Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

22η μέρα..μου μένουν...8 και φεύγωωωω!

Όταν το λέω στη γειτόνισσα Ευγενία δίπλα μου πατάει τα..κλάματα.. Αν μου φέρουν, λέει, άλλη δίπλα μου θα φύγω την ίδια μέρα!!!
 Ναι..καλά το καταλάβατε..είμαι στις καλές μου αν και είμαι στις ασκήσεις από τις 8.30 το πρωί. Με τάραξαν αυτή την εβδομάδα..μου κάνουνε το πρωινό λες και είμαι στο στρατό.. Τώρα να φανταστείτε μόλις έφαγα και είπα να σας γράψω λιγάκι γιατί σε λίγο θα ..ξαναφύγω στα μηχανήματα για να με κάνουν να μου βγει το κοτόπουλο από τη μύτη!!!
 Σκληρός ο Ορέστης..μα καλός στη δουλειά του και όταν βλέπει ότι τα πάω καλά μου προσθέτει και περισσότερα στάδια!
Να ευχαριστήσω όλες εσάς που με παίρνετε στο τηλέφωνο..από Γερμανία, Κρήτη, Αθήνα , Λαγονήσι, Χαλκίδα,Καβάλα, Πειραιά, Νευροκόπι,Λάρισα, Κέρκυρα..ας με συγχωρήσουν όσες ξέχασα.. με συγκινείτε.. όταν χτυπά το τηλέφωνο δίπλα μου τα βράδια και έρχεστε τόσο κοντά μου.. 
Περιμένετε να γυρίσω σπίτι ( με την δωρεάν τηλεφωνία μου) και θα με βαρεθείτε όλες ! 
Όμως..λέω στον άνδρα μου ότι μόλις βγω θα με πάει βόλτα με την πατερίτσα κάπου να χαρώ κόσμο. Βέβαια ..δεν το συζητάω..θέλω πρώτα γενικό ρεκτιφιέ...το μαλλί απερίγραπτο..έχει γίνει γκρίζο εντελώς ευτυχώς που έχω το τουρμπάνι μου  ..θέλω ποδαράκια και χεράκια το συντομότερο και χίλια δυο. Για ντύσιμο δεν νοιάζομαι γιατί για αρκετό καιρό θα φοράω μάλλον φόρμες όπως είπε ο γιατρός.. μου αρέσουν έτσι κι αλλιώς.
Σκέπτομαι ήρεμα ότι πέρασα το βουναλάκι που φοβόμουνα.. εκείνο που ήθελα να αποφύγω..να το σκάσω.. Όταν σηκώνομαι πλέον χωρίς να πονάω όπως παλιά ( έστω και με πατερίτσα) νοιώθω ότι έκανα το σωστό έστω και αν πρέπει για μήνες πλέον να προσέχω κάθε μου κίνηση..
Την επόμενη Τρίτη - Τετάρτη ( μάλλον) θα γυρίσω σπίτι μου, ποτέ δεν έλειψα τόσο καιρό από ότι αγαπώ.. και έχω στο μυαλό μου τόσα πολλά να κάνω για να ευχαριστήσω με το δικό μου τρόπο όσους με βοήθησαν αυτό το καιρό..
Αχτιδένια φιλάκια φίλοι μου, έχω μισή ώρα να ξεκουραστώ και μετά πάλι κάτω για ασκήσεις και μηχανήματα και βέβαια με το που θα γυρίσω θα έρθει ο άνδρας μου για το καφεδάκι μας στον αυλόγυρο.

29 σχόλια:

Κάλη και Κατερίνα από Ανθομέλι είπε...

Κουράγιο! Διαβάζω τις αναρτήσεις σου και δεν μπορώ να πιστέψω πως πέρασαν οι μέρες! Η ψυχούλα σου βέβαια το ξέρει αυτό! Υπομονή!
Kathy by anthomeli

precious dreams είπε...

όλα καλά καλή μου ... μπράβο με το καλό να βγεις στου δρόμους στης πλατείες, μαζί σου χαιρόμαστε και εμείς που σε βλέπουμε στα καλύτερα σου... πάντα έτσι τα φιλιά μου...

ΕΥΔΟΚΙΑ είπε...

Καλημέρα Αχτίδα μου. Χαίρομαι που διαβάζω τα αισιόδοξα μηνύματα της γνωστής μου Αχτίδας. Πέρασαν λοιπόν οι ημέρες και τώρα πια ποιός σε πιάνει!
Σε φαντάζομαι στην πρώτη σου βολτίτσα μόλις βγεις από εκεί.....
Τέλεια θα είναι και αν μάλιστα ο καιρός θα είναι ζεστός και καλοκαιρινός όλα θα είναι υπέροχα. Με το καλό να περάσουν λοιπόν και οι υπόλοιπες μερούλες καινα γυρίσεις στο σπιτάκι σου.

Unknown είπε...

Είδες αχτιδούλα μου πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός!!!! τέλος καλό όλα καλά να γυρίσεις σύντομα στους δικούς σου!!!!!!!! φιλιά πολλά!!!!!!!

thomi είπε...

αχτιδα σε σκεφτομαι και σε διαβαζω!
θα πρεπει να αισθανεσαι τρομερα ευλογημενο ατομο που εχεις μαζι σου τις σκεψεις τοσων ανθρωπων!
τις προαλλες περασα εξω απο την αρωγη ηθελα να μπω μεσα..η αληθεια ειναι οτι διστασα!ας βγεις με το καλο και θα τα πουμε σε αλλο περιβαλλον καλυτερα!
η κλωντη τι κανει?την σκεφτομαι κι αυτην.
πολλα φιλακια

princess είπε...

Γλυκιά Αχτιδούλα, με το καλό να βγεις και να πας στο σπιτάκι σου!!! Θέλω μια χάρη όμως! Ένα καφεδάκι ελληνικό από τα χεράκια σου θα τον έπινα (έστω και διαδικτυακά)! Θα μου το κάνεις το χατήρι; Φιλιά πολλά!

Δημιουργία είπε...

Αντε λιγο ακομα,η ουριτσα εμεινε για να γυρισεις με το καλο στο σπιτι σου και κοντα στους αγαπημενους σου.Καλη εβδομαδα να εχεις ομορφη και γλυκια.

Ειρήνη Ε. είπε...

Αχτίδα, είσαι κάθε μέρα και καλύτερα. Επιστρέφεις στον γνωστό τρόπο γραψίματος και αυτό είναι πολύ ευχάριστο. Η ημέρα της επιστροφής στο σπίτι σου, είναι πολύ κοντά. Θα αρχίσεις τις βολτούλες πάλι με τον κ. Δημήτρη και όλα καλά.
Σε περιμένουν ζεστές ζεστές τυροπιτούλες στο σπιτάκι των Συνταγών της Καρδιάς. Αφιερωμένες εξαιρετικά!! Στο είχα υποσχεθεί άλλωστε, την ημέρα που είχαμε αναρτήσει την μαρμελάδα με τα τέσσερα φρούτα.
Καλό απόγευμα.

Pepi είπε...

Κάποιες τριχούλες από την ουρά έμειναν!Αχτιδούλα, πέρασαν οι μέρες! Φιλάκια πολλά!

myStickland είπε...

Καλησπέρα Αχτιδούλα..Είδες που όλα περνάνε;
Έτσι θα περάσουν και οι τελευταίες σου μέρες εκεί και θα γυρίσεις στο σπιτάκι σου και στους δικούς σου ανθρώπους..
Φιλάκια;)

Αντυ είπε...

Τελικά περνά πολύ γρήγορα ο καιρός..
Μια χαρά λοιπόν, φαντάσου οτι σε μια εβδομάδα περίπου θα είσαι σπίτι σου!
Περάσανε τα δύσκολα, αυτό έχει σημασία κι εσύ για ακόμα μια φορά με την αισιοδοξία και τη ζωντάνια σου νίκησες το φόβο σου.
Πολλά πολλά φιλιά

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ kathycallie, τα δύσκολα πέρασαν τώρα όλα πήραν το δρόμο τους..

@ precious dreams, επιθύμησα πολύ ένα ταξιδάκι..ένα περπάτημα σε δρομάκια έστω και με πατερίτσα!

@ ΕΥΔΟΚΙΑ μου δεν γλιτώνετε έτσι εύκολα από μένα..θα με υποστείτε και μετά..

@ Valadi Lakoutsi, περνάει κορότσι μου..περνάει..όλα έχουν τελικά μία αρχή και ένα τέλος..

Ανώνυμος είπε...

Τέλεια όλα, Αχτίδα!!!Άντε και στον καλλωπισμό τώρα! Αφού τον σκέφτεσαι, σημαίνει ότι τα μεγάλα ζόρια περάσανε...
Μακάρι όλοι όσοι έχουν θέματα υγείας να έχουν ανάλογη πορεία και τέτοια ψυχολογία!
Σε φιλώ!

Hfaistiwnas είπε...

Θα γυρίσεις και θα είσαι καινούργια! χαχαχα!!!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ thomi, δεν πειράζει κορίτσι μου, θα τα πούμε σίγουρα από κοντά. Θα φροντίσω να σας ..μαζώξω για ένα καφεδάκι όπως παλιά.

@ princess, εγώ να δεις πόσο επιθύμησα ένα καφεδάκι σε λευκό πορσελάνινο φλιτζανάκι..

@ Δημιουργία, η αλήθεια είναι οτι ειδικά τώρα μου κάνουν τόσες ασκήσεις που δεν φαντάζεσαι.Δεν μπορώ να σκεφτώ τι θα έκανα αν δεν ερχόμουνα σε αυτό το μέρος.

@ Ειρήνη Ε, πριν λίγο το απόγευμα ο Δημήτρης μου μας έκανε 3 πίτες, κρεατόπιτα, τυρόπιτα και σπανακόπιτα και μας τις έφερε να κεράσουμε τους νοσηλευτές..έφαγα λοιπόν ένα κομμάτι τυρόπιτα.

@ Pepi μου το ξέρω ..είμαι στο τέλος και μάλιστα σε στάδιο με εξειδικευμένες ασκήσεις που δεν θα μπορούσαν να μου τις κάνει κανείς στο σπίτι..

@ myStickland, όλα αγάπη μου περνούν..και τα καλά και τα κακά..το έχω πει πολλές φορές.

@ Αντυ μου να δεις ο Δημήτρης πως περιμένει και η..Κλώντη..

akrat είπε...

άιντε

προχώρα τίποτις δεν έμεινε

βουρ.....

annettaspace είπε...

Τον "έφαγες το γάιδαρο" Αχτίδα, στην ουρά θα κολλήσουμε???? Είσαι παράδειγμα και έτσι να μείνεις, φιλάκια πολλά

Ανώνυμος είπε...

εισαι η γυναικα που θαυμαζω αυτη που εχω προτυπο και που αγαπω πολυ!σε φιλω βασω λαρισα

xeiropoiein είπε...

Με το καλό να γυρίσεις σπίτι!! Πάει ο γάιδαρος, η ουρά έμεινε τώρα!! Καλό βράδυ!

Σμαραγδάκι- Ρούλα είπε...

Το ίδιο για τον γαιδαρο θα σου έλεγα και εγώ..χι..χι.. τωρα μετραμε μέρες στα δαυχτυλα.... τι\ο σκέφτηκες αυτό; αντε και με το καλό στο σπίτι σου... δυναμη..και κουραγιο...!!!! φιλώ σε..

Άννα είπε...

Αχ Αχτίδα μου, χαιρομαι πολύ και με την καλή σου διάθεση αλλά και με το οτι οι μέρες περνάνε και σύντομα θα είσαι σπίτι σου! Με το καλό να καθισεις στη "γωνιά" σου - δεν μπορεί θα έχεις και συ την "γωνιά" σου και να είναι όλα ... παρελθόν! Μη το βαζεις μόνο κάτω, αυτό είναι το κλειδί και νομιζω πως το ξέρεις!!!
Σε φιλώ!

Ποδηλάτισσα είπε...

Αγαπημένη μου Αχτιδούλα μια ανάσα ακόμα και θα επιστρέψεις στο σπιτάκι σου.... άντε με το καλό!!!!!!Πολλά πολλά φιλάκια!!!!

Ανώνυμος είπε...

@αχτίδα,είδες τελικά μανούλα μου που από τώρα δεν πονάς?έπρεπε να γίνει..σε φιλώ!!φάγαμε τον γάιδαρο...καλήνύχτα μανούλα μου!!

Ειρηνη Σ είπε...

Αχτιδα μου με το καλο να περασουν και αυτες οι μερες να πας σπιτι σου να νοιωσεις πιο ανετα και καλα
φιλια και μια ζεστη αγκαλια

dhmhtra είπε...

Άντε λίγο ακόμη...είσαι δυνατή και τα πήγες πολύ καλά!
Θα τα πούμε σύντομα από το τηλέφωνο.
Φιλιά.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

Φανή είπε...

Με το καλό! Να δεις για πότε θα περάσουν κι αυτές οι τελευταίες μέρες! Και ύστερα... μποτέ και τσάρκες! Και αναρτήσεις ακόμα πιο πολλές!
{Fan, όπως λέμε sofan!}

Marina είπε...

Για άλλη μια φορά τον νικάς τον πόνο!!! Θυμό που θα σου έχει...!!!!!!
Μπράβο Αχτιδένια μου, Αχτιδούλα μου, πάει οι τρίχες της ουράς του γαιδάρου μείνανε...Φτου...αηδιαστικό!!! Τι παροιμία και αυτή!!!
Καλημέρες από τη φιλενάδα σου εκ Βρυξελλών!!!

Unknown είπε...

αχτιδουλα μου γλυκια τπτ δεν εμεινε..βεβαια ενας μικρος γολγοθας ηταν για σενα..αλλα τον ανεβηκες..κ οπου να ναι τελειωνεις γιατι εισαι πολυ δυνατη κ με μια φωτεινη ψυχη