Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Καλή σας εβδομάδα..με πολύ Αχτιδένια Αγάπη!

Καλημέρα φίλοι μου.. με το καφέ στο χέρι όπως πάντα τέτοια ώρα. Η Κλώντη μου περίπου στην ίδια κατάσταση με μία ..νότα καλυτέρευσης αφού ο καλός μου κτηνίατρος χθες κατέβηκε από το Πανόραμα Κυριακάτικα για να έρθει να τη δει επειδή φοβήθηκε μήπως υπήρχε επιπλοκή από τη πτώση της τότε από το μπαλκόνι. Ευτυχώς δεν είναι από αυτό και έτσι σήμερα θα της κάνω το απόγευμα ακτινογραφία να δούμε μήπως κουνήθηκε κάποιο καρφί η λάμα από το ποδαράκι της. 
Η άλλη εκδοχή είναι μου είπε να πειράχθηκε το χιαστό νεύρο οπότε πρέπει να της κάνει ολική νάρκωση για εξέταση..δηλαδή..να μη μείνω χωρίς τρεχάματα παιδιά... όμως  της έκανε μία ένεση και το βραδάκι άρχισε με προσοχή να πατάει το πόδι της. Μου είπε βέβαια το..ακατόρθωτο ..να την ακινητοποιήσω ώστε να μην ανεβαίνει σε καναπέδες και μετά πηδά και χτυπάει το πόδι της.
Έτσι..βρήκα μία λύση..Είχα αγοράσει ένα μεγάλο κουτί αποθήκευσης για να βάλω κάποια πράγματα..τελικά χρησίμευσε σε.... αυτό!


Όπως καταλαβαίνετε..έμεινα σπίτι όλο το ΣΚ αν και το απόγευμα ήρθαν τα εγγόνια μου και με την μεγάλη ( ξαποστείλαμε τον..φασαριατζή μεσαίο στη γειτόνισσα να παίξει με τα δίδυμα..) και φτιάχναμε κατασκευές Χριστουγεννιάτικες  που τις πήρε μαζί της για να τις κάνει δωράκια..
- Γιαγιά μου ..πέρασα υπέροχα μου είπε και μου έδωσε φιλάκια..
Σας εύχομαι καλή σας εβδομάδα, σήμερα αν τα καταφέρω να βγω θα στείλω τους  πρώτους φακέλους  με τι ς κάρτες με γούρια ή Χριστουγεννιάτικα στολιδάκια που έφτιαξα για σας.. Δεν είναι κάτι το σπουδαίο φίλοι μου..απλά κάτι φτιαγμένο από μένα με πολλή  αγάπη για όσες μου έστειλαν τις διευθύνσεις τους..έτσι απλά για να με θυμούνται αυτά τα Χριστούγεννα.

38 σχόλια:

Sophie είπε...

Αχτίδα μου εύχομαι να περάσουν όλα και να γίνει καλά το σκυλάκι σου.Είναι μια γλύκα μέσα στο κουτάκι της!!Φιλάκια γλυκιά μου και καλή εβδομάδα!!!

Mani di fata είπε...

ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΕΛΕΙΑ.ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ.Η ΚΛΩΝΤΗ ΣΤΟ ΚΟΥΤΙ...ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.ΒΛΕΜΜΑ ΑΦΟΠΛΙΣΤΙΚΟ.ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ.Η ΕΓΓΟΝΗ ΣΟΥ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΠΟΣΟ ΣΟΦΙΣΤΙΚΕ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΓΙΑΓΙΑ!!!ΦΙΛΙΑ ΙΩΑΝΝΑ

Eustathia είπε...

Καλημέρα Αχτίδα μου...ελπίζω να αναρρώσει γρήγορα η Κλώντη και να μην ταλαιπωρηθεί πολύ.....δεν ήξερα ότι είχε πέσει....Όσον αφορά για την κίνηση που κάνεις είναι πολύ πολύ πολύ ευγενική....Φιλιά πολλά και εύχομαι οι περιπέτειες σας να λάβουν σύντομα τέλος!!!

KaPaworld είπε...

Καλή εβδομάδα και περαστικά με το Κλωντάκι...τι φάτσα μωρέ!!!

Λουση είπε...

Μια καλημερα και απο εμενα .....παρακολουθω το ιστολογιο σας και μου αρεσει πολυ....
Καλή εβδομάδα!!

Hfaistiwnas είπε...

Λυπάμαι για την Κλωντή αλλά σίγουρα θα γίνει καλά! Το ευχόμαστε!
Σήμερα θα είσαι ο Άϊ Βασίλης που θα στέλνει δώρα!!!

Andie είπε...

Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Όλα καλά θα πάνε με την Κλωντίτσα, γρήγορη αναρρωση εύχομαι. Πολλα πολλα φιλιά

Fanypap είπε...

Καλή σου εβδομάδα Αχτίδα της ζωής μας!!! φιλάκια.

Fanypap είπε...

Γλυκιά μου δεν πήρα είδηση πότε ζήτησες τις διευθύνσεις μας;!!! θα πάρω τηλ να σου την πω, όχι για το δώρο, αλλά για να ξέρεις αν περνάς από κει, να ανεβείς για καφέ!!! φιλάκια πολλά!

Μαρία είπε...

Καλημέρα..περαστικά στην κλωντούλα..τι κουκλίτσα που είναι μέσα στο κουτί..όλα καλά θα πάνε..φιλάκια

ειρήνη χειροποιήματα είπε...

Καλησπέρα Αχτιδούλα!! Λίγο το πρόβλημα με τον σκληρό δίσκο του laptop μου που τα 'παιξε κι έχασα όλα μου τα αρχεία, λίγο το οτι βρισκόμουν εκτός πόλης για σχεδόν ένα μήνα, είχα πολύ καιρό να μάθω νέα σου... Κι απ' ότι διαβάζω έχουν γίνει πράγματα και θαύματα!!
Πανέμορφες δημιουργίες, όμορφες στιγμές με τα πιτσιρίκια, βόλτες στις Σέρρες, πάρτυ γενεθλίων, ο γάμος της κόρης σου... Διάβασα και για την ιωσούλα που σε ταλαιπώρησε, αλλά και για το πρόβλημα της Κλωντούλας!! Εγώ θα ευχηθώ να είναι όλα περαστικά (αν και είμαι σίγουρη οτι θα είναι!!) και να είναι όλοι σου οι αγαπημένοι κι εσύ η ίδια γεροί και χαμογελαστοί!! Πολλά φιλιά :))
Υ.Γ. Η Κλωντούλα στο κουτί της είναι γλύκα!!

tzeni xr. είπε...

Ακτίδα μου καλημέρα και καλη πολυ καλη μα παρα πολυ καλη βδομαδουλα.. Και περαστικα στο σκυλακι σου!

ElenaG είπε...

Καλή βδομάδα Γεωργία μου και περαστικά στη Κλώντη
μια χαρά θα είναι μην ανησυχείς...
φιλια στον Άντρα του σπιτιού!!!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Sophie μου σ' ευχαριστώ θα την πάω το απόγευμα για ακτινογραφία.Είναι καλύτερα,

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Mani di fata είναι ένα πολύ ιδιαίτερο παιδί..της έχω τρομερή αδυναμία..είναι η πριγκίπησα μας τώρα πια με τόσα αγόρια.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Eustathia μου δεν θυμάμαι αν μου έστειλες διεύθυνση..έχω λάβει τόσα μέιλ που δεν μπορώ πια να σας ..ταυτίσω με τα μπλογκ.. στείλε μου πάντως..

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Μαζί... KaPa ξέρω οτι πολλοί το θεωρούν ίσως ..γελείο μα ..την αγαπώ πολύ κι εγώ και ο άνδρας μου.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Λουση μου στείλε όπου και να είσαι την διεύθυνση σου στο μέιλ μου απο το προφί..θα χαρώ αν σου στείλω καρτούλα- δωράκι.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Hfaistiwnas εσύ γιατί δεν μου έστειλες; περιμένω!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Andie μου σ' ευχαριστώ ..

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Φανή Παπαγεωργίου,εσένα σε περιμένω για καφέ να το παραλάβεις ιδιοχείρως..

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Μαρία μου μακάρι αν και είναι με την ένεση και τα φάρμακα καλύτερα.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ ειρήνη χειροποιήματα, εσύ γλυκιά μου..αξίξεις το μεγαλύτερο δωράκι μου με τόσο κόπ[ο που έκανες..στείλε μου τη διεύθυνση σου..

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ tzeni xr.σ' ευχαριστώ φίλη μου , το ίδιο ισχύει και για σένα..

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ ElenaG θα σε πάρω στο τηλέφωνο να τα πούμε..

Ανώνυμος είπε...

Αυτό το τσαχπίνικο και πανέξυπνο μουτράκι εμένα μου λέει πως κάτι απλό συμβαίνει και γρήγορα όλα θα επανέλθουν στο φυσιολογικό.

Φιλιά πολλά και ακόμα πιο πολλά ευχαριστώ που μοιράζεστε μαζί μας τα νέα τής Κλώντης!

PiciFriki είπε...

καλή εβδομάδα αχτίδα!

stalamatia είπε...

Καλή βδομάδα και περαστικά στη Κλώντη!!Τα μεγάλα θα μεγάλωσαν !τα εγγόνια!

Marie είπε...

Φίλη μου καταρχήν περαστικά στο Κλωντάκι, δεν πιστεύω να είναι κάτι ανησυχητικό! Όσο για τα κανελόξυλα και τα δικά μου ήταν μεγάλα αλλά τα'χω κόψει στη μέση τα συγκεκριμένα που είδες.(Βέβαια έχω κι άλλα που τα'χω αφήσει μεγάλα..)Η ιδέα για μπομπονιέρα ειναι φοβερή, θα το επιχειρήσω! Περιμένω και τις δικές σου κανελοδημιουργίες! Σε φιλώ! Καλή εβδομάδα να έχουμε και πάλι περαστικά στο Κλωντάκι!

BUTTERFLY είπε...

Τοσο μικροσκοπικη, τοσο ευθραυστη! Περαστικα να ειναι! Καλησπερα και καλη εβδομαδα!

Hfaistiwnas είπε...

aaaaa θα σου στείλω!!! Ευχαριστώ!!!

Rena είπε...

Ευχομαι να μην είναι κάτι σοβαρό και να της περάσει γρήγορα της Κλώντη!
Αχ Αχτίδα μου τώρα το είδα είναι πολύ αργά για να σου στείλω την διεύθυνση μου, θέλω κι εγώ κλαψ κλαψ αλλά καλά να πάθω μια που είμαι πάντα αργοπορημένη.

ΕΛΕΝΑ είπε...

Καλή βδομάδα Αχτίδα μου!!
Εύχομαι όλα να πάνε καλά με το σκυλάκι σου!
Φιλιά!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ...ΤΙ ΚΟΥΚΛΑ Η ΚΛΩΝΤΗ ΜΟΥ!!ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΜΟΥ....ΔΩΣΤΟΥ ΠΟΛΛΑ ΧΑΔΑΚΙΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ....ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝ ΚΑΛΑ!!!!!ΕΙΡΗΝΗ Κ

Σμαραγδάκι- Ρούλα είπε...

ΑΧΤΙΔΕΝΙΑ μου τα περαστικά μου στην κλωντη σου και απο ότι είδα γρήγορα άρχισε να καλητερεύει...αυτό είναι καλό...σας ευχωμαι τα καλήτερα! καλή εβδομάδα να έχετε!!!!! φιλιά από Κρήτη...

mia είπε...

Πάλι πρόβλημα με την μικρούλα μωρε΄...μήπως πονάει επειδή κρύωσε ο καιρός πολύ??? Περαστικά θα είναι Αχτίδα...μην στεναχωριέσαι!!!καλή εβδομάδα καλή μου..

Νίκη είπε...

Περαστικά στη γλυκιά φατσούλα! Ευχομαι όλα να πάνε καλά!
Να ξέρεις πόσο πολύτιμες είναι αυτές οι ώρες με τα εγγονάκια σου, θα είναι σημείο αναφοράς ως τότε που θα γίνουν τα ίδια παππούδες και γιαγιάδες!
Μπραβο!!
Φιλιά!!

Ανώνυμος είπε...

@αχτίδα,όλα καλά θα πάνε μανούλα μου!!καλά αυτή η φατσούλα της κλώντης !!!!είναι όλα τα λεφτά!!!