Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

17 η μέρα...κάθε μέρα έρχομαι πιο κοντά!


Μου το έστειλε η Άννα και γέλασα με τη ψυχή μου μαζί με τη γειτόνισσα δίπλα.. Κάπως έτσι ήμαστε μα..πιο ..νεαρούλες ..δεν το συζητάωωωωω !!!!!
Είμαι κεφάτη κάθε πρωί που ξημερώνει..επειδή πέρασε ένα ακόμα βράδυ..μία ακόμη προσπάθεια έρχεται και ένα βήμα πάω μπροστά.
 Τελικά ξέρετε δεν μετάνιωσα που ήρθα εδώ και μάλιστα το συστήνω σε όποιον θελήσει να κάνει κάποια εγχείρηση σαν τη δική μου. Οι φυσιοθεραπείες και οι παροχές είναι μοναδικές και σε καμία περίπτωση δεν θα τις κάναμε μόνοι μας σπίτι.. Βέβαια θέλει υπομονή και επιμονή κι εγώ ήμουν αποφασισμένη να κάνω ότι χρειαστεί. 
Έκανα φίλους εδώ, γνώρισα όλα αυτά τα χρυσά παιδιά που παλεύουν όσα εμείς με δυσκολία ανεχόμαστε.. είδα τη "πίσω" πλευρά από τις απρόσωπες ανακοινώσεις της τηλεόρασης για κάποιο ατύχημα...
Φίλοι μου κάθε δυσκολία στη ζωή μας είναι ένα ένα δώρο Θεού για να μας κάνει πιο δυνατές..είναι μία απόδειξη για μας τους ίδιους ότι μπορούμε να παλέψουμε με Δαίμονες και να τους νικήσουμε..Θυμάστε πόσο φοβόμουνα να τη κάνω; Σας άλλαξα τα φώτα με τη γκρίνια μου. Τώρα πια αισθάνομαι διαφορετικά. Όταν φεύγοντας θα κλείσω πίσω μου αυτή τη πόρτα θα πάρω μαζί μου ( απίστευτο) μία εμπειρία χρήσιμη και ένα μάθημα ζωής..
Χθες ήταν χθες..σήμερα θα είναι το σήμερα και αύριο θα είναι το χαμόγελο σε κάτι νέο που επιθυμώ να ζήσω ακόμα και στα..60 μου χρόνια! 
Να ευχαριστήσω ακόμα μια φορά για τη παρέα που μου κάνετε..για τα σχόλια σας, για τα μέιλ και τα τηλεφωνήματα.. Είναι υπέροχο συναίσθημα να σε αγαπούν και ακόμα σπουδαιότερο να ανταποδίδεις με ειλικρίνεια.. 
Αχτιδένια Φιλάκια!

37 σχόλια:

...irida... είπε...

χα!χα!χα!τελειο!!!!!καλημερα!!!!!!!

Φανή είπε...

Καλημέρα! Πολύ πλάκα έχει η φωτογραφία! Κουράγιο και περνάνε οι μέρες σαν νεράκι!
{Fan, όπως λέμε sofan!}

vivi ka είπε...

Καλημέρααα!!
Εύχομαι να σταμάτησε ο πόνος από την χθεσινή επέμβαση της κύστης στην μέση.


Tante Kiki είπε...

Καλημέρα Αχτίδα μου... απίστευτη φωτό!! Χαίρομαι που είσαι καλά και τώρα πια οι μέρες θα περνούν όλο και πιο γρήγορα!! Τα δύσκολα έφυγαν και το ξέρω προσωπικά και από τη μαμά μου που έκανε 2 αρθροπλαστικές ισχύου σε 1 χρόνο!
Να είσαι καλά!
Φιλιά

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ ...irida.., καλημέρα, να δεις γελάκια που κάνουμε κάτω στην αίθουσα μηχανημάτων..το διασκεδάζω για να περνούν τα δύσκολα.

@ Fan, περνούν..άρχισα να μετρώ αντίστροφα..μέσα μου.

@ confusedmind κάπως καλύτερα μα πρέπει να αφαιρέσω τη κάψουλα της κύστεις μόλις βγω από εδώ.

@ Tante Kiki, είμαι κάθε μέρα καλύτερα φίλη μου δεν το συζητάω..μα έχει κόπο ξέρεις και τα βράδια είναι ατελείωτα.

Anna είπε...

καλημερα!!! χαιρομαι που γελασατε!! αθτος ηταν ο σκοπος!! για πες τους κιολας..οτι οι γιαγιαδες κουρδιζινται...και τρεχουν!!!!! :)
Πραγματι..δεν θα καναμε ποτε στο σπιτι οτι κανουμε εκει!!! καλη σου μερα!!!

Ποδηλάτισσα είπε...

Πω!πω!πω! πως τολμάς και βάζεις τέτοια φωτογραφία... εμείς είμαστε νέα κορίτσια ακόμα, επειδή δηλαδή μας έτυχε να κρατήσουμε το έρημο το Π!!!! Αχτιδούλα μου τα δύσκολα πέρασαν... σε λίγο καιρό όλα θα είναι καλύτερα από πριν!!!!!!! Πραγματικά είναι υπέροχο να σε αγαπούν και ακόμα πιο υπέροχο να έχει κανείς φίλους σαν και εσένα!!!!!!!!! Πολλά πολλά φιλάκια και καλό απόγευμα!!!!!!!

Hfaistiwnas είπε...

Θα είμαστε ακόμη πιο δυνατοί!!!

marileni είπε...

Να'σαι καλά Αχτίδα, μας έκανες και γελάσαμε!!!!Και η δική σου η διάθεση φαίνεται καλύτερη σήμερα!!!!Καλή σου μέρα, φιλιά!!!

Κωνσταντίνα είπε...

Είπαμε, κάθε μέρα και πιο κοντά στο σπίτι σας. Η φώτο πολύ καλή, πετυχημένη!

Nena είπε...

ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ....Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΕΛΕΙΑ!!!ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ!!

marilia είπε...

Κάτι τέτοια γράφεις και δεν έχω αφορμή να κάνω διαολιές!!!! τςτςτς! Είσαι... είσαι... ΣΟΒΑΡΗ! Μμ! Αυτό είσαι!

φιλί

Penelope είπε...

Το "Π" έχει και καλαθάκι για ψώνια!
Τέλειο είναι Αχτίδα μου :-))))

Όλα καλά ...και πάντα έτσι να είσαι με το ηθικό ψηλά.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ anna μου όπως βλέπεις αξιοποίησα το υλικό σου.

@ Ποδηλάτισσα φίλη μου εδώ στον όροφο αυτό εγώ και η γειτόνισσα μου ήμαστε τα..κορίτσια..έτσι μας λένε.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Hfaistiwnas, καλησπέρα φίλε μου, βαριέμαι τώρα...

@ marileni είμαι καλύτερα γιατί μπορώ και κινούμαι, απλά μου απαγορεύουν να πατήσω το πόδι το χειρουργημένο περισσότερο από το 10%

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Κωνσταντίνα μου καλησπέρα..

@ Nena μου ευχαριστώ γλυκιά μου.

@ marilia είπαμε..η διάθεση αλλάζει..πχ τώρα αισθάνομαι λίγο πεσμένη..σε λίγο θα έρθει η κόρη μου η Ειρήνη και ο άνδρας μου.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Penelope, μπα..το δικό μου είναι απλό..ήταν της μητέρας μου.

Σμαραγδάκι- Ρούλα είπε...

Ειναι υπέροχο Αχτίδα μου που καθε μερα εισαι και καλήτερα..αυτό να σκεφτεσαι...το αυριο... το χθες πέρασε ....και παμε για τα καλήτερα...χι..χι.. έτσι σε ξερουμε και έτσι σε θελουμε... η φωτό ..ειναι ολα τα λεφτά...αλλα για άλλους...φιλακια και δύναμη..με θετικες σκεψεις παντα....

marilia είπε...

Πεσμένη;;;;;;; Τςτςτς! Ντροπή! <a href ="http://img.xn--kxadfld7dtbug.com/%CE%95%CF%85%CE%B3%CE%B5%CE%BD%CE%AE-%CE%BF-%CE%B3%CE%B5%CF%81%CE%B1%CE%BD%CF%8C%CF%82-%CE%BC%CE%AF%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CF%8C-_4c0fcb31e3283-p.gif>Εδώ</a> είναι η λύση!! :Ρ Δηλαδή... τι άλλο θες;;;!!!!!!!! Ό,τι ζητήσεις έχεις!!!!!!!!!!

marilia είπε...

Πεσμένη;;;;;;; Τςτςτς! Ντροπή! Εδώ είναι η λύση!! :Ρ Δηλαδή... τι άλλο θες;;;!!!!!!!! Ό,τι ζητήσεις έχεις!!!!!!!!!!

Ελπίζω τώρα να το 'κανα σωστά. χεχε

precious dreams είπε...

οπότε έρχομαι στα μέρη σου ταξιδεύοντας και σε βλέπω να χαμογελάς φεύγω ένας χαρούμενος άνθρωπος...να σαι πάντα καλά..και ακόμα καλύτερα....

Φιλία είπε...

Τέλεια η φωτό!!!!
Είδες Αχτιδούλα πως όλα πήγαν κατ' ευχήν;
Φιλιά πολλά

Rena είπε...

Καλησπέρα Αχτίδα μου χαίρομαι που τα κατάφερες για μια ακόμα φορά με τα δύσκολα,καλή συνέχεια,καλό βράδυ!!!
Φιλάκια πολλά!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ marilia σήμερα είχαμε μία καταιγίδα, οι δικοί μου δεν ήρθαν και έτσι το έριξα στο σερφάρισμα.Όμως το σήμα του ίντερνετ εδώ είναι πολύ ασθενές..με το ζόρι ανοίγω κάποιο μπλοκ..

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Ρούλα - Σμαραγδένια δεν ξες ότι όσο οι μέρες πλησιάζουν είναι και πιο δύσκολο να τις περνάς;

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ precious dreams, σ' ευχαριστώ φίλε μου ..εύχομαι μαγευτικά ταξίδια στις σελίδες των φίλων..εγώ δύσκολα ανοίγω τα μπλοκ λόγω χαμηλού ιντερνετ.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Φιλία , ναι φίλη μου, δόξα το Θεό είμαι καλύτερα απλά δεν πρέπει να πατήσω το πόδι μου πάνω από 10% για ενάμισι μήνα..

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ rena μου τι κάνεις; σ' ευχαριστώ!

el.mar είπε...

Γλυκιά μου αχτιδούλα πέρασαν κι όλας τόσες μέρες...Ωραία εικόνα πάντως..χαχα..άντε καλό βράδυ,φιλάκια!!!

xeiropoiein είπε...

Πλάκα έχει αυτή η εικόνα! Πολύ μου αρέσει η αισιοδοξία σου! Συνέχισε έτσι! Έτσι βοηθάς και εσένα να βλέπεις όλα τα πράγματα θετικά και οι μέρες σου να κυλούν καλύτερα, αλλά και εμάς! Καλό υπόλοιπο (περνάνε οι μέρες), περιμένουμε τα νέα σου!!! Καλό βράδυ!!

Ανώνυμος είπε...

@αχτίδα,είδες μανούλα μου?όλα καλά λοιπόν!!όλα στη ζωή μας δυναμώνουν..ειδικά τα δύσκολα!!!!σε φιλώ μανούλα μου.καληνύχτα

ασωτος γιος είπε...

μη νομιζεις ορι επειδη δε γραφω σχλια δε σε παρακολουθω! χαιρομαι και ολα θα πανε μια χαρα! δε μπορει εσυ που εισια η αχτιδα αισιοδοξιας εδω μεσα να μην εισαι αισιοδοξη...
υπομονη , ειναι κατι που το ξερεις καλυτερα απο μενα

ασωτος γιος είπε...

μη νομιζεις ορι επειδη δε γραφω σχλια δε σε παρακολουθω! χαιρομαι και ολα θα πανε μια χαρα! δε μπορει εσυ που εισια η αχτιδα αισιοδοξιας εδω μεσα να μην εισαι αισιοδοξη...
υπομονη , ειναι κατι που το ξερεις καλυτερα απο μενα

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ el.mar, καλημέρα κουνελάκι..μόλις μου "πάτησα"δύο ενέσεις και είπα; να σερφάρω για να τις "ξεχάσω"!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ _xristina_ καλημέρα, καλημέρα, σ' ευχαριστώ..περιμένω να με πάρουν για φυσιοθεραπείες και σας κάνω παρεούλα..

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Νεφέλη μου ελπίζω να είσαι καλά..μου λείπεις πάντως.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ άσωτος γιος, καλέ τι λες..πως να νομίζω ότι με ξέχασες ορέ!!Σε μας υπάρχει ένας έρωτας μοιραίος που λέει και το άσμα το λαϊκό!!!Καλημέρα φίλε μου και σ' ευχαριστώ!