε ακόμα..δεν θέλω να χτυπήσω κουδούνι..φιλάκι γλυκό..μου λείπεις χωρίς τη γραπτή κουβεντούλα μας τα πρωινά.

@ ANAZHTHΣH, σ' ευχαριστώ φίλη μου ,όμορφο μα ..δεν είμαι από αυτές που βλέπουν αβύσσους και απόγνωση ξέρεις ακόμα και στα πιο δύσκολα μου ψάχνω να βρω μια φωτεινή μεριά.

ΕΥΔΟΚΙΑ είπε...

Αχτίδα μου χαίρομαι που σου κρατάω παρεούλα στο πρωινό σου ξύπνημα έστω και μέσω της πετσετούλας μου.
Αν και είναι μία μικρή πετσετούλα είναι μία δημιουργία φτιαγμένη γεμάτη αγάπη για σένα.
Να είσαι καλά και να έρθει γρήγορα η παρέα σου για να μην μείνεις περισσότερο μόνη σου.
Φιλάκια

Heaven Creations είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΧΤΙΔΑ ΜΑΣ!!!
ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΓΛΥΚΙΑ ΚΑΙ ΑΞΕΧΑΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ!!!
ΦΙΛΑΚΙΑ!!!

Υ.Γ.:ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΤΟ BLOGOΣΠΙΤΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΜΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ!!!

Marie είπε...

Καλημέρα κούκλα μου!!! Ή μάλλον καλησπέρα (άργησα λίγο να ξυπνήσω σήμερα..) Πολλά φιλάκιααααα!!!!

Memaria είπε...

Και οι οδηγίες του Χίτλερ στην μικρούλα ακολουθούνται κατά γράμμα..με έκανες και γέλασα!!
Να είσαι καλά!!
Καλό υπόλοιπο Κυριακής...

morphoplasies είπε...

KALHMERA AXTIDA! PERASTIKA SOY - SIDERENIA ! OLA NA SOY PANE KALA! TA FILIA MOY !

Tante Kiki είπε...

Καλημέρα Αχτίδα μου...κουράγιο, κάθε μέρα που περνάει θα είσαι όλο και καλύτερα!! Φιλιά

ANAZHTHΣH είπε...

¨δεν είμαι από αυτές που βλέπουν αβύσσους και απόγνωση ¨...

αυτή ακριβώς η αντιμετώπιση των πραγμάτων εκ μέρους σου-που μας μεταδίδει ενέργεια-έφερε στο μυαλό μου τη συγκεκριμένη φράση γιατί αρκετοί από μας ¨βλέπουμε¨αβύσσους καμμιά φορά και εκεί που δεν υπάρχουν...

να είσαι καλά,σε φιλώ

Ανώνυμος είπε...

το παλιό σκαρί (εσύ δεν είσαι παλιό βέβαια,στο΄χω ξαναπεί,είσαι νέα και το εννοώ) έχει αξία γιατί έχει αντέξει στις φουρτούνες και απέδειξε την αξία του.Επομένως δεν δέχομαι τη λέξη παλιό για σένα αλλά τη λέξη παλικάρι.Σ΄αγαπώ και στενοχωριέμαι που δεν είμαι κοντά να σε επισκεφτώ. Όλγα.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ ΕΥΔΟΚΙΑ μου σ' ευχαριστώ ακόμη μια φορά.ξέρεις οτι ειμαι από τα άτομα που ..δένομαι με αντικειμενα, αυτή ασπό τη πρώτη φορά έγινε η..πετσετούλα μου!Τη πλένω μόνη μου με σαπούνι κάθε βράδυ και το πρωί την έχω μοσχοβολιστή και στεγνή.

@ sofia μου το πρωί ήμουν στις..μαύρες μου μετά ήρθε ο άνδρας μου και μου άλλαξε όλη τη διάθεση. Μου κάνανε και μπάνι και είμαι πολύ καλά τώρα.Το απόγευμα θα έχω επισκέψεις.

@ Marie μου καλησπέρα..περιμένω κόσμο το απόγευμα.

@ me (maria), εγώ να δεις γέλια που έκανα!

@ mar kal, σ' ευχαριστώ γλυκιά μου!

@ Tante Kiki φιληνάδα μου γλυκιά σ' ευχαριστώ..πήγες στη συγκέντρωση των μπλογκερ φουντ;

@ ANAZHTHΣH , χα! χα! έτσι είμαι εγώ..Μη νομίζεις οτι δεν έχω κι εγώ τις " κακές στιγμές μου" μα κρατούν τόσο λίγο. Το πρωί πονούσα λίγο , ήμουν μόνη , ήθελα μπάνιο, δεν είχα κέφια, σκεπτόμουνα ένα άσχημο όνειρο που είδα για τα παιδιά μου και μισοέκλαιγα. Με άκουσε στο τηλέφωνο ο καλός μου και ήρθε τρεχάτος..μου άλλαξε όλη τη διάθεση, με πήγε"βόλτα", με κέρασε καφεδάκι, μου έκανε παρέα στο φαγητό, έβαλε να μου κάνουν μπάνιο..Τώρα μόνη στο δωμάτιο μα τόσο ήρεμη περιμένω το απόγευμα που θα έχω επισκέψεις.Λίγη συννεφιά..ίσως..άβυσσος..ποτέ.

@ Όλγα μου σ' ευχαριστώ για το τηλέφωνημα, θα σε περιμένω στη Θεσσαλονίκη .

Ρένα είπε...

Μπράβο σου Αχτίδα μου!!!! κάθε μέρα και καλύτερα!!!!!Να περνάς όσο μπορρείς καλύτερα και γρήγορα στο σπιτάκι σου !!!!!!Φιλάκια!!!!!Καλή εβδομάδα!!!!!

Pepi είπε...

"Ολα θα πάνε καλά, και συτό θα περάσει" !! Καθέ μέρα και καλύτερα, σου εύχομαι, Αχτίδα μου!

Ειρήνη Ε. είπε...

Αχτιδούλα, κάθε μέρα και καλύτερα. Πραγματικά, είσαι γερό σκαρί και δεν το βάζεις κάτω. Με το καλό να γυρίσεις στο σπίτι, γερή και δυνατή.

Φιλία είπε...

Αχτιδούλα μας, γλυκιά μας, ΣΙΔΕΡΕΝΙΑ!!! Πόσο χαίρομαι που είσαι πάλι μαζί μας, γενναία μου γυναίκα... Διάβασα όλες σου τις αναρτήσεις... να είσαι καλά και να αρχίσεις να τρέχεις (!!!!) γρήγορα, να τους κουφάνεις τελείως γιατρούς και φυσικοθεραπευτές! Λίγο υπομονή ακόμα με τις θεραπείες και τις ενέσεις και όλα θα είναι μια χαρά. Μπράβο θηρίο!!!
Φιλιά πολλά

Ανώνυμος είπε...

@αχτίδα,καλησπέρα μανούλα μου!!!θυμάμαι που μας είχεπάει πρώτη φορά ο μπαμπάς μου στην ΔΕΘ !!!!χαμός γεγονός!!πάνε αυτά πιά...τι να πω γεροί να είμαστε!!!παλιό σκαρί..φυσικά!!!χαίρομαι πολύ που πας καλά μέρα με την μέρα!!σε φιλώ γλυκά μανούλα!!!

KatrinArt είπε...

ΑΧΤΙΔΟΥΛΑ ΕΥΧΟΜΑΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΝΕΕΣ ΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!!!!

Marina είπε...

Παλεψέ το...!!! Σε βλέπουν και οι τριγύρω και παίρνουν δύναμη!!!
Καλή βδομάδα!!!

fevis είπε...

Λίγες ώρες πριν φύγω για Λονδίνο όπου μετακομίζω μόνιμα, μπήκα στο blog σου μετά από καιρό και ανακάλυψα πως περνάς μια δύσκολη περιπέτεια με τον δικό σου μοναδικό όπως πάντα τρόπο. Διάβασα τα posts σου και πραγματικά ένοιωσα περήφανη για σένα, που είσαι φίλη μου έστω μέσα από εδώ, έστω και αν χανόμαστε κατά καιρούς, έστω και αν οι ζωές μας τραβάνε προς διαφορετικές κατευθύνσεις. Να γίνεις γρήγορα καλά, να είσαι πάντα φωτεινό παράδειγμα για όλους όσους χανόμαστε μέσα στα δικά μας μικρά και ξεχνάμε τα μεγάλα εκεί έξω, να συνεχίσεις να γελάς και να φωτίζεις τους γύρω σου και από μένα φιλιά, αγάπη και ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατί διαβάζοντας το ημερολόγιο σου συνειδητοποίησα πως έχω μπερδέψει κάπως τις προτεραιότητες μου και είναι καιρός να τις ξαναβάλω σε σειρά.

Ανώνυμος είπε...

καθε φορα που σε επισκεφτομαι με κανεις να αναθεωρω τη ζωη μου,με ξεαγχωνεις,σε λαττευω βασω λαρισα

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ,ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΞΥΠΝΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 6, ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ..ΗΜΕΡΑ ΜΟΥ..ΕΦΑΓΑ ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΜΟΥ, ΕΦΑΓΑ ΚΑΙ ΤΙΣ..ΕΝΕΣΕΙΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ 9.30 ΠΑΩ ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΤΑ ΜΗΧΑΝΉΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ, ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΑ ΝΕΑ ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΣΩ.ΣΥΝΝΕΦΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΣΟΥΣ ΜΟΥ ΓΡΑΨΑΤΕ..

Mani di fata είπε...

ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΑ ΑΠΟ ΔΙΑΚΟΠΕΣ.ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΣΤΕΛΝΑ ΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ.ΕΙΣΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ...ΤΟ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΔΥΝΑΤΗ...ΒΑΛΑΝΙΔΙΑ ΜΕ ΓΕΡΕΣ ΡΙΖΕΣ,ΚΛΑΔΙΑ ΠΕΛΩΡΙΑ ΠΟΥ ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΥΝ ΟΣΟΥΣ ΑΓΑΠΑΣ...ΚΑΜΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΣΕ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ...ΠΟΛΥ Σ'ΑΓΑΠΩ.ΦΙΛΙΑ ΙΩΑΝΝΑ

Ανώνυμος είπε...

καλημερα αχτιδα και περαστικα!

συναντησα κατι πολυ περιεργο σημερα στο διαδικτυο που πρεπει να το μοιραστω μαζι σου γιατι σε αφορα. διαβαζοντας ενα αρθρο ειδα λογια που μου θυμησαν εσενα. συγκεκριμενα ο ηθοποιος ντινος καρυδης, ο οποιος εχει σοβαρο προβλημα υγειας, εχει κανει αναρτηση στο facebook πριν απο περιπου 20 ωρες και χρησιμοποιησε αυτουσιο το κειμενο που ειχες γραψει εσυ πριν τη δικη σου επεμβαση. αν μπεις στο προφιλ του θα το δεις γιατι ειναι ανοιχτο. προχωρα λιγο πιο κατω και ειναι ακει. μοθ εκανε εντυπωση γιατι μεχρι και αχτιδενια φιλακια εστειλε κι εκει αρχισα να γελαω!! επισης και το ιντερνετ το αναπαραγει

http://www.tlife.gr/Article/news-karidis/0-9-36500.html

φανταζομαι πως κι εσενα θα σου φανει αστειο.

καλη συνεχεια και σε σενα και στον κυριο καρυδη.

Fanypap είπε...

Χαίρομαι που γέλασες καλή μου!!!Φιλάκια και σιδερένια!! Σε περιμένουμε όλοι να γυρίσεις πίσω υγειής και δυνατή!!Πόσο μάλλον οι δικοί σου!!!